eitaa logo
@yavarantajali
69 دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.3هزار ویدیو
613 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴موشک‌های مقاومت ساختمان‌ها را در اشکلون تخریب کرده‌اند 🔹 با اینکه گنبد آهنین در تلاش است راکت‌ها و موشک‌های شلیک شده توسط مقاومت از شمال نوار غزه را رهگیری کند اما خبرها حکایت از آن دارند که فقط تعداد اندکی از موشک‌های مقاومت رهگیری شده‌اند. 🔸 خبرها حکایت از اصابت موشک‌ها به مناطق صهیونیست نشین و ساختمان‌های شهری را دارند. 🔹 رژیم صهیونیستی از انتشار اخبار مرتبط به شدت جلوگیری می‌کند. شهروندان حق فیلم‌برداری و پخش فیلم در فضای مجازی به خصوص توئیتر را ندارند. 🔸 منابع عبری: خودروی یک شهرک نشین بر اثر اصابت موشک در شهرک زیکیم، در آتش سوخت. 🔹 آژیرهای خطر در نتف هاسارا، زیکیم و کارما به صدا در آمدند. 🔸 منابع محلی: «در جریان درگیری‌های مداوم بین مردان جوان و نیروهای نظامی اسرائیل در جریان یورش به اردوگاه عین‌السلطان در غرب اریحا، دو نفر بر اثر اصابت گلوله مجروح شدند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بشار اسد: ایران با خون خود از ما حمایت کرد 🔹ایران از همان ۱۲ سال پیش با وجود تحریم‌ها و تهدیدها پشت سوریه را خالی نکرد.   🔹ایران در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی حامی سوریه بود و با خون ارزشمندش از ما حمایت کرد. 🔹تنش‌های سیاسی و امنیتی حاکم در منطقه هرگز باعث تغییر نگاه مشترک ایران و سوریه نشد.
رئیسی در دمشق با چه کسانی دیدار می‌کند؟ در فاصله یک روز از سفر رئیسی، خبرگزاری تسنیم با چند تن از فعالین اتاق بازرگانی و رهبران فلسطینی که با رئیس جمهور ایران دیدار می‌کنند، گفتگو کرده است. «جورج داوود» عضو هیئت‌مدیره اتاق بازرگانی دمشق: «برادران و دوستان ما در ایران هیچگاه کشور دوم خود سوریه را تنها نگذاشتند و همواره در تمامی مسائل کمک و همیار ما بودند. کشوری چون ایران که در حیطه نظامی و سیاسی کمک حال سوریه بوده و فداکاری‌های زیادی را انجام داده هیچ‌گاه از نظر اقتصادی ما را تنها نخواهد گذاشت.» «ابومجاهد اسماعیل السنداوی» از رهبران جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین: «سفر رئیس جمهور ایران به سوریه و دیدار ایشان با مقاومت فلسطینی در واقع نشان دهنده از ایستادگی و حمایت ایران از ملت و مقاومت فلسطین است.» «خالد عبدالمجید الامین» دبیرکل «جبهه همبستگی ملی» فلسطین: «دمشق مرکز محور مقاومت است و ایران قدرت منطقه ای اساسی در محور مقاومت است؛ بنابراین این وحدت کلمه بین کشورهای مقاومت در این دیدارها تجسم می یابد و قویتر می شود.
💢حساسیت‌های انتخاباتی در ترکیه 🔹حساسیت و تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی ترکیه در حالی این روز‌ها به اوج خود رسیده است که نزدیک ۲۳ استان این کشور درگیر زلزله خانمان‌سوز چند ماه اخیر هستند. 🔸دو موضوع متفاوت که باعث شده است خدمات‌رسانی به زلزله‌زدگان تحت تأثیر فضای انتخابات ترکیه قرار گیرد. 🔰گزاره خبری: 🔹سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری و بیست‌وهشتمین انتخابات پارلمانی ترکیه قرار است ۲۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در این کشور برگزار شود. 🔸چهار نامزد ریاست‌جمهوری در انتخابات حضور دارند، اما دو نامزد اصلی وجود دارد: رجب طیب‌اردوغان، رئیس‌جمهور فعلی و کمال قلیچداراوغلو، رهبر اصلی اپوزیسیون. دو نامزد «سینان اوغان» از «ائتلاف آتا» و «محرم اینجه» از «حزب مملکت» دو نامزد دیگر انتخابات ریاست‌جمهوری در ترکیه هستند. 🔹روند تبلغات انتخابات تا به امروز به نحوی بوده است که احتمال رأی‌آوری برای همه نامزدها وجود دارد. براساس نظرسنجی‌ها صورت گرفته توسط مرکز تحقیقات تأثیر اجتماعی مستقر در استانبول، به نظر می‌رسد عدم به نتیجه رسیدن برخی از شرکت‌کنندگان در نوع انتخاب‌شان باعث شده است که این انتخابات از انتخابات قبلی در دهه گذشته متفاوت باشد و پیش‌بینی نتیجه آن سخت باشد. 🔰گزاره‌های تحلیلی: 🔸واکاوی دقیق انتخابات پیش‌رو در ترکیه نشان می‌دهد که اهمیت آن به اندازی است که برخی از آن به عنوان «انتخابات قرن جمهوری ترکیه» یاد می‌دهند. 🔹دلایلی که در اهمیت این موضوع مطرح می‌شود، نشان می‌دهد که این انتخابات با توجه به حضور حزب عدالت و توسعه به مدت دو دهه در عرصه قدرت به نوعی یک همه‌پرسی درخصوص موافقت یا عدم موافقت مردم ترکیه با سیاست‌های حزب عدالت و توسعه قلمداد می‌شود. 🔸بروز برخی عوارض جسمی اردوغان، درست در حساس‌ترین مقطع انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه، جایی که در نظرسنجی‌ها محبوبیت رئیس‌جمهور ترکیه و رقیب اصلی او «کمال‌ قلیچداراوغلو» تقریبا با یکدیگر برابر است، باعث شده شرایط برای حزب عدالت و توسعه سخت باشد. به طوری که مطابق نظرسنجی‌ها، حدود 15 درصد از شهروندان ترکیه تصمیم نهایی خود برای حمایت از جریان اردوغان یا مخالف او را نگرفته و در انتظار مناظره نامزدهای انتخاباتی به ویژه در حوزه سیاست خارجی و اقتصاد هستند. در چنین شرایطی، بیماری اردوغان می‌تواند بخشی از معادله را به ضرر او تغییر دهد. البته ممکن است با اعلام رسمی پایان بیماری رجب طیب‌اردوغان و حضور پرقدرت وی در روزهای آتی، شرایط را به نفع حزب عدالت و توسعه تغییر دهد که مخالفان وی را در تنگنا قرار دهد. 🔹اینکه تا به امروز حزب عدالت و توسعه نتوانسته است در نظرسنجی‌ها طبق انتخابات‌های قبلی از رقیب خود پیش بگیرد، نشان می‌دهد که اردوغان در سیاست خارجی بخصوص در سیاست منطقه‌ای خود مسیر درستی را انتخاب نکرد. بروز اختلافات بین ترکیه و سوریه و حمایت آنکارا از برخی تروریست‌های مستقر در سوریه امروز پاشنه آشیل وی در انتخابات شده است.
