16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش الجزیره از خانهای که یحیی سنوار در آن به شهادت رسید
🔰 #یادداشت | چرا «مذاکره با آمریکا» راهحل مشکلات کشور نیست؟
🔸 رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم تصریح کردند: «مردم به ما رأی دادند، ما را سر کار آوردند، برای اینکه برای منافع آنها کار بکنیم؛ نهاینکه منافع آمریکا را مورد نظر قرار بدهیم.» ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
📝 خط رهبری در این یادداشت ابعاد مختلف و خسارتهای مذاکره با آمریکا از منظر منافع ملی را براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای تبیین میکند.
➕
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | تجلیل رهبر انقلاب از شهیدان رازینی و مقیسه بعد از اقامه نماز بر پیکر این دو شهید
اقتدار یعنی تمام دنیا دارند مراسم تحلیف ترامپ رو مستقیم نگاه میکنم
ولی در ایران داریم مستند جواد قارائی میبینیم
شبکه خبر هم داره درباره استانداری قزوین صحبت میکنه
همینقدر مقتدر 😂😂
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ جزئیات نحوه ترور دو قاضی شهید
🔹گزارشی از محل و جزئیات شهادت قاضی رازینی و قاضی مقیسه
@yavari57
|
🔴 تغییر در شیوهی تقسیم زمین
🧩 قسمت اول: گذار به جهان شمال-جنوب
💰 تعداد کلمه: 350 کلمه
⏰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
پیشتر گفتیم که ژئوپلیتیک بهعنوان یک دانش، بهدلیل تکوین و تدوین در اروپا، رویکرد غربمحورانه به خود گرفت؛ این ویژگی نگاههای منتقدان را در برخی کشورها برانگیخت. رهیافتهای انتقادی در تعدیل #اروپامحوری به راه افتاد و به بسط ادبیات خاصی در این حوزه انجامید. این ادبیات انتقادی را در بیانات آیتالله خامنهای نیز میتوان پیجویی کرد.
طبیعتا انتظار میرود که محصول توسعهی این ادبیات، تغییرات محسوس در واقعیت تقسیم قدرت در جهان امروز و زمان اینک ما باشد. بهنظر میرسد که بتوان انعقاد #توافق_راهبردی_ایران_روسیه را از این منظر با دقت عالمانهتری نگریست. این مطلب را در چند قسمت توضیح میدهیم.
@yavari57
|
🚩 توافق راهبردی ایران-روسیه و گذار به جهان شمال-جنوب
🔹شاید نگاه منتقدانه به ژئوپلیتیک برای ما در نگاه نخست چندان آشنا به نظر نرسد، اما سیاستهای کلان جمهوری اسلامی که بر این بنیان استوار گردیدهاند، برای ما بسیار محسوس و آشنا هستند. ما با آنها محشوریم و زندگی میکنیم، بیآنکه بنیانهای نظری و تئوریهای پشتیبان آنها را بشناسیم. موضعگیری #آیتالله_خامنهای نسبت به دانشواژههای رایج ژئوپلیتیکی، مثل اصطلاح #خاورمیانه نمونهای از این دست سیاستهاست؛ سیاستهای عالمانهای که از یک نگاه ژرف تئوریک بهره میگیرند.
🔸تلاش برای حذف اصطلاح خاورمیانه، از عزم راسخ جمهوری اسلامی و پیشگامی ملت ایران در بازتعریف موقعیت ژئوپلیتیکی #غرب_آسیا خبر میدهد. آنچه در این بازتعریف نشانه گرفته شده است، عبارت است از: بهرهگیری هرچهبیشتر از امکانات و ظرفیتهای خدادادی این منطقه از جهان، که غرب مدرن آن را در 200 سال گذشته به یغما برده و از آنِ خود کرده است.
🔹وقتی از گذار به #نظم_جدید_جهانی شرقمحور و فروپاشی #نظم_نوین_جهانی آمریکامحور صحبت میکنیم، برای پرهیز از #سهلپنداری، طبعا به ادبیات علمی روشنگرانهای در این باب احتیاج خواهیم داشت. بخشی از این ادبیات را از طریق استحالهی ادبیات انتقادی میتوان بهدست آورد و بخش دیگری را نیز باید با خلاقیت و ابداع که از اندیشمندان #جبهه_مقاومت انتظار میرود، کسب نمود.
