مقام معظم رهبری (1378): بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحبنظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم اگر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر، خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر می کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی (1394): برخی بزرگان هستند که رأی آوردن و یا رأی نیاوردن، هیچ خللی در شخصیت آنها ایجاد نمی کند و آقایان یزدی و مصباح از جمله این افراد هستند که حضور آنان در خبرگان باعث افزایش وزانت این مجلس می شود و نبود آنها نیز برای مجلس خبرگان خسارت است.
آیت الله #محمد_تقی_مصباح_یزدی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
👈 حسن روحانی (بهمن 1398): به جز معاونان که دست رئیسجمهوری باز است چه ایرادی دارد که در وزارت هم دست رئیسجمهور باز باشد و بتوان وزیر زن انتخاب کرد؟
✅ جناب رییس جمهور!
جهت اطلاع حضرتعالی و قبل از اینکه معاون حقوقی جنابعالی (سرکار علّیه لعیا جنیدی) دست به قلم ببرد و لایحه "باز بودن دست رئیس جمهور در انتخاب وزیر زن" را بنویسد عرض میشود که خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت دولت دهم جمهوری اسلامی ایران بود.
لطفاً متنی را که برایتان مینویسند پیش از قرائت، با چند حقوقدان و تاریخدان چک بفرمایید.
😂😂😂
⛔️ حمله به #نظارت_استصوابی استراتژی اصلاحات در دوران انقلاب اسلامی
جریان #اصلاح_طلبان_مرعوب_غرب هرگاه میخواهد از مسئولیتهایش سر باز زند یا روی ناکارآمدیهایش سرپوش بگذارد، با طرح مسأله نظارت استصوابی اقدام به فرافکنی میکند. در حالیکه:
✅ اولاً تجربه نشان داده است این تصور اصلاحطلبان که خیال میکنند همواره در اوج محبوبیت قرار دارند و اگر نظارت استصوابی نباشد در صدر انتخاب مردم قرار میگیرند، اساسا خیال باطلی است. مصطفی تاجزاده که این همه نگران نظارت استصوابی است و با اطمینان کامل از پیروزی اصلاحطلبان در هر انتخابات بدون نظارتی سخن میگوید، خودش تنها در یک انتخابات یعنی شورای شهر دوم بهعنوان سرلیست اصلاحطلبان شرکت کرد که درنهایت بعد از رسول خادم و محمود خسرویوفا، رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان در رده شانزدهم قرار گرفت و از راهیابی به شورا بازماند.
✅ ثانیاً درانتخابات شورای شهر اول و همچنین دوره اخیر که بدون دخالت نظارت استصوابی انجام شد و تماماً هم به نفع اصلاحطلبان به اتمام رسید، جز زیان عمومی چه عایدی داشت؟ عباس دوزدوزانی یکی از رؤسای شورای شهر اول بعد از بالاگرفتن درگیریها و افشاگریها در این شورای کاملا اصلاحطلب طی مصاحبهای کارنامه این شورا را «گندیده، کثیف، نحس و نجس» خواند. این شورا که با خروارها ادعا و شعار اصلاحطلبان روی کار آمده بود، با رأی به انحلال، بهپایان رسید. شورایی که بین دو طیف اصلاح طلب «کارگزاران و مشارکت» تقسیم شده بود به این نحو که عبدالله نوری رهبر کارگزارانیهای شورا و سعید حجاریان رهبر مشارکتیهای آن بود.
در شورای کنونی نیز که لیست اصلاحات در شورای شهر بدون دخالت نظارت استصوابی و حذف نشدن حتی یک نامزد موفق به اخذ اکثریت آرا در تهران شد، در بیش از یک سال از تشکیل، این شورا موفق به انتخاب یک شهردار ثابت نشد و عملکردش در بحث مدیریت شهری آنقدر ضعیف بود که حتی بسیاری از اصلاحطلبان حرف از بازگشت شهرداران سابق میزدند. درباره شورای شهر شهرستانها هم داستان بهتر از این نشد و فضاحت اخلاقی و مالی شوراهای بابل و تبریز کاملا گویای ماجراست.
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرباسچی (دبیرکل حزب کارگزاران): ما نمایندگانی چون مطهری و رحیمی را که گرفتار بررسی صلاحیتها شدند و از این مرحله عبور نکردند را شهید عرصه انتخابات میدانیم.
اولین تصاویر دریافتی ازتشییع شهید عرصه انتخابات
😂😂😂
💠 مقام معظم رهبری (1378): بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحبنظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم اگر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند #علامه_طباطبایی و #شهید_مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر، خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر می کند.
