15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسرائیل در سراشیبی سقوط؛ رویکرد سیاستهای غلط نتانیاهو صدای تحلیلگران صهیونیستی را هم درآورد!
🔺"سیاستهای نتانیاهو باعث تضعیف اسرائیل شده، او باید دُمش را روی کولش بگذارد و برود!"
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#غزه
@zaghsiah
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خانمی که میبینید داره صحبت میکنه نسخه هوش مصنوعی از فرزند اون خانم و آقا هست که خود پدر و مادر وقتی میبینن کپ میکنن، از خطرات هوش مصنوعی داره میگه، چیزی که خود ایلان ماسک بارها بهش اشاره کرده، دیدن فیلم توصیه میشه👌
@zaghsiah
پایگاه آمریکا در سوریه با ۶ موشک هدف قرار گرفت
🔹یک منبع میدانی سوری به المیادین گفت که در واکنش به تجاوز به مناطقی در شرق دیرالزور، پایگاه نفتی العمر در شرق دیرالزور با ۶ موشک هدف قرار گرفته است.
🔹به گفته این منبع، این دومین حمله در نوع خود طی یک ساعت به شمار میرود.
@zaghsiah
25.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما ملتی نیستیم که بنشینیم قدرتهای پوشالی و مادی پوسیده و کرم خورده مارو تهدید کنن.....
@zaghsiah
🚨بمباران بیمارستان کودکان النصر در غزه
➖هواپیماهای اسرائیلی دو موشک به سمت بیمارستان کودکان النصر در غزه شلیک کردند که طی آن تاکنون شماری زخمی شدند.
@zaghsiah
☑️دبيركل جنبش النجباء:
نه سازش نه تسليم، عاشق شهــادتيم
اکرم الکعبی دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی النجباء عراق:
با ایمانی راسخ و بدون ذره ای هراس، به مصاف درنده خویان میرویم و ارزشی برای تهدیدهای شما قائل نیستیم؛ چرا که عاشق شهادتیم.
نه متوقف میشویم، نه تن به سازش میدهیم و نه عقب نشینی میکنیم.
هرکس گمان می كند که راه حل های سیاسی نتیجه بخش خواهد بود، دچار توهم است
@zaghsiah
ایلان ماسک میخواهد افراد نابینا را بینا کند!
🔹ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و بنیانگذار نورالینک، از فعالیت این شرکت روی تراشهای خبر داد که قدرت دیدن را به افراد دارای مشکلات بینایی برمیگرداند؛ به گفتهی او، این تراشه تا «چند سال دیگر» آماده خواهد شد.
🔹این خبر در پاسخ به کاربری اعلام شد که مشکل بینایی پسرش را در شبکهی اجتماعی اکس (توییتر سابق) به اشتراک گذاشته بود؛ ماسک در پست خود پس از اظهار همدردی با این فرد گفت که پس از به سرانجام رسیدن فعالیت کنونی نورالینک برای بازگرداندن قابلیتهای حرکتی به بیماران معلول حرکتی، این شرکت روی تراشهای برای کمک به بینایی یا بازگرداندن آن تمرکز خواهد کرد.
🔹ماسک افزود: «این قدم بعدی پس از فراهم کردن تلهپاتی گوشی/کامپیوتر برای آنهایی است که ارتباط ذهن و بدن خود را از دست دادهاند.» او ادامه داد: «ما منتظر تأییدیهی مقامات برای اولین آزمایش انسانی خود هستیم.»/ زومیت
@zaghsiah
تجمع کارمندان کنگره آمریکا برای آتش بس غزه
🔹گروهی از کارمندان کنگره آمریکا در مقابل این ساختمان به تجمع دست زده و ضمن ادای احترام به قربانیان درگیریهای کنونی غزه خواستار آتش بس در این باریکه شدند./ایسنا
@zaghsiah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی برای حضور در شانزدهمین اجلاس سازمان همکاریهای اقتصادی اکو لحظاتی پیش وارد تاشکند، پایتخت ازبکستان شد.
@zaghsiah
گزارش جالبتوجه سازمان ملل از افغانستان: پس از خروج نیروهای مسلح ایالات متحده از اینکشور، طالبان تولید تریاک در افغانستان را تا ۹۵ درصد کاهش داده است!
@zaghsiah
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو مربوط به دفع حمله ارتش رژیم صهیونیستی به بیت حانون است که قهرمانان فلسطینی پشت سر آنها بیرون آمدند و آنها را نابود کردند. توجه داشته باشید که انتشار این ویدئو در شبکههای اجتماعی فیس بوک و تلگرام ممنوع شده است. پس آن را به اشتراک بگذارید تا جهان از شکست و خیانت اشغالگران یهودی و شجاعت و شجاعت مجاهدان قهرمان آگاه شود.
📌#زاغ_سیاه👇
🎙@zaghsiah