🇮🇷 ♻️اخبار_کوتاه 🍃🌸🍃 🔰مبارزه با فساد در شهرداری تهران سخنگوی شهرداری تهران گفت: «درخصوص مبارزه با فساد با هیچ شخصی تعارف نداریم. تخلف چند کارمند شهرداری هم با هوشیاری حراست شهرداری کشف و پس از آن به مراجع قضایی و نهادهای امنیتی ارسال شد. مبارزه با فساد محدود به این موارد جزئی نیست و مبارزه با دانه‌درشت‌ها را در دستور کار داریم. مثلا ارزش یکی از پرونده‌های فسادی که در این مدت کشف ‌‌شده، به اندازه نیمی از بودجه یک سال شهرداری تهران است.» 🔰جلوی اژدها را بگیرید رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: بر خلاف جنگ سرد اکنون سه قدرت در جهان وجود دارند؛ آمریکا، روسیه و چین. همه دارای پتانسیل ذاتی قابل توجهی در جمعیت، اقتصاد و البته ارتش خود هستند و هر سه زرادخانه هسته‌ای قابل توجهی دارند. به نفع آمریکا نیست تا شاهد تشکیل اتحاد نظامی راهبردی چین و روسیه باشد و ما باید هر کاری انجام دهیم تا مطمئن شویم این اتفاق نمی‌افتد. 🔰سیاست شکست‌خورده آمریکا در غرب آسیا نشریه آمریکایی نشنال‌اینترست با اشاره به نزدیکی رابطه تهران‌ـ ریاض نوشت: «سیاست آمریکا در قبال عربستان مبتنی ‌بر دریافت نفت در قبال تأمین امنیت شکست خورد. آمریکا باید از اهرم فشار خود استفاده کند و از عربستان بخواهد به معامله نفت در برابر امنیت پایبند باشد یا اینکه برای تأمین امنیت و دفاع از خود به ‌دنبال یک کشور جایگزین باشد. 🔰اذعان آمریکایی‌ها به توانمندی جامعه اطلاعاتی ایران نشریه آمریکایی نیویورک‌تایمز در مطلبی پیرامون علیرضا اکبری و زندگی دوگانه او جاسوس بودن او برای انگلیس و رژیم صهیونیستی را تأیید کرد. نکته مهم این گزارش اعتراف مقامات امنیتی غربی در حرفه‌ای بودن جامعه اطلاعاتی ایران در به دام انداختن اکبری است. 🔰سرمایه‌گذاری 10 میلیاردی در دولت سیزدهم علی بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان فروردین ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۱ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به تصویب رسیده است. ارزش سرمایه‌گذاری این مصوبات خارجی مبلغ ۱۰ میلیارد و ۷۶۵ میلیون دلار بوده است. 🔰تروریست‌ها در تور فراجا رئیس پلیس سیستان و ‌بلوچستان اعلام کرد که ۳ نفر از عاملان شهادت شهید شهرکی و همسرش دستگیر شدند یک نفر از این افراد وابسته به گروهک تروریستی جیش‌الظلم است. 🔰ایرانی‌ها همچنان متعصب و غیرتمند یورونیوز با انتشار آماری جهانی اعتراف کرد که طبق یک تحقیق جهانی، ایرانی‌ها حتی به همسایگی با ازدواج ‌سفیدی‌ها علاقه‌ای ندارند. 🔰همسایه امنیت‌ساز ‏بر اساس نظرسنجی‌های اخیر در ارمنستان، مردم ‎این کشور ‎ایران را به عنوان مهم‌ترین شریک امنیتی ارمنستان می‌دانند. 🔰دلار وارد کانال ۵۳ هزار تومان شد روند نزولی دلار در بازارهای غیر رسمی روز چهارشنبه با شدت بیشتری ادامه یافت و این ارز طی ۲ ساعت ابتدایی معاملات، کانال ۵۴ هزار تومانی را ترک کرد و وارد محدوده ۵۳ هزار تومان شد.
