🔰فهرستی از ورزشگاه هایی است که جمهوری اسلامی ساخته است:
❗️ورزشگاه نقش جهان اصفهان، 75هزار نفری
❗️ورزشگاه یادگار امام تبریز، 66هزار نفری
❗️ورزشگاه پارس شیراز، 50هزار نفری
❗️ورزشگاه غدیر اهواز 38 هزار نفری
❗️ورزشگاه ثامن الائمه 30 هزار نفری
❗️ورزشگاه امام رضا (ع) 25 هزار نفری
🔹ورزشگاه امام رضا (ع) در سال 2017 نامزد زیباترین ورزشگاه جهان شده بود.
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰وال استریت ژورنال: سرکرده شورشیان سوریه میانه رو نیست
🔹تحلیلگران وال استریت ژورنال در گزارشی نوشتند: در سال ۲۰۱۶، الجولانی ادعا کرد که هرگونه وابستگی به هر نهاد خارجی را قطع کرده است. بسیاری از روزنامه نگاران و تحلیلگران این سخنرانی را رد القاعده تفسیر کردند.
🔹گفته میشود که مقامات دولت جو بایدن، درباره احتمال حذف نام گروه الجولانی از فهرست سازمانهای تروریستی خارجی بحث میکنند، اما انجام این کار زودهنگام است. مگر اینکه علنا الجولانی ارتباط را با القاعده محکوم، جهادگرایی را رد و اطمینان حاصل کند که سوریه به پناهگاه تروریستها تبدیل نمیشود.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
32.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #یک_فنجان_تحلیل | سناریو های پیش روی سوریه
🔹دکتر هادی محمدی، تحلیل گر منطقه و بین الملل
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشکهای یمن چی به سر صهیونیستها آورده؟
🔹خبرنگار الجزیره: موشکهای یمنی تبدیل به کابوسی شدهاند که هر شب جمعیتی بین یک تا یک و نیم میلیون اسرائیلی را به پناهگاهها میفرستند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حسام ابو صفیه، پزشکی که به تنهایی به رویارویی با تانکهای اسرائیلی میرود
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انشاءالله خدا کاری کند که در قیامت هم خیلی رفیق باشیم...
🔹رهبر انقلاب: در دنیا با حاج قاسم خیلی رفیق بودیم؛ انشاءالله خدا کاری کند که در قیامت هم خیلی رفیق باشیم... ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰#یادداشت | تجلی چمرانی ديگر
▪️تشابه خصوصيات شخصيتی چمران و سليمانی
🔹کشف تقارنها و تشابهات گاه آنقدر شعف آورند که آدمي نميتواند در مشاهده شان به وجد نيايد و فريادشان نزد! زيباييهاي زلال تکرارپذيري که از حقانيت يک راه حکايت دارد. در اين بين آنچه بيش از هر چيز ديگر اين مشابهات را شيرين ميکند، تجلي آن در اسطوره هاي انساني است! آنجا که دو قهرمان ويژگيهايي را در وجود هم به اشتراک گذاشته اند که اين دو را از ديگراني متمايز مي کند! يک روح در دو جسم که در دو زمانه و شرايط متفاوت ظهور و بروز يافتهاند اما از حقيقتي واحد سخن ميگويند و مسيري يکسان را طي ميکنند و آرمان مشترکي را طلب ميکنند! و از منبعي واحد انرژي ميگيرند!
🔹در روند يافتن اين مشابهات در صفحات تاريخ معاصر اين سرزمين به نام دو اسطوره مبارزه و مقاومت ميرسيم که هر يک به تنهايي امتي بودند!: "چمران و حاج قاسم!" بزرگمردان ميدان مبارزهاي که هر دو زندگي عادي خود را رها کرده و خودشان و زندگي شان و همه وجودشان را وقف مبارزه با جهل و ظلم و استکبار و تلاش براي تحقق عدالت و آزادي و انسانيت کردند! و در نهايت به نامردترين دشمنان اين ملت به شهادت رسيدند!
🔹البته در اين ميان بيشک بايد از تاثيرپذيري حاج قاسم از چمران سخن گفت، آنجا که چمران بزرگ به مثابه راه هدايتي براي همه انقلابيون و مبارزان پس از خود در همان ابتداي آغاز انقلاب اسلامي طلوع کرد!
🔹نشانههاي مشابهت چمران بزرگ و حاج قاسم عزيز را هم ميتوان در زواياي مختلفي از شخصيت اين دو مشاهده نمود که در اين نوشتار تنها به دست نوشتههاي به جاي مانده از ايشان اشاره ميشود. به عنوان نمونه مصطفي چمران در آخرين دست نوشتهای که لحظاتي قبل از شهادت تحرير کرده است به گونهاي رقم زده است که حال و هواي آن را ميتوان در وصيت نامه حاج قاسم مشاهده نمود.
