eitaa logo
یک انقلابی صریح
124 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
5هزار ویدیو
50 فایل
سیاسی فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تئوری ترسناک ایلان ماسک درباره ایرپاد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢می‌خوای بدونی عامل بدبختی مردم ایران چیه؟ 🔹‌بانک آینده؛ کلاف سردرگمی که زندگی ۸۰ میلیون نفر رو تحت تأثیر قرار داده! 🔹‌اما بانک آینده چی کار کرده؟ بزرگ‌ترین مال جهان، ایران مال رو ساخته! حالا نه دلش می‌خواد این مال رو بفروشه و نه کسی خریدارشه. 🔹‌طبق گزارش ایسنا، ناترازی بانک آینده باعث شده بدهی این بانک به بانک مرکزی به‌شدت افزایش پیدا کنه. 🔹‌سال گذشته، ۲۵٪ از رشد پایه پولی کشور فقط به خاطر اضافه برداشت این بانک از بانک مرکزی بوده! 🔹‌نتیجه؟ نه می‌شه اصلاحش کرد، نه می‌شه به راحتی منحلش کرد. فقط داره مثل یه غده سرطانی، اقتصاد کشور رو می‌بلعه و مردم رو فقیرتر می‌کنه! 🔹‌تا کی باید تاوان این سوءمدیریت‌ها رو بدیم؟
کودکستان بی‌کارها... یه استوری خوب از دکتر زادبر
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔞هکرهای حنظله با انتشار این ویدیوی مخوف، وزارت امنیت گله اسقاطیل را تهدید کرد و نوشت: 🔹‌شمارش معکوس شروع شده است.تنها چند روز باقی مانده است تا آنها متوجه دامنه کامل آنچه ما به راه انداخته‌ایم شوند.تعجب نکنید اگر آنها در میان حقایق و سرنخ های نادرست دست و پا می زنند.این فقط آزمایش دفاع آنها نیست.این آزمونی است برای درک، ادراکات و اساس آنها. 🔹‌به یاد داشته باشید، ما هرگز نگفتیم که این کار آسان خواهد بود. اگر آنها شکست بخورند؟ خوب، تصمیم‌گیری با ما نیست. اما این انتخاب خودشان خواهد بود، همان‌طور که همیشه بوده است.
🔺️اسناد ساواک / به اختلافات بین فارس‌ها و تُرک‌ها دامن بزنید از: اداره کل سوم - ۳۱۲ به: سازمان اطلاعات و امنیت قم به نحو مقتضی به اختلافات موجود بین فارس‌ها و تُرک‌ها دامن زده و از این جریان به طور مطلوب بهره‌برداری و نتایج حاصله اعلام (پرویز) ثابتی تاریخ سند: ۲۸ اسفند ۱۳۵۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عملیات شناور انتحاری سپاه در خلیج‌فارس در رزمایش امروز❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه دقیقه از سخت ترین دوران عمر جمهوری اسلامی... سقوط نخواهد کرد اگر سقوطی در کار باشد در مغزها و ذهن هاست...
