📷 یک تصویر ماندگار؛ ثبت در پاریس، اکران در تهران...
🔸پس از اتمام مسابقه و کسب مدال طلای تکواندوی المپیک پاریس، آرین سلیمی شادی خود را به روشی متفاوت با مربی خود تقسیم کرد و به زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران رفت و با جمله «بالاخره شد» فیلمی ماندگار را به ثبت رساند.
🔸حالا این تصویر ماندگار قهرمان آرین سلیمی با جملهٔ خاص «بالاخره شد» به همت سازمان زیباسازی شهرداری تهران در فضای شهری پایتخت اکران شده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥رونمایی سید حسن نصرالله از بمب اتم حزب الله !!!
✅وَكَتَبْنَا عَلَيْهِمْ فِيهَا أَنَّ النَّفْسَ بِالنَّفْسِ وَالْعَيْنَ بِالْعَيْنِ وَالْأَنْفَ بِالْأَنْفِ وَالْأُذُنَ بِالْأُذُنِ وَالسِّنَّ بِالسِّنِّ وَالْجُرُوحَ قِصَاصٌ ۚ
پ.ن.
این یک شوخی نیست ، حتما ببینید .
23.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خانم در سن ۱۴ سالگی دارند کارشناسی ارشد میخوانند ، خواهرشان هم نابغه است.
اما خوب؛ چون با حجابن نباید دیده بشوند...
✅ نکته اول
🔻 پیرامون پزشکیان شخصیتهای رادیکال زیادی هست که میتونست لیست انتخابی ایشون مملو از اونها باشه اما نکته مثبت لیست ارائه شده به مجلس اینه که عمده افراد معرفی شده از جنس رادیکالی نیستن
✅ نکته دوم
🔻 باید بپذیریم که پزشکیان در اردوگاه اصلاح طلبی تعریف میشه و طبیعتا شاکله کابینه و معاونینش هم از همین تفکر انتخاب میکنه، همانطور که رئیسی شاکله انتخابهایش از اردوگاه انقلابیون بود. لذا سطح توقع مون رو مبتنی بر عقلانیت و منطق تنظیم کنیم نه احساسات
✅ نکته سوم
🔻 چند تا از انتخابهای پزشکیان از میانِ دولتمردانِ دولت سیزدهم هست مانند خطیب ( وزیر اطلاعات ) علی آبادی ( وزیر نیرو ) اسلامی ( انرژی هسته ای ) حتی بعضی از شخصیتها هم در دولت سیزدهم فعال بودن ام نه در سطح وزیر مانند خانم فرزانه صادق مالواجرد که مشاور آقای بذرپاش وزیر راه دوست سیزدهم هست.
🔻 این انتخابها نشان میدهد پزشکیان سعی کرده تا اعضا کابینه اش رو با نگاهی فراجناحی ببنده و همین نگاه یک امتیاز مثبت هست که باید دیده شود.
✅ نکته چهارم
🔻 بعضی از انتخابهای پزشکیان، انتخابهایی با نگاه تخصص محور و کارشناس پایه هست مانند وزیر پیشنهادی نفت آقای پاک نژاد که روزمه اش نشان میدهد عمده سنوات خدمتش در این حوزه بوده است:
🔹مشاور وزیر نفت و رئیس ستاد نظارت بر سوخترسانی وزارت نفت
🔹مدیر طرح توسعه میدانهای گازی
🔹مدیرکل نظارت بر صادرات مواد نفتی و بازرسی فنی وزارت نفت
🔹هیأت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
🔹مدیر برنامهریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
🔹معاون مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران
🔹معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید
🔹مدیرکل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی وزارت نفت
🔹مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت بازرگانی نفت ایران
🔹معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری
🔻 این رزومه نشون میده حدودا 23 سال ایشون در وزارت نفت سابقه کار مدیریتی داره و این عرصه به خوبی میشناسه و میشه گفت یک انتخاب کارشناسی شده هست نه سیاسی
پ.ن: البته رزومه و تجربه به تنهایی نشان از کفایت نداره بلکه باید کارآمدی ایشون در این دو دهه نیز بررسی بشه بعلاوه برنامه ایشون برای مدیریتِ وزارتخانه نفت هم مهمه که با مجموع این سه شاخصه مشخص میکنه ایشون میتونه این وزارتخانه مهم رو به خوبی اداره کنه یا خیر
✅ نکته پنجم
🔻 برای اینکه بتونیم به یک تشخیص درست از کارآمدی فرد پیشنهاد شده برای یک وزارتخانه برسیم باید چهار مولفه رو در خصوص اون فرد بررسی کنیم:
1️⃣ رزومه تحصیلی و مدیریتی
2️⃣ کارآمدی و تحول آفرینی در دوره های مختلف مدیریتی
3️⃣ برنامه ها و اهدافِ فرد برای مدیریت آن وزارتخانه
4️⃣ دیدگاههای تخصصی، نگرش سیاسی و منظومه فکری
🔻 بدون اطلاع از این چهار مولفه عملا رد یا تایید ما دقیق و درست نخواهد بود. از امروز به بعد در رسانه ها نظرات و تحلیلهای متفاوت و متضادی در نقد یا تایید وزرای پیشنهادی پزشکیان مطرح میشه که عملا ممکنه برخی از مخاطبین رو سردرگم و نگران کنه.
🔻راه تشخیص دقیق و اصولی بودن تحلیل گزینه های پیشنهادی برای وزارت اینه که ببینید بر اساس اطلاعاتِ متقن این چهار مولفه هست یا خیر
🔻پیر یا جوان بودن، اصلاح طلب یا اصولگرا بودن، سفارش شده فلان شخصیت بودن، رفاقت و نزدیکی به فلان شخصیت داشتن و .... در اولویت اول نیست. ابتدا ببینید در این چهار شاخصه چگونه است بعد به حواشی اش نگاه کنید
🔰رهبر انقلاب: بزرگداشت شهدا، زنده نگه داشتن ایستادگی در مقابل جنگ روانی دشمن است
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند . در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
🔸حضرت آیتالله خامنهای یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی را بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان خواندند و گفتند: از ابتدای پیروزی انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القاء میکردند که باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید.
🔸ایشان هنر بزرگ امام(ره) را بیرون راندن ترس از دلهای ملت و خودباوری و اعتماد به نفس دادن به آنها دانستند و افزودند: ملت ما احساس کرد که با اتکاء به نیرو و توان درونی خود قادر به انجام کارهای بزرگ است و دست دشمن آنچنان که وانمود میکند، پُر نیست.
🔸رهبر انقلاب اسلامی هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
🔸ایشان احساس ضعف و انزوا و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنمایی توان آن در عرصه سیاسی دانستند و افزودند: دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را به دور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
🔸حضرت آیتالله خامنهای، نتیجه بزرگنمایی دشمن در میدان فرهنگ را نیز احساس انفعال، مجذوب فرهنگ دشمن شدن و تحقیر فرهنگ خود، خواندند و گفتند: نتیجه چنین انفعالی،قبول سبک زندگی طرف مقابل و حتی استفاده از واژگان و تعابیر بیگانه است.
🔸رهبر انقلاب، شهدا و مجاهدان را عناصر ایستاده در مقابل جنگ روانی دشمن برشمردند و افزودند: باید از جوانانی که بدون احساس ترس و تأثیرپذیری از سخنان دیگران در مقابل جنگ روانی ایستادند، قدردانی کرد و این حقیقت را باید در آثار و تولیدات هنری و بزرگداشتها، مجسم کرد و زنده نگاه داشت.
🔸ایشان با تأکید بر تولید آثار فرهنگی و هنری درباره شهدا و دفاع مقدس از جمله کتاب و فیلم بهگونهای که تأثیرات ماندگار بخصوص در سبک زندگی مخاطبان و جوانان ایجاد کند، از دستاندرکاران برگزاری این کنگره تقدیر کردند و گفتند: شهادت و فداکاری جوانان یک ملت، ذخیره و پشتوانه بزرگی برای پیشرفت کشور است که باید حفظ و از تحریف یا فراموشی آن جلوگیری شود.