#رضاابوالحسنی:
#زمزمه_واحد_زمینه_فاطمیه
#بعد_از_شهادت
🎶#سبک_همه_کاره
#چراغه_خونم
چراغه خونم تو بودی
آرومه جونم فاطمه(س)
توحسرت دیدارتو
ببین دلم پر از غمه
امون از این داغ بزرگ
فغان از این خونه جگر
پرپر شدی نیلوفرم
مابین اون دیوارو در
شرمنده ی روی توام
دردت به چشمون ترم
جوون قدخمیده ام
تنها گل پیغمبرم
نیستی و خونه بعدتو
خالی و سوت وکور شده
فرشته ی خونه ی من
تا آسمونها دور شده
تنها رفیقو همدمم
بعدتومن چیکارکنم
حرفای دلتنگیم و من
بعد تو با چاه میزنم
زینب توو اشک و ناله هاش
هی تورو میزنه صدا
میگه تحمل ندارم
بی مادری سخته خدا
چی بگم از دل حسین
خیلی دیگه تنها شده
چشماش و میدوزه به در
باغصه هم صدا شده
حسن به زیرلب میگه
وای مادرم وای مادرم
شهید شده تو جوونی
یادش میاد توو نظرم
از درو دیواره خونه
بارون غربت میباره
خونه بدونه تو دیگه
یه ذره برکت نداره
می بارید اشک از آسمون
واسه ی زخمای تنت
انگاری خون گریه میکرد
لحظه ی غسل و کفنت
💠💠💠1⃣1⃣7⃣1⃣💠💠💠
#عاطفه_صیدی
#مجیدمرادزاده
خدا را شاکريم ، که نعمت «غم زهرا» و «عشق فاطمه» را ارزاني ما کرده و نسل فاطمي ما را نمک گير سفره ي گسترده ي «اهل بيت» ساخته است .
همنوايي روح هاي مان با اندوه هاي علي و فاطمه ، نشان سيراب شدن جان از «کوثر ولايت» و تغذيه ي روح از مائده ي بهشتي است .
اين غم ، نشانه «محبت» است . و ... «تا نسوزد دل ، نريزد اشک و خون از ديده ها .»
هر چند ايام فاطميه ، داغ ما تازه مي شود، اما مرور بر اين «فهرست غم» ، ما را به فاطمه نزديک تر مي کند ، و ضربان قلب مان با عترت ، هماهنگ تر مي گردد .
جانمان جرعه نوش «زمزمه ولا» مي شود ،
#اسرار_فدک شماره 1
نخستین سؤالی که مسئلهی «فدک» در ذهنها ایجاد می کند آن است که چرا «غصب فدک» در میان غصبهایی که از حقوق اهل بیت عليهم السلام شده شاخص است و اهمیت آن در کدام نقطه نهفته است؟ چرا امیر المؤمنین و حضرت زهرا علیهما السلام این اندازه بر سر آن پافشاری کردند؟ چرا ائمه می معصومین علیهم السلام در فرصتهای مناسب آن را نزد مردم مطرح می کردند و نام آن را زنده نگاه می داشتند؟
برای بدست آوردن علت یا علل اصلی مسئله، مطالعه ی کامل و تحلیل همه جانبه ی تاریخ فدک از ابتدای فتح آن سرزمین تا پایان اقدامات غاصبين و نیز اقدامات امير المؤمنین و حضرت زهرا علیهما السلام در مقابل آنان، بهترین راهگشا است و عمق فاجعه و ریشه های اصلی آن را روشن می کند.
#اسرار_فدک شماره 2
«فدک» سرزمینی آباد در سراشیبی خیبر با چشمه ای پر آب و منطقه ی وسیع کشاورزی و قلعه ای مهم بود و نخلستانهایش از خیبر بیشتر بود. ساکنان آن عده ای از یهود بودند که با اهل خیبر در ارتباط بودند و رئیس آنان در روز فتح آنجا مردی بنام يوشع بن نون بود. نام این سرزمین هم به اسم «فدک بن هام» اول کسی است که در آنجا سکونت یافته است. ( این باغها در شمال مدینه واقع شده بود و هم اکنون نیز باقی است و فاصله ی آن تا مدینه حدود ۱۰۰ کیلومتر است)
📚معجم البلدان: ج ۴ ص ۲۳۸.
پس از فتح خیبر در سال هفتم هجرت و حدود چهار سال قبل از رحلت پیامبر صلی الله عليه و آله جبرئیل نازل شد و از جانب خداوند دستور فتح فدک را آورد. در این فرمان تصریح شده بود که این اقدام می بایست توسط شخص پیامبر صلی الله علیه و آله و امير المؤمنين عليه السلام انجام شود، و مسلمانان در آن شرکت نکنند.
