#جهت_اطلاع 👇
🖌فاصله ما و رهبری در این روزها (نوشتاری از محسن مهدیان)
بعد از اعلام سهمیه بندی، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتی اخلاقی؟
اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه.
بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتی رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند. مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟
رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم.
مساله روشن نبود؟
دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها، کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشکیل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار، دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
اما فقط همین نیست.
شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
@yekaz80
هدایت شده از جهان نیوز
🔴✍ #یادداشت_جهان| فرض کنید رهبری نیامده بود
🔺خیال کنید صبح یکشنبه رهبری سخنرانی نداشت؛ چه اتفاقی می افتد؟ اگر یک شنبه صبح نبود، امروز چه خبر بود؟ دولت چه سرنوشتی داشت؟ برخی انقلابی ها چه عاقبتی پیدا می کردند؟
دقیقا همین سه محور را ارزیابی کنید. "امنیت" و "دولت" و "برخی اصولگراها و انقلابی ها".
▪️ امروز کشور...
🔺اگر سخنرانی رهبرانقلاب نبود، مجلس وارد طرح سه فوریتی می شد. تردید حاکمیت در اجرای تصمیم، در بدنه جامعه تقویت می شد. تقابل نماینده ها با رئیس مجلس و تقابل مجلس با سران قوا تبدیل به نقار و به جامعه کشیده می شد. کف خیابان بلافاصله پیام تذبذب را دریافت می کرد و پرشورتر روند اعتراض را پی می گرفت.
🔺از طرفی ضدانقلاب مسلح و بابرنامه، نقش آفرین در صحنه بود. از ساعت اول آتش می ریخت. در روز نخست، به اندازه 6 روز اعتراضات سال 96 خراب کاری و خسارت داشتیم. ابعاد تداوم این دشمنی های سازمان یافته را حدس بزنید.
🔺 و حساب دولت..
▪️بالاترین سطح تصمیم گیری که با حکم حکومتی تشکیل شده بود به غایت تضعیف می شد. مجلس مقابل قانون قرار می گرفت. اگر هم مصوبه متوقف نمی شد به جهت جلب اعتماد به پائین ترین سطح تنزل می کرد و چه بسا طرح متوقف می شد.
▪️آنگاه دولت چه سرنوشتی پیدا می کرد؟ دولت نامحبوب، دو سال پایانی را باید در متزلزل ترین شرایط طی می کرد. حتا سیاست های درست دولت نیز به اجرا نمی رسید. هیچ اعتمادی برای اجرای تصمیمات دولت در جامعه وجود نداشت. سرمایه اجتماعی متلاشی میشد و دولت اعتماد به نفسش را از دست می داد. انشاالله دقت دارید که سقوط اجتماعی دولت متوقف به رئیس جمهور و کابینه و غیره نبود و اقتصاد را به خاک می نشاند و جامعه را با بیشترین آسیب مواجه می کرد.
🔺 و اما انقلابی ها...
▪️امنیت و دولت به کنار، ورود شجاعانه و جوانمردانه رهبرانقلاب دست برخی اصولگراها و انقلابیون را هم گرفت. رهبری کم کاری "ساکتین بنزین" را جبران کرد. کسانی که نقش مرجعیت خود را ایفا نکردند. یا سکوت کردند یا بدتر دمیدند. کسانی که نتوانستند بین "ساختارهای مردمی" و "اعتراض های مردمی" جمعبندی معرفتی داشته باشند. کسانی که نتوانستند بین "اصل طرح" و "نحوه اجرا" تفکیک کنند.
▪️برخی انقلابیون به آتش حضور در خیابان ها نفس دادند. برخی بهترین فرصت را برای به توبره کشیدن دولت دیدند و دقیق نشدند که امروزِ دولت، هنگامه مراقبت از مردم و جامعه است. اصولگراهای مجلس بااظهارنظرهای شاذ، شورای عالی سران را غیرقانونی و به تقابل با اراده رهبری در تشکیل سران قوا رفتند. برخی در خیال تجمع مقابل مجلس بودند و و و. این مسیری که آغاز کرده بودند را باید تا انتها می رفتند؛ و چه سرنوشتی پیدا می کردند الله اعلم..
