🔻چرا رهبر معظم انقلاب برجام را آتش نزدند؟!
✍وحید_یامین_پور
در طی روزهای اخیر پس از خروج آمریکا از برجام بسیاری می پرسند چرا علیرغم تحقق پیش بینی ها و افشا شدن ضعف های ساختاری سند سفهی برجام، رهبر انقلاب برخلاف سخن پیشین خود مبنی بر آتش زدن برجام ، باز هم به دولت مجال داد تا برجام را از طریق اخذ تضمین از اروپایی ها ادامه دهد؟
🔻برای درک موضع رهبر انقلاب دو نکته به نظر می رسد:
🔸اول: موضع دولت و سخنان آقای رئیس جمهور دقایقی بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام، نشان داد که دولت نمی خواهد مسوولیت این شکست را بپذیرد و تصمیم دارد با تاکید بر چند جانبه بودن این تعهد همچنان از جسم بی رمق برجام استفاده تبلیغاتی کند. بنابراین چنانچه رهبر انقلاب رأساً خروج از برجام را اعلام می کردند، پرونده برجام برای سوءاستفاده های تبلیغاتی باز می ماند. بهترین شیوه این بود که ورشکستگی برجام توسط خود دولت اعلام شود چرا که همانطور که رهبر انقلاب پیش بینی کردند تضمین کردن واقعی برجام توسط سه کشور اروپایی بسیار بعید به نظر می رسد.
🔸دوم: دولت منتخب مردم طی سه سالی که از امضای برجام می گذرد در بدترین شرایط خود از نظر مقبولیت و اعتماد عمومی قرار دارد. شکست برجام به عنوان تنها طرح مدیریت کلان کشور و اعلام بازگشتن تحریم ها (که هیچ وقت برداشته نشده بودند) در واقع به معنای ورشکستگی مطلق دولت است. اگر امروز پروژه برجام از دستور کار دولت خارج شود، چه طرحی برای سه سال باقی مانده ی دولت در دستور کار باقی می ماند؟ تقریباً هیچ!
بنابراین با توجه به خصوصیات روانی و سیاسی دولت طبعاً می توانیم پیش بینی کنیم با خارج شدن برجام از دستور کار، دولت به ایجاد التهابات روانی کاذب و تحریک احساسات عمومی و بازی با پرونده های حاشیه ای رو خواهد آورد و آسیب چنین دولتی بیش از دولتی است که بناست با لفاظی در مورد آینده ی مبهم برجام وقت باقی مانده را سپری کند.
بنابراین باید بین ناامیدی مطلق از بهبود اوضاع و گذران وقت با اندکی امید به آینده یکی را انتخاب کرد و انتخاب دوم که ما را به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و تغییر از طریق صندوق رای نزدیک می کند، عقلانی تر است.
@golestanema1
🔴درسهای انتخابات 96
✍ دکتر رضا سراج
🔷با گذشت یک سال از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، رهاورد و درسهای انتخابات 96 چه بود؟!
♦️رهاورد و درسهای انتخابات 96
1⃣طناب سلبریتیها کاملا پوسیده بود
2⃣با سوت و کف رای دادن، اشتباه بود
3⃣سایه موهوم جنگ، فریب انتخاباتی بود
4⃣وعدههای بدون برنامه، شعار و فیک بود
5⃣آمریکا کلید گشایش نبود؛ اصل مشکل بود
6⃣رای دادن با ترفند رقیبهراسی خطا بود
7⃣دوقطبی سازیها، کاذب و فریب بود
8⃣تکیه به غربگرایان، تکیه بر باد بود
9⃣آزموده را مجددا آزمودن خطا بود
🔷مهمترین رهاورد و درسآموزی انتخابات 96 برای آحاد مردم، این بود که انتخابات صرفا یک #کنش هیجانی نیست و مردم پس از انتخابات، مسئول تبعات خوب و بد انتخاب خود هستند. انتخابات نشان داد که بیش از همیشه به عقلانیت در رای دادن نیاز داریم و باید با آگاهی، امانت را به اهلش سپرد؛ نه به...
🚩 @DrRezaSeraj
@golestanema1
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا خاطره تلخ اعتماد به اروپا در سالهای 82 تا 84 به همین زودی فراموش شده است؟
🔹بازخوانی بخشی از مناظره جلیلی_روحانی در سال 92
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
♻️ نفوذیها
✍حسین ذوقی
🔻نفوذیها از منظر قرآن به دنبال ایجاد سوء ظن نسبت به رهبری جامعه هستند. خداوند در قرآن کریم سوره اعراف آیه ۱۳۱ می فرماید: یطیروا بموسی... هرگاه ناگواری به بنی اسرائیل می رسید، به حضرت موسی و همراهان او فال بد می زدند و می گفتند: این حوادث تلخ به خاطر وجود موسی(ع) و همراهان اوست!
🔺پس از انقلاب تا امروز، دشمن توسط عوامل نفوذی خود و نیز با کمک فریب خورده ها، درصدد القاء این فکر در جامعه ایران اسلامی است که علت برداشته نشدن تحریم ها و مشکلات معیشتی و ... وجود رهبری و مواضع ایشان است!
این جماعت القا می کنند که اگر حاکمان ایران عوض شوند، کشور گل و بلبل می شود!
💢 نشریه فارین افرز، وابسته به شورای روابط خارجی آمریکا (آذرماه 94):
برای مشروعیت زدایی از جمهوری اسلامی، مقامات آمریکایی باید از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی این پیام را برسانند که ضعف حکومت موجب مشکلات اقتصادی و سیاسی ایران شده. باید برای مخاطب ترسیم کنند که اگر حاکمان ایران عوض شوند، چه زندگی خوبی در ایران شکل خواهد گرفت...
💢 نماینده اصلاح طلب غلامرضا حیدری (لیست امید):
تمام مذاکرات برجام با نظر مستقیم رهبری صورت گرفته و ظریف مجری اوامر رهبری بوده!
💢 رسول منتجب نیا (روحانی اصلاح طلب): برجام، نه تصمیم روحانی که کار رهبری نظام بوده!
💢 محمدرضا تابش (نماینده اصلاح طلب): ادامه مذاکره با اروپا پس از خروج آمریکا از برجام نیز تصمیم رهبری است!
@golestanema1
💠 شما را دعوت به اتحاد میکند و خودش دنبال آن نیست!
#معنای_منافق
اینطور نباشد که ما بگوئیم و نکنیم،اینطور نباشد که ما دعوت به اتحاد بکنیم و عملمان برخلاف باشد،اینطور نباشد که ما در روزنامه هایمان دعوت به اتحاد بکنیم و عملمان غیر از او باشد معنی منافق همین است که چیزی را می گوید و خودش عمل نمیکند، شما را دعوت به خیر و صلاح می کند و خودش خیر و صلاح ندارد، شما را دعوت به اسلام حقیقی می کند و خودش آن را نمی خواهد، شما را دعوت به اتحاد می کند و خودش دنبال این نیست که اتحاد را ایجاد کند، شما را از نفاق پرهیز می دهد و خودش آنطور نیست.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📖 صحیفه امام؛جلد 13؛صفحه 402
📆 مورخ:22 آذر 1359
@golestanema1
🔴شاه مهره دوتابعیتی
▪️ این شخص دوتابعیتی که احتمالا تابعیت کشور #انگلستان را دارد کیست که این نماینده مجلس از بردن نام وی خودداری کرده است ؟
✅ @golestanema1
▪️ رانت و ویژه خواری ممنوع !
🔴 رد پای یقه سفیدها در ماجرای مافیای #گندم گلستان !!
🔹 قصه پر غصّه ی فساد و تخلفات گسترده در ماجرای گندم و آرد در گلستان به مثنوی هفتاد من کاغذ تبدیل شده است .
🔸 بروز تخلفات و مفاسد از سوی برخی از کارخانه های آرد و سیلوها و انبارهای مکانیزه و معمولی و برخی بظاهر تجّار در سالهای گذشته ، بسیار پردرد و غم انگیز بوده است .
