eitaa logo
یک نفر از هشتاد میلیون
565 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
868 ویدیو
24 فایل
ارسال پیام 👇 🔴 @yekaz_80 👈 ... استفاده از مطالب کانال چه با ذکر منبع چه بدون ذکر منبع آزاد است. مطالب بازنشر شده #جهت_اطلاع جهت تأمین نیازهای بصیرتی منتشر می شود. انتشار مطلبی از یک شخص، روزنامه، سایت یا کانال به معنی تایید آن نمی باشد!!
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنایه سنگین علی لاریجانی به نتانیاهو/ مجری نتوانست جلوی خنده خود را بگیرد لاریجانی در مصاحبه با المیادین: 🔹نتانیاهو در همه چیز به قدرت آمریکایی‌ها تکیه دارد و بدون آن‌ها چیزی نیست... 🔹او مانند کسی است که می‌خواهد با ابزار دیگران ازدواج کند!
🔰 اقدام جالب فرماندار مردمی جلفا در مراسم تودیع طبق اخبار واصله یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ فرماندار جدید شهرستان جلفا معرفی میشود؛ محمد بامدادی که عملکرد مردم پسندی در این چند ماه خدمت خویش داشت و را جلب نمود، طی انتشار پیامی از دوستان و آشنایان خواست برخلاف عرف مراسمات تودیع که اهدا هدیه و تابلو و ... میباشد، هدایای خود را به حساب یک دهیاری برای تجهیز مدرسه کانکسی واریز نمایند ╲\╭┓ 🌼🍂 ┗╯\╲ @yashilvatan_ir «یاشیل وطن»
🌱 🧠 مطلب جالبی بود. ... 📲کانال تشکیلات توحیدی 🆔 @tashkilat_ir ▫️▫️▫️
هدایت شده از استاد مؤیدی
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سؤال: در زمان قدیم، دسترسی به عرفا و انتخاب استاد عرفان، خیلی راحت بود. در این زمان که چنین دسترسی‌ای نیست، ما چه کار کنیم؟ چهارشنبه ۱۲اردیبهشت۱۴۰۳ https://eitaa.com/OstadMoayyedi/2096 برای عضویت در کانال «استاد مؤیدی» روی اینجا بزنید.
هدایت شده از نورنیوز
✅ عراقچی: میدان و دیپلماسی مکمل یکدیگر هستند وزیر امور خارجه در همایش دفاتر استانی سپاه: 🔹میدان و دیپلماسی مکمل یکدیگر هستند و باید با هم حرکت کنند. سیاست خارجی دولت چهاردهم بر مبنای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) فعال و اثرگذار است. 🔹رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ دکتر پزشکیان بر ضرورت گسترش میدان دیپلماسی تاکید کردند و به همین جهت سیاست خارجی این دولت فراگیر، فعال و اثرگذار خواهد بود. 🌐 nournews.ir 🆔 @Nournews_IR
هدایت شده از وحید یامین پور
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلی‌اش برگردانند. و کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. رهبر انقلاب اسلامی | ۱۴۰۳/۷/۷