eitaa logo
جوان ورامین
3.3هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
6.9هزار ویدیو
79 فایل
مجله خبری جوان ورامین اخبار آنلاین انتخابات و تعطیلی مدارس در جنوب شرق استان تهران لینک کانال خوشگلمون😍 https://eitaa.com/joinchat/1732640788Ce7fdef02bb .
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️یادش رفت که مثلا دستش شکسته؟
📣 گرد و خاک در راه استان تهران/ ‏بیماران تنفسی ماسک بزنند 🔸مدیر کل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر افزایش سرعت باد در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: طبق اعلام سازمان هواشناسی این سامانه از بعد از ظهر فردا جمعه ۲۷ مهرماه آغاز و تا پایان روز یکشنبه ۲۹ مهرماه ادامه خواهد داشت. 🔸با توجه به کاهش کیفیت هوا به بیماران قلبی و تنفسی و اطفال و سالمندان توصیه می‌شود در مناطق مستعد به بروز گرد و خاک از ماسک استفاده کنند.
33.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹افتتاح بلوار شهید رئیسی 🔸گزارش خبرگزاری صدا و سیما از افتتاح بلوار شهید رئیسی که حدود ۴۰ درصد به کاهش ترافیک شهر پیشوا کمک می کند.
رژیم صهیونیستی مرتکب بزرگترین خطای راهبردی خود شد و تصاویر را منتشر کرد. می‌توان گفت با این فیلم تاثیر شهادت عملاً برایشان ضربدر صفر شد. مقاومت تک نفره با یک دست و یک چوب در برابر تانک و کوادکوپتر و ده‌ها سرباز، هر فردی را حتی هزاران کیلومتر دورتر از خط نبرد به تحرک وا می‌دارد چه برسد به رزمندگان حماس در خط مقدم پیکار. مهم‌ترین نتیجه‌ای که شهادت سنوار می‌توانست برای رژیم داشته باشد، تضعیف روحیه مقاومت بود که با انتشار تصاویر و فیلم فوق، عملاً روحی تازه در همه دمیده شد‌.
جوان ورامین
⛔️یادش رفت که مثلا دستش شکسته؟
🚨‼️توییت رائفی‌‌‌‌‌‌ پور و رمز گشایی اقدامات تعجب برانگیز اخیر ظریف: دست ایران برای پاسخ بسته نیست.
وقتی روح الله خمینی سال ١٣۴٢ گفت سربازان من در گهواره اند سید حسن ٣ ساله ،قاسم ٧ ساله و یحیی ٢ ساله بود ‌
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 ایده «زمین گذاشتن سلاح» از قدیم الایام مطرح بوده و تازگی ندارد کافران آرزو می‌کنند که شما از سلاح‌ها و سازوبرگ خود غافل شوید تا ناگـهان و به یکباره بر شما یورش برند.
سوره نسـاء / آیه 
۱۰۲
‌ پالس قالیباف به آشوب گران و صهیونیست‌ها ! آقای قالیباف یه سر رفتی لبنان تعریف تمجید کردیم هوا برت داشت😐 ‌
🔴 دفتر نجیب میقاتی،‌ نخست‌وزیر لبنان در واکنش به سخنان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران درباره مذاکره تهران با فرانسه برای اجرای قطعنامه 1701 در لبنان کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت را احضار کرد تا مواضع لبنان در این باره را به او ابلاغ کند. ⚠️ بر اساس قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل، حزب‌الله لبنان باید به ساحل شمالی رودخانه لیتانی عقب‌نشینی کند!
🟢 مردترین اپوزیسیون تاریخ 👌👌
💢 مولوی عبدالحمید؛ را بایکوت کرد! 📌 ظهر امروز یعنی یک روز پس از اعلام رسمی شهادت مجاهد شهید ، مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در نماز جمعه حتی یک کلمه در حمایت از این مجاهد شهید اهل سنت حرف نزد! تا به این صورت به زعم خود جنایت صهیونیست ها بر علیه این مجاهد را بایکوت کند