علیزاده حرف درستی زد:
جوادظریف با گفتن اینکه مردم خسته هستن مردم تحمل جنگ ندارد
به دشمن گرادادتفنگ خالیه
زمانی که همه مردم دنیا به مبارزه با اسرائیل اعلام آمادگی میکنند باعث ابرو ریزی برای ایران در دنیاشد
اگر ظریف و روحانی سرکار بودند بچه های ایران مثل غزه پرپر میشدند
#قائمون
📣جشن ولادت حضرت زینب(س)🌼
🔹سخنران: حجت الاسلام علی محمدی
🔹مادحین: حاج علیرضا اسفندیاری و حاج بهزاد حسنی اهری
زمان: یکشنبه ۲۸ آبان ماه ساعت ۲۰
مکان: حسینیه عاشقان ثارالله (اتوبان ۲۲ بهمن)
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃
@razmandegan_zanjan
هدایت شده از این عمّار
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ردیابی محمولۀ استارلینک از آمریکا تا دفتر مولوی عبدالحمید
#قائمون
هدایت شده از این عمّار
✅ چرا حماس همه توان خود را وارد عرصه نمیکند؟
🔹 یکی از سوالات اصلی که اخیرا مطرح شده، این است که چرا حماس و جهاد اسلامی طبق گفته خودشان فقط از ۱۰ درصد توان خود استفاده کرده و با رونمایی از بقیه نیروهایشان، دشمن را وادار به عقبنشینی نمیکنند؟
🔹 جدای از پاسخهایی چون فرسایشی کردن نبرد، تلفاتگیری، حفظ ابهام و ... که در جای خود صحیح است اما یک راز مهم این احتیاط در استفاده از نیروها، به هدف اعلامی رژیم صهیونیستی یعنی "نابودی حماس" برمیگردد.
🔹 به عبارتی، در شرایطی که دشمن از حداقل ۴ لشکر ویژه و نخبه خود در حمله به غزه استفاده میکند و هزاران تن بمب را در هر ساعت بر سر غزه خالی میکند، پیش از هر چیز باید سازمان رزم حماس حفظ شود تا دشمن به این نتیجه برسد که "هر چقدر بمباران و گسیل نیرو بیفایده بوده، سازمان رزم حماس حفظ میشود".
🔹 در صورت ورود کل نیروهای حماس، طبعاً ضربهپذیری این نیروها بالا رفته، دشمن با مشاهده فروپاشی تدریجی مقاومت، حملات خود را شدت خواهد داد.
🔹 در تاکتیکهای مقاومت روی زمین نیز همین هدف حفظ شده، به جای درگیری مستقیم رزمندگان، طرحهای کمین و ضربه با موفقیت تضمینی از پشت و عمق در قالبهای گروههای کوچک ۵ تا ۶ نفره اجرا میشود، نیروها نیز در پوشش خمپاره و کوادکوپتر اقدام کرده، پس از ضربه، محو میشوند. همین مسئله موجب آمار بسیار کم شهدا، زخمیها و اسرای مقاومت شد.
🔹 این مسئله باعث شده تا سازمان رزم حماس و جهاد هم برای مرحله فعلی، هم آینده و هم پساطوفانالاقصی حفظ شده، دشمن تلفات سنگین داده و به بنبست در تحقق اهدافش برسد.
#قائمون
🆔️@Ghaemon
هدایت شده از این عمّار
👆تمام یافتههای تروریست های اسرائیلی از بیمارستان شفا همین چند خشاب و اسلحه بوده
🔹بهانه تجاوز به بیمارستان و کشتن نوزادان، تصرف تونلهای حماس و کشف کانالهای زیر زمینی و مقر فرماندهی حماس بود.
