💠 تو از اول برایمان مرده بودی
این تصویری از أمل حسینِ 7 ساله، یکی از دو میلیون کودک یمنی است که دچار سوء تغذیه شدهاند. او امروز مثل دهها کودک یمنی که در سکوت هر روزۀ ما میمیرند جان باخت تا سندی باشد بر بیعرضگی و بیعدالتی عمیقِ سایهگسترده بر رسانههای ما؛ و لکۀ ننگی بر پیشانیمان.
کاش این دخترک هم مثل قاشقچی، یک اپوزیسوننمای خرپول بود تا اخبارش را با آب و تاب بر سر رژیم سعودی میکوبیدیم.
أمل حسین اما امروز فقط جانش را خلاص کرد، او را ما خیلی وقت است که مثل همۀ پابرهنهها کشتهایم.
#یک_انقلابی
@yekenghelabi
یک انقلابی صریح
◀️ رهبرانقلاب، صبح امروز: #آمریکا_رو_به_افول_است؛ این را همه بدانند #یک_انقلابی @yekenghelabi
🔴 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
◀️ رهبرانقلاب، صبح امروز:
#آمریکا_رو_به_افول_است؛ این را همه بدانند
این سنت الهی است؛ اینها محکومند به اینکه ساقط بشوند، افول کنند و زایل بشوند از صحنه قدرت جهانی
◀️ آن کسانی که گرایش دارند به اینکه برویم با آمریکاییها #سازش کنیم، بیخودی نقشه بیاساس و پایه میکشند، این را بدانند. ۹۷/۸/۱۲
#یک_انقلابی
@yekenghelabi
🔻واکنش تهیه کننده ثریا به انتقاد علی مطهری:
🔸از نماینده دولت تعجب نمی کنم، ولی از نماینده مردم در شگفتم!
🔹برجام را تبدیل به هولوکاست نکنید که کسی جرات نقدش را نکند!
🔹مرقومه آقای علی مطهری را در خصوص نقد برنامه ثریا در رسانه ها خواندم و بسیار تعجب کردم. از یک نماینده دولت زدن چنین حرفهایی بعید نیست ولی از فردی که در کرسی نمایندگی مردم است انتظار دیگری می رود:
۱ . همانطور که احتمالا ایشان به عنوان نایب رییس مجلس مطلعند، توافقنامه برجام به اذعان موافقان و منتقدانش مهمترین قرارداد بین المللی جمهوری اسلامی بوده و اثرات مثبت و یا منفی آن بیش از دو دهه سرنوشت کشور را متاثر کرده و خواهد کرد. حال این مطالبه مردم که چرا برای بحث و بررسی توافقی به این مهمی، اعضای تیم مذاکره کننده برجام در پنج سال گذشته حتی در یک برنامه تلویزیونی دو طرفه (با حضور منتقدان) حضور نیافته اند، مطالبه به حقی است و به نظر می رسد این مساله که "چرا در این پنج سال عزیزان مذاکره کننده در برنامه های متعدد تلویزیونی به صورت متکلم وحده حاضر می شوند" باید سوال و مطالبه ایشان به عنوان نماینده مردم هم باشد! چرا نباید مثل بسیاری از رسانه های دنیا مسوولان ما به صورت مستقیم و زنده به سوالات مردم و منتقدان در رسانه ملی پاسخ بدهند!
حتما به یاد دارید که جناب آقای دکتر ظریف در میانه مذاکرات در برنامه نگاه یک حاضر شدند و با انتقاد از منتقدینی که حق حضور در تلویزیون را هم نداشتند گفتند، اکنون در وسط مذاکرات وقت نقد و سوال نیست، بگذارید مذاکرات تمام شود به منتقدان پاسخ می دهیم. بیش از سه سال از آن گفتگو می گذرد و مردم هنوز منتظرند که وقت گفتگوی دو طرفه فرا برسد!
۲ . ثریا بارها (بیش از چهار بار) از موافقان برجام بویژه اعضای تیم مذاکره کننده در وزارت خارجه و همچنین مسوولان وقت بانک مرکزی جهت حضور در برنامه دو طرفه دعوت کرده است که عزیزان نپذیرفته اند. آخرین بار در دو سالگی برجام برنامه ثریا مناظره ای دو طرفه با حضور یکی از منقدان جوان برجام و مدیر مسوول روزنامه شرق برگزار کرد، که متاسفانه به دلیل خالی بودن دست مدافعان برجام در مناظره و بازتاب های گسترده آن، وزارت خارجه در اقدامی عجیب و تاریخی اقدام به صدور بیانیه علیه برنامه ثریا نمود. پس از آن بیانیه، ثریا مجددا دو بار از آقای عراقچی و سایر اعضای تیم مذاکره کننده جهت حضور در برنامه ای دو طرفه دعوت کرد که نهایتا جناب آقای عراقچی اعلام کردند که فقط در صورتی در برنامه حضور می یابند که برنامه یکطرفه و تنها با حضور ایشان باشد! التفات فرمودید چه کسانی دنبال برنامه یک طرفه هستند!
۳ . آقای مطهری سعی کرده اند جزییات برجام را تصمیم رهبری انقلاب معرفی کنند تا جلوی انتقاد از آن را بگیرند. ظاهرا ایشان نه بیانات رهبری در خصوص برجام را در این سالها گوش داده اند (از جمله اعلام بدبینی به نتایج مذاکره با آمریکا از ابتدای مسیر برجام و یا عدم دخالت در جرئیات مذاکرات را) و نه شروط نه گانه رهبری برای اجرای برجام را و نه صحبت های مکرر ایشان در گلایه از نقض این شروط و خسارت محض دانستن برجام را.
۴ . پیش از این نیز عرض کرده ام، برخی به دنبال این هستند که بحث و نقد در خصوص برجام را مانند "نقد کردن هولوکاست در اروپا" ممنوع کنند تا هیچ کس جرات نقد و بررسی برجام را نداشته باشد! حال جالب است که یک نماینده مجلس به جای دعوت از دولتمردان برای حضور در گفتگوهای دو طرفه به صدا و سیما فشار می آورد که حتی اجازه ندهد منتقدان در یک برنامه حاضر شوند و حرف بزنند. این را بدانید، تقریبا همه منتقدان برجام وقتی دعوت می شوند اصرار دارند که از مسوولان هم کسی حاضر بشود، هر چند در یک سال اخیر پیدا کردن کسانی که از برجام دفاع کنند بسیار سخت شده است، اما در پی پیگیری های متعدد ثریا، یا به دلیل عدم حضور موافقان و یا بعضا به دلیل برخی مصلحت هایی که ما از آن ناآگاهیم (شاید به خاطر پرهیز از برخی تنش ها و فضاسازی های رسانه ای عجیب و بیانه هایی که دوستان دولت و یا برخی نمایندگان بعد از مناظره ها و برنامه های جریان ساز می دهند) سبب شده است که پس از عدم حضور مسوولان و اعضای تیم مذاکرات، در لایه های بعدی کارشناسی هم علیرغم درخواستهای مکرر ما، نتوان مناظره ای برگزار کرد.
با این حال ما هم از حضور ایشان در برنامه ثریا و گفتگوی دو طرفه با منتقدان استقبال می کنیم و هم امیدواریم واسطه شوند تا آقایان ظریف و عراقچی و سایر اعضای مذاکره کننده برای گفتگوی دو طرفه در ثریا حاضر شوند تا شرایط این گفتگوها نیز در رسانه ملی بیش از پیش فراهم شود و از تجربه و درس های برجام برای رشد و اگاهی مردم و تقویت منافع ملی در آینده استفاده شود.
محسن مقصودی
تهیه کننده برنامه ثریا
https://www.instagram.com/p/Bpt2GY_jZyr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1h9x0ja5gim4g
#یک_انقلابی
@yekenghelabi
🔴یادداشت ویژه
جَهل الرِجال!
( داستان یک شهر)
✍ حسین علیپور
🔺سال ۷۷ بود، از پیروزی اصلاح طلبان در دوم خرداد یکسالی گذشته بود. موفق ترین شهردار ِ پس از انقلاب که در ۹ سال حضورش شهر را متحول کرده بود و هوادارانش رؤیای ریاست جمهوری را متصور بودند به جای آنکه از بهشت راهی «پاستور» شود، ساکن اوین شد و این از طنزهای تلخ روزگار ِ ما بود. در هرحال رفتن غلامحسین کرباسچی به زندان همانا و شروع داستان شهر ِ ما همان...
🔺اصلاح طلبان اما فکری نو در سر داشتند، آنان با تکیه بر بدنه ی اجتماعی آن روزهای خود قضیه ی شورای شهر را کلید زده تا از قدرت ِ مردم در برابر زور ِ حاکمیت بهره ببرند. اینگونه بود که سیدمحمدخاتمی مردان اجرایی و فکری ِ درجه یک خود را به کارزار ِ سخت شورا فرستاد. از عبدالله نوری و عطریانفر و جمیله کدیور گرفته تا سعیدحجاریان و ابراهیم اصغرزاده و حکیمی پور. نتایج شورای اول تهران یک پیروزی مطلق برای اصلاح طلبان شد و البته از اینجا بود که به جای فتح ِ سنگر به سنگر ، شکست های قدم به قدم آغاز شد. اما ماجرا از چه قرار بود؟!
🔺شورای شهر تهران در مجادله ی کارگزارانی ها به رهبری عبدالله نوری و مشارکتی ها به لیدری سعید حجاریان بدنبال شهردار ِ جایگزین کرباسچی بودند و پس از کش و قوس های فراوان به مرتضی الویری رسیدند. الویری اما هیچگاه جانشین شایسته ای برای کرباسچی نشد و در این ناتوانی به کناری رفت. پس از او نیز ملک مدنی با قامتی کوچک بر این صندلی بزرگ تکیه زد و گرچه در تاریخ ِ سیاسی دیگر دیده نشد اما با اشتباهات ِ فاحش خود تاریخ ساز شد و به همین راحتی شورای اول پس از ۳ سال با درگیریهای اعضا و شهردارش منحل شد.
🔺نتایج درگیری ها به زودی خود را نشان داد. انتخابات شورای دوم در سال ۸۱ اولین فتحِ ِ اصولگرایان شد که به شهردار شدن ِ محمود احمدی نژاد انجامید و پس از آن انتخابات مجلس هفتم و در نهایت ریاست جمهوری ۱۳۸۴ شکست های مفتضحانه ای برای چپ ها بود که منشأ آن چیزی جز منفعت طلبی شخصی و عدم مدیریت صحیح در شورای شهر اول نبود. واینگونه بود که کِشتی ِ اصلاح طلبان به گِل نشست...
🔺تاوان این اشتباه سخت و گران بود. در کمتر از یک دهه پس از غلامحسین کرباسچی، سردار محمدباقر قالیباف بر همان صندلی تکیه زد و در ۱۲ سالی که شهردار بود شورای شهر دوم، سوم و چهارم را همراهی کرد. گویی شورای اول چنان کاری کرده بود که مردم ِ تهران به این راحتی ها به چپ ها امید نمی بستند اما بالاخره تَکرارها منجر به این شد که شبیه ِ شورای اولی تِکرار شود!
