6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بغض و گریه امام جمعه اردبیل بخاطر شعار هتاکان به #امام_خامنه ای در خطبه های نماز جمعه و پاسخی کوبنده به متوهمانی که سودای تجزیه #ایران را دارند!
🗓 ۱ مهر ۱۴۰۱
🔹 @zakerin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشف #حجاب علنی فاطمه معتمد آریا در مراسم ختم امین تارخ...
مسوولان قوه ی قضائیه و پلیس و گشت ارشاد و.... بسم الله بفرمایید ارشاد کنید
اگر میخواید ثابت کنید ارشاد و بگیر ببند شما فقط برای امثال #مهسا_امینی نیست افسار این سلبریتی های فاسد وهرزه را بگیرید.
🔹 @zakerin
🔴 یک سال قبل حجاریان تئورسین اصلاحات این حرف را زد و امروز عمل کرد #سلبرتیهای_دوزاری
پشت پرده ی همه ی فتنه های #ایران
افسادطلبان هم هستند...
🔹 @zakerin
🔴 جزئیات فرار مهران مدیری از کشور
♦️مدیری دو روز پس از انتشار ویدیوی همراهی با اغتشاشات (روز دوم مهر) کشور را به مقصد امارات ترک کرده است.
♦️خروج فرارگونه مدیری، پیش از تکمیل گردش کار ممنوع الخروجی وی بوده است.
♦️دبی مقصد نهایی وی نیست
فقط تو چک آخرش سی میلیارد تومان پول مفت بیت المال و بهش دادن نبایدم ایران بمونه...
🔹 @zakerin
4_5940593507340125614.mp3
20.13M
اين ماه ربيع است
كه دل برده به يغما...
🎧 حاج محمود کریمی
فرا رسیدن ماهربیعالاول
ماه شادمانی شیعیان را به
محبان اهلبیت علیهمالسّلام
تبریکوتهنیتعرضمینمایم.
🔹 @zakerin
🔴 اعلام جرم مدعیالعموم علیه برخی از سلبریتیها
🔹مهر نوشت: پیگیریها از اعلام جرم مدعیالعموم علیه برخی از سلبریتیها از جمله برخی بازیگران و مجریهای سابق صدا و سیما و صدور دستور جلب برای بعضی از آنها حکایت دارد.
🔹فرایند پیگیری قضائی در خصوص ادعاهای بیاساس و دروغین برخی دیگر از سلبریتیها در فضای مجازی در حال انجام است.
🔹 @zakerin
♦️محمود شهریاری ملعون بازداشت شد
🔹در پی اعلام جرم علیه برخی از سلبریتیها به جهت تشویق به اغتشاش و همصدایی با دشمن در جریان فتنه ، محمود شهریاری مجری سابق صدا و سیما با صدور دستور قضائی ساعتی پیش بازداشت شد.
💬 شهریاری مدعی شده بود که روز رحلت پیامبراکرم قرار است نیروهای امنیتی قرآن و پرچم را آتش زده و به گردن معترضان بیاندازند!!!
وی از طریق صفحات مجازی علنا ساخت کوکتل مولوتوف را آموزش میداد
🔹 @zakerin