🔹 عمده این تخلفات و مفاسد هم از سوی برخی دلالان ، سودجویان ، به ظاهر تاجران و کار چاق کن هایی صورت گرفته و می گیرد که تعدادی از آنها برای مجموعه های قضایی و نظارتی و امنیتی شناخته شده هستند و برخی هم به دلایل گوناگون کماکان ناشناخته مانده اند .
▪️ اما آنچه در این بین مهم و قابل توجه است وجود رد پای برخی از #یقه_سفیدها در ماجرای مافیای فساد گندم و آرد در استان گلستان است که از واضح ترین آثار بجای مانده از سوی آنان می توان به حمایت سفت و سخت شان از برخی از همین مفسدان و متخلفین و سودجویان اشاره کرد .
▪️ یقه سفیدهایی که گاها مناصب مهمی در گذشته و حال دارا بوده اند و یا به مراکز پیدا و پنهان قدرت و ثروت وصل بوده و هستند و یا دارای نفوذ بسیار زیاد در برخی مجموعه های اثرگذار و تصمیم ساز استان هستند .
🔹 به نظر می رسد رسیدگی و مواجهه با پرونده بزرگ و سنگین فساد گندم و آرد در گلستان بدون توجه به نقش عمیق و موثر یقه سفیدها در آن ، راه به جایی نخواهد برد .
🔸 در این زمینه بررسی سوابق و پرونده های موجود در دستگاه قضایی و اداره کل غله گلستان و ملاحظه مستندات متعدد و نتایج حاصله از رسیدگی به این پرونده ها ، گویای بسیاری از چیزهاست .
✅ @golestanema1
📢 محمدجواد لاريجاني :
🔴 با خروج #آمريكا از برجام ، حدود ۱۰ صفحه از قرارداد برجام پريد / با اجرای یکطرفه #برجام دچار اشتباهات استراتژیک شدیم
▪️ سيگنال هاي خاصي مبني بر #قفل شدن وضعيت كشور در برجام به طرف مقابل داده شد .
🔸 موضع گيري سريع رئيس جمهور ايران بلافاصله بعد از اعلام خروج از برجام توسط ترامپ نشان دهنده دستپاچگي بود .
🔹 با خروج #آمريكا از برجام ، حدود ۱۰ صفحه از قرارداد برجام پريد .
▪️ آسيب هايي كه ايران در برجام ديد و ضربه هايي كه خورديم سنگين بودند .
🔸 لازم بود تعهدات گام به گام توسط دو طرف اجرا شوند ولي #اشتباهي استراتژيك مرتكب شديم .
🔹 ژانر مديريتي آقاي روحاني ، اميد به برجام بود ولي به درد وضعيت فعلي ما نمي خورد .
✅ @golestanema1
🔸 پای حرف دل مردم در میان است !
🔴 مطالبه گری خواست بر زمین مانده #مردم / لزوم احیاء #ناترینگ در سیمای گلستان
🔹 برنامه های نو ، مبتکرانه و جذاب در صدا و سیما ، همواره دارای مخاطبین زیاد و طرفدارانی پر و پا قرص بوده است که
برای نمونه می توان به بخش خبری 20:30 ، خندوانه ، پایتخت ، مختارنامه و ... اشاره کرد .
🔸 هر یک از این برنامه ها دارای جذابیت و پیام های خاصی بودند که توانستند ارتباط خوبی با مردم و مخاطبین برقرار کنند .
🔹 در این بین ، بخش خبری 20:30 شبکه 2 سیما توانست با شیوه ای مبتکرانه و نوین ، فضای مناسبی را بخشهای خبری رسانه ملی ایجاد کند که به چالش کشیدن مدیران و ایجاد تحرک در ادارات و دستگاه ها یکی از دستاوردهای آن بود .
◽ با همه برنامه های موجود ، هنوز جای خالی طرح و پیگیری حقوق شهروندی در سیما و به چالش کشیدن مدیران بی حوصله و ناکارآمد بیش از پیش احساس می شود .
