فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 وقتی دوباره سودای قدرت داری!
🌵🌵🌵
⛔️ ظریف: سوره انفال میفرماید اگر گروه پیمانشکن خواستند با تو صلح کنند با آنها صلح کن و آیه بعدی میفرماید «خدا برای تو کافی است».
💠 متأسفانه آقای ظریف در این سخنان، چند موضوع نامرتبط را با هم خلط کرده و ضمنا برخورد گزینشی با آیات قرآن کریم داشته است...
خداوند در آیات 55 تا 64 سوره انفال میفرماید:«إِنَّ شرَّ الدَّوَاب عِندَاللَّهِ الَّذِینَ کفَرُوا فَهُمْ لایؤْمِنُونَ. الَّذِینَ عَاهَدتَّ مِنْهُمْ ثُمَّ ینقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِی کلِّ مَرَّه وَهُمْ لاَ یتَّقُونَ... بدترین جنبندگان نزد خدا کسانی هستند که راه کفر پیش گرفتند و ایمان نمیآورند؛ کسانی که با آنها پیمان بستی، سپس هر بار عهد خود را میشکنند و پرهیز ندارند. پس اگر در جنگ بر آنان دست يافتى، كسانى را كه در پى ايشانند، تارومار كن، باشد كه عبرت گيرند. و اگر از گروهى بيم خيانت دارى، به شکل برابر، پيمانشان را به سويشان بينداز... و هر چه در توان داريد از نيرو و اسبهاى آماده بسيج كنيد تا دشمن خدا و دشمن خودتان و ديگرى را جز آنها كه نمى شناسيدشان و خدا آنان را مى شناسد، بترسانيد... اگر تمایل به صلح نشان دادند، تو نیز از در صلح درآى و بر خدا توكل کن كه او شنواى داناست. و اگر بخواهند با تو خدعه کنند، خدا براى تو کافى است».
اولاً خداوند در این آیات، #دشمن_عهد_شکن را «بدترین جنبندگان» مینامد.
ثانیاً منظور از این آیه که میفرماید «کسانی که با آنها پیمان بستی،سپس هر بار عهد و پیمان خود را میشکنند و از پیمانشکنی و خیانت، پرهیز ندارند»، سه قبیله جداگانه یهودیان شامل بنیقینقاع، بنینضیر و بنیقریظه هستند که رسول خدا(ص) با هریک از آنها در ابتدای هجرت به مدینه، جداگانه پیمان امضا کرد و هرسه، در سه مرحله جداگانه عهد خود را شکستند. ولی چون همه جزء کفار یهود بودند، خداوند میفرماید هر بار عهدشان را شکستند. بنابراین، مقصود این نیست که رسول خدا(ص) با کفار یکبار پیمان بست و بعد از نقض عهدشان دوباره با آنان پیمان بست و بعد از نقض عهد دومشان، پیامبر(ص) برای دفعه سوم با آنها تجدید عهد کرد و باز عهدشان را شکستند.
ثالثاً حکم الهی این است که اگر در جنگ بر #پیمانشکنان دست یافتی، #عقوبتشان_بده و #پراکندهشان_ساز و از جایی که هستند، آنها را #طرد_کن.
رابعاً خداوند فرمان میدهد اگر پیامبر (ص) #بیم_نقض_پیمان از سوی طرف مقابل را داشت، ضمن اطلاع دادن، متقابلا پیمان را بشکند و ملغی اعلام کند.
خامساً فرمان میدهد که خام توافق با دشمن نشوید و تا میتوانید خود را به انواع قدرت #مجهز کنید تا رعب بازدارنده در دل دشمنان شما بیفتد.
خداوند پس از این تفکیک موضوعات از هم و تعیین تکلیف هر کدام، میفرماید اگر دشمن در #وضعیت_جنگ، دعوت به صلح کرد، تو هم صلح را بپذیر.
آیه دیگری که خداوند به #پیمان_شکنی دشمناشاره دارد، آیه 12 سوره توبه است که میفرماید: «وَ إِنْ نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا في دينِكُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّهًْ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ. و اگر آنها سوگند خود را بعد از عهدی که بستهاند شکستند و در دین شما تمسخر و طعن زدند، پس با پیشوایان کفر بجنگید که آنها را عهد و سوگند استواری نیست، باشد که (پیمانشکنی و تمسخر) پایان دهند.
حال مطابق آنچه گفته شد، باید از آقای ظریف درباره رویکرد دولت روحانی پرسید:
- آیا شما دولتمردان بدسابقه آمریکایی را شرورترین جنبندگان میدانستید، یا بسیار مودب و محترم و کسانی که #امضایشان_تضمین_است؟!
- آمریکا در طول این چهار دهه بارها توافقات انجام شده را زیر پا گذاشته بود، با این وجود چند بار دیگر باید پیمانشکنی و کلاهبرداری میکرد تا به او اعتماد نکنید؟ یا لااقل پس از نقض پیاپی برجام، دنبال توافق بدون تضمین دیگری نروید و #تضمین_معتبر مطالبه کنید؟
- وقتی دیدید آمریکا پیمانشکنی کرد، چرا در دو سال بعد همچنان تعهدات را یکطرفه به اجرا گذاشتید و وقتی هم که مجلس #قانون_اقدام_راهبردی را به تصویب رساند، آقای روحانی به جای تشکر از مجلس و انتقاد از آمریکا، به مجلس حمله کرد؟
- آیا به فرمان الهی برای آمادگی نظامی تا جایی که میتوانید، عمل کردید یا برخی دولتمردان، دنبال واگذاری قدرت نظامی و منطقهای در برجام 2 و 3 بودند؟!
- این که قرآن میفرماید خداوند برای شما مومنان کافی است، یعنی این که بیخیال #خدعههای_دشمن، خاماندیشی پیشه کنید و در حالی که بر پیمان شکنیاش اصرار دارد و امتیازهای دیگری هم میطلبد، دوباره دنبال توافق به هر قیمت بروید؟!
📚📚📚
⛔️ پزشکیان: استاندار کُرد نداریم.
💠 اسماعیل زارعی کوشا، زاده شهر قروه در استان کردستان
استاندار کردستان در دولت #شهیدجمهور رئیسی
🎯🎯🎯
هدایت شده از وحید یامین پور
ما در ۸ سال دولت حسن روحانی آرام آرام داشتیم به تنبلی و انزوای عافیتطلبانه عادت میکردیم. به اینکه مسئولیت هیچ چیزی را نپذیریم. به اینکه نقد کنیم و نقد کنیم و نقد کنیم. پا روی پا بیندازیم و ریشخند بزنیم و زندگی خودمان را سپری کنیم.
اولش با دیدن کسانی مثل آخوندی و جهانگیری و فریدون و ظریف، آه میکشیدیم اما بتدریج پوزخند زدیم و طعم بیمسئولیتی و بیتکلیفی زیر زبانمان مزه کرد. طعم نقد و مطالبه. مطالبهگری مکر بزرگی است. مکر نفس است. تسویل و تسویف است. جز آنها که از عمق جان میسوزند و کاری جز فریاد زدن از دستشان برنمیآید، الباقی مطالبهگران، بادی به غبغب میاندازند و بدون قبول هیچ مسئولیتی فریاد میزنند. در سایهی مکر نفس ژست مستقل بودن و جسارت و شهامت داشتن میگیرند و ترس خود از پذیرفتن مسئولیت اوضاع را پنهان میکنند.
در میان این خوشخوشان تنبلی و مطالبهگری ناگاه فتنه ۹۸ رخ داد و دیدیم کسی جز ما نیست که سنگ زیرین آسیاب باشد. رئیس دولت خودش صبح جمعه از خواب بیدار شد و ما باطن حقیقی مطالبهگری عافیتطلبانه را در خیابانهای آتش گرفته و خشم حاشیهها و استیصال کارگران دیدیم.
با توبه از روحانی، رئیسی آمد. اما برخی از جماعت خو کرده به مطالبهگری از غار خود بیرون نیامدند. رهبری مدتها بود که جوانان حزب الهی را از مطالبهگری به جهادتبیین و حرکت خودجوش فراخوانده بود، اما کمتر لبیک شنیده بود.
بسیاری از گرم و نرم مطالبه بیرون نیامدند و شانه زیر بار مسئولیت ندادند و ترجیح دادند با همان زبان با رئیسی سخن بگویند.
خلوصگراییِ حزبالهی نقاب خوبی است برای پنهان شدن و مطالبهکردن؛ و توأمان ما را از زحمت پذیرش تکلیف و نتیجه میرهاند. به جای رنج پاسخگویی، به ما لذت متبخترانه و غرورآمیزِ مطالبه را ارزانی میدارد.
آخوندی و فریدون و جهانگیری و ظریف... دولت سوم روحانی پشت در است. و این برای جماعت مطالبهگر مسئولیت گریز عافیت طلب خبر بدی نیست. آنها تکلیف خود را انجام میدهند، بقیهاش به آنها مربوط نیست.
@yaminpour
⛔️ پزشکیان: وقتی ویزیت پزشکها ۱ تا ۲ دلار است دکترها تقصیری ندارند که زیرمیزی میگیرند من در صف مردم ایستادهام.
💠 تا پیش از سال 83 تعرفه بخش خصوصی و دولتی نزدیک به یکدیگر بود اما نگاهی به نمودارها از رشد نجومی تعرفههای درمانی در سال 1383 خبر میدهد.
در این سال، اختیار تعیین تعرفه بخش خصوصی به سازمان نظام پزشکی محول شد که این امر با بدعتگذاری این سازمان باعث رشد 122 درصدی میزان تعرفه ویزیت و افزایش 1046 درصدی "تعرفه کا" در بخش خصوصی نسبت به سال گذشته آن (سال 82) شد؛ اتفاقی که باعث ایجاد شکاف شدید بین تعرفه بخش خصوصی و دولتی شد.
اختلاف شدید بین تعرفه بخش خصوصی و دولتی آسیبها و تبعات جدی بر نظام سلامت داشته است زیرا بالاتر بودن تعرفه بخش خصوصی، تمایل پزشکان به کار کردن در بخش خصوصی را افزایش و ماندگاری پزشکان در بخش دولتی را کاهش داده است یعنی در واقع اختلاف میان تعرفههای بخش دولتی و خصوصی باعث توسعه مراکز خدمات تشخیصی و درمانی بخش خصوصی و تضعیف بخش دولتی میشود.
از سوی دیگر این شکاف تعرفه بین بخش خصوصی و دولتی باعث ظهور و شیوع روابط مالی غیررسمی بین پزشکان و بیماران میشود مثلاً این امر باعث اخذ زیر میزی شده و یا برخی پزشکان، بیماران را از بخش دولتی به بخش خصوصی ارجاع دهند و به تبع آن، "تقاضای القایی" نیز افزایش یافته است! اتفاقی که کاملاً به ضرر مردم بوده و هست.
💠 نکته مهم اینکه جناب پزشکیان از سال 80 تا 84 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است!
آقای پزشکیان! مطمئنی جای که ایستاده ای صف مردمه؟؟
😳😳😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ پزشکیان: ما آدمایی را تربیت میکنیم که تک بعدی بالا میان. نمیتونه با ۲ نفر ارتباط بگیره. یه ذره گیر میکنه قهر میکنه میذاره میره.
💠 خب تربیت را به اهلش بسپارید جناب!
📚😂📚
⛔️ از نخست وزیر ژاپن درباره راز پیشرفت کشورش سوال شد.
گفت: ما به معلمان حقوق وزیر، مصونیت دیپلمات و احترام امپراطور را داده ایم.
💠 سنت #کاروشی در ژاپن
به گزارش گروه اقتصاد کلان و انرژی اقتصاد 100 به نقل از یورونیوز، یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۸ نشان داد که معلمان مدارس راهنمایی ژاپنی ۵۶ ساعت در هفته کار میکنند، این در حالیست که این عدد در بیشتر کشورهای در حال توسعه حدود ۳۸ ساعت است. این آمار همچنین نشان داد معلمان ژاپنی چه کار دشوار و طاقت فرسایی دارند آنهم درحالیکه نمیتوانند از اضافه کاری خود سودی به دست بیاورند.
نتایج تحقیق خبرگزاری فرانسه نشان میدهد که معلمان مدارس در ژاپن به طور متوسط ۱۲۳ ساعت در ماه اضافه کاری دارند؛ عددی قابل توجه که بسیار فراتر از میزان به اصطلاح «خط کاروشی» یا همان ۸۰ ساعت است.
معلمان میگویند در حال رسیدن به نقطه شکست هستند و برخی تلاش کردهاند از مسیر حقوقی این چالش را پیگیری کنند. این مسئله موجب شد که حزب حاکم ژاپن یک کارگروه برای بررسی این موضوع ایجاد کند.
ماساتوشی سنو، مشاور مدیریت مدرسه معتقد است که مشکل جدی معلمان، مجموعۀ گستردهای از وظایف آنها از کاغذبازیهای اداری گرفته تا کارهایی مانند #توزیع_ناهار، برگزاری جلسات #نظافت_روزانه با دانشآموزان و #نظارت بر کودکان در مسیر رفتن و برگشت به مدرسه است که توان آنها را بطور قابل توجهی کاهش میدهد. او میگوید: «گاهی اوقات آنچه که واقعا باید برعهده والدین باشد، به دوش معلمان میافتد.»
یکی دیگر از سنگینترین وظایف معلمان ژاپنی، نظارت بر فعالیتهای ورزشی و فرهنگی دانش آموزان «فعالیتهای باشگاهی» است که معمولاً بعد از مدرسه و در تعطیلات آخر هفته انجام میشود.
کارشناسان میگویند معلمان به دلیل قانونی که دهها سال از عمر آن میگذرد، اساسا از دریافت اضافه کاری محرومند و همین باعث شده که در برابر کار بیش از حد، آسیب پذیرتر شوند.
تحقیقات روزنامه مائینچی نیز نشان میدهد که در ده سال منتهی به ۲۰۱۶ میلادی بیش از ۶۰ مورد مرگ معلمان در مدارس دولتی به دلیل کار بیش از حد به ثبت رسیده است.
بیوه کودو پنج سال تلاش کرد تا بتواند مرگ شوهرش را به عنوان «کاروشی» به ثبت برساند،؛ چرا که نبود سوابق برای ساعات کاری او این روند را پیچیده کرده بود. او میگوید که معلمی اغلب بهعنوان یک «کار مقدس» تلقی میشود، بنابراین با این برچسب میتوان هرچیزی از جمله ساعتهای کار بسیار زیاد را توجیه کرد.
خانم ساچیکو که خود نیز سابقا معلم بوده، اکنون رهبری یک گروه «ضد کاروشی» را در مرکز ژاپن بر عهده دارد. او میگوید: «احساس میکنم من و شوهرم همراه با یکدیگر این مسیر را دنبال میکنیم تا آخرین اهدافی که او در زندگی داشت را به نتیجه برسانیم. هدفی که به دنبال ایجاد یک تغییر در زندگی معلمان بود.»
💠 چرا قشری که "حقوق وزیر، مصونیت دیپلمات و احترام امپراطور" را دارد بدنبال تغییر است؟
📚📚📚
💠 صرفاً جهت یادآوری
و تشکر از آقای آذری جهرمی
😂😂😂
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 انتقاد بیسابقۀ مهدی خزعلی، اصلاحطلب از همحزبیهای خود:
دکتر پزشکیان باید در انتخاب مشاوران خود دقت بیشتری کند؛ این عناصر، اراذل و اوباش سیاست هستند!
اطراف آقای پزشکیان را اصلاحطلبانی گرفتهاند که تا دیروز برانداز بودند و با سلطنت طلبان و منافقین پالوده میخوردند!
📚📚📚