🔸کاستن از حجم عظیمی از ظلم که در جهان منتشر است، نیازمند بازتعریف شیوهی تقسیم جهان است. در این بازتقسیم باید اروپامحوری مورد تجدیدنظر قرار بگیرد؛ سیاست بازتعریف ژئوپلیتیک جهان و گذار از اروپامحوری به #آسیامحوری بخشی از این اصلاح اساسی و بنیادین است. روز گذشته که شاهد انعقاد قرارداد راهبردی میان ایران و #روسیه بودیم، این سیاست یکی از میوههای خود را بر زمین گذاشت. انتظار آن است که این قرارداد، محققکنندهی نگاه انتقادی در ژئوپلیتیک جهت بازپسگیری ظرفیتهای بهتاراجرفتهی آسیایی باشد. ایران عزیز ما نیز که همیشه در دو قرن اخیر مورد تهاجم و تعدی بوده، یکی از بازیگران مهم این گذار خواهد بود. جغرافیای طبیعی #ایران بهطور خدادادی در لجمن این درگیری و در لبهی این تقسیمبندی قرار دارد. گذار از اروپامحوری به آسیامحوری نیازمند تقویت #راهبرد_شمال_جنوب بهجای #راهبرد_غرب_شرق است که مرزهای شمالی ایران، یکی از مهمترین گذرگاههای آن محسوب میشوند.
🔹از برجستهترین مبدعان ادبیات شمال-جنوب میتوان به #ایمانوئل_والرشتاین اشاره کرد. وی که یکی از سرآمدان رهیافت انتقادی به ماهیت اروپامحورانهی ژئوپلیتیک است، اندیشهی خود را حول مفهومی تحتعنوان #ژئوپلیتیک_منازعه_جهانی صورتبندی کرد. در این صورتبندی جدید، مدل تازهای برای فهم #منازعات_ژئوپلیتیکی و تبیین #مسابقات_جغرافیایی ارائه شده است. دیدگاه #پیتر_تیلور، دیگر اندیشمند ژئوپلیتیک نیز در همین راستا تکوین یافته است.
🔸در آلترناتیوی که #والرشتاین و #تیلور ارائه کردهاند، جهان از صورتبندی غربی-شرقیِ اروپامحورانه خارج شده و در قالب تعاملات شمال-جنوب توضیح داده میشود. این آلترناتیو در مقابل نظریهی #هارتلند هالفورد مکیندر قرار دارد و به بازسازی و ترمیم آن میانجامد.
🔹نظریهی هارتلند #مکیندر، یکی از ستونهای رهیافت اروپامحوری است. این نظریه، تقسیم قدرت در جهان را بهگونهای توضیح میدهد که گویا #دست_پنهان_جغرافیا، سرزمینها و ملتها را به شرقی-غربی تقسیم کرده است. این شیوه از تقسیمبندی، #یکجانبهگرایی را در #روابط_بینالملل تقویت میکند. تقلا برای عبور از جهان تکقطبی و گذار به نظام جهانی چندمرکزی از حیث تئوریک نیازمند نقد و نقض نظریهی هارتلند و تعدیل آن است؛ این مطلوب، همان کاری است که والرشتاین و تیلور دنبال کردهاند.
این یادداشت ادامه دارد....
@yavari57
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پنج راهکار خیلی ساده واسه اینکه بتوانیم گناهان غیبت خودمان را پاک کنیم
@yavari57
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیا سازش برای حفظ کشور از جنگ و آسیبهای آن، به نفع مردم ایران نیست ؟
#رهبری | #استاد_شجاعی
جلسه ۱۲ وظایف ما در آخرالزمان
@yavari57
به وقت شام جلسه هشتم بخش اول.mp3
17.78M
🔥 به وقت شام
📍جلسه هشتم : بخش اول
🌀 #به_وقت_شام
@yavari57