🔸بعد از این آبرو ریزی خبرنگارشان نوشته: حس بدی دارم، بچهبازی دراوردیم/ آیا ارزش تخریب وجهه بینالمللی را داشت؟
🔹پس از این آبرو ریزی نظامی، دیشب در شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه آتش بس بدون وتو شدن، تصویب شد
#قائمون
🆔️@Ghaemon
هدایت شده از این عمّار
🔰 راهبرد رقابت
🖌دکتر عبدالله گنجی
📍مقام معظم رهبری درخصوص انتخابات ۱۴۰۲ یک راهبرد و یک رویکرد جدید به آنچه درباره انتخابات سالهای قبل توصیه میکردند اضافه کردند. رویکرد این بود که در انتخابات پیشین مسئولان و نخبگان سیاسی کشور را از ورود زودهنگام به انتخابات برحذر میداشتند و معتقد بودند فضای زودهنگام انتخاباتی ممکن است به خدمترسانی به مردم آسیب برساند. امسال برخلاف گذشته، خودشان در فروردین ۱۴۰۲، یعنی حدود ۱۱ ماه مانده به انتخابات، پرونده انتخابات را باز کردند و اهمیت انتخابات امسال را برشمردند. اما از راهبردهای چهارگانهای که اعلام کردند (سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت) رقابت کاملاً جدید بود. به تعبیر دیگر راهبردهای امنیت، سلامت و مشارکت را بارها تأکید کرده بودند، اما لااقل نگارنده ندیده بودم که از ناحیه رهبری «رقابت» بهعنوان راهبرد اعلام شود. طبیعی است که دو راهبرد سلامت و امنیت عمدتاً در حیطه حاکمیت است، اما مسئولیت دو راهبرد مشارکت و رقابت معطوف به مثلث حاکمیت، مردم و نخبگان سیاسی است و این سه ضلع باید با همدیگر به تحقق آن کمک کنند. حال سؤال این است که قدرالسهم حاکمیت در اعمال راهبرد رقابت چگونه محاسبه میشود، تمایز و تفاوت در عملکرد سیاستگذاران و مجریان انتخابات نسبت به گذشته چگونه ملموس و باورپذیر میشود؟
بدون تردید مشارکت در شرایط فعلی اقتصادی (بهرغم آرامش نسبی فعلی در بازار) با رقابت میسر است. رقابت بهعنوان یک امر روانشناختی برای انسان، میتواند او را در روز انتخابات از منزل بیرون بکشد. اصولاً مشارکت و رقابت مکمل همدیگر هستند و رقابت پیشنیاز مشارکت و مشارکت معلول رضایت و رقابت است. این رقابت به معنای واقعی کلمه باید مبتنی بر سلایق معرفه و قطببندیهای موجود باشد. البته این به آن معنا نیست که از حضور سکولارها در انتخابات استقبال شود. کسانی که برای عبور از اسلامیت نظام به انحای مختلف فکری، اجتماعی، رسانهای و طراحی توطئه جنگیدهاند حتماً نمیتوانند میداندار انتخابات باشند، زیرا سیاستهای کلی نظام را نپذیرفتهاند ولذا قانون گذاری آنان منهای سیاستهای کلی دچار بحران معناست. از دو دسته مفسدین و سکولارها که بگذریم، تحقق راهبرد رقابت نمیتواند با پناه بردن به عبارت «مر قانون را عمل کردیم» ابتر بماند یا رفع مسئولیت کند. اگر قرار است نمایندهای از مجلس کنونی به خاطر عدم عمل به توصیه رهبری مبنی بر دخالت نکردن در انتصابات رد صلاحیت شود و این طور سفت و سخت به فرامین رهبری جامه عمل پوشیده شود، همین دستاندرکاران باید نسبت به راهبرد مشارکت و رقابت رهبری نیز به همین سان حساس باشند. مر قانون پایه و اساس است، اما اقناع اجتماعی صرفاً از عالم حقوق نمیگذرد. مقایسهها و استقراها و قیاسها در عرصه اجتماعی خود عاملی برای رونق یا عدم رونق انتخابات در میدان رأیدهندگان است؛ بنابراین ممکن است از یک سو دست اندرکاران متهم به سختگیری بیشتر از قانون شوند و وسواس بیشتری از آنان دیده شود، اما از سوی دیگر برای تحقق راهبرد رقابت – خصوصاً بعد از اغتشاشات ۱۴۰۱- به «اجتهاد تساهلی» برای تحقق امر ولایت نیاز است. اکنون که مدعیان ولایتمداری در عرصه تصمیمگیری و تصمیمسازی هستند این توقع بیشتر از آنان میرود. کسانی را که با اصول انقلاب اسلامی درنیفتادهاند و صرفاً در یک «منطق موقعیت» بهخاطر ضعف شخصیتی و غلبه عواطف تهمت یا دروغی گفتهاند (مانند پزشکیان) یا وابستگی فکری ندارند، اما فهم و تحلیلشان همین قدر است میتوان در پروسه «اجتهاد تساهلی» در صحنه رقابت دید. نهایت این است که چهار نفر با نمره ۱۰ وارد مجلس میشوند، اما هم امر، ولی محقق میشود هم دشمنی که منتظر سنجاق ماههای پسامهسا به انتخابات است، مأیوس خواهد شد.
خناسان و سکولارها گزاره خالصسازی را ابتدا درمیان گذاشتهاند و تمام سعی خود را برای باورپذیرکردن آن بهکار گرفتهاند. اینها کسانی هستند که وقتی در قدرت بودند صحبت از «جارو کردن» میکردند، اما حال میتوان مستمسکسازی آنان را نیز به محاق برد. دشمنان نیز جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی را از راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس نمیشناسند. آنان تفسیر و تحلیل مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی را از رأی ارائه میدهند، زیرا رأی از جهت کمی، کیفی و جهتگیری با عدد تحلیل میشود و قابلیت بزرگتر کردن «نمود» از «بود» نیست.
معتقدم شرایط موجود منطقه و کشور رسالتی فراتر از قانوندانی و اجرای قانون برعهده دستاندرکاران انتخابات میگذارد و حزبالله هم چشم به تحقق راهبردهای مقام معظم رهبری، خصوصاً راهبرد مشارکت و رقابت دوخته است.
#قائمون
🆔️@Ghaemon
هدایت شده از این عمّار
.
♻️ درد و دلهای شنیدنی رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در واکنش به امر به معروف وی
🔹 بین نماز ظهر و عصر چشمم به بیرون از فضای نمازخانه افتاد و دیدم که متاسفانه دختران و پسران رفتارهایی انجام میدهند که در شأن دانشگاه نیست.
🔹 بعد از نماز فکر کردم که تمام شده است اما متاسفانه همچنان جمع دانشجویان به همان شکل وجود داشت. از دانشجوی متخلف خواستم کارتش را به من بدهد، اینکار را کرد و بعد با من به دفتر آمد. سایر دانشجویان جلوی دفتر تجمع کردند و حرفهای بیربطی زدند که من هم به هر حال عصبانی شدم.
🔹 یک بار به دانشکده علوم اجتماعی بیایید.میبینیدکه دختران و پسران راحت سیگار میکشند، روی چمنها میخوابند، ولی مدارا و صبوری ما هم اندازهای دارد.
🔹 آیا درست است دختر و پسری که هیچ نسبتی با هم ندارند در حیاط و محوطه دانشکده با یکدیگر دست بدهند و روبوسی کنند و ...؟! این رفتارها در کشور جمهوری اسلامی درست است؟!
🔹 کسی میتواند ادعا کندکه ما قواعد را رعایت نکردهایم که خودش تمام قواعد دانشگاه را رعایت کند. چرا ما با سایر دانشجویان کاری نداریم؟
🔹ما از کسی جز خدا نمیترسیم. توکل ما به خداست با کسی کاری نداریم.
🔹 من به لحاظ سنی کسی هستم که انقلاب اسلامی را دیدهام، جنگ تحمیلی را دیدهام و از نسل انقلابیون هستم وقتی میبینم چند تا دانشجو میخواهند این رفتارها را انجام دهند و مدام تکرار کنند طاقت نمیآورم!
⁉️ راستی چه خبر از برخورد با دانشجویان متخلف؟
#قائمون
🆔️@Ghaemon
هدایت شده از این عمّار
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از این عمّار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسلام آمریکایی و تمسخر مجاهدان
تمسخر ابوعبیده توسط مفتی سعودی
🔹مفتی سعودی با چهره ی پوشاینده ابوعبیده سخنگوی نیروی های قسام را مسخره میکند و میگوید:به جای اینکه تفنگ دستت باشد اگر راست میگویی بیا تبلیغ دین کن.بهترین جهاد ها تبلیغ دین است نه جنگ
سربازان گمنام