🔘 پژوهشکده زمین تخت ایران 🔘
https://electronics.howstuffworks.com/how-does-google-maps-predict-traffic.htm
🔗این سایت مطلب جالبی دربارهی روش تشخیص #ترافیک_جادهای توسط #گوگل را توضیح میدهد.
(تشخیص ترافیک نه از #ماهواره بلکه توسط #گوشیهای_موبایل صورت میگیرد!)
⭕فریب دادن #گوگل_مپس با 99 دستگاه گوشی موبایل.
https://www.aparat.com/v/Noq67
🔴 اعتراف گوگل به جاسوسی از کاربرانش
#گوگل اعتراف کرده که حتي وقتی کاربران قابليت #موقعيت_يابی يا جی پی اس گوشی خود را #غيرفعال میکنند، باز هم اين نوع اطّلاعات را جمع آوری میکند.
به گزارش فارس به نقل از ورج، تمامی کاربران گوشیهای مجهز به سيستم عامل اندرويد گوگل در معرض اين نوع جاسوسي هستند و گوگل حتی در صورت خارج کردن سيم کارت از گوشی و خاموش کردن جی پی اس تلفن همراه میتواند #موقعيت_مکانی فرد را بییابد و اطلاعات مربوط به آن را جمع آوری کند.
گوگل بدين منظور از اطلاعات قابل دسترس از طريق #دکلهای_مخابراتی استفاده میکند و بدين وسيله میتواند افراد را #ردگيری نمايد.
بررسیها نشان میدهد گوگل از ژانويه سال 2017 اطلاعات #موقعيت_مکانی کاربران را از طريق دکل هاي مخابراتی به دست آورده و اين دادهها را به صورت رمزگذاری شده برای سرورهای خود ارسال میکند.
🔴 سامانهی جهانی #GPS که مالک آن آمریکاست، در هنگام احساس خطر، دقیق نشان نمیدهد و نمیتوان به آن اعتماد کرد.
به همین جهت ایران دست به کار شده و سامانهی #GPS بومی را از سال 89 آغاز کرده است و الان موفّق شده، بدون استفاده از ماهواره GPS در ایران بدون وقفه و بدون خطا با دقّت کمتر از یک متر را بومی سازی کند!
🔴 در کشورمان ایران نیز برای کاهش خطای سامانهی #جی_پی_اس، سامانهی ملّی #هدی و برای داشتن یک سامانه #موقعیت_یابی_بومی به گفته وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، #LPS در حال توسعه بوده است، امّا مدّتها بود خبری از توسعهی این سیستم مهّم در کشورمان به گوش نمیرسید.
🔹توسعهی #ال_پی_اس_ایرانی با فناوریهای مدرن بومی
🔸بر اساس خبری که توسط وزارت دفاع کشورمان اعلام شد، #سامانهی_ملی_هدی یا همان #ال_پی_اس_ایرانی مرحلهی جدیدی از فعّالیت خود را آغاز کرده است.
طبق این خبر، "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" وابسته به وزارت دفاع موّفق شده در فاز جاری، #فرستنده یک مگاواتی بومی با فناوری #نیم_سیکل را طراحی کند و بسازد و در آینده با استقرار 5 ایستگاه فرستنده پر قدرت در نقاط مناسب کشور، امکان ارائهی خدمات #موقعیت_یابی_ناوبری و زمان سنجی با استانداردهای جهانی و بصورت ملّی بوجود خواهد آمد.
🔴 ساخت #فرستندههای پر قدرت #یک_مگاوات در داخل کشور آن هم توسط متخصّصان دفاعی، این تضمین را ایجاد میکند که در صورت نیاز به این سامانه در هر شرایط خاص و مهم، فعّالیتهای آن تضمین شده و غیرقابل اخلال خواهد بود، که این خوداتّکایی، نقش مهمّی در برآورده کردن نیازهای نیروهای مسلّح دارد.
🔸رونمایی از فرستنده یک مگاوات سامانهی #موقعیت_یاب_ملی
🔶به گزارش مشرق، در سال 1389 اولّین مرحله از این سامانهی ملّی در خشکی به بهرهبرداری رسید و هدف از اجرای این مرحله تولید تصحیحات آنی برای کاربران #GPS در سطّح خشکی بوده، به طوری که قادر به #موقعیتیابی دقیق لحظهای با دقّت تضمین شده باشند.
🔹از مهمترین فعّالیتهای صورت گرفته در این مرحله توسعه #ایستگاههای_دائمی به منظور #جمعآوری و #پایش_اطلاعات #ماهوارههای_GPS ، توسعه نرم افزار مدلسازی خطاهای GPS و تولید اطّلاعات لازم به منظور بهبود دقّت و اعلام هشدار به کاربران و توسعه نرم افزار مدیریت، کنترل و ارسال تصحیحات GPS به کاربران بود.
🔶🔸در واقع #هدی برای کاهش خطای حدوداً 30 متری سامانهی #جی_پی_اس در ایران به حدود یک متر و به صورت بیدرنگ (Realtime) آماده شده بود.
🔴 در نتیجه ساخت #سامانهی_هدی ضمن خدمات دهی به تعداد بسیار زیادی کاربر، دقّت #مکانیابی به صورت آنی تا شعاع 30 کیلومتری ایستگاه، بالغ بر چند سانتیمتر و تا شعاع 150 کیلومتری آن در حد یک متر است.
🔶این میزان بسیار بالای دقّت، هم برای فعّالیت های نظامی، امنیتی، پلیسی و هم برای امور غیرنظامی مانند توسعه خطوط لوله، راه سازی، سد سازی، ایجاد نقشههای جغرافیایی دقیق، کاملاً کافی بوده و برای افزایش میزان #پوشش در کشور نیز افزایش تعداد #ایستگاهها در دستور کار بوده است.
🔶🔸بر اساس اخباری که در سالهای قبل اعلام شده، در حوزهی دریایی نیز سامانهی مشابهایی با نام #خلیج فارس در حال توسعه بوده که از تعدادی #ایستگاههای_دائمی و احتمالا تعدادی ایستگاه موقتی بهره خواهد برد. این سامانه نیز برای کمک به پیشرفت سریعتر و بهتر در فعّالیتهای دریایی کشور از پروژههای نفت و گاز در دریا گرفته تا کمک به پهلو گرفتن دقیق #کشتیها در اسکله و البته کمک به #مسیریابی_شناورها و #سلاحهای_دریایی کمک شایانی خواهد نمود.
🔴 همچنین، قبلا اعلام شده بود که برنامه آتی #سامانهی_ملی_هدی ارائه خدمات #ناوبری دقیق در آسمان ایران با توجه به #استانداردهای_بین المللی است، که مورد استفادهی تمامی #هواپیماهای_کشور در تمامی مراحل #پروازی اعم از برخاستن، پرواز و فرود خواهد بود که در شب و به خصوص در شرایط بد آب و هوایی بسیار مفید است. به عبارت دیگر با اجرایