🔴 این خلاف سیره رسول الله است I مردمی بودن به ادعاکردن نیست
🔻 رهبر انقلاب در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۳دی۹۸:
🔹مردمی بودن به ادعاکردن نیست. با مردم، با زندگی مردم کنار بیاییم، مثل مردم زندگی کنیم، با طبقات مختلف مردم انس بگیریم.
🔹بعضی از ما که حالا معمم هستیم، اگر یک آدم محترمی باشد، سلام علیک میکنیم، اگر کاری با ما داشته باشد گوش میکنیم. اگر یک آدم فرودستی باشد؛ اعتنا و اهتمامی نمیکنیم! این، خلاف سیره رسول الله است.
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#به_بهانه_نه_دی
❇️ انگار برای این روزهاست.....‼️
✔️ به اقتضای زمان (حاشیه سازی و دوقطبی سازی ها در آستانه انتخابات مجلس از سوی برخی دولتمردان محترم، احزاب و انقلابی نمایان) و به رسم خوشه چینی چند جمله از خرمن فرمایشات رهبرانقلاب در ایام فتنه ۸۸ پیشکش محضرتان میشود (افلا یتدبرون):
🔻 فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با #ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛
🔻 «نخبگان بدانند هر حرفی ، هر اقدامی، هر #تحليلی كه به آنها( دشمنان) كمك بكند، اين حركت در مسير خلاف ملت است. همه ما خيلي بايد مراقب باشيم؛ خيلی بايد مراقب باشيم: #مراقب_حرف_زدن، مراقب موضع گيری كردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها»
🔻«من هيچ اعتقادي ندارم به دفع؛اعتقاد من به جذب حداكثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی كأنه خودشان #اصرار دارند بر اينكه از نظام فاصله بگيرند!»
🔻 من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، خب چه کار کند؟
🖌 #مهدی_مهدیانی (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔻 رهبر معظم انقلاب:
✅ بصیرت یعنی؟
🔸شناخت زمان؛
🔸شناخت نیاز؛
🔸شناخت اولویت؛
🔸شناخت دشمن؛
🔸شناخت دوست؛
🔸 شناخت وسیله هائی که
درمقابل دشمن باید بکار برد؛
✅✅ این شناخت ها "بصیرت" است
#بصیرت #نه_دی
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#بازنشرر #خیلی_مهم
🔴 #زمانهl بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸
🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده!
🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند.
🔹 اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 #جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
🔴 موسوی راه بازگشتی ندارد‼️
🔺 باجناق میرحسین موسوی: فکر میکردم موسوی از نظام و رهبری و مردم عذرخواهی کند اما دیگر راه بازگشتی ندارد.
🔻 #زمانهl عبدالحمید نقرهکار عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و باجناق مهندس موسوی:
🔹 در اطراف سران فتنه کسانی بودند که مستقیم وابسته بودند و برای اینها فضا سازی کردند و اینها را در دام انداختند. بخشی از مردم هم از پشت صحنه واقعیتها اطلاعی نداشتند و گول خوردند و دست به اغتشاش زدند.
🔹 من فکر میکردم امثال موسوی به سمت عذرخواهی از ملت، نظام، رهبری و خانواده شهدا بروند اما حقیقتا احساس میکنم دیگر راه بازگشتی ندارند.
🔹 فکر نمیکردم موسوی تا این حد نزول پیدا کند و فریب بخورد. ما چون ارتباط خانوادگی داشتیم نمیخواستیم صله رحم و ارتباط خانوادگیمان قطع شود و در جلسات متعددی به خود ایشان و همسر محترمشان گفتیم که شما نه مجوز قانونی برای این کارها دارید و نه مجوز شرعی دارید.
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
🔴 چرا #نه_دی یک روز ملی است و چرا بزرگداشت آن لازم است؟‼️
1⃣ ۹ دی یک مناسبت حزبی نیست بلکه حقیقتا یک یوم الله ملی است. در روز ۹ دی، حامیان یک نامزد به خیابان نیامدند، بلکه مردم با ذائقههای متفاوت فکری و #سیاسی به خیابان آمدند و پاییندی همگان به قانون را مطالبه کردند.
2⃣ در ۹ دی مردم دیدند که #فتنه_گران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشتهاند و گام در مرحله براندازی و عقدهگشایی در برابر جمهوری اسلامی برداشتهاند و در این مسیر از هتک حرمت به قانون اساسی، جایگاه ولی فقیه، عاشورای حسینی و خدشه به منافع ملی، امنیت ملی و وحدت ملی ابا ندارند.
3⃣ در ۹ دی مردم هم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی را از #فتنه_۸۸ میدیدند، هم تلاششان برای حمایت از فتنهگران با تحمیل تحریمها و فشارهای بیسابقه را و هم بیتفاوتی و بیخیالی فتنهگران و اصرارشان به طی مسیر خائنانه فتنه و دیگر نمیتوانستند بپذیرند این اقدام در جهت احقاق حق یا خدمت به مردم یا حتی خدمت به کسانی باشد که به ایشان رأی دادهاند.
4⃣ در #۹_دی مردم از ذائقههای سیاسی خود گذشتند و حول محور منافع ملی و قانون اساسی و بیرق امام حسین(ع) جمع شدند و این خروش پر شور باعث شد تا فتنهگران متوجه شوند که حنایشان دیگر حتی نزد حامیانشان رنگی ندارد و ساکتان #فتنه نیز بفهمند که دیگر مهی برای پرسه در آن وجود ندارد.
5⃣ آری! #حماسه_۹_دی نه تنها برای فتنهگرانی که با بیظرفیتی در برابر رأی مردم شورش کردند، پیامی قاطع داشت بلکه هشداری هم بود برای همه کسانی که در آینده بخواهند در برابر رأی مردم بایستند و از بدعت خطرناک #سران_فتنه تبعیت کنند.
6⃣ البته در کشور جریانات بیظرفیتی داریم که همواره به غیر از راه قانونی و صحیح، دوست دارند از گزینههای غیرقانونی و فتنهگرانه علیه حاکمیت و آرای مردم، در آنجا که به نفعشان نباشد، استفاده کنند و بدیهی است این جریانات میکوشند قباحت فتنه را بپوشانند و خیانت فتنهگران را یا در حد همان رقابت قبل از #انتخابات توجیه کنند!
7⃣ آری! امروز اگر چه ١٠ سال از فتنه ۸۸ گذشته است اما "٩ دی" به عنوان نماد روزی که همه مردم در حمایت از قانون اساسی، مقدسات، منافع ملی و امنیت ملی و وحدت ملی ایستادند، در تاریخ ماندگار شد، و بزرگداشت این یوم الله باعث میشود تا هیچ شخص و جریانی، دیگر به فکر شورش در برابر آرای مردم و قانون اساسی نباشد.
8⃣ ۹ دی روزی است که شورش عظیم فتنه گران علیه جمهوریت و اسلامیت نظام شکست خورد و شکست فتنه ۸۸ همانند تشکیل #جمهوری_اسلامی و در همان راستا امری فرخنده و مبارک است که اگر بزرگ داشته نشود چه بسا زحماتی که برای #انقلاب کشیده شده است و آثار و برکات آن را به راحتی فراموش کنیم و به حفظ آن اهتمام لازم را نداشته باشیم.
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 تحلیل انتخابات همسایه
🔻 #زمانهl سه مهرماه در افغانستان انتخابات ریاست جمهوری زیر سایه تهدیدات طالبان و تحریم انتخابات توسط این گروه برگزار گردید و پس از وقفه ای طولانی (قریب به۳ماه) نتایج آن توسط کمیسیون انتخابات اعلام شد.
🔹 میزان مشارکت در این انتخابات نیز حدود ۲۰ درصد بود و بر اساس نتایج اولیه اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رای بیشترین آراء و پس از او عبدالله عبدالله با ۷۲۰ هزار رای قراردارد. با اعلام نتایج انتخابات عبدالله عبدالله نتایج انتخابات را ناشی از تقلب و تبانی کمیسیون انتخابات با اطرافیان اشرف غنی مردود دانست و اشرف غنی در این خصوص بیان داشت : «ما به قوانین پایبندیم و تا اعلام نتیجه انتخابات از سوی کمیسیون انتخابات صبر میکنیم.»
🔻 نتیجه نهایی انتخابات در افغانستان پس از بررسی شکایات معترضین حدود یک ماه دیگر اعلام خواهد شد. در خصوص این انتخابات چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ مشارکت پایین (۲۰ درصد) حکایت از نابسامانی سیاسی و مشکلات فراوان جامعه در حرکت به سمت مردمسالاری دارد که عمدتا ناشی از بی اعتمادی مردم به دولت و همچنین ساختار چند هویتی جامعه این کشور است؛
2⃣ عملکرد طالبان و کارشکنیهای این گروه در کنار منازعات حاکمان و جریان های سیاسی موجود در این کشور سد در راه تحقق دموکراسی در این کشور شده است.