📚بحار الانوار: ج ۲۱ ص22 ج ۲۹ ص ۱۱۰، ۱۱۴، ۳۴۸.
#اسرار_فدک شماره 3
یهودیان فدک از پیامبر صلی الله عليه و آله درخواست کردند خودشان را آزاد کند و اموال را به تناسب نصف با آنان مصالحه کند.
حضرت این پیشنهاد را قبول کرد و امیر المؤمنين عليه السلام را فرستاد و با ضمانت حفظ خونشان با آنان مصالحه کرد و قرار بر این شد که «هر کس از اهل فدک مسلمان شود خمس اموال او را بگیرند و هر کس بر دین خود باقی بماند همه ی اموالش را بگیرند».
این قرارداد بین پیامبر صلی الله عليه و آله و يهود فدک به امضاء درآمد و به دست آنان داده شد تا بعنوان همیشه می تاریخ بدان عمل شود.
این درباره ی جان و اموال شخصی آنان بود، و سرزمین فدک بعنوان ملک شخصی پیامبر صلی الله عليه و آله درآمد و قرار شد سالیانه یکصد و بیست هزار دینار (سکه ی) طلا بعنوان در آمد فدک ارسال نمایند.
#اسرار_فدک شماره 4
ملک شخصی پیامبر صلی الله علیه و آله شدن فدک بر اساس حکم صریح قرآن است، زیرا این سرزمین بدون لشکر کشی مسلمانان و بدون کوچکترین دخالت آنان فتح شد.
خداوند در قرآن سوره حشر آیه 6 می فرماید:
ومَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ مِنْهُمْ فَمَا أَوْجَفْتُمْ عَلَيْهِ مِنْ خَيْلٍ وَلَا رِكَابٍ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يُسَلِّطُ رُسُلَهُ عَلَىٰ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
و آنچه را خدا از آنان به رسم غنيمت عايد پيامبر خود گردانيد، اسب يا شترى بر آن نتاختيد، ولى خدا فرستادگانش را بر هر كه بخواهد چيره مىگرداند، و خدا بر هر كارى تواناست.
طبق این آیات صریح قرآن سرزمین هایی که بدون لشکر کشی مسلمانان فتح شود، حتی اگر اهل آنجا خودشان بعنوان تسلیم نزد پیامبر صلی الله عليه و آله بیایند، این مناطق و غنائم و اسرای آن ملک خاص حضرت است، و مسلمانان هیچ حقی در آن نخواهند داشت و حضرت بعنوان اموال شخصی خود هر تصمیمی بخواهد می تواند درباره ی آنها بگیرد.
لذا سر زمین فدک بصورت یکپارچه از آن پیامبر صلی الله عليه و آله شد که می بایست مردم فدک در آن کار می کردند و در آمد آن را به حضرت تسلیم می نمودند و فقط اجرت دریافت می کردند.
درباره فدک
مطالب درخواست اعضای کانال هست که هر روز سعی میشه چند مورد ارسال بشه ⬆️⬆️⬆️
﷽
📜 اثر دهم فاطمیه 📜
نام اثر : سنگ تموم ...
#فاطمیه۱۴۰۱
زمینه روضه عاطفی 💯
ــــــــــــــــــــــــــــــ
✍️ #بنداول📝
آروم جونم _ تاب و توونم
خانوم این خونه تویی _ ای مهربونم
سه ماهه توی بستری _ دلنگرونم
گریم میگیره _ تا میبینمت _ (مُردم از غمت۲)
آتیشم زده _ این قد خمت _ (مردم از غمت ۲)
ای جوون من _ چی شده بازوت ؟
با من بگو از _ زخم رو پهلوت
چیشد آخرش_ تو ازم خواستی (یدونه تابوت۲)
پر از جراحتی فاطمه
داری میری به راحتی فاطمه۲_ فاطمه فاطمه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍️ #بنددوم📝
دلم میگیره _ به غم اسیره
مصیبتای کوچه رو _ یادم نمیره
جا داره که علی ازین _ غصه بمیره
دستامو بستن _ زهرامو زدن _ (پیش چشم من۲)
یک لشکر از رو _ زهرا رد شدن _ (پیش چشم من۲)
غصهم همه سر _ به فلک میزد
به زخم دلم _ او نمک میزد
ناموس منو _ وسط کوچه _ (کتک میزد۲)
بمیرم سنی نداشت فاطمه
سنگ تموم برام گذاشت فاطمه۲_ فاطمه فاطمه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍️به قلم : #علی_حاجیان_فر
ظهر یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱
#رضاابوالحسنی:
❣:
مداحی
#رضاابوالحسنی
https://eitaa.com/yazahramadadi135