🇮🇷 📝 آیا دولت سیزدهم موفق بوده یا خیر؟! 🍃🌹🍃 ❌ قسمت اول 🔻یکی از راهکارهای ارزیابی میزان موفقیت پیشرفت و پسرفت افراد؛ نهادها و دولت‌ها در کشور در نظر گرفتن شرایط مقدورات، فرصت ها و تهدیدات آنها از قبل و در حین زمان ارزیابی است. 🔸با این وجود اگر بخواهیم با این روش عملکرد دولت سیزدهم را بررسی کنیم لازم است شرایط و وضعیت گذشته و حال کشور را بررسی نماییم. 🔹دولت سیزدهم در شرایطی مسئولیت دولت را برعهده گرفت که چهار سال دوم دولت تدبیر و امید با استقراض حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی و چاپ پول بدون پشتوانه اداره شده بود و میزان نقدینگی به ۴ میلیون میلیارد تومان و بودجه به ۴۸۰ هزار میلیارد و میزان بدهی به حدود ۶۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده بود. 🔸این میزان نقدینگی به سان سیلی است که می توانست هر دولتی را به زمین بزند. 🔹در عین حال شروع دولت سیزدهم پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات سال ۱۴۰۰ با افزایش بدون پشتوانه مالی نقدینگی کشور و حتی عدم توان در پرداخت حقوق کارمندان دولت همراه بود که این مسئله به معنای عمیق تر کردن دره عمیق مالی برای اقتصاد کشور و دولت بعدی بود. در عین حال در اواخر دولت قبل میزان کشته های کرونا به ۷۰۰ نفر رسیده بود و عملاً دولت در اداره این بیماری به بحران رسیده بود و همچنین زیرساخت‌های اقتصادی به خصوص در زمینه هایی که نیازهای ضروری مردم تامین شود وجود نداشت. 🔸به دلیل نگاه صد درصدی در راه حل مشکلات کشور به دست بزرگترین دشمن کشور یعنی آمریکا و انصراف از راهکارهای داخلی و ظرفیت موجود، کشور دچار مشکلات اساسی شده بود به طوری که هر روز شاهد قطعی برق و گاز در کشور بودیم و کارشناسان و مسئولین معتقد بودند که این بحران شدید تر خواهد شد. 🔹در زمینه ذخیره اقلام ضروری، شرایط مردم به ۴ روز رسیده بود و بسیاری از مشکلات عدیده دیگری هم ایجاد شده و درحال گسترش بود که جهت جلوگیری از اطاله کلام از ذکر آنها خودداری می‌کنم. 🔸در واقع همه چیز برای سقوط اقتصادی کشور آماده بود و پیش بینی شده بود که به بن بست رسیدن دولت سیزدهم بصورت سریع بلکه فورا بعد از تحویل دولت اتفاق خواهد افتاد به طوری که آقای جهانگیری معاون اول دولت تدبیر و امید در جلسه دکتر رئیسی با وزرای دولت قبل با صراحت و جسارت خطاب به ایشان به طعنه گفتند ما حتی قادر نیستیم حقوق این ماه کارمندان دولت را پرداخت کنیم. 🔺حال پس از گذشت کمتر از دو سال از شروع دولت سیزدهم می‌بینیم اقدامات بسیار خوبی در جهت حل مشکلات مذکور انجام گرفته است که به مواردی از آن اشاره خواهد شد. ✍دکتر سیدجلال حسینی 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🔻تولید نفت ایران در دولت سیزدهم به بیش از ۳ میلیون بشکه رسید جواد اوجی، وزیر نفت: 🔹تولید نفت کشور از آغاز فعالیت دولت سیزدهم طی ۲۰ ماه به بیش از ۳ میلیون بشکه و تولید گاز خام به بیش از یک میلیارد مترمکعب رسیده است. 🔹دغدغه اصلی فعالان حوزه پتروشیمی تأمین خوراک پایدار است و امروز ۷۰ مجتمع پتروشیمی در کشور فعال است و بیش از ۸۰ میلیارد دلار در این صنعت سرمایه‌گذاری شده و نزدیک به ۱۰۷ طرح دیگر از صنایع پایه تا تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی در حال اجراست که به همین مقدار سرمایه نیاز دارد. 🔹چتر حمایتی وزارت نفت برای تأمین پایدار خوراک صنایع باز است و تلاش می‌کنیم با توسعه پتروپالایشگاه‌ها و افزایش تولید گاز و نفت خوراک پایدار برای صنایع عمده تأمین کنیم، ما برای رفع ناترازی گاز و فرآورده نفتی در میدان هستیم. @ghaemon
