نماز خواندنش، نماز خواندنی متفاوت بود. نماز که می خواند اصلاً متوجه اطرافش نبود. بارها می شد که گمان می کردیم دارد برایمان فیلم بازی میکند و سرِکارمان گذاشته است. با خودم گفتم باید ببینم این واقعاً دارد با این خضوع و خشوع نماز می خواند یا اینکه فیلمش است و جزئی از شیطنت هایش و می خواهد سربه سرمان بگذارد.
وقتی شروع کرد به نماز، با یکی از دوستان رفتیم سراغش. دو نفری دوره اش کردیم و تا توانستیم روبرویش شکلک درآوردیم؛ اما انگار نه انگار. چهره اش اصلاً تغییر نکرد. حتی یک لبخند هم نزد. انگار اصلاً ما را نمیدید. به کارمان ادامه دادیم و هر هنری داشتیم به کار بردیم. خندیدیم، شوخی کردیم، سر و صدا کردیم؛ شاید بتوانیم حواس حسین را متوجه خودمان کنیم، اما نشد که نشد. جلوتر رفتم و درحالی که نماز می خواند با دستم زدم به کمرش، اما عکس العملی نشان نداد. آب ریختم سرش، اما تکان هم نخورد. انگار تمامی حواس پنجگانه اش از کار افتاده بود. نه می دید، نه می شنید، نه بدنش حس داشت. برایم ثابت شد که این تو بمیری از آن توبمیری ها نیست. حسین فیلم بازی نمی کند؛ واقعاً دارد در دنیای دیگری قدم می زند و اشکهایی که در قنوتش آرام آرام گلهای قالی را سیراب می کرد، بهترین دلیل بود بر این اتفاق.
#شهیدعبدالحسینخبری
@yousof_e_moghavemat
~°•❤️•°~
~°•توی منطقه به حاج عمار معروف بود به هر کس میگفتی #حاج_عمار می شناختنش°°°
البته قبلش هم توی مناطق جهادی به اسم عمارعبدی خودش رو معرفی میکرد🌸🍃
عمارش رو از جمله أین عمار حضرت آقا و عبدی رو از شهید عبدی گرفته بود•••
#شهید_محمدحسین_محمدخانے
#نسأل_الله_منازل_الشهدا
@yousof_e_moghavemat
🔻مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا
🔹«در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستادهاند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.»
📚 سوره مبارکه احزاب آیه شریفه ﴿۲۳﴾
#شهید_قاسم_سلیمانی
@yousof_e_moghavemat
پرچم نظام اسلامی🇮🇷
رو به دست✋
امام زمان برسونید✌️
تکه ای از وصیـــــــت📝
شهید وحیدزمانی نیا📿
#شهیدوحیدزمانینیا
#امام_زمان
@yousof_e_moghavemat
🌸🌷
محرم پارسال بود مثل همیشه آقا محمد با پای برهنه مسیر سینه زنی هیئت رو طی میکردند و بعد از حدود سه یا چهار ساعت که برگشتیم مسجد، طبق رسم همیشگی مسجد آماده میشدیم برای نماز ظهر عاشورا، هنوز چند دقیقه ای تا اذان وقت بود من و یکی از دوستان وضو گرفته بودیم که بیاییم داخل که یک دفعه صدای زیبا شروع کرد به قرائت زیارت عاشورا، آری صدای محمد بود. دوستم گفت: این تاجبخش هم خوب حال داره بابا خستهایم و از این حرفا، یکم که از دعا رو خوندیم دیدم محمد داره گریه میکنه قبلا هم دیده بودیم که زیارت عاشورا رو بخونه ولی هیچ وقت مثل اون روز او را ندیده بودم، حالا که دیگه بین ما نیست پیش خودم میگم حتما یک سرّی در اون گریه های روز عاشورا بود .
#شهید_محمد_تاجبخش
@yousof_e_moghavemat
نیست ؛
مردانِ خدا را
رهبری غیر از "علی"
مردِ حق باید قدم
در راهِ این رهبر زند ...
#نحن_ابناء_الحیدر
#ولایة_علیبنابیطالب
#عید_غدیر_خم
@yousof_e_moghavemat
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از گل آرايى ضريح مُقدس و مُطهر حضرت اميرالمومنين على ابن ابى طالب عليهم السلام
#گل_آرایی
#حرم_حضرت_علی
#عید_غدیر_خم
@yousof_e_moghavemat
👈 مثل بقیه نشست یک گوشه و شروع کرد به خواندن، از حفظ....
#فقط_برای_خدا
#شهید_قاسم_سلیمانی
@yousof_e_moghavemat
#عشق یعنے
مادری؛
منتظر واسه دیدن قامت و روی پسر...💔✨
#به_یاد_مادران_چشم_انتظار
#مادران_جاوید_الاثر_ها
@yousof_e_moghavemat
مدارا با اسیر را
از مکتب علــی آموختهاند
تشنگی در مرام شان نیست ...
#مردان_بی_ادعا
#مکتب_امام_علی
#عید_غدیر_خم
@yousof_e_moghavemat