خوش وقت کسانی که درین روضهی پاک
آیـــیـــــن غـــــبـــــارروبـــــی دل دارنــــد
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
✨﷽✨
✍مصعب بن عمير و گسستن رابطه خويشاوندى
مگر مصعب بن عمير تك پسر نبود؟ مگر در سن هجده سالگى با ايمان صادقانه به پيامبر (ص) ايمان نياورد؟ مگر وقتى پاى تبليغ دين در ميان آمد، پيغمبر اين جوان هجده ساله را از مكه صدا نزد و نفرمود، به مدينه برود و دين را آنجا تبليغ كند؛یعنى هر چند با اين هجرت تبليغى، ممكن است رابطهات با پدر و مادر قطع شود، به او نگفت، برو و هر دو سه ماه، يكبار برگرد، و به پدر و مادرت سرى بزن. او در چند سالى كه مدينه بود، پدر و مادرش را نديد.
فقط در اين سالها يك روز عمويش به مدينه آمد و به نزد پيامبر رفت و گفت: يا رسولالله! من نيامدهام، مسلمان شوم. من جزو مكهاىها هستم. اين مصعب، برادرزاد من، تك پسر است. مادرش از دورىاش دارد دق مىكند و پدرش هم دارد از فراقش مىميرد. به او بگوييد، يك سفر با من به مكه بيايد و پدر و مادرش را ببيند و برگردد. پيامبر (ص) به دنبال مصعب فرستاد. مصعب درحالى كه پوست خشك شده گوسفندى را به صورت پيراهن به تنش كرده بود و از شدت ندارى، روزها به كارگرى مىرفت و دو درهم مزد مىگرفت، به نزد پيامبر (ص) آمد.
اشك در چشمان پيامبر (ص) جمع شد و گفت: من او را با دو چشم خودم در مكه ديدم كه پدر و مادر اين جوان بهترين غذا را به او مىدادند و زيباترين لباس را به او مىپوشاندند، ولى «هذَا رَجُلٌ نَوَّرَاللهُ قَلْبَهُ بِالايمَانِ»
📚 مستدركالوسائل، ج 3، ص 257
اين مردى است كه خدا دلش را با ايمان نورانى كرده است. در سایه اين نور، ببينيد او چه نوع زندگى را بر چه نوع زندگى برگزيده است؟
مصعب آمد و سلام كرد و گفت: يا رسولالله! با من فرمايشى داريد؟ پيامبر (ص) گفت: آرى مصعبم. اين فرد كيست؟ مصعب گفت: عمويم است آقاجان! پيامبر (ص) گفت: او نود فرسخ راه از مكه آمده و مىگويد، مادرت دارد دق مىكند و پدرت دارد سكته مىكند. عمويت مىگويد يك سفر تا مكه بيا تا پدر و مادرت تو را ببينند و سپس برگرد. مصعب گريست و گفت: نمىدانم چه كار كنم؛ نمىدانم يا رسولالله 6! بروم يا نروم؟ در اين گفتگو بودند كه جبرئيل نازل شد و گفت: يا رسولالله! خدا مىفرمايد، مصعب، متعلّق به من است و نرود.
پروردگارا! كاش مىشد نزد فرشتگانت اسم ما را هم ببرى و بگويى اينها متعلّق به من هستند تا ما اگر هزار كانال ماهواره است، به سراغشان نرويم. اگر اين همه بدحجاب و بىحجاب هست، به سراغشان نرويم. اين همه مال حرام درياوار پهن است، به سراغ يك ريالشان نرويم.
به هر حال، خداوند اين اجازه را به ما داده كه با مفسدين هرچند پدران و مادرانمان باشند، معاشرتى نداشته باشيم، مگر اينكه پدر و مادر كافر باشند، ولى مفسد نباشند، كه آن جا را فرموده: «وَ احِبْهُمَا فِى الدُّنْيَا مَعْرُوفاً » 📚لقمان: 15 در دنيا پسنديده با آنها رفتار كنيد، اگر پدر و مادرى هستند كه توان اثرگذارى ندارند.خداوند چنانكه گفتيم، گفت: نه، مصعب نرود؛ مصعب متعلّق به من است.
عجب مقامى دارد اين مصعب و عجب ارزشى. در طول سال، حداقل بيست ميليون زائر، به منطقه احد در مدينه مىروند و قبر مصعب را كه كنار قبر حمزه سيدالشهداء است، به عنوان شهيد راه ايمان، زيارت مىكنند؛ اين است ارزش ايمان، اخلاق، عمل صالح، توبه.
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
✅فضیلت استغفار در ماه رجب
✍امام علی علیه السلام فرمودند: درماه رجب زیاد استغفارنمائید چون در هر لحظه از این ماه ، خداوند مقداری از بندگانش را از جهنم آزاد می کند. وهرشخص دراین ماه زیاداستغفرالله گوید فرشتگان بر او مژده بهشت را میدهند
فضيلت کمک به دیگران در ماه رجب هرکس در این ماه مشکل مؤمنی را حل کند و یا مسلمانی را از غم و غصه آزاد سازد خداوند متعال به او بهشت فردوس را می دهد
و پایان سخن اینکه،ماه رجب ماه کشت(انجام اعمال صالح) "شعبان"ماه آبیاری(بااشک) رمضان ماه دروی رحمت است
📚منبع:فضایل دوازده ماه قمری
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
✍پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
ماه رجب برای اُمّت من ماه استغفار است. در این ماه زیاد استغفار کنید که خداوند بخشنده و مهربان است
📗بحار الأنوار ج94 ص38
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
🔴معجزه اي از امام باقر عليه السلام
🌼ابوبصير از ارادتمندان خاص امام باقر عليه السلام بود و از هر دو چشم نابينا شده بود.
