احتراما با توجه به برگزاري آزمون مجدد درس فقه الحديث 1 به اطلاع مي رساند چنانچه دانشجويان در ازمون مجدد شرکت نمايند نمره ازمون قبلي کان لم يکن تلقي و نمره جديد ملاک خواهد بود.
لذا لازم است دانشجويان متقاضي آزمون مجدد حداکثر تا تاريخ 18 تير اسامی خود را به آموزش دانشکده اعلام نمایند تا آزمون مجدد برای آنان فعال گردد..
لازم به ذکر است فقط اسامي ارسالي مي توانند در آزمون شرکت نمايند. جهت اطلاع از نمره آزمون قبلی نمرات در سامانه ریلاین قابل مشاهده است...
با تشکر
💠جشنواره ملی قرآنی ۱۴۴۵
🌺 قرآن، امید و زندگی
🍃در موضوعات مختلف خوشنویسی، شعر، فیلم کوتاه و...
🗓 زمان : ۵ تیرماه لغایت ۱۲ شهریور ماه۱۴۰۰
#خراسان_رضوی
#قران
#روابط_عمومی_دانشکده
به اطلاع دانشجویان کارشناسی می رساند
اخرین مهلت دانشجویان برای بارگذاری تکالیف درس آشنایی با ادیان بزرگ ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه امشب است لذا دانشجویان هر چه سریعتر اقدام به بارگذاری کنند.
ضمنا بررسی اولیه صورت گرفته و نمرات اعلام شده برخی از دانشجویان فایل های اشتباهی بارگذاری کردند لذا دانشجویان چک کننند و فایل های صحیح را بارگذاری کنند.
#آموزش _ دانشکده
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد
دانشجویان محترم برای تایید چکیده عربی و انگلیسی شخصا اقدام به ترجمه نکنند و چکیده فارسی را برای اساتید تعیین شده بفرستند تا اساتید محترم چکیده را ترجمه کنند و دانشجو هزینه را به کارت اساتید واریز کنند و فیش را به کارشناس پژوهش تحویل دهند.
🔸🔸 زبان انگلیسی ـ دکتر باغبان
شماره کارت 6037697519431495
ایمیل:
Shahram.daemi54@gmail.com
شماره همراه : ۰۹۱۵۵۱۲۱۴۷۸
مبلغ ترجمه ۳۵۰۰۰تومان
🔹🔹زبان عربی ـ دکتر علی اصغر حبیبی
شماره کارت : 5041721038593498
ایمیل:
amin_habiby@yahoo.com
همراه : 09155171886
مبلغ ۳۵۰۰۰تومان
#پژوهش_ دانشکده
✳️ قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد:
دانشجویانی که به دلیل قطعی برق و یا اینترنت و هرگونه مشکل سامانه ای در زمان شرکت در آزمونها بامشکل مواجه شده اند ؛ تا مورخ ۲۰ تیرماه موارد را به آموزش دانشکده اطلاع دهند. بدیهی است بعد از بررسی لاگ آزمون و تایید شورا تصمیم نهایی در این خصوص به اطلاع دانشجویان محترم خواهد رسید.
#آموزش _ دانشکده
به اطلاع دانشجویان کارشناسی می رساند که آزمون پایانی درس زبان انگلیسی مورخ ۱۴۰۰/۴/۱۷ راس ساعت ۱۰:۰۰ برگزار خواهد شد.
#آموزش_ دانشکده
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند نمرات دروسی که آزمون آن برگزار شده در سامانه گلستان ثبت شده است
🔰جهت مشاهده نمرات از سامانه گلستان قسمت اطلاعات جامع دانشجو اقدام شود.
موفق باشید
#آموزش_دانشکده
@zabol_uniquran
به اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی می رساند که اگر در سامانه lms تکالیف بررسی نشده یا نمرات تکالیف در lms داده شده و در سیستم گلستان اعمال نشده حتما مشکل خودشون را به صورت ذیل به کارشناسان آموزش بفرستید تا در اسرع وقت بررسی شود.
نام و نام خانوادگی دانشجو، عنوان واحد درسی بصورت دقیق، عدم بررسی تکالیف شماره/ عدم اعمال نمره تکالیف
مثلا
علی محمدی، تفسیر ترتیبی۳، عدم اعمال نمره تکالیف
علی محمدی/ تفسیر ترتیبی۳، عدم بررسی تکلیف۴
#آموزش_ دانشکده
قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی :
امتحان روز شنبه ۱۹ تیرماه۱۴۰۰ در سامانه امتحانات بارگذاری شده است لازم است دانشجو با مراجعه به سایت lms.quran.ac.ir در قسمت آزمون های پیش رو با مشاهده آزمون ها، در صورت مغایرت امتحان و نام استاد مربوطه مراتب را به آموزش دانشکده اطلاع دهد.
🔰همچنین لازم است دانشجو روز قبل از هر آزمون با مراجعه به پنل شخصی خود از بارگذاری آزمون و صحت اطلاعات درج شده آزمون مطمئن شده و در صورت مغایرت،مشکل احتمالی را به کارشناس آموزش اطلاع دهند.
دروس روز شنبه ۱۹ تیرماه:
🔰مقطع کارشناسی
👈علوم قرآنی ۲ ساعت ۱۰ صبح
👈تفسیر ترتیبی۳ ساعت ۱۱
👈تاریخ استشراق ساعت ۱۲
❌لازم به ذکر است در صورت عدم مراجعه مشکلات احتمالی بعدی بر عهده خود دانشجو می باشد.
دانشجويان بعد از ورود به آزمون بعد از پاسخ به هر سوال حتما گزينه ثبت پاسخ را زده و بعد از پاسخگويي به همه سوالات گزينه خروج از آزمون را انتخاب نمايند.(در صورت داشتن زمان اضافه با انتخاب گزينه بررسي سوالات ثبت شده ،قادر به چك كردن سوالات خواهيد بود)
#آموزش_دانشکده
قابل توجه دانشجويان محترم مقطع كارشناسي كه درس علوم قرآني 4 را داشته اند
استاد محترم درس علوم قراني 4، تحقيق پاياني به ارزش دو نمره با عنوان
«استخراج و تبيين نمونه هاي كاربردي دلالتهاي چهارگانه در بين آيات قرآن كريم»
براي درس مشخص کرده اند و در سامانه نيز بارگذاري گرديده است.
لذا دانشجويان تا تاريخ 21 تيرماه جهت بارگزاري تحقيق در سامانه مجازي ال ام اس (همانند بارگزاري تكاليف) مهلت دارند.
دانشجويان محترم توجه داشته باشند حتما فايل صوتي استاد را در قسمت تحقيق پاياني درس در سامانه مجازي گوش دهند. #آموزش_ دانشکده
🌺🌺ریزبین باشیم!🌺🌺
برخی تصورها از اساس اشتباهند. مثلاً خیلی ها فکر می کنند «وقف» فقط برای انسان های سرمایه دار است و حتما باید خانه ای، مسجدی، بیمارستانی وقف کنند و همین دلیل و بهانه ای می شود تا به سادگی از کنار این «مهربانی ماندگار» عبور کنند!
اطرافمان پر است از مسائل ریز. فقط کافی است چشمانمان را باز کنیم و ریزبین باشیم، می شود چند کتاب وقف کرد برای خوانده شدن، چند پتو و متکا وقف کرد برای بی خانمان ها، آب سردکنی وقف کرد برای خنکی جگر مردم و عابرانِ کوچک و بزرگ یک کوچه یا خیابان و... . ریزبین که باشیم مشکلات زیادی می بینیم که می توانیم با «وقف» درمانش کنیم، وقف هایی که هزینه زیادی هم ندارند.
🌻🌻همه واقف باشیم🌻🌻