باشگاه خبرنگاران جوان
🔸 فرجامخواهی ۲ نفر از متهمان اغتشاشات اخیر پذیرفته شد 🔹دیوان عالی کشور، پس از فرجام خواهی متهم محم
⭕️ دیوان عالی کشور اصلاح کرد/ فرجام خواهی محمد قبادلو رد شده
🔸دیوان عالی کشور با انتشار یک اصلاحیه اعلام کرد که فرجامخواهی بهعمل آمده در پرونده محمد قبادلو رد شده و دادنامه نامبرده را کیفری، ابرام کرد.
🔹همچنین فرجامخواهی سامان صیدی (یاسین) از متهمان اغتشاشات اخیر از سوی دیوان عالی کشور پذیرفته شد و با توجه به نواقص تحقیقاتی و مستندات، پرونده او برای رسیدگی مجدد به دادگاه ارجاع شده است.
🆔 @YjcNewsChannel
📸 دستگیری اشرار مسلح مامورنما در جنوب کشور
🔸فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری اعضای باندی خبر داد که تحت پوشش مامور، بیش از ۶ کیلو طلا در شهرستان لارستان سرقت کرده بودند.
👉 yjc.ir/00YtW5
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استان البرز سفید پوش شد
🆔 @YjcNewsChannel
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه سارقان حرفه ای منازل به مردم برای حفظ امنیت خانه هایشان
🔹اگر از خانه بیرون رفتید حتما یک چراغ روشن بگذارید
🔹در محوطه منازل دوربین نصب کنید
🔹پس از خروج از منازل حتما درب خانه را قفل کنید. حتی اگر درب خانه ضدسرقت باشد و قفل نباشد به راحتی قابل باز شدن است
🆔 @YjcNewsChannel
⭕️ گاز بیش از ۸۰۰ سازمان و مرکز دولتی و عمومی قطع شد
🔸مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز:
🔹از ابتدای اجرای طرح پایش مصرف گاز دستگاههای اجرایی و اماکن دولتی و عمومی کشور با هدف مدیریت انرژی و رعایت الگوی مصرف تاکنون، جریان گاز بیش از ۸۴۰ سازمان و نهاد دولتی و عمومی در پی اخطارهای صادرشده، قطع شده است.
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸باشگاه خبرنگاران جوان با آدرس www.yjc.ir قابل دسترس است
🔹با توجه به تماسهای مخاطبان عزیز به آگاهی میرساند در پی اعمال تحریمهای جدید علیه سازمان صداوسیما، دامنه news. سایت باشگاه خبرنگاران جوان تحریم شد اما دامنه ir. آن به آدرس www.yjc.ir همچون گذشته قابل دسترس است.
🔺نکته: چنانچه در دسترسی به سایت باشگاه خبرنگاران جوان با آدرس www.yjc.ir با مشکل مواجه هستید، حتما باید حافظه (cache) مرورگر خود را طبق فیلم آموزشی پاک کنید.
🆔 @YjcNewsChannel
باشگاه خبرنگاران جوان
🎥 تولید تراشه کارت ملی در داخل کشور اقتصادی نیست 🔸وحیدی، وزیر کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران ج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر کشور: ممکن است دو استاندار دیگر در کشور تغییر کنند
🆔 @YjcNewsChannel
🔸نسل پنجم اینترنت (۵G) با همه گیری کووید ۱۹ ارتباط دارد؟
🔹ظهور ۵G نگرانیهای زیادی را در میان کاربران ایجاد کرده، تا جایی که منجر به جنبشهای ضد ۵G در کشورهای مختلف شده است.
👉 yjc.ir/00YrrL
🆔 @YjcNewsChannel
May 11
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خطر قتل عام از بیخ گوش پرندگان گذشت
🔸حیدرپور، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بابل در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مازندران:
🔹شکارچیان غیرمجازی که میخواستند با قرقشکنی در تالاب بصرای بابل قتل عام پرندگان راه بیندازند پیش از شکار زمین گیر شدند.
🆔 @YjcNewsChannel