🔹چمران مينويسد: «اي حيات! با تو وداع ميكنم، با همة مظاهر و جبروتت. اي پاهاي من! ميدانم كه فداكاريد، و به فرمان من مشتاقانه به سوي شهادت صاعقه وار به حركت در ميآييد؛ اما من آرزويي بزرگتر دارم. به قدرت آهنينم محكم باشيد. اين پيكر كوچك؛ ولي سنگين از آرزوها و نقشهها و اميدها و مسئوليتها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانيد. در اين لحظات آخر عمر، آبروي مرا حفظ كنيد. شما سالهاي دراز به من خدمتها كردهايد. از شما آرزو ميكنم كه اين آخرين لحظه را به بهترين وجه، ادا كنيد. اي دستهاي من! قوي و دقيق باشيد. اي چشمان من ! تيزبين باشيد. اي قلب من ! اين لحظات آخرين را تحمل كن. به شما قول ميدهم كه پس از چند لحظه همة شما در استراحتي عميق و ابدي آرامش خود را براي هميشه بيابيد. من چند لحظة بعد به شما آرامش ميدهم ؛ آرامشي ابدي. چه، اين لحظات حساس وداع با زندگي و عالم، لحظات لقاي پروردگار و لحظات رقص من در برابر مرگ بايد زيبا باشد»
🔹دقت در زندگي اين دو قهرمان اسطورهاي ايران زمين ابعاد مختلفي از اين تشابه را آشکار خواهد کرد که دقت نظر و کشف آن ظريف براي جوانان مومن انقلابي سرزمينمان ميتواند شورانگيز و هدايتگر باشد!
✍🏼#مهدی_سعیدی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰رفراندوم پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی؛ گامی به جلو یا بازگشت به عقب؟
🔹در شرایط نا مناسب اقتصادی که در کشور حاکم است، موضوع برگزاری رفراندوم درباره پرداخت یارانه ۱۰ میلیون تومانی به مردم ، همزمان با برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، بحثی چالشی است که واکنشهای مختلفی را برانگیخته است. این پیشنهاد به ظاهر جذاب، دارای پیامهای مثبت و منفی عمیقی است که نیازمند بررسی دقیق است.
🔹از یک منظر اجرای این طرح میتواند بهعنوان ابزاری برای بازتوزیع ثروت عمل کرده و نابرابری اقتصادی را در کشور کاهش دهد. در شرایطی که بخش بزرگی از مردم با مشکلات معیشتی دستوپنجه نرم میکنند، یارانهای با این مقیاس ( ۱۰ میلیون تومان به هر فرد ایرانی) میتواند محرکی برای رونق اقتصادی باشد. این مبلغ قابلتوجه، قدرت خرید مردم را افزایش داده و تقاضا برای کالاها و خدمات را تقویت میکند. همچنین، برگزاری رفراندوم فرصتی برای مشارکت مستقیم مردم در تصمیمگیریهای کلان اقتصادی فراهم میآورد که میتواند اعتماد عمومی به نظام حکمرانی را افزایش دهد.
🔹از سوی دیگر منتقدان این طرح معتقدند که چنین برنامه ای، اگر بدون پشتوانه منابع مالی پایدار اجرا شود، میتواند منجر به تورم گسترده و سقوط ارزش پول ملی شود. تجربه کشورهای دیگر نشان داده که تزریق مستقیم پول به اقتصاد، بدون توجه به ظرفیت تولید در اقتصاد، اغلب به بحرانهای اقتصادی دامن زده است.
علاوه بر این، پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی ممکن است باعث تشویق به مصرفگرایی شده و سرمایهگذاریهای مولد را کاهش دهد.
از منظر سیاسی نیز، برگزاری رفراندوم به جای تصمیمگیری کارشناسانه در مجلس و نهادهای تخصصی، ممکن است به پوپولیسم و تصمیمگیریهای غیرمنطقی دامن بزند.
موضوع قابل توجه دیگر آن است که رفراندوم درباره چنین موضوع حساسی، اگرچه نماد دموکراسی مشارکتی است، اما نیازمند پیششرطهایی همچون شفافیت منابع مالی، ضمانتهای ضدتورمی، و ارزیابی کارشناسانه است. در غیر این صورت، این تصمیم میتواند بهجای تقویت رفاه عمومی، به بحرانی دیگر در اقتصاد ایران تبدیل شود.
آیا وضعیت اقتصاد متورم و نام بسامان اقتصادی در جامعه و دولت آمادگی لازم برای مدیریت تبعات این طرح را دارند؟ پاسخ به این سوال، سرنوشت این پیشنهاد را تعیین خواهد کرد.
✍🏼#محمد_نوری
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh