اخبار یمن
🔸صنعاء : فردا ۱۵۹ اسیر را در چارچوب فرمان عفو عمومی المشاط آزاد میکنیم عبدالقادر المرتضی، رئیس کم
📷 آزادی ۱۵۹ اسیر در یمن؛ عفو عمومی برای تسلیمشدگان ادامه دارد
🔹رئیس کمیته ملی امور اسرا در یمن از آزادی دومین گروه از اسرای درگیریهای اخیر خبر داد و گفت ۱۵۹ نفر از افرادی که سلاح خود را زمین گذاشته و داوطلبانه تسلیم شده بودند، در چارچوب فرمان عفو عمومی آزاد شدهاند.
@yemen_fa | اخبار یمن
🔸تحرکات عربستان برای واگذاری شمال ساحل غربی یمن به انصارالله
🔹بر اساس گزارشهای جدید، عربستان سعودی طرحی را برای جابهجایی بقایای نیروهای وابسته به طارق صالح از جنوب ساحل غربی یمن (مانند مخا و بابالمندب) به منطقه مرزی جیزان و استقرار آنها در مرزهای میدی در شمال ساحل غربی آغاز کرده است. در این راستا، یک کمیته سعودی روند تجمیع این نیروها را در عدن و ساماندهی پرداخت حقوق آنها را در دستور کار قرار داده است.
🔹ناظران سیاسی هشدار میدهند که این انتقال نظامی به شمال ساحل غربی میتواند زمینهساز واگذاری این مناطق به انصارالله و در عین حال ایجاد تنشهای تازه با نیروهای مستقر در منطقه پنجم نظامی یمن شود و خطر تکرار درگیریهای گذشته را به همراه داشته باشد.
@yemen_fa | اخبار یمن