فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴امام علی النقی علیه السلام:
فروتنی آن است که که با مردم چنان رفتار کنی که دوست داری با تو چنان باشند.
▪️ فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه امام هادی علیه السلام را تسلیت میگوییم.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 فیلمی کمتر دیده شده از غبارروبی حرم امام هادی(علیهالسلام) توسط سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در سامرا
#قائمون
📸 رفیق قدیمی آقا مرتضی حیف شما بود!/ سقوط یک منتقد
🔹علیرضا افشاری، فعال فرهنگی:مسعود فراستی گفته که دیگه به تلویزیون نمیاد و به فیلمهای جشنواره هم کاری نداره!
🔹ما فراستی را با حمایت از سینمای اصیل و مقابله با جریان روشنفکر و آثار سیاه شناختیم. حالا استاد با این تصمیم در زمین کسانی بازی میکنند که خود سالها از منتقدان جدی آنها بودند.
#قائمون
💠 آذری جهرمی، به واسطه ارتباط با علیرضا اکبری هم اکنون در زندان است
🔸 کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس چند روز پیش اعلام کرده بود یکی از وزرای دولت روحانی که با علیرضا اکبری ابر جاسوس انگلیس که اعدام شد، مرتبط بوده در زندان است.
🔹 پیگیری ها نشان میدهد، آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت روحانی به دلیل ارتباط با این ابرجاسوس هم اکنون در زندان بسر میبرد
# برخورد قاطع
# پایان مماشات
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️در روزگاری که رییس جمهور ایالات متحده با هوا دست می دهد و بعداز هر مراسم، راهش را گم می کند، رهبر انقلاب اسلامی را ببینید تا کجا به موضوعات توجه دارند.
🌍ماشاالله لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سکوت عجیب مولوی عبدالحمید!
🔹ماجرای حکم اعدام یک عالم اهل سنت درپی نقد به وضع حکومت
#قائمون
سردار فدوی: دشمنان با التماس هم نتوانستند مردم را به خیابان بکشانند
🔹در چهل و چهارمین سال انقلاب با جنگ جدیدی مواجه شدیم. دشمنان بسیار تلاش کردند مردم را به خیابان بکشانند اما نتوانستند و حتی این روزهای آخر به التماس کردن افتاده بودند اما باز هم نتوانستند.
🔹آمریکا در سال جاری میلادی ۸۵۵ میلیارد دلار بودجه نظامیاش است که در ۷۵۵ پایگاه خارجی نیرو دارد و مخارج آنها را میپردازد. چرا نتایج برعکس است؟ آمریکاییها خودشان قبول دارند که نتایج حاصل شده آنها را به ذلت رسانده است.
#قائمون
🔴ضرغامی وزیر گردشگری گفته:باید فضا را باز کنیم / اگر تحریک میشوید نگاه نکنید.
↙️جناب آقای رئیسی عزیز!
ظاهرا دشمن را باید بیخیال شویم و اکنون باید امثال این آدم که در کابینه دولت انقلابی جا خوش کرده اند را بپاییم که اینقدر گل به خودی نزنند.
شما که خوب از قاعده #پنجره_شکسته مطلعید و معتقدید که زخمها را باید درمان کرد و شست تا مگسان محلی برای اجلال نزول پیدا نکنند، پس دلیل برکناری ایشان را که خود نمونه بارزی از استحاله فرهنگی مدیران ارشد جمهوری اسلامی است را نمیدانم....
طبق احکام اسلام و طبق فرمایشات صریح رهبر معظم انقلاب، حاکمیت موظف است نسبت به حفظ کیان فکری و عقیدتی جامعه تدابیر و ملاحظاتی را لحاظ کند.
تا به کی باید با شنیدن این افکار پوسیده از جانب یقه بسته های مستحیل، بدنبال توجیه عملکرد خرابکارانه امثال ایشان در حوزه فرهنگ باشیم؟!
پاسبانی از نهال نوپای دولت انقلابی که پس از سالها، با خون جگر حاصل شده است، وظیفه ی سنگینی بدوش شما میگذارد که عدول از آن میتواند عواقب خطرناک و جبران ناپذیری را در آینده ی فرهنگی کشور بجا بگذارد.
ارادتمند و مدافع تمام قد دولت شما هستیم و خواهیم بود ولی دفع این سموم و آفتها با ان شاء الله و ماشالله مرتفع نخواهد شد.
عزمی راسخ میخواهد برای حرس این درخت آفت زده.
یا علی
#قائمون
♦️ گزارش المانیتور از تحولات بانکی در عراق
#گزارش_کوتاه
🔹 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی به بررسی تحولات ارزی و بانکی در عراق پرداخته و با اشاره به نارضایتی متحدان دولت السودانی از اقدامات آمریکا، معتقد است نخستوزیر عراق در وضعیت دشواری میان مطالبات گروههای حامی خود در چارچوب هماهنگی و خواستههای آمریکا قرار گرفته است.
🔸 نخستوزیر عراق طی روزهای اخیر «مصطفی غالب مخیف» رئیس بانک مرکزی این کشور را برکنار و «علی محسن العلاق» را که نزدیک به نوری المالکی محسوب میشود به عنوان سرپرست بانک مرکزی و «بلال الحمدانی» را به عنوان سرپرست بانک تجارت این کشور منصوب کرد.
🔸 نرخ دلار آمریکا در هفتههای اخیر با روندی افزایشی به ۱۶۷۰ دینار رسید که بالاترین قیمت از سال ۲۰۰۴ محسوب میشد. این در حالی است که دولت الکاظمی پس از افزایش نرخ رسمی دلار از ۱۱۸۲ به ۱۴۶۰ دینار در دسامبر ۲۰۲۰ برای مقابله با بحران اقتصادی ناشی از همهگیری کرونا، نرخ دلار را بین ۱۱۴۵ تا ۱۱۴۷ دینار نگه داشت.
🔸 نویسنده گزارش المانیتور در ادامه به چند دلیل برای افزایش قیمت دلار در عراق اشاره میکند:
1️⃣ عدم شفافیت نظام بانکی عراق که بانک مرکزی را بر آن داشت تا برای رعایت مقررات فدرال رزرو آمریکا، محدودیتهایی را برای بانکهایی که از دلار استفاده میکنند، تعیین کند. این موضوع دسترسی به دلار را در سیستم بانکی عراق محدود کرد.
2️⃣ عدم امکان نظارت و ردیابی کامل مسیر پول در داخل و خارج عراق به دلیل فقدان روندهای الکترونیکی در این کشور که به افراد و شرکتها اجازه میدهد تا دلار آمریکا را به صورت غیرقانونی به خارج از عراق منتقل کنند.
3️⃣ سطح بالای فساد در عراق که در قالب اقداماتی مانند پولشویی یا سرقت و انتقال اموال به خارج از کشور و یا مواردی مانند افزایش خرید ملک خارج از عراق صورت میگیرد.
#قائمون
♦️ چرخش مالی روسیه به سوی شرق
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک در یادداشتی به سیاستهای مالی روسیه پس از فاصلهگیری از غرب پرداخته و نوشته است روسیه برای تأمین مالی و سرمایهگذاری خارجی بیش از پیش به چین متمایل شده است. پس از تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه روسیه متعاقب الحاق کریمه، ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه از استراتژی «چرخش به سوی شرق» رونمایی کرد.
🔸 هدف این استراتژی، دور کردن اقتصاد روسیه از شرکای اروپایی و نزدیکی به پکن بود. روند همبستگی اقتصادی دو کشور در سالهای بعد، موفقیتآمیز بود. سهم چین از مجموع تجارت خارجی روسیه از ۱۰ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۱۸ درصد در پایان سال ۲۰۲۱ رسید. با حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، چرخش مسکو به سوی پکن سرعت گرفت. هماکنون اقتصاد روسیه به شدت متکی به سرمایه چین است.
🔸 هر چند در حال حاضر این موضوع میتواند برای روسیه خوشآیند باشد اما اتکای بیش از اندازه به سرمایه چین، جایگاه روسیه به عنوان شریک کوچک در روابط دو کشور را تثبیت خواهد کرد. طبق آمار، وامهای بانکهای چینی نزدیک به نیمی از کل وامهای جهانی به روسیه را شامل میشود و احتمالاً در ماههای آینده، این وابستگی افزایش خواهد یافت.
🔸 روسیه پس از سال ۲۰۱۴ به امید اتکا به بازارهای مالی شانگهای و هنگکنگ به جای بازارهای لندن و نیویورک، شروع به تعامل با پکن برای تقویت روابط اقتصادی و مالی نمود. مسکو ممنوعیت خرید داراییهای بخش منابع طبیعی و سرمایهگذاری در صنایع حساس مانند جادهسازی و راهآهن را حذف کرد و پکن نیز شرکتهای خود را برای سرمایهگذاری و ورود به بازار روسیه تشویق کرد. نسبت وامهای چینی در اقتصاد روسیه از ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲ سه برابر شد. با این وجود، امروز شانگهای و هنگکنگ کمتر از گذشته مایل به پُر کردن خلأ خروج تأمینکنندگان مالی غربی از بازار روسیه هستند.
🔸 وامدهی چین بر اساس اهداف ژئوپلتیک و اقتصادی حزب کمونیست چین صورت میگیرد. در سال ۲۰۱۴ روسیه از این وضعیت سود میبُرد. در آن مقطع، اقتصاد چین با سرعت بیش از ۷ درصدی در حال رشد بود و دولت شرکتها را در راستای استراتژی «رفتن به خارج» تشویق به نگاهی بینالمللی میکرد. در سال ۲۰۲۲ اقتصاد چین تنها ۳ درصد رشد کرد که بسیار کمتر از انتظار ۵/۵ درصدی بود و بخش مالی این کشور هماکنون به جای پُر کردن خلأها در روسیه، بر تسویهحساب قراردادها در بازار داخلی و تأمین مالی کسبوکارها با بهره پایین متمرکز است.
🔸 شورای آتلانتیک نوشته است در میانمدت و بلندمدت، وامدهندگان چینی احتمالاً ارائه وام به اقتصاد روسیه را افزایش خواهند داد. تسلط چین بر بخش تأمین مالی خارجی روسیه، اهرمهای چین در روابط دوجانبه را تقویت خواهد کرد. چین به دنبال بهرهبرداری از این امتیاز در مذاکرات خود با روسیه در مورد خط لوله جدید گازی است که میادین گازی سیبری را به چین متصل میکند. چین خواهان استفاده از پول ملی خود در این پروژه و همچنین یک ساختار قیمتی است که به نفع مصرفکنندگان چینی باشد.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍آمریکاییها حتی تله موش روهم بهصورت اسلحه میسازن!
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من که جدی جدی معتقدم، مخالفین جمهوری اسلامی و اپوزیسیون خارج از کشور ما را ایستگاه کردن 😂
مطمئن باشید نه ربع پهلوی مُنگُل، نه منافقین جنایتکار، نه سلبریتیهای پولپرست، نه تجزیهطلبها وابسته و نه مزدورهای کوتلهای مثل علی کریمی و علینژاد، هیچکدام نمیتوانند به جمهوری اسلامی لطمهای بزنند اما نفوذیهای داخلی و عمامه به سرهای آمریکایی و انگلیسی شاید بتوانند سرویسهای جاسوسی را کمی به اهدافشان برسانند، باید مراقب اینها بود، کنار گوشمان.
💬 حمید رسایی
#قائمون
#مقابله_با_جنگ_شناختی_دشمن
جنگ شناختی دشمن و اثرآن بر افکار و اراده عمومی
مدتی است شاهد توليد محتواي رسانهاي و هجمه رسانهاي گستردهاي در قالب كليپ، عكسنوشته، كتاب، مقاله و... از سوي رسانهها و موسسات معاند نظام و انقلاب هستيم كه تلاش دارند با يك مقايسه جهتدار، تحريفشده و غيرواقعي از شرايط و وضعيت قبل و بعد از انقلاب، واقعيات تاريخي وقوع انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن را تحريف و تضعيف كنند.
پس ضروري است در فريضه تبيين، توجه ويژهاي به تاريخ انقلاب، روايت واقعي آن و جلوگيري از تحريف واقعيات داشت. دشمن با هدف قرار دادن گذشته انقلاب و تطهير آنچه مردم ايران عليه آن انقلاب كردند، در پي تضعيف بنيانهاي فكري و ايدئولوژيك انقلاب هستند. به همين جهت و در راستاي حفظ جلوگيري از تضعيف بنيانهاي عقيدتي و فكري انقلاب اسلامي، لازم است تبيين تاريخي مورد نظر قرار گيرد و جدي گرفته شود.باید بدانیم که مبانی دین مبین اسلام و این انقلاب مبانی محکم و قوی بر اساس اصل اسلام ،ولایت و مردمی است و بدرستی از آن دفاع کنیم.اگر در جنگشناختي فعلي، دشمن بتواند بر افكار و اراده عمومي ايرانيان غلبه كند، هم گذشته تحريف خواهد شد و هم چشمانداز آينده تيره خواهد بود.
#قائمون