🔸 در سیمای گلستان هم در سالهای 93 و 94 ، برنامه خبری " #ناترینگ " هر چند کم و کوتاه بود ولی با ادبیاتی جذاب به نکات و موارد خوبی می پرداخت که حرف دل مردم بود و تلنگری هم به برخی ادارات و مدیران .
🔹 جا دارد سیمای گلستان یکبار دیگر تولید و پخش این برنامه را در دستور کار خود قرار دهد تا ضمن توجه به حقوق شهروندی ، یک تریبون خوب برای انعکاس حرفهای مردم و ایجاد تحرک و پاسخگویی در مدیران و ادارات باشد .
✅ @golestanema1
🔴 شش تجربه مهمی که برای تصمیم گیری درباره برجام باید بدانیم
⚠️ به رسمیت شناختن حق غنی سازی مان به خاطر پیشرفت مان است نه مذاکره
📢 رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام :
مقدمهی هر تصمیمی این است که ما به تجربههای گذشتهی خودمان مراجعه کنیم؛ "من جَرّب المُجرّب حَلّت به النّدامة" اگر از تجربهها درس نگرفتیم قطعاً ضرر خواهیم کرد.
چندین تجربه در مقابل ماست؛ من حالا چند تجربهی واضح را که عرض بکنم همه تصدیق خواهید کرد.
اینها، هم برای تصمیمگیری امروز ما مهم است هم برای آیندگان مهم است.
1️⃣ تجربهی اول این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل بکند؛ این تجربه اول. چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهدات خودش نیست. نگویید اینها کار این دولت است و کار ترامپ است. نه! دولت قبل آمریکا هم که با ما نشست و صحبت کرد؛ آنها هم همینجور عمل کردند ... به شکل دیگری نقض کردند.
آنها هم تهدید کردند، آنها هم برخلاف تعهدات خودشان عمل کردند. این، جواب آن کسانی که بارها و بارها به ما در طول زمان میگفتند که آقا چرا با آمریکا مذاکره نمیکنید، چرا با آمریکا تعامل نمیکنید، این جوابش.
2️⃣ تجربهی دوم، عمق دشمنی آمریکا با ایران است. دشمنی آمریکا بر محور مسئلهای مثل اتمی نیست، بحث فراتر است: نظامی که قد برافراشته و نسبت به آمریکا هیچ ملاحظهکاریای نمیکند و پرچم اسلام را در دست گرفته است.
آمریکا با چنین نظامی عمیقاً مخالف است. آمریکا میخواهد مؤلفههای قدرت را در جمهوری اسلامی از بین ببرد.
3️⃣ تجربهی سوم این است که انعطاف در برابر این دشمن، تیغ او را کُند نخواهد کرد بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ همان بوش دوم در مقابل انعطاف دولت وقت، اسم محور شرارت را روی او گذاشت.
اگر میخواهید کاری کنید که دشمنی کم شود، انجام بدهید ولی راهش نرمش و انعطاف نیست.
4️⃣ تجربهی چهارم این است که ایستادگی در مقابل آمریکا باعث عقب نشاندن او میشود. اینکه سازمان ملل حق غنیسازی ما را امروز به رسمیت شناخته، منشأش مذاکره نیست، منشأش پیشرفت ما در زمینهی هستهای است که اینها حالا به تب راضی شدهاند.
5️⃣ تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند.
حرکت زشت فرانسه در نقش پلیس بد مذاکرات هستهای و کارشکنی انگلیسیها در تهیهی کیک زرد از این موارد بود.
6️⃣ تجربهی ششم، گره نزدن مسائل کشور به برجام و مسائل خارجی است... ما نباید مسائل کشورمان را به امری که از اختیارمان خارج است گره بزنیم.
۹۷/۳/۲
💠 @Khamenei_ir
✅ @golestanema1
🔴 تصویری متفاوت از مقام معظم رهبری در دیدار امروز سران نظام
#رهبری_دلسوز
✅ @golestanema1