🌻طرح آموزشی حمایتی همسایه
🌼ویژه نومزدوجین استان تهران
🔸 آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر کیفیت بخشی به زندگی مشترک
🔹بهره گیری از سیره اهل بیت علیهم السلام در راستای ترویج الگوی خانواده اسلامی
🔸حمایت مادی و معنوی از زوجین محروم و کم برخوردار
📅 مهلت ثبت نام:حداکثر تا یک سال از ثبت عقد
✍️برای ثبت نام در این طرح در آدرس ذیل کلیک نمائید
http://znac.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=713
✳️کانون خدمت بانوان و خانواده استان تهران
کتاب شبیهِ مریم
🔺رمان تاریخی «شبیه مریم» روایتی از زندگی پرفراز و نشیب خادمه حضرت زهرا(س) به قلم اکرم صادقی
🔹 بانو فضّه زنی از دیار نوبه(آفریقایی)، خادمه حضرت فاطمه(س) یکی از زنان عالم و پرهیزکار اسلام و از راویان حدیث حضرت زهرا سلام الله علیهاست. از ویژگیهای انحصاری ایشان این است که بیست سال پایان عمر مبارکشان، تمام گفتوگوهای معمول و روزانه زندگیاش صرفاً با آیات قرآن بود.
💯 «شبیه مریم» رمانی است از زندگی این بانوی با تقوا و خطیب توانا که طبابت و علم کیمیا میدانست و سعادت همجواری با خاندان اهل بیت علیهمالسلام و بهرهگیری از آن دریای معرفت نصیبش شد.
#معرفی_کتاب
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
لالههای زهرایی
آیین بزرگداشت سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت مقام والای شهدای گمنام
زمان: عصر یکشنبه
مکان: مزار شهدای گمنام بهشت زهرا سلام الله علیها - تهران
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🎤سخنرانی استاد ارجمند
سرکار خانم قندهاری به مناسبت 🏴🏴🏴🏴🏴شهادت حضرت زهرا(س)
❇️شهید نواب صفوی در یک نگاه
حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میرلوحی معروف به نواب صفوی، در سال ۱۳۰۳ در خانواده ای روحانی و اصیل ، درمحله خانی آباد تهران قدم به عرصه ی وجود گذاشت.
در سال 1322 شهید نواب صفوی به استخدام شرکت نفت درآمد و پس از مدت کوتاهی به آبادان منتقل شد. مدتی بعد برخورد شدیدی از سوی یکی از متخصصین انگلیسی شرکت نفت با یکی از کارگران صورت گرفت که به دنبال آن، شهید نواب صفوی کارگران را به اعتراض و اجرای قصاص دعوت کرد.
با دخالت پلیس و نیروهای نظامی، اعتراضات سرکوب شد و شهید نواب صفوی نیز شبانه به وسیله قایق از آبادان به سوی بصره و سپس نجف روانه شد.
پس از ورود به نجف اشرف، بدون کوچکترین درنگی به فراگیری دروس مقدمات پرداخت و در مدرسه «قوام» نجف اقامت گزید و از همان روزهای نخست، دوستی و رابطه نزدیکی با علامه امینی که در یکی از حجرههای فوقانی مدرسه، کتابخانهای تأسیس کرده و در حال تألیف اثر مشهور خود الغدیر بود ، برقرار کرد. همچنین برای امرار معاش به ساخت و فروش عطر روی آورد. او در آنجا تحصیلات دینی خود را ادامه داد.