eitaa logo
جوان ورامین
3.3هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
7هزار ویدیو
80 فایل
مجله خبری جوان ورامین اخبار آنلاین انتخابات و تعطیلی مدارس در جنوب شرق استان تهران لینک کانال خوشگلمون😍 https://eitaa.com/joinchat/1732640788Ce7fdef02bb . @adtanz
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ اولین فیلم از شخم خوردن مقر تروریست‌های حزب دموکرات کردستان 🔹حمله توپخانه‌ای سپاه به مقرهای گروهک‌ تروریستی کومله 🔹در پی ورود تیم‌های مسلح و حجم بالای سلاح توسط گروهک‌های تروریستی کومله و دموکرات به شهرهای مرزی کشوربرای ایجاد اغتشاش و آشوب در کشور،نیروی زمینی سپاه دقایقی پیش مقرهای این گروهک‌های در اقلیم کردستان عراق را مورد حمله قرار داد. 🔹در این عملیات مقرهای تجمع این گروهک‌های تروریستی زیر ضربات سنگین یگان‌های توپخانه‌ای نیروی زمینی سپاه قرار گرفته است. 🔹آمار حجم دقیق تلفات و خسارات وارده به گروهک‌های تروریستی متعاقبا اعلام خواهد شد.
🔸 پیامبر اکرم(ص)؛ تنها کسی که فرشته مرگ از او اجازه گرفت
اجتماع بزرگ امت رسول‌الله روز یکشنبه در میدان انقلاب برگزار می‌شود کانون‌های قرآنی و هیئات مذهبی تهران بزرگ از عموم مردم و هیئات مذهبی تهران دعوت کردند برای محکومیت هتک حرمت به قرآن کریم، مسجد، پرچم مقدس جمهوری اسلامی و نوامیس مردم در اغتشاشات روز‌های اخیر، در اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص) حضور یابند. زمان: یکشنبه سوم مهرماه ساعت ۱۶ میدان انقلاب اسلامی تهران
🔴 استقبال عظیم مردم از پیام رسان ایرانی ایتا کمبود زیرساخت و سرور این پیام رسان زیبا و جریان ساز ایرانی باعث شده نتواند پاسخگوی رجوع کاربران ایرانی از پلتفرم‌های خارجی باشد. در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون نفر پیام رسان ایتا را نصب کرده اند و ایتا برای پاسخگویی فنی به این میزان کاربر مجبور شده است اجازه نصب جدید به کاربران جدید ندهد. ایتا برای جایگزینی واتساپ و تلگرام به حدود ۱۵۰۰ سرور نیاز دارد که متاسفانه در حال حاضر فقط با ۱۰۰ سرور فعالیت می‌کند. علیرغم تاکیدات و فرامین صریح رهبر انقلاب مبنی بر بومی سازی پلتفرم‌های مورد استفاده مردم در فضای مجازی اما مسئولان دولت های قبلی و فعلی اقدام خاصی انجام نداده اند . البته مسئولان وزارت ارتباطات بعد از شروع آشوبها به مدیران ایتا قول داده اند که به زودی تعدادی سرور برای این پیام رسان تهیه کنند. ما مهندسان و متخصصان بسیار توانمندی داریم که می‌توانند بهتر از تلگرام و واتساپ را بسازند اما مشکل از مسئولانی هست که مرعوب از جنجال رسانه ای غربزده ها و شبکه های دشمن دستورات صریح امام جامعه را تبعیت نمیکنند.
⭕️ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران 🔸کریمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران: 🔹با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی و انتظامی، چند عضو داعش و گروهک کومله در اغتشاشات اخیر مازندران دستگیر شدند.
دستگیری ۸ نفر از لیدرهای اغتشاشات در اسلامشهر 🔷به نقل از یک منبع آگاه ۸ نفر از لیدرهای نا آرامی‌های اخیر در شهرستان اسلامشهر با همت پاسداران گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️قیام مردم تهران علیه آشوبگران 🔹حضور جمعیت در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله(ص)، بیش از پیش‌بینی‌هاست و جمعیت تمام خیابان‌های منتهی به میدان انقلاب را پر کردند و همچنان جمعیت در حال اضافه شدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدئویی از حضور تظاهرکنندگان پس از تاریک شدن هوا در اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درگیری و کتک‌کاری براندازهای خارج نشین در تجمع‌شان در لندن علیه جمهوری اسلامی سوژه رسانه‌های خارجی شد خودشون با خودشون😂
اینجوری می‌ایستیم پای اعتقادات‌مان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدین صورت لیدرها وسط جمعیت شعار میدن وقتی جمعیت همراه شد خودشو میکشه کنار، ولی اینجوری غافلگیر میشه...