وجود مجسمه‌ی عراقچی در کاخ ریاست جمهوری سوریه نشان می‌دهد اگر عباس آقا نبود، امروز سوریه‌ای وجود نداشت که رئیسی به آن سفر کند. 🗣مُحَمَّدیسم @Ghaemon
. ♻️ ، حمیدرضا الداغی گرچه "شاید" در ظاهر برخی امور را رعایت نمی‌کرده اما نسبت به اذیت و آزار دختران وطنش غیرت داشت، و این عجیب نیست. واقعیتی شبیه این را مسعود ده‌نمکی در از برخی رزمندگان دفاع مقدس به تصویر کشید که اهل رعایت برخی امور نبودند ولی در زمان تعرض به وطن داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان قابل تامل در خصوص عدم خدمات دهی به بی حجابان و بدحجابان: وقتی فردی بی حجاب و بدحجاب وارد مغازه تان می شود چه اصراری دارید جنسی به او بفروشید؟؟ آنچه در نهی از منکر واجب کفایی‌ست، تذکر لسانی‌ست، برخورد هم با حاکمیت است. اما انزجار قلبی از گناه و ابرازش کفایی نیست، امر به معروف واجب عینی‌ست. ملتی که امر به معروف نمی کند چه انتظاری دارد که دعایش مستجاب شکد؟؟ شخصی با پوشش زننده به مغازه ما می‌آید بی تفاوت باشیم؟ مگر انزجار بر ما واجب نیست؟ بعد انتظار داریم دعایمان مستجاب بشود. پ‌ن: مذهبی های صورتی و رسانه های معاند هیچ وقت این نظرات آیت الله جوادی آملی را بازنشر نمی‌دهند! این جماعت در اکثر مواقع برخی جملات تقطیع شده از این استاد برجسته حوزه را در راستای حمایت از یک جریان خاص و گرفتن نتیجه دلخواه خودشون منتشر می کنند. این هم تاکید مفسر بزرگ قرآن به ندادن خدمات به بی حجابان و بدحجابان و واجب بودن امر به معروف لسانی. باز بهانه ای برای فرار از تکلیف دارید؟؟؟؟؟
📍در حاشیه دیدار ریاست جمهوری از کارخانه مپنا در دنیا ۳ کشور به صورت مستقل توانایی ساخت موتورهای جت هواپیما رو دارند. آمریکا، انگلیس، روسیه. البته در عمل فقط آمریکا توانایی ساخت مستقل رو دارد و تکنولوژی این موتور در انحصار و ید قدرت آمریکاست. دو شرکت پرت اند ویتنی (p&w) و جنرال‌الکتریک (GE) بیشترین تولیدات موتور‌های توربینی رو دارند. که هر دو متعلق به آمریکاست. رولزرویس در انگلستان موتور توربینی تولید می‌کنه اما بعیده به صورت مستقل تولید کند. روسیه هم به غیر از موتورهای توربینی نظامی، بعد از فروپاشی شوروی، توانایی ساخت موتور‌های روزآمد رو از دست داد و در پی ساخت موتور توربوفن PD9 است که هنوز به نتیجه نهایی نرسیده ... چین هم چند سالیه که داره تلاش میکنه اما باز به نتیجه مطلوب نرسیده گردش مالی موتورهای توربوفن بسیار بالاست و سود بسیاری در صنعت هوایی دارد. خلاصه از سال قبل، قفل موتور در صنعت هوایی باز شد و تعدادی از هواپیماهای زمین‌گیر به برکت فعالیت مپنا به چرخه فعالیت برگشتند. در ایران، کارهای بسیار دقیق و با برنامه‌ای در این حوزه شروع شد و الحمدالله به نتیجه‌ی خوبی رسید. موتوری که مپنا روش دست گذاشته، پرتعدادترین موتور موجود در ناوگان هوایی ماست و در این چند ماه هم، هواپیماهای دست‌دومی که وارد ایران شدند اغلب همین کلاس از موتورها روشون نصبه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گل آقا، الگویی برای عدالتخواهی 🔹 در دهه‌ی اول انقلاب اسلامی، هاله‌ی قداست دور مسئولین را می‌شکند و با زبان طنز، بدون هجو و تحقیر، باب نقد مسئولین را باز می‌کند. 🔸صابری با نشان می‌دهد که می‌توان ضعف‌ها و نقایص را دید، تند و تیز هم آن را فریاد زد، اما جامعه را هم ناامید نکرد! 🔹 به مناسبت ۱۱ اردیبهشت سالروز درګذشت کیومرث صابری فومنی 🔺این کلیپ، گزیده‌ای از مستند «روزگار گل آقایی» ساخته‌ی محمد حسن یادگاری هست. در همین باره می‌توانید مستند «راز گل آقا» را هم ببینید.