💬 مي گويد: به امام باقر عليه السلام عرض كردم:
شما فرزندان پيامبر خدا هستيد؟
✨فرمود: آري.
🌼ابوبصير: پيامبر خدا وارث همه انبيا بود. آيا هر چه آنها مي دانستند پيغمبر هم مي دانست؟
✨امام: آري.
🌼ابوبصير: آيا شما مي توانيد مرده را زنده كنيد و كور و بيمار مبتلا به پيسي را شفا دهيد و از آنچه مردم مي خورند و در خانه هايشان ذخيره مي كنند خبر دهيد؟
✨امام: آري، با اجازه خداوند. در اين موقع حضرت به من فرمود: نزديك بيا!
نزديك رفتم، به محض اين كه دست مباركش را بر صورت و چشمم كشيد، بيابان، كوه، آسمان و زمين را به خوبي ديدم.
✨سپس فرمود:
آيا دوست داري همين گونه بينا باشي تا نظير ساير مردم در قيامت به حساب و كتاب الهي كشيده شوي و يا مانند اول كور باشي و به طور آسان وارد بهشت گردي؟
🌼عرض كردم: مايلم به حال اول برگردم.
✨آنگاه امام عليه السلام دست مباركش را بر چشمم كشيد، دوباره نابينا شدم.
📚بحار جلد46 صفحه 237
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
به اسمت قسم دلتنگ نگاهت آنچنانم که مپرس ...
💠 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هر شب ندا می آید ...
قدرشناسی از فرصت بی نظیر ماه رجب
💎 موعظه ای تکان دهنده از مرحوم آیت الله حق شناس
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
✋ #وقت_سلام
آقا
میهمانی پشت پنجره را ببین
کولهبار سالم و التماس مسافران را بشنو
من اما آمدهام فقط بگویم
چهقدر اینهمه شاهی
به شما میآید.
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
🔴علامات باطنی مؤمن
مدح و ثناى كسى كه او را نمىشناسد مؤمن را #مغرور نمىكند و بررسى اعمالش را رها نمىكند. خود را در عمل مقصّر مىبيند و اعمال صالح انجام مىدهد. او كسى است كه روز را به پايان مىبرد در حالى كه همّتش شكر است و روز را شروع مىكند در حالى كه شغلش ذكر است.
با حالت حذر شب را به صبح مىرساند. با سرور صبح مىكند، بر حذر از آنچه بر حذر داشته شده، و خوشحال بخاطر آنچه از فضل و رحمت به او رسيده است. اگر نفسش در آنچه برايش ناخوشايند است بر او فشار بياورد، خواسته او را در آنچه باعث خوشحالى اوست به او نمىدهد.
سرور او در چيزى است كه هميشگى و طولانى است، و نور چشمش در چيزى است كه از بين نمىرود. رغبت او در آنست كه باقى مىماند، و زهد او در آن چيزى است كه فانى مىگردد.
📚 أسرار آل محمد عليهم السلام / ترجمه كتاب سليم، ص: 541
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
✍ امام صادق (عليهالسلام) :
سه چيز است كه اگر مؤمن از آنها مطلع شود، باعث طول عمر و دوام بهره مندى او از نعمتها مى شود...
طول دادن ركوع و سجده
زياد نشستن بر سر سفرهاى كه در آن ديگران را اطعام مىكند.
خوش رفتارى اش با خانواده.
📚 كافى، ج 4، ص 49
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴نصب کتیبههای ایوانهای گوهرشاد و آزادی و تعویض پرچم گنبد مطهر با فرارسیدن ایام شهادت ابوالحسن ثالث امام علی النقی علیه السلام
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62
✨﷽✨
🏴نهی از ارتباط با مخالفین دین حق
✍ سلیمان جعفری گوید: امام هادی علیه السلام به من فرمودند: «چرا نزد عبدالرحمن بن یعقوب می روی؟» عرض کردم: «او دایی من است» فرمودند: «او در مورد خداوند حرفهای بزرگی می زند؛ خداوند را (به صفات محدود) توصیف می کند حال آنکه خداوند از هر وصفی بالاتر است؛ پس تو یا با او هم نشین باش و دیگر نزد ما نیا! و یا هم نشین ما باش و او را ترک کن!»
عرض کردم: «او هر چه میخواهد بگوید! از او چه ضرری به من میرسد وقتی من حرفهای او را باور ندارم؟»فرمودند: «نمی ترسی عذابی بر او نازل شود و تو را هم دربرگیرد؟ مگر خبر نداری از آن کسی که خودش از اصحاب موسی علیه السلام بود و پدرش از اصحاب فرعون؛
آنگاه که لشکر فرعون به حضرت موسی رسید، آن مرد از ایشان جدا شد تا پدرش را نصیحت کند و او را به حضرت موسی ملحق کند؛ پس پدرش می رفت و او با پدر بحث میکرد؛ تا اینکه به کنار دریا رسیدند و هر دو غرق شدند. این خبر به موسی علیه السلام رسید؛ فرمود: او در رحمت خداست ولی وقتی عذاب نازل شود، کسی که نزدیک گناهکار شده باشد، امنیت نخواهد داشت.»
📚 «کافی» ج ۲ ص ۳۷۴
🏴شهادت امام هادی(ع)تسلیت
✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1427439616C0616941d62