🔺تیم ِ یکدست امید بر شورای پنجم نشست به امید اینکه تدبیری امیدوارکننده برای شهر بیندیشد. اینبار به جای "عبدالله نوری ،محسن هاشمی بود و بجای سعید حجاریان ، مرتضی الویری." اما مثل آن زمان که دعوای مشارکتی ها/ کارگزارانی ها برای انتخاب شهردار بالا بود اینبار هم جنگ ِ ائتلاف اتحادی ها_ اعتماد ملی ها در برابر کارگزارانی ها به قوت خود باقی بود. گویی پس از ۲۰ سال باز هم در بر همان پاشنه ی لنگانی میچرخید که پاشنه ی آشیل ِ اصلاح طلبان شده بود!
🔺انتخاب محمدعلی نجفی چَک اول کارگزاران بود که مثل روال این سالهای نجفی با افتضاح به استعفا انجامید و البته چَک دوم را اینبار ائتلاف اعتمادملی_ اتحاد به کارگزاران زد با انتخاب محمدعلی افشانی برای شهرداری تهران. گویی این چَک ها بیشتر بر صورت ِ مردم مینشست که پس از دولت ِ به اسم اصلاح طلب و به رسم محافظه کار حالا باید جنگ ِ فرسایشی احزاب چپ را در شورا مشاهده کنند آنهم با نیروهای دسته ی دوم شان.
🔺وای که چه بد روزگاری! آن زمان که نیروهای درجه یک در شورای شهر به میان آمدند آن سرنوشت ِ سیاه نوشته شد و حالا درجه دوها همان استراتژی ِ تکراری جنگ احزاب را به راه انداختند و قطعا نتیجه ی اشتباه و کار ِ تکراری از پیش مشخص است. امروز ارائه ی لیست ۳۰ نفره ی شورا برای انتخاب سومین شهردار در حدود یکسال کاری ِ شورای پنجم گویای همه چیز است؛ شعارهای ۷۶ رنگی خاکستری و شکلی بدلی به خود گرفته است ؛ گردش نخبگان را در وجود فرزندان وزرای اسبق اصلاحات ، شایسته سالاری را در حضور معاونین و وزرای اخراجی ِ دولت ِ ناامید ، مدیران ِ متخصص را در سهم های گرفته شده ی احزاب از کاندیدا و اعتقاد به آرمان های اصلاحات را در استانداران قالیبافی ِ اصلاح طلب شده میتوان دید.
🔺گویی تجربه ی تاریخی، درسی برای چپ ها نشده است و آنانی که از تاریخ درس نمیگیرند شکست شان حتمی ست. تیر ِ آخر چپ ها اگر به هدف ننشیند باید منتظر نتایج ِ تکراری ِ تاریخ بود؛ انتخابات مجلس۹۸ ، ریاست جمهوری۱۴۰۰ و ادامه دومینوی شکستوارِ چپها. تنها یک تفاوت را به وضوح میتوان دید؛ «جهل الرجالی که امروز جایگزین ِ قحط الرجال ِ دیروز شده است...!»
💠کانال تحلیلی، خبری نُهِ دَه 👇:
http://eitaa.com/joinchat/1658191872Ce35242c60f
#یک_انقلابی
@yekenghelabi
یک انقلابی صریح
📹 ببینید| رهبرانقلاب، روز گذشته خطاب به مسئولان:
🔹مسئولان این حرفها را جدّی بگیرند، #جوانها را جدّی بگیرند، از نسل جوانِ امروز که #باانگیزه است، بهمعنای واقعی کلمه استقبال کنند، #نسل_جوان را کمک کنند.
👈 بنده میبینم در مواردی یک مجموعهی جوان، یک کار بسیار خوب و برجسته و راهگشایی را انجام دادهاند [امّا] دستگاهِ مسئولِ مرتبطِ با این کار به آنها #کمک نمیکند!
🔹این یکی از اشکالات کار ما است. مسئولین، جوانها را جدّی بگیرند، کارهای آنها را جدّی بگیرند، به آنها اهتمام داشته باشند. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #گزیده_دیدار_۱۳_آبان
#یک_انقلابی
@yekenghelabi