با عرض سلام متاسفانه صفحه رسمی حضرت آقا در ایرانی ترین سکوی مجازی، از صفحه بعضی سلبریتیهای مجازی، دنبال کننده کمتری دارد. نشر معروف کنید و این صفحه را به همه معرفی نمایید و برای حضرت آقا ولو سیاهی لشکر هم که شده، یارگیری کنید. در فصولی که به راحتی به رهبری تهمت می‌زنند، اهانت می‌کنند و وقیحانه حرمت نائب الحجه را میشکنند، ما مرده باشیم که بگذاریم اهانت کننده ها نفس راحتی بکشند. یک یا علی بگیم و این صفحه را تا آخرین توان تکثیر و تبلیغ کنیم تا ان شاء الله عدد دنبال کننده های این کانال را تا قبل از 14 خرداد بتوانیم به یک میلیون برسانیم. ولله، اعتقادا عرض میکنیم همین نشر معروف از مصادیق است. از قافله خیر عقب نمانید. https://eitaa.com/khamenei_ir
🔴 اگر به‌عقب برگردیم و حکومت‌های مختلف ایران رو بررسی کنیم، متوجه می‌شیم این دشمنی حتی وقتی سر کار نبودن هم وجود داشته میگی نه؟؟ بیاین چند نمونه تاریخی رو بررسی کنیم: 🔴 برمی‌گردیم 70 سال پیش: وقتی دکتر می‌خواست ایران رو از چنگ خارجی‌ها دربیاره آمریکایی‌ها سرنگونش کردن، دکتر مصدق روحانی و بود؟ نه 🤷‍♂ 🔴 بیاین بریم به 80 سال پیش: روزی که « انگلیسی‌ها و روس‌ها » در جریان به ایران حمله کردن و هزار مصیبت سر ملت ما آوردن، حکومت می‌کرد. اون زمان هم یه سرکار نبود! 🔴نظرتونه بریم به 85 سال پیش؟؟ وقتی آمریکایی‌ها خاک رو زیر و رو کردن و بیش از سی هزار قطعه عتیقه‌ی باستانی‌ مون رو به‌راحتی آب‌خوردن به کشورشون بردن. اون روز هم حکومت می‌کرد، نه یه . 🔴 با ماشین زمان بریم به 100 سال پیش: اون روزی که انگلیسی‌‌ها رو در ایران راه انداختن و حدود 9 میلیون ایرانی رو به سینه‌ی قبرستون فرستادن.اون روزها از تلخ‌ترین روزهای تاریخ مردم مظلوم ایرانه که به هم معروفه اتفاقا یه فیلم هم به اسم « یتیم خانه ایران» درموردش ساخته شده اون موقع از سلسلۀ قاجار بر ایران حکومت می‌کرد. احمدشاه که نبود، بود؟ 🤷‍♂ 🔴 بریم عقب تر؟ 160 سال پیش چطوره؟ بریم ببینیم اون موقع چه خبر بوده: انگلیسی‌ها «پاکستان و افغانستان» رو از ایران جدا کردن. مملکت رو قاجار اداره می‌کرد اون زمان هم سر کار نبودن🤷‍♂ 🔴 اگر بخوایم همین‌طور عقب بریم، باز هم حوادث زیادی هست که نشون میده نوع حکومت ایران مهم نیست، اونها هروقت و هر طور بتونن به ما ضربه بزنن، می‌زنن 😏 ما درگیر یک جنگ چند هزار ساله ایم
سپاه پرتابگر نامرئی موشک می‌سازد
35.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سپاه پرتابگر نامرئی موشک می‌سازد👏💪
اینجا اتوبوس قم نیست بلکه اتوبوسی در فلسطین اشغالی است. بله این یک زن صهیونیسم است. همان هایی که نسخه عریان کردن نوامیس ما را می پیچند، زنانشان را اینگونه به خیابان می فرستند.😔
شمخانی: آمریکا مسئول همه اقدامات تروریستی است دبیر شورای عالی امنیت ملی: 🔹جک سالیوان (مشاور امنیت ملی آمریکا) گفته که در صورت اقدام ایران برای ساخت بمب هسته‌ای، آمریکا، آزادی عمل اسرائیل برای مقابله با آن را به رسمیت خواهد شناخت. 🔹این اعتراف یعنی مسئول همه اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی علیه افراد و تاسیسات هسته‌ای ایران تا کنون آمریکا بوده و خواهد بود و قطعا باید تبعاتش را بپذیرد.