3⃣ وجود دولت مقتدر و غیروابسته در تعارض با منافع آمریکاست. مداخلات خارجی به ویژه از سوی آمریکا موجب شده تا کنون حکومتی واقعی، قدرتمند و غیروابسته در این کشور تشکیل نشود.
4⃣ رفتار سیاسی و اجتماعی در افغانستان کماکان بر رویکردهای فروملی مانند عشیره ای و قبیلهای تکیه دارد تا عناصر ملی و وحدت آفرین، موضوعی که سبب شده است نه تنها مردم تمایل چندانی برای شرکت در انتخابات نداشته باشند، بلکه جریانهای سیاسی را نیز به سمت رفتارهایی در سطح فروملی ترغیب کرده است که زمینه مشکلات فراوان سیاسی برای این کشور شده است.
5⃣ با شکلگیری هر حکومتی در افغانستان سه چالش اساسی در سر راه آن وجود خواهد داشت:
🔹 تلاش برای برپایی حکومتی فراگیر
🔹 کاستن از دخالت کشورهای خارجی
🔹 پیشبرد فرآیند صلح
🖌 #محمدصادق_مصطفوی (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 جنگ روایتها در پسااغتشاشات آبان‼️
🔻 در کتاب «جنگهای شبکهای» که اندیشکده آمریکایی «رند» آن را منتشر کرده جملهای اساسی وجود دارد: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹استراتژیستهای رسانه برنده شدن به سبب "روایت برتر" را پیروزی بدون جنگ تعبیر میکنند. قدرت تولید محتوا و روایت غالب تعیین میکند پیروز میدان نبرد رسانهای و افکار عمومی چه کسی است.
🔹 یکی از آخرین پرده از جنگ روایت ها از فردای آشوبهای آبان ماه آغاز شد. دشمن به دنبال این است تا برخی اشرار و مزدوران مسلح را با مردم معترض به بیتدبیری مسئولان جمع بزند و حافظان امنیت کشور را به عنوان چهرههای خشن و آدمکش معرفی کنند.
🔹 حجم تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم و خشونت آشوبگران میان همه فتنههای گذشته بیسابقه بود و حجم شهدای حافظ امنیت و مردم عادی و رهگذر و کشتههای عناصر ضد انقلاب، به سبب جنس آشوبها با گذشته تفاوت دارد. اما مردم با حضور در صحنه دفاع از انقلاب و حتی کنار کشیدن از اعتراضات به حق خود نقشه دشمن را ناکام گذاشتند.
🔻 در خصوص رفتار نهادهای متولی و حاکمیتی بعد از آشوب آبان ماه ذکر دو نکته ضروری است:
1⃣ ارائه روایت صحیح و به موقع برای افکار عمومی از سوی دستگاههای ذیصلاح امری حیاتی است تا اجازه موجسواری و خبرسازی از رسانههای دشمن گرفته شود.
2⃣ با وجود پیچیدگی صحنه و تلاش عوامل ضد انقلاب برای کشتهسازی در حوادث آبان ماه و در پی آن فرمان رأفت رهبر معظم انقلاب، باید با دقت هرچه تمامتر به پرونده کشتهشدگان رسیدگی شود تا جای افراد بیگناه با اشرار و تروریستها عوض نشود، اما تسریع در این امر مهم و اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی در شرایط سمپاشی شدید رسانههای بیگانه در موضوع آمار کشتهها، لازم و ضروری است.
🖌 #حامد_حرزاده (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 هرگاه سخن از #جنگ باشد؛ نام نحس آمریکا میدرخشد‼️
🔻نشریه نشنال اینترست در تحلیلی احتمال درگیری و جنگ را در سال ۲۰۲۰ در نقاط زیر بیش از سایر نقاط دانست.
1⃣ درگیری ایران با رژیم صهیونیستی: اختلاف عمیق ایران با رژیم صهیونیستی در حال حاضر این دو کشور را به جنگ های نیابتی و زد و خوردهای محدود کشانده است. احتمال درگیری مستقیم در آینده دور از انتظار نیست هرچند رژیم صهیونیستی دوست دارد کشور دیگری مانند عربستان وارد درگیری با ایران شود.
2⃣ ترکیه و آمریکا: اختلافات آمریکا و ترکیه در سوریه، حمایت #آمریکا از کردها و مخالفت ترکیه با آن، نا همسویی ترکیه با آمریکا در پیمان ناتو، به گروگان گرفته شدن پایگاه های نظامی آمریکایی در ترکیه با وجود داشتن بمب های اتم، حمایت آمریکا از کودتای ترکیه اختلافات بین آمریکا و ترکیه را عمیق کرده است.
