🔴در گوشی با دخترانی که با کشف حجاب کردن مبارزه میکنند.
🔶هر کسی میتواند در کشور خود معترض اقتصاد یا فرهنگ، قوانین، اجرای قوانین باشد و بالتبع میتواند از طرق قانونی یا گاها مبارزه های طاقت فرسا به آنچه که میخواهد برسد، عاقل ترین انسان، انسانی است که بداند بهای مبارزه چیست؟ مبارزه برای آزادی، زندگی بهتر، اقتصاد سالم، عدالت با ارزش است. اما به چه بهایی؟
◀️ آیا بهای این مبارزه را زن باید با جسم زنانه خود بپردازد؟اگر تمامیت زنانگی مصرف این مبارزه شود دیگر چه برای مبارزه بعدی می ماند؟
زنی که کشف حجاب کرده در آخر این مبارزه همیشه محکوم به شکست است چون بهای بسیار سنگینی برای یک مبارزه ارزان داده است.
وسوال دوم
◀️به عنوان یک زن از خودت بپرس چراباید حجاب من برای جناتکارترین کشور دنیا که سابقه بیش از صد جنگ مستقیم در دنیا دارد، آنقدر مهم باشد که ابزار جنگ با نظام اسلامی کند؟ وتورا مدام دعوت به کشف حجاب کند؟
واقعا چرا هویت وپوشش تو میتواند محل جنگ باشد؟
✍عالیه سادات
🆔@zahrast
🔴✨️نشرِ حداکثری به نیتِ ظهور♻️🔴
حدیث شریف کساء از گذشته تا امروز مورد ارادت خاص علما و مراجع بزرگ شیعه بوده، از سوی دیگر، آنقدر دوستداران اهل بیت (ع) از حاجت روایی به واسطه این حدث نورانی خاطره دارند که شمارش آنها، کار سادهای نیست.
🔴🌸در این پویش از مخاطبان دعوت شده است، تا به مدت ۴۰ روز، حدیث کساء را به نیت بزرگترین حاجت عالم، یعنی ظهور حضرت مهدی (ع) و دفع فتنه و بلاء از عالم قرائت کنند.✨️🤲☔️
🔴🌸این پویش از دوشنبه ۱۴ آذرماه مصادف با فاطمیه اول آغاز میشود و تا سالروز ولادت حضرت زهرا (س) یعنی ۲۳ دیماه ادامه خواهد داشت.✨️✨️🪁
یادآوری هرروزه قرائت حدیث کساء در صفحات مجازی مسجد مقدس جمکران به نشانی jamkaran_ir صورت میگیرد و تمام افرادی که دراین پویش شرکت کنند، در قرعه کشی پنج کمک هزینه سفر به عتبات عالیات شرکت داده میشوند.
🆔@zahrast
مداحی آنلاین - دستورالعمل ویژه ایام فاطمیه - استاد مجاهدی.mp3
4.41M
🔳 #ایام_فاطمیه
♨️دستورالعمل ویژه #ایام_فاطمیه
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام استاد #مجاهدی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🆔@zahrast
#سلام_مولاجان_
💞ڪوفـيان بـا «ظهور» حسيـن(ع) و
مـا بـا «غـيبـت» تـو امـتحـان شـديــم،
💞بـہ راستے ڪداميڪ سخـت تـر اسـٺ!!!
ظهور.... يـا غيــبـٺ؟!
امیدغریب های تنها کجایی!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔@zahrast
⭕️ حجاب و همه چیز اختیاری
🔹 اگر مسئولان محترم مملکت (سران سه قوه و شوراهای عالی و ...) در برابر "حجاب اختیاری" تسلیم شوند (که در یک ماه اخیر شدهاند!) باید آماده باشند که در آینده موارد زیر را هم بپذیرند:
▪️خرید و فروش و مصرف علنی مشروبات الکلی
▪️تاسیس کاباره، مراکز علنی فحشا و قمارخانه در کشور
▪️ راهاندازی استخر و پلاژهای مختلط
▪️رسمیت دادن به همجنسگرایی
▪️عادیسازی حرامزادگی و ...
🔹 تعجب نکنید!
چون بیحجابی "حرام" است و اگر انجام این حرام در کشور عادی و آزاد شود مسیر برای برداشتن ممنوعیت سایر رفتارهای حرام هموار خواهد شد! اگر قرار است جمهوری اسلامی مانع ارتکاب حرام در سطح جامعه شود باید همه حرامهای مشهود را منع کند!
چرا باید مسیر ارتکاب یک حرام (بیحجابی) آزاد شود تا مسیر انجام سایر حرامها هموار شود؟
✍دکتر کوشکی
🆔@zahrast
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر در زندگیتان به گره خوردید که منبع آن را نمی دانید ، این چهار کار را انجام دهید.
🎙پاسخگو:استادعالی
🆔@zahrast
🔻چرا ۱۶ آذر روز دانشجو نامیده شد؟
🔹سوم آذر ۱۳۳۲، اعلامیه کوتاه دربار از سفر نایب ریاست جمهوری آمریکا، ریچارد نیکسون و همسرش به ایران در بازه زمانی هجدهم تا بیست و یکم همین ماه خبر میدهد. همین روزها خبر برقراری مجدد روابط سیاسی ایران و انگلستان هم منتشر میشود. این روابط مهر ۱۳۳۱ در اعتراض به بیاعتنایی انگلستان به بحث ملی شدن صنعت نفت، از جانب ایران قطع شده بود. حالا کمتر از چهارماه پس از کودتا، مصدق در دادگاه نظامی دارد محاکمه میشود، شاه قرار است برای سفیر انگلستان فرش قرمز پهن کرده و میزبان معاون رئیسجمهور آمریکا باشد.
🔹دهم آذرماه، روزنامه اطلاعات با چاپ عکسی از فضلالله زاهدی و وزیر دفاع در کنار رئیس هیئت مستشاری آمریکا در ایران، از اعطای نشان همایون درجه دوم به او با موافقت شاه خبر میدهد. چهارشنبه یازده آذر سفیر کبیر آمریکا در ایران، کاردار جدید را به وزارت خارجه معرفی میکند. چهاردهم آذرماه، تیتر یک روزنامه اطلاعات این است: «از امروز روابط سیاسی ایران و انگلیس برقرار گردید»
🔹اینها همه یعنی بر باد رفتن رویای مصدق-کاشانی و همهی زحماتی که برای ملیشدن صنعت نفت کشیده شده بود.
🔹چهاردهم و پانزدهم آذر راهپیماییهای پراکندهای در دانشگاه تهران و اعتصاباتی در بازار صورت گرفت. ۱۶ آذرماه دانشجویان وقتی وارد دانشگاه شدند، نیروهای گارد را دیدند که اطراف و داخل دانشگاه مستقر شدهاند. ساعت ده صبح وقتی چند سرباز با مسلسل وارد کلاس نقشهبرداری میشوند، همه از ترس فرار میکنند. چند دقیقه بعد نیروهای گارد رسما به دانشکده فنی حمله میکنند. مصطفی چمران که خود، یکی از این دانشجویان است نُه سال بعد این لحظه را اینطور توصیف میکند: "رگبار گلوله باریدن گرفت و چون دانشجویان فرصت فرار نداشتند، به کلی غافلگیر شدند و در همان لحظه اول عده زیادی هدف گلوله قرار گرفتند. هماو میگوید بدن مجروحین در حدود دو ساعت در وسط دانشکده افتاده بود و خون جاری بود تا بالاخره جان سپردند.
🔹۱۸ آذر، نیکسون طبق برنامه به تهران آمد. شاید یکی از تلخترین قابهایی که از این سفر سه روزه در تاریخ ایران به یادگار ماند، حضورش در تالار دانشکده حقوق و اعطای دکترای افتخاری به او بود. چهار روز پس از به رگبار بستهشدن دانشجویان دانشگاه تهران، حالا دکتر سیاسی، رئیس دانشگاه، میزبان نیکسون شده بود. نیکسون لباس دکترای افتخاری دانشگاه را بر تن کرد، عکس یادگاریاش را گرفت و تهران را ترک کرد. اما از آن سال، ۱۶ آذر به یاد سه شهیدِ قربانیشده پیش پای آمریکاییها، روز دانشجو نامیده شد.
🆔@zahrast