صبح یک شنبه شد.... توجه دادن به ساختارهای مردمی نیاز به تذکر داشت؟ پی گیری اعتراضات از طریق قانون مبهم بود؟
اما بازهم کار به پشت بلندگو کشید.
✍ به قلم: محسن مهدیان
@jahaannews
هدایت شده از 🔰 عصر دانشجو
⚠️⚠️ #بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در واکنش به سهمیه بندی بنزین و اقدامات خرابکارانه عناصر وابسته به دشمن در روزهای اخیر
🔰 @asr_daneshjoo
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«اعتمادی» کارشناس بیبیسی: اعتراضات در ایران از دو سال پیش سازماندهی شده و فرمانده میدانی دارد
@Farsna
#جهت_اطلاع 👇
مدعیان اصلاحات خواستار مجازات مدافعان امنيت شدند
وحشت حامیان داخلی اراذل آشوبگر از افشای هویت خود!👇
http://kayhan.ir/fa/news/175292
#جهت_اطلاع 👇
امضای «شهیندخت مولاوردی» پای بیانیه ۷۷ اصلاحطلب/ آیا حیات سیاسی دستیار سابق روحانی به پایان میرسد؟👇
mshrgh.ir/1011866
🏹
👌 #وحدت نه یک حرکت سیاسی و تاکتیکی بلکه اعتقاد و ایمان قلبی است.
#امام_خامنه_ای 24/آبان/1398
🔻 @yekaz80
#جهت_اطلاع 👇
🌀 توهین دلسوزانه به ولایت نکنیم
🖋 محسن مهدیان
🔹 عزیزی از جریان اصولگرا گفته است که رهبری با افزایش قیمت بنزین مخالف بوده و در نهایت به ناچار امضا کرده است. در یکی از گروه های مجازی نیز خواندم که طلبه ای در درس خارج از رهبری سوال می کند، چرا موافقت کردید و او می فرماید "چاره چه بود" و آنگاه همگی می گریند.
فارغ از صحت این اخبار که اغلب نادرست است ایندست تحلیل ها و خبرها برآمده از یک فهم نادرست است. نگاهی که در ایام برجام نیز به همین شکل رهبری را تحلیل میکرد و معتقد بود رهبرانقلاب تحت فشار دولت به نرمش قهرمانانه تن داده است. نگاهی که معتقد است جام زهر حضرت امام، به خاطر فشار آیتالله فلان و سردار بهمان بوده است.
🔹 ایندست تحلیل ها حتما از سر دلسوزی است. اما اگر دقیق شوید از سر خیرخواهی توهین به ولایت است چرا که این نگاه غلط، رهبری را فردی مسلوب الاختیار و مسلوب الاراده تحلیل میکند که در بزنگاهها به جهت فشار اطرافیان، درایت و شجاعت لازم را ندارد!!
تلقی نادرستی از تدبیر رهبری و نسبتش با عملکرد دیگران داریم. بله رهبر انقلاب ممکن است تصمیمی از سر اکراه بپذیرد، اما این نه بخاطر فشار اطرافیان است؛ بلکه بجهت جبر زمانه ایست که البته همین مسؤولین در ساخت آن نقش داشتند.
🔹 به سخن دیگر او ممکن است با اطرافیان همراهی کند، اما این همراهی از سر علم و آگاهی است. او حقیقتا میپذیرد که همین راه درست است و امضا میکند. او زمانه را جز این تصمیم نمیداند. اما نکته مهم اینجاست؛ من و ما و این مسؤول و آن مدیر و در نهایت جامعه در تشکیل زمانه و تصمیم نهایی ولیّ سهم دارند.
🔹 اگر توجه به تولید داخل نباشد، اگر قانون حمایت از کسب و کار را رعایت نکنیم، اگر همت و کار جهادی نباشد و...، انگاه کار به جائی می رسد که رهبری ناچار می شود به بنزین ۳ هزار تومانی هم تن دهد. این تصمیم در آن مقطع بهترین تصمیم است و تحت فشار کسی هم قرار ندارد.(دقت کنیم اینکه آیا میشد این تصمیم را به روش دیگری اتخاذ کرد بحث دیگری است. اما آزادسازی قهری است) بهترین تصمیم همانست. زمانهای که ساختهایم تا این تصمیم حداقلی اتخاذ شود را باید مورد سرزنش قرار دهیم.
🔹 اخیرا رهبری گفتند در مواردی ناچار میشوند با برداشت از صندوق توسعه موافقت کنند. نه اینکه نمیتواند مقابل فشارها بایستد. بلکه در آن مقطع راه دیگری نیست. وقتی بندناف بودجه از نفت جدا نمیشود برداشت ناگهانی از ذخایر اجتنابناپذیر است.
🔻 @yekaz80
هدایت شده از یک نفر از هشتاد میلیون
.
🌴 #امام را توجیه نکنیم به جان و دل بپذیریم!!
#علی_بن_یقطین که خدمت و وزارت در حاکمیت جور هارون می کند و نفر دوم #حکومت_ظالم است در حالی ادعای تشیع و ماموریت از طرف امام #موسی_کاظم (ع) دارد که همان امام، صفوان جمال را اجازه کرایه دادن شتر برای هارون حتی در سفر حج را نمی دهد با استدلالی مسموع که نبایست حتی زمان اندکی رضایت به بقای ظالم داشت!!
🖌بدون اشراف کامل و از دور و #سطحی که نگاه کنیم و ابن یقطین را هم نشناسیم، خواهیم گفت وزارت ظالم در #معصیت را چگونه اجازت باشد حال آنکه کرایه دادن شتر در سفر #طاعت به ظالم مردود است؟؟
🤔می شود ان قلت اساسی نمود یا با #توجیه تراشی پیچیده، قضیه را قبول کرد،
👌اما جان سخن این است
امام چون امام است و حکیم، و ولایت الهی را جاری می کند و اشراف کامل به مناسبات جهان اسلام دارد، نیک می داند کجا امر نماید، کجا نهی کند،
امام است که برای پیشبرد اهداف عالی جهانی با ابرمدیریتی الهی یک جا اجازه می دهد و جای دیگر جابجایی خطوط قرمز ترسیمی را چشم می پوشد،
حکیمانه با عنایت به ظرفیت ها و فضای میدان یکی را روانه صحنه مذاکره می کند و دیگری را به میدان مبارزه می فرستد،
👌کسی را امر به استعفا می کند به کنایتی و کسی را از استعفا برمی گرداند به اشارتی!
یا می گوید فلان کسک فلان کند بهمان می کنم، ولی نمی کند!!
👌امام است که به راهبری الهی #مصلحت می داند که را #رئیس کند یا به امامت جمعه منصوب کند و .....
یا برای هدایت جامعه به توحید و برای نگاه داشتن حاکمیت جهت هدف نهایی توافقی را قبول و معاهده ای را رد می کند...
🖌مخلص کلام #امام را چون امام است به جان و دل بپذیریم حتی اگر از دور دیدیم علی بن یقطین که دعوی یاری و تایید امام را دارد در حاکمیت ظلم ظاهرا کمک کار ظالم است!!
و با نگاه #سطحی و اشراف حداقلی #خودمان به تحلیل و قضاوت ننشینیم...
و البته که برای پذیرش امام با جان و دل باید از خداوند توفیق بخواهیم #وظایف خودمان را بشناسیم و به وظایف خود #عمل کنیم، انشالله
🖌کانال یک نفر از هشتاد میلیون
🔻 @yekaz80
🖌ارتباط با ما
🔻🔻 @yekaz_80