⛔️ آیا اصلاحطلبان سعی دارند سایه جنگ را از سر ایران بردارند؟
صلحطلبی یکی از کلیدواژههایی است که نزدیک دودهه است وارد گفتمان سیاسی اصلاحطلبان شده و جناح مقابل را به جنگ طلبی متهم میکنند. نگاهی به گذشته این جریان نشان میدهد برخلاف آنچه این روزها تلاش میکنند از خود یک چهره صلحطلب نشان دهند، در مقاطعی کشور را تا مرز جنگ هم پیش بردند و اگر تدابیر رهبر معظم انقلاب و برخی دلسوزان نظام نبود ممکن بود شرایط ایران را بحرانی کنند.
✅ بعد از حمله عراق به کویت و تصرف آن توسط صدام، ایالات متحده به همراه ائتلافی از کشورهای عربی و غربی به عراق حمله کرد که به جنگ اول خلیجفارس معروف شد. همین زمان بود که جریان چپ (اصلاحطلبان امروزی) درموضعی غلط، افراطی و دور از تعقل، خواستار حمایت از صدام شدند. شیخ صادق خلخالی از طرفداران کمک به صدام در جنگ اول خلیجفارس با بیان اینکه "این جنگ یک جنگ صلیبی علیه مسلمانهاست" معتقد بود جنگ ما با عراق یک مسئله است و اینجا سرنوشت اسلام مطرح است! سید علیاکبر محتشمیپور در نطقی آتشین، صدام را به «خالد بن ولید» سردار جنگهای صدر اسلام تشبیه کرد و بعد از این نطق از مجمع روحانیون بهعنوان جناح خالد بن ولید یاد میشد: "حوادث و بحران اخیر، یادآور رویارویی و صفآرایی خالدبن ولید در برابر ابرقدرتهای صدر اسلام است. او که عمری در صف کفر، شمشیر بهروی پیامبر(ص) و مسلمانان کشید در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت... ما از چه میترسیم؟ بگذار با عزت و شرف زندگی کنیم و بمیریم. زندگی زیر سایه سرنیزههای آمریکا برای ما ذلت است و اسارت است و ننگ است!".
شورای عالی امنیت ملی 29 دی ماه 69 در حضور رهبر معظم انقلاب تشکیل جلسه داد. بررسی جامعی از اوضاع متشنج منطقه بعمل آمد و سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر بیطرفی در درگیری مورد تأیید قرارگرفت. آیتالله خامنهای چند روز بعد نیز در سخنانی با انتقاد از مواضع عدهای که میگویند باید بهکمک صدام رفت، فرمودند "دو اردوگاه و دو جناحاند که بهخاطر اهداف غلط و غیرالهی و نامقدس -از نظر ما و از نظر همهٔ انسانهای واقعبین- با هم میجنگند. جمهوری اسلامی، هر دو جناح را رد میکند؛ چون در هر دو طرف، انگیزهها مادی است و به همین دلیل هم با یکدیگر تعارض پیدا کردهاند. آنها بهدلیل مادی بودن، با هم تعارض پیدا کردهاند. اینطور نیست که یکی الهی و یکی هم مادی است. جنگ اسلام و کفر نیست. این، موضع ملت ایران ماست".
✅ مواضع افراطی و جنگطلبانه جناح چپ (اصلاح طلبان امروزی) در زمان حمله آمریکا به افغانستان هم تکرار شد. در جریان مسلط شدن طالبان بر افغانستان عواملی به کنسولگری ایران در مزار شریف وارد شدند و دیپلماتهای ایرانی را به شهادت رساندند. با وجود آن که ماهیت عاملان این جنایت در بدو امر در هالهای از ابهام قرار داشت -بعدها مشخص شد تروریستهای موسوم به سپاه صحابه پاکستان وابسته به سرویس اطلاعات و امنیت پاکستان-این جنایت را انجام دادند- جناح تندروی دوم خردادی در شورای عالی امنیت ملی کشور، جنگ با طالبان را بهتصویب رساند.