گرامی باد 12دی سالروز درگذشت #عمار_انقلاب علامه نستوه حضرت #آیت_الله_مصباح_یزدی
📚📚📚
⛔️ آیا اصلاحطلبان سعی دارند سایه جنگ را از سر ایران بردارند؟
صلحطلبی یکی از کلیدواژههایی است که نزدیک دودهه است وارد گفتمان سیاسی اصلاحطلبان شده و جناح مقابل را به جنگ طلبی متهم میکنند. نگاهی به گذشته این جریان نشان میدهد برخلاف آنچه این روزها تلاش میکنند از خود یک چهره صلحطلب نشان دهند، در مقاطعی کشور را تا مرز جنگ هم پیش بردند و اگر تدابیر رهبر معظم انقلاب و برخی دلسوزان نظام نبود ممکن بود شرایط ایران را بحرانی کنند.
✅ بعد از حمله عراق به کویت و تصرف آن توسط صدام، ایالات متحده به همراه ائتلافی از کشورهای عربی و غربی به عراق حمله کرد که به جنگ اول خلیجفارس معروف شد. همین زمان بود که جریان چپ (اصلاحطلبان امروزی) درموضعی غلط، افراطی و دور از تعقل، خواستار حمایت از صدام شدند. شیخ صادق خلخالی از طرفداران کمک به صدام در جنگ اول خلیجفارس با بیان اینکه "این جنگ یک جنگ صلیبی علیه مسلمانهاست" معتقد بود جنگ ما با عراق یک مسئله است و اینجا سرنوشت اسلام مطرح است! سید علیاکبر محتشمیپور در نطقی آتشین، صدام را به «خالد بن ولید» سردار جنگهای صدر اسلام تشبیه کرد و بعد از این نطق از مجمع روحانیون بهعنوان جناح خالد بن ولید یاد میشد: "حوادث و بحران اخیر، یادآور رویارویی و صفآرایی خالدبن ولید در برابر ابرقدرتهای صدر اسلام است. او که عمری در صف کفر، شمشیر بهروی پیامبر(ص) و مسلمانان کشید در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت... ما از چه میترسیم؟ بگذار با عزت و شرف زندگی کنیم و بمیریم. زندگی زیر سایه سرنیزههای آمریکا برای ما ذلت است و اسارت است و ننگ است!".
شورای عالی امنیت ملی 29 دی ماه 69 در حضور رهبر معظم انقلاب تشکیل جلسه داد. بررسی جامعی از اوضاع متشنج منطقه بعمل آمد و سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر بیطرفی در درگیری مورد تأیید قرارگرفت. آیتالله خامنهای چند روز بعد نیز در سخنانی با انتقاد از مواضع عدهای که میگویند باید بهکمک صدام رفت، فرمودند "دو اردوگاه و دو جناحاند که بهخاطر اهداف غلط و غیرالهی و نامقدس -از نظر ما و از نظر همهٔ انسانهای واقعبین- با هم میجنگند. جمهوری اسلامی، هر دو جناح را رد میکند؛ چون در هر دو طرف، انگیزهها مادی است و به همین دلیل هم با یکدیگر تعارض پیدا کردهاند. آنها بهدلیل مادی بودن، با هم تعارض پیدا کردهاند. اینطور نیست که یکی الهی و یکی هم مادی است. جنگ اسلام و کفر نیست. این، موضع ملت ایران ماست".
✅ مواضع افراطی و جنگطلبانه جناح چپ (اصلاح طلبان امروزی) در زمان حمله آمریکا به افغانستان هم تکرار شد. در جریان مسلط شدن طالبان بر افغانستان عواملی به کنسولگری ایران در مزار شریف وارد شدند و دیپلماتهای ایرانی را به شهادت رساندند. با وجود آن که ماهیت عاملان این جنایت در بدو امر در هالهای از ابهام قرار داشت -بعدها مشخص شد تروریستهای موسوم به سپاه صحابه پاکستان وابسته به سرویس اطلاعات و امنیت پاکستان-این جنایت را انجام دادند- جناح تندروی دوم خردادی در شورای عالی امنیت ملی کشور، جنگ با طالبان را بهتصویب رساند.
آن زمان نیز بهرغم اصرار اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثرا کارگزاران دولت هستند، تدبیر رهبری مانع از ورود ایران به باتلاق جنگ افغانستان شد. رئیس وقت کمیته سیاست خارجی شورایعالی امنیت ملی چنین میگوید: «آن زمان بحثهای خیلی فشردهای در دبیرخانه شورای امنیت داشتیم. عجیب این بود که اکثر دستگاهها نظرشان این بود که ارتش ما باید برای انتقام از طالبان وارد خاک افغانستان شده و طالبان را تعقیب کند... موضوع به شورایعالی امنیت ملی رفت. در آنجا هم اکثریت رأی به حمله نظامی دادند... معمولاً دأب (روش) آقا حداقل بر اساس تجربه 8سالهای که خودم از نزدیک داشتم این نبود که مصوبات شورایعالی امنیت ملی را وتو کند، خیلی وقتها هم نظر موافق نداشتند اما اگر نظر اکثریت بود اجازه میدادند نظر اکثریت اجرا شود، ضمن این که ملاحظه خود را هم مینوشتند. این یکی از موارد نادری بود که با حمله نظامی به افغانستان برای جنگ با طالبان مخالفت و مصوبه را وتو کردند».
علی ربیعی مسئول اجرایی وقت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز در گفتوگویی با برنامه «دستخط»، به علاقه برخی اعضای شورای عالی امنیت ملی به جنگ اشاره کرده و میگوید "یک دیدگاه این بود که باید به افغانستان کمک کنیم و به نیروهای احمد شاه مسعود یا جاهای دیگر کمک کنیم که اینها بتوانند بازپسگیری کنند و لازمه این بود که بخشهای حمایتی در داخل خاک هم صورت گیرد. ساعت 1 یا 2 نصفشب بود، جمعبندی را امضا کردم و فرستادم و صبح زود سر کار آمدم. نماز خواندم و به سر کار رفتم. 7 صبح نامه روی میز من بود. ظاهراً (ساعت) 5 نوشته شده بود که ما وارد این دام نمیشویم".
🌵🌵🌵
✅ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِکِ النَّاس ِ﴿٢﴾ إلَهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾ الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿٦﴾
✅ امام علی(ع): سوگند به خدا میدانستم که مردم شام به زودی بر شما غلبه خواهند کرد، زیرا آنها در یاری کردن باطل خود وحدت دارند و شما در دفاع از حق خود متفرقید. (نهجالبلاغه - خطبه 25)
⛔️ برادران عزیزی که به بهانه احساس تکلیف، تفرقه و تشتت را رواج داده، متدینین را سرگردان کرده و توپ را در میدان خودی به نفع رقیبی که نه دغدغه دین مردم را دارد و نه نگران دنیای آنهاست به گردش درآورده اید مطلع باشید که چنانچه آنان مجلس را از آنِ خود کنند حداقل چهار سال گرفتار لعن و نفرینِ مردمی خواهید بود که به امید تشکیل یک #مجلس_انقلابی، فشارها را به جان خریده و پای نظام ایستاده اند.
از ما گفتن بود. خود دانید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
محسن هاشمی: ۳۲ سال کشور در دست اصلاح طلبها بوده است!
مصطفی تاجزاده: 1. ناکارآمدی مدیریتی و اقتصادی؛ ۲. فساد فراگیر و سیستماتیک؛ ۳. تنگنظری فرهنگی و سبک زندگی تحمیلی؛ ۴. سرکوب اعتراضات مردمی و ۵. توسل به دروغ در بالا و ناامیدی گسترده و رو به رشد در پائین، اصلاحات ساختاری و تغییر سیاستهای کلان را اجتنابناپذیر کرده است.
وضعیت ایران از نگاه تاجزاده
🌵🌵🌵
✅ اولاً رأی منتخب مجلس را با کل مردم تهران (اعم از خرد و بزرگسال) نمی سنجند بلکه با تعداد شرکت کنندگان حوزه انتخابیه تهران مورد سنجش قرار میدهند.
✅ ثانیاً بنابر اعلام وزارت کشور میزان مشارکت مردم (در انتخابات مجلس یازدهم) در استان تهران (با وجود تبلیغات وسیع خناسان در شیوع کرونا) ۲ میلیون و ۵۳۹ هزار و ۷۶۳ نفر بوده و آراء جناب قالیباف 1 میلیون و 265 هزار و 287 نفر بوده است. (حدود 50 درصد)
میزان مشارکت مردم (در انتخابات مجلس دهم) در استان تهران (بدون وجود تبلیغات وسیع خناسان در شیوع کرونا) 3 میلیون و 246 هزار و 991 نفر بوده و آراء سرلیست اصلاحطلبان یعنی جناب عارف 1 میلیون و 608 هزار و 926 نفر بوده است. (حدود 50 درصد)
✅ از میزان رأی #مجید_انصاری_سرلیست_اصلاح_طلبان چه خبر؟
عزیز من!
درسته گفتن هرچی کمتر بدونی راحت تر زندگی میکنی ولی شما دیگه تا سیکل رو بخون حداقل!
😂 😂 😂
انصافاً یه خورده دیگه مجموعه اصلاح طلبا یعنی:
جبهه مشارکت ایران اسلامی
حزب اعتماد ملی
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران
مجمع روحانیون مبارز
حزب اسلامی کار
مجمع نیروهای خط امام
حزب کارگزاران سازندگی
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم
راه سبز امید
حزب مردم سالاری
خانه کارگر
حزب اراده ملت ایران
حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
ندای ایرانیان
حزب اعتدال و توسعه
جماعت دعوت و اصلاح
مجمع دانش اموختگان ایران اسلامی
سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی
انجمن صنفی مهندسان ایران
انجمن صنفی معلمان ایران
انجمن صنفی روزنامه نگاران
انجمن صنفی نویسندگان ایران
انجمن صنفی پزشکان ایران
بنیاد باران
بنیاد امید ایرانیان
تلاش میکردن جای انقلابیون رو میگرفتن
تعداد آرای #مجید_انصاری_سرلیست_اصلاح_طلبان 69.151
تعداد آرای #باقر_قالیباف_سرلیست_انقلابیون 1.265.287
تفاوت یک میلیون و صد و نود وشش هزار و صد و سی و شش رأی
😂😂😂