1_16604699123.pdf
3.11M
🔻کتاب"روش و الگوی تحلیلی رهبر معظم انقلاب در پدیده های سیاسی" ✍️ نویسنده: دکتر عبدالله گنجی
فرزندآوری.ppsx
4.45M
⛑ پاورپوینت با موضوع:فرزندبیشترانتخاب بهتری است
رزمایشی با پیام مشخص به ترامپ 🔸️نیروی دریایی سپاه پاسداران گسترده ترین رزمایش چند سال اخیر خود را شروع کرده است ؛ این رزمایش با هدف تمرین انواع عملیات رزم دریایی و تصرف اهداف از پیش تعیین شده در نقاط حساس خلیج فارس انجام می گیرد. 🔸️در خصوص این رزمایش چند نکته باید ذکر گردد. 1️⃣ با روی کار آمدن دولت ترامپ و احتمال وضع محدودیت های بیشتر بر صادرات نفت ایران، اینگونه استنباط می شود که سپاه پاسداران قصد دارد پیغامی را به کاخ سفید و متحدانش ارسال کند که هرگونه تلاش برای جلوگیری از صادرات نفت جمهوری اسلامی موجب اختلال در امنیت صادرات انرژی در خلیج فارس خواهد شد. 2️⃣ ترامپ اعلام کرده که فشار بر ایران را تشدید خواهد کرد و شرایطی برای توافق با این کشور اعلان کرده (ازجمله ۱۰ بار راستی آزمایی) که تحقیرآمیز است و بعید می نماید که دوطرف در خصوص تحدید برنامه اتمی جمهوری اسلامی به یک توافق مشخص دست یابند؛ در نتیجه بالا گرفتن تنش ها در روابط تهران و واشنگتن دور از انتظار نیست و رزمایش سپاه جهت آمادگی برای ورود به آن شرایط ارزیابی می گردد. 3️⃣ درگیری نظامی ایران با آمریکا در دوره ترامپ بعید به نظر می رسد اما احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی در این دوره بعید نیست ؛ خصوصا که نتانیاهو ریسک پذیر بوده و با توجه به انتقادات در پی شکست درغزه و عقب نشینی از این باریکه، احتمالا به دنبال یک اقدام نظامی جهت تثبیت و تحکیم موقعیت خویش درسیاست اسرائیل خواهد بود. در نتیجه سپاه باید آمادگی خود را برای هر وضعیتی بالا ببرد. 4️⃣ به نظر می رسد در صورت اختلال در صادرات نفت ایران ، سپاه نیز اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهد از جمله بازرسی از کشتی ها و در صورت لزوم توقیف محموله های کشورهای متخاصم. 5️⃣ اقدامات آمریکا علیه یمن و پاسخ قاطع یمنی ها نشان می دهد که دنیا احتمالا نبرد بر سرکنترل تنگه باب المندب را نیز در دریای سرخ شاهد باشد و این امر اهمیت و حساسیت خلیج فارس و تنگه هرمز را نیز یادآور می شود. 🔸️بنابراین لازم است نیروی دریایی سپاه با رزمایش گسترده نشان دهد که تنگه های هرمز و باب المندب می تواند پاشنه آشیل ترامپ و متحدانش شود و بهتر است از اعمال سیاست خصمانه نفتی علیه ایران دست بردارد. 🔸️شایان ذکر بوده که دکترین امنیتی همیشگی ایران استفاده از خلیج فارس و صادرات انرژی برای همه یا هیچکس بوده و قطعا در صورت تصمیم جدی ترامپ برای اخلال در صدور نفت جمهوری اسلامی، عابربانک های آمریکا در ساحل جنوبی شاخاب پارسی جزو لیست تنبیه شوندگان توسط محور مقاومت خواهند بود. 🔸️عربستان یادش نرفته که ۱۰ پهپاد یمنی در چشم برهم زدنی تولید نفت این پادشاهی را به نصف رسانده اند ؛ پهپادها و موشک های یمن هم پیشرفته تر از سال ۲۰۱۹ شده اند و هم زیادتر و نیز کیفیت خود را در حمله به اسرائیل نشان داده اند . 📌 در نهایت باید گفت به نظر می رسد سپاه قصد دارد با رزمایش در خلیج فارس ابزارهای خود را برای تحمیل نظراتش بر آمریکا و متحدانش را یادآور شود و به ترامپ این پیغام را بدهد که در صورت بروز اقدامات خصمانه ، هم احتمال تغییر در دکترین اتمی ایران وجود دارد و هم اختلال در آبراه های مهم دنیا یعنی هرمز و باب المندب برای ایالات متحده و متحدانش.
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان شیر و خورشید چیه به بهانه ۲۴رجب فتح خیبر توسط امیرالمومنین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار معروفی: برجام چهار ضلعی است؛ هسته‌ای، موشکی، منطقه‌ای و مسائل فرهنگی و اجتماعی/ دشمن می‌خواهد ما را مشغول کند 🔸معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج: هدف گذاری دشمن را در ازدواج و عدم فرزندآوری و مسائل اجتماعی می‌بینیم. 🔸اگر ما امروز بخواهیم برجام دشمن را تعریف بکنیم باید بگوییم برجام چهار ضلعی است از سه ضلع عبور کرد، یک ضلع هسته‌ای، ضلع دیگر موشکی، ضلع سوم منطقه‌ای و ضلع دیگر مسائل اجتماعی و فرهنگی است که روی آن برنامه ریزی می کند تا ما را مشغول کند.