آن زمان نیز بهرغم اصرار اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثرا کارگزاران دولت هستند، تدبیر رهبری مانع از ورود ایران به باتلاق جنگ افغانستان شد. رئیس وقت کمیته سیاست خارجی شورایعالی امنیت ملی چنین میگوید: «آن زمان بحثهای خیلی فشردهای در دبیرخانه شورای امنیت داشتیم. عجیب این بود که اکثر دستگاهها نظرشان این بود که ارتش ما باید برای انتقام از طالبان وارد خاک افغانستان شده و طالبان را تعقیب کند... موضوع به شورایعالی امنیت ملی رفت. در آنجا هم اکثریت رأی به حمله نظامی دادند... معمولاً دأب (روش) آقا حداقل بر اساس تجربه 8سالهای که خودم از نزدیک داشتم این نبود که مصوبات شورایعالی امنیت ملی را وتو کند، خیلی وقتها هم نظر موافق نداشتند اما اگر نظر اکثریت بود اجازه میدادند نظر اکثریت اجرا شود، ضمن این که ملاحظه خود را هم مینوشتند. این یکی از موارد نادری بود که با حمله نظامی به افغانستان برای جنگ با طالبان مخالفت و مصوبه را وتو کردند».
علی ربیعی مسئول اجرایی وقت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز در گفتوگویی با برنامه «دستخط»، به علاقه برخی اعضای شورای عالی امنیت ملی به جنگ اشاره کرده و میگوید "یک دیدگاه این بود که باید به افغانستان کمک کنیم و به نیروهای احمد شاه مسعود یا جاهای دیگر کمک کنیم که اینها بتوانند بازپسگیری کنند و لازمه این بود که بخشهای حمایتی در داخل خاک هم صورت گیرد. ساعت 1 یا 2 نصفشب بود، جمعبندی را امضا کردم و فرستادم و صبح زود سر کار آمدم. نماز خواندم و به سر کار رفتم. 7 صبح نامه روی میز من بود. ظاهراً (ساعت) 5 نوشته شده بود که ما وارد این دام نمیشویم".
🌵🌵🌵
✅ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِکِ النَّاس ِ﴿٢﴾ إلَهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾ الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿٦﴾
✅ امام علی(ع): سوگند به خدا میدانستم که مردم شام به زودی بر شما غلبه خواهند کرد، زیرا آنها در یاری کردن باطل خود وحدت دارند و شما در دفاع از حق خود متفرقید. (نهجالبلاغه - خطبه 25)
⛔️ برادران عزیزی که به بهانه احساس تکلیف، تفرقه و تشتت را رواج داده، متدینین را سرگردان کرده و توپ را در میدان خودی به نفع رقیبی که نه دغدغه دین مردم را دارد و نه نگران دنیای آنهاست به گردش درآورده اید مطلع باشید که چنانچه آنان مجلس را از آنِ خود کنند حداقل چهار سال گرفتار لعن و نفرینِ مردمی خواهید بود که به امید تشکیل یک #مجلس_انقلابی، فشارها را به جان خریده و پای نظام ایستاده اند.
از ما گفتن بود. خود دانید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
محسن هاشمی: ۳۲ سال کشور در دست اصلاح طلبها بوده است!
مصطفی تاجزاده: 1. ناکارآمدی مدیریتی و اقتصادی؛ ۲. فساد فراگیر و سیستماتیک؛ ۳. تنگنظری فرهنگی و سبک زندگی تحمیلی؛ ۴. سرکوب اعتراضات مردمی و ۵. توسل به دروغ در بالا و ناامیدی گسترده و رو به رشد در پائین، اصلاحات ساختاری و تغییر سیاستهای کلان را اجتنابناپذیر کرده است.
وضعیت ایران از نگاه تاجزاده
🌵🌵🌵