حضور حجت الاسلام والمسلمین #زاهدی_پور امام جمعه شهرستان #خرمدره در مراسم نمادین #روز_معلم مورخ 12 اردیبهشت 1400 در #مدرسه نواب صفوی، و تجلیل از تعدادی از #معلمین
حضور حجت الاسلام والمسلمین #زاهدی_پور امام جمعه شهرستان #خرمدره در مراسم نمادین #روز_معلم مورخ 12 اردیبهشت 1400 در #مدرسه رأفت، و تجلیل از تعدادی از #معلمین
حجت الاسلام والمسلمین #زاهدی_پور امام جمعه شهرستان #خرمدره، آقای #کاظمی معاون محترم فرماندار، آقای #جمادی رئیس محترم آموزش و پرورش به مناسبت #هفته_معلم به صورت #نمادین در تعدادی از #مدارس حضور یافته و از #معلمان تجلیل و قدر دانی کردند.
در این برنامه امام جمعه شهرستان ضمن تسلیت فرا رسیدن شهادت امیر المومنین حضرت علی(ع) و #تبریک_روز_معلم از همه معلم هایی که در شهرستان و سایر شهر ها #فعالیت و #تدریس می کنند تشکر و قدرانی و برای همه آنها آرزوی عاقبت به خیری کردند.
رئیس قرارگاه فرهنگی شهرستان با گرامی داشت یاد و نام #شهید_آیت_الله_مطهری گفت: روشی که شهید مطهری داشتند روشی #ایثار_گرانه بود و از لحاظ #شخصیتی_و_علمی الگو برای تمام معلمان در یکی دو قرن معاصر هستند، خصوصیتی که در پیامبر اکرم (ص) بود که حضرت طبیب دوار بودند، #شهید_مطهری هم به تبعیت از ایشان چنین خصوصیتی داشتند، سخنرانی ها و کتابهای این #شهید بزرگ بخشی از مشکلات جامعه را مطرح می کند و برای کشور و جامعه و انسانها مایه خیرات و برکات است.
ایشان در پایان یاد و خاطر#شهدای_معلم و #دانش_آموز را گرامی داشت و برای معلمانی که در قید حیات نیستند و برای جامعه اسلامی زحمت کشیدند از خداوند رحمت و رضوان الهی را خواستند.
#بیانیه امام جمعه شهرستان سلطانیه در اعتراض به #ناتمام_ماندن_مراسم_شب_قدر در سلطانیه
بسم الله الرحمن الرحیم
وَهٰذَا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَكَرَّمْتَهُ وَشَرَّفْتَهُ وَفَضَّلْتَهُ عَلَى الشُّهُورِ
ماه رمضان ماهی است که خداوند متعال آن را نسبت به ماه های دیگر برتری، شرافت و فضیلت داده و شب قدری که بهتر از هزار ماه است در این ماه قرار داده است.(هزار ماه که حدودا برابر با ۸۴ سال است) در شب قدر بر احیا و شب زنده داری بسیار سفارش شده است چرا که شب قدر، شب تقدیر و آغاز سال معنوی انسان است.
اما متاسفانه دو سال است که بخاطر شیوع کرونا، ماه مبارک رمضان ماه رحمت و مغفرت تحت الشعاع این بیماری قرار گرفته و از طرفی هم تصمیمات ستاد کرونا و سلیقه ای عمل کردن مسئولان باعث تعطیلی یا کم رونق شدن برنامه مذهبی شده است.
امسال نیز که ستاد کرونای کشور مجوز برگزاری مراسم های شب قدر را داده بود اما متاسفانه ستاد مدیریت کرونای شهرستان اقدام به تعطیلی مراسم ها کرد و حتی دعای جوشن کبیر در مسجد باب الحوائج و مسجد فاطمه زهرا (س) سلطانیه که بخاطر سردی هوا و رعایت حال همسایگان در داخل مسجد برگزار می شد آن هم با کمترین نفرات و با رعایت فاصله اجتماعی ناتمام ماند. بعنوان مثال در مسجد ۵۰۰ متری باب الحوائج(مصلای نماز جمعه) که با حضور حدود ۱۰ نفر دعای جوشن کبیر قرائت می شد، با حضور و اعتراض معاون فرماندار این تعداد محدود افراد هم یکی یکی بلند شده و رفتند و سه چهار نفر باقیمانده هم بخاطر ناراحتی نتوانستند برنامه را ادامه دهند. همچنین مراسم هیئت انصارالمهدی (عج) سلطانیه که در فضای باز در کنار مزار شهدای سلطانیه برگزار می شد را، شنیدم که تلاش می کردند لغو کنند و این اقدام در سه مراسم باعث ناراحتی و دلخوری مؤمنین شد.
اینجانب ضمن تشکر از مؤمنین شب زنده دار، از هر کسی که مرتکب این کار خلاف شد و هر کسی که دستور این کار را داد می خواهم، از مؤمنین روزه دار عذرخواهی و در این شب ها توبه نماید.
ضمنا به تصمیم گیران توصیه می شود شبکه های تلویزیون را که مراسم احیای شب های قدر را پخش می کند نگاه کنند و ببینند که ظاهرا فقط در سلطانیه اقامه نماز جماعت یا مراسم شب های قدر جرم است.
در پایان با تسلیت ایام شهادت مظلومانه مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام، از مؤمنین روزه دار استدعا دارم در این شب های بسیار با ارزش برای رفع مشکلات، ریشه کنی کرونا، شفای بیماران، آمرزش گناهان و برای همدیگر دعا کنند.
اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
سید عمران حسینی نسب
امام جمعه شهرستان سلطانیه
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
برابر با ۱۹ ماه رمضان ۱۴۴۲