بازگشت قریب‌الوقوع سوریه به اتحادیه عرب 🔹وزیرخارجه اردن از بازگشت قریب الوقوع دولت سوریه به جمع اعضای اتحادیه عرب خبر داد و گفت: اختلاف کشورهای مزبور بر سر راه بازگشت دولت دمشق به اتحادیه صرفا بر سر نحوه انجام آن است. 🔸اردن روز دوشنبه هفته گذشته میزبان نشست مشورتی پنج جانبه وزرای خارجه اردن، مصر، سوریه، عراق و عربستان با هدف بررسی پرونده سوریه و احیای روابط دمشق با کشورهای عربی بود.
🔴نماینده مجلس ماجرای واگذاری خودرو‌ به نمایندگان را تشریح کرد. 🔹فریدون عباسی: با من هم تماس گرفتند و گفتند چنین خودرویی از شرکت بهمن خودرو به نام‌های دیگنیتی و فیدلیتی است که خارج از نوبت و یک روزه به نماینده‌ها تحویل داده می‌شود، با قیمت ۷۴۰ تا ۷۸۰ میلیون تومان و بر مبنای اینکه کدام مدل را انتخاب کنیم قیمت گذاشته بودند. من نه نیاز داشتم و نه اعتقاد داشتم که خودرو را بگیرم و اقدامی هم انجام ندادم.
🔻حبیب فرج‌الله چعب، اعدام شد 🔹حکم اعدام حبیب فرج‌الله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد صبح امروز به اجرا درآمد.
🇮🇷 📝 اگر به‌عقب برگردیم و حکومت‌های مختلف ایران رو بررسی کنیم، متوجه می‌شیم این دشمنی حتی وقتی سر کار نبودن هم وجود داشته 🍃🌹🍃 🔻میگی نه؟؟ بیاین چند نمونه تاریخی رو بررسی کنیم: 1⃣ برمی‌گردیم ۷۰ سال پیش: وقتی دکتر می‌خواست ایران رو از چنگ خارجی‌ها دربیاره آمریکایی‌ها سرنگونش کردن، دکتر مصدق روحانی و بود؟ نه 🤷‍♂ 2⃣ بیاین بریم به ۸۰ سال پیش: روزی که « انگلیسی‌ها و روس‌ها » در جریان به ایران حمله کردن و هزار مصیبت سر ملت ما آوردن، حکومت می‌کرد. اون زمان هم یه سرکار نبود! 3⃣ نظرتونه بریم به ۸۵ سال پیش؟؟ وقتی آمریکایی‌ها خاک رو زیر و رو کردن و بیش از سی هزار قطعه عتیقه‌ی باستانی‌ مون رو به‌راحتی آب‌خوردن به کشورشون بردن. 🔸اون روز هم حکومت می‌کرد، نه یه . 4⃣ با ماشین زمان بریم به ۱۰۰ سال پیش: اون روزی که انگلیسی‌‌ها رو در ایران راه انداختن و حدود 9 میلیون ایرانی رو به سینه‌ی قبرستون فرستادن. اون روزها از تلخ‌ترین روزهای تاریخ مردم مظلوم ایرانه که به هم معروفه اتفاقا یه فیلم هم به اسم « یتیم خانه ایران» درموردش ساخته شده 🔹اون موقع از سلسلۀ قاجار بر ایران حکومت می‌کرد. احمدشاه که نبود، بود؟ 🤷‍♂ 5⃣ بریم عقب تر؟ ۱۶۰ سال پیش چطوره؟ 🔸بریم ببینیم اون موقع چه خبر بوده: انگلیسی‌ها «پاکستان و افغانستان» رو از ایران جدا کردن. مملکت رو قاجار اداره می‌کرد. اون زمان هم سر کار نبودن🤷‍♂ 🔺 اگر بخوایم همین‌طور عقب بریم، باز هم حوادث زیادی هست که نشون میده نوع حکومت ایران مهم نیست، اونها هروقت و هر طور بتونن به ما ضربه بزنن، می‌زنن 😏ما درگیر یک جنگ چند هزار ساله ایم 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb