♨️ویژه اهل مطالعه♨️
📚تمامی کتب مذهبی ۳۰% تا ۶۰% تخفیف ویژه در 👈👈👈👇👇👇
Eitaa.com/NoorBook
🚛ارسال به #سراسر_کشور
👈🏻کتابخانه تخصصی مکتب اهل بیت علیهم السلام
🌀هر سفارش یک کتاب هدیه🌀
🙏خوش آمدید
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3833987110Ce0769adad6
👌مجاهدان بخوانند...
#مقام_معظم_رهبری
"فرزندآوری یکی از مجاهدتهای زنان و وظایف زنان است. چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست که زحماتش را تحمل می کند، اوست که رنجهایش را می برد، اوست که خداوند متعال، ابزار پرورش فرزند را به او داده است.
#فرزندآوری
✍آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
انسان هر کاری که میخواهد بکند، خود را سر دوراهی می بیند. یک طرف دنیاست و طرف دیگر آخرت است. او باید به سمت آخرت برود. این معنای مراقبه است. در تمام کارها مراقبه داشته باشید که این کاری را که می کنید برای خداست یا برای غیر خدا. همه کارهایی که انجام می دهید باید برای خدا باشد.
✨﷽✨
🔴شبهات کرونایی
✍حاج آقا قرائتی :نقش دین در شرایط ویروس کرونا چیست؟ چه دین داشته باشیم و چه نداشته باشیم، ویروس کار خودش را میکند. اگر پا روی شیشه و چاقو بگذاری، میبرد. خواه آیت الله باشد یا آدم معمولی!!! پس نقش دین چیست؟ دین امام خمینی میسازد، قاسم سلیمانیها میسازد. ما فکر میکنیم که چون جمهوری اسلامی است، نباید مشکل داشته باشیم، نباید بیماری داشته باشیم.
این تفکر اشتباه است... معنای دین این نیست که هیچ کس هیچ غصهای نداشته باشد. اینها توقعات بیجاست. دین درمان ویروسهای باطنی، مثل حرص و بخل و نفاق است. کارکرد دین چیز دیگری است. انبیاء و اوصیا که مؤمنترین افراد بودند، گاهی بیشترین سختیها را داشتند، مانند حضرت ایوب و گاهی در اوج قدرت و رفاه بودند مانند حضرت سلیمان. ولی در قرآن در سوره صاد تابلویی از این دو پیامبر در کنار هم قرار گرفته، و درباره هر دو میفرماید: نعم العبد.
امام حسین گاهی در کودکی روی دوش پیغمبر بود، و در کربلا زیر سم اسب. ولی آنچه امام حسین را عزت بخشید، راضی بودن به همه شرایط تلخ و شیرین بود.
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
هدایت شده از کیمیای سعادت
🔴اخلاقيّات علّامه ناشى از تراوش وصول به حقائق ملكوتى بود
بارى، فرق روشن علّامه طباطبائى با سائرين اين بود كه اخلاقيّات ايشان ناشى از تراوش باطن، و بصيرت ضمير، و نشستن حقيقت سير و سلوك در كُمون دل و ذهن، و متمايز شدن عالم حقيقت و واقعيّت از عالم مجاز و اعتبار، و وصول به حقائق عوالم ملكوتى بود؛ و در واقع تنازل مقام معنوى ايشان در عالم صورت و عالم طبع و بدن بوده است؛ و معاشرت و رفت و آمد و تنظيم سائر امور خود را بر آن اصل نموده اند.
ولى مسلك اخلاقى غير ايشان ناشى از تصحيح ظاهر و مراعات امور شرعيّه و مراقبات بدنيّه بود، كه بدين وسيله مى خواهند دريچه اى از باطن روشن شود؛ و راهى به سوى قرب حضرت احديّت پيدا گردد. رحِم اللهُ الماضينَ منهم أجمعين.
علامه آیت الله حسینی تهرانی؛ مهر تابان ( طبع جديد ) ؛ متن ؛ ص87
https://eitaa.com/KimiyayeSaadat
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
جلسه اول کلاس آموزش طراحی با فتوشاپ
امروز ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۵:۴۵
پخش از live.whc.ir