3⃣ منطقه کشمیر : اختلافات سرزمینی و مذهبی پاکستان و هندوستان در کشمیر، قوانین تسویه نژادی نخست وزیر هندوستان این دو کشور را به درگیری رو در رو نزدیک کرده است. حمایت #آمریکا از هندوستان و چین از پاکستان اختلاف منطقه ای را به جهانی تبدیل خواهد کرد.
4⃣ کره شمالی: شروع مذاکرات آمریکا و کره شمالی امید آرامش را به این نقطه تزریق کرده بود. با خلف وعده #آمریکا شعله اختلافات بین این دو کشور برافروخته تر از گذشته شده است. ترامپ در آستانه انتخابات بین دو گزینه کوتاه آمدن در مقابل کره شمالی یا برخورد محدود و مستقیم مردد است.
5⃣ دریای چین جنوبی: اختلافات آمریکا با چین در ابعاد سیاسی و اقتصادی، حمایت #آمریکا از معترضان هنگ کنگی شکاف بین آمریکا و چین را روز به روز گسترده تر کرده است. این اختلافات احتمال جنگ را بین چین و آمریکا افزایش می دهد.
✅ جدا از میزان تحقق یا عدم وقوع احتمالات فوق ؛ نکته مهم تحلیلی در یادداشت فوق، حضور مستقیم یا غیر مستقیم آمریکا در همه این درگیری ها است.
🖌 #موسی_سلیمانی (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#به_بهانه_میلاد
🔴 راز #زینب شدن ....
🔹ارزش و عظمت زینب کبری(س)، به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است.
کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او این طور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری کند، ولو دختر امیرالمومنین(ع) هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
🔹بخش عمده این عظمت از اینجاست که اولا موقعیت را شناخت، و ثانیا طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
🔹قبل از حرکت به کربلا، بزرگانی مثل ابنعباس و ابنجعفر و چهرههای نامدار صدر اسلام، که ادعای فقاهت و شهامت و ریاست و آقازادگی و امثال اینها را داشتند، گیج شدند و نفهمیدند چکار باید بکنند. ولی زینب کبری گیج نشد و فهمید که باید این راه را برود و امام خود را تنها نگذارد، و رفت.
🔹در آن ساعتهای بحرانی که قویترین انسانها نمیتوانند بفهمند که چه باید بکنند، او فهمید و امام خود را پشتیبانی کرد.
🔹بعد از شهادت حسینبنعلی هم که دنیا ظلمانی شد و دلها و جانها و آفاق عالم تاریم گردید، این زنگ بزرگ یک نوری شد و درخشید... انسان احساس میکند زینب یک #حسین_دوم است در پوشش یک زن.
🔹زینب به جایی رسید که فقط بالاترین انسانهای تاریخ بشریت یعنی پیامبران می توانند به آنجا برسند.
📚 انسان ۲۵۰ ساله l مقام معظم رهبری
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #اطلاع_نگاشت_تحلیلی | ویژه اسلایدهای تحلیلی
❇️ حَنای آمریکا کم رنگ شده است...
🔻 رهبر معظم انقلاب در #دیدار_پرستاران: «مردم کشورهای این منطقه از آمریکا متنفرند.»
🔹️ موسسه امریکایی #گالوپ نیز اخیرا در پیمایش آماری خود در سال ۲۰۱۹ میزان منفور بودن آمریکا در کشورهای جهان را مورد ارزیابی قرار داده که نتایج این پیمایش نشان میدهد بیشتر مردم منطقهی غرب آسیا از آمریکا متنفر هستند.
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 تاکتیک فریب
چندی است اعتراف به کاهش اقبال به اصلاح طلبان و اعتدالی ها، در رسانه ها و تریبون اصلاح طلبان دیده و شنیده می شود.
🔻در خصوص چرایی این تاکتیک و اظهارات علنی میتوان به اهداف زیر اشاره داشت:
1⃣ فرار از پاسخگویی
2⃣عدم فعالیت جدی جبهه انقلاب
3⃣ افکندن رقابت بین گروهی در جریان اصولگرایی
4⃣ توجیه و گریز از پیامدهای احتمالی شکست
5⃣ القای یاس به طرفداران با هدف مشارکت حداقلی و به تبع آن کاهش مقبولیت نظام
🖌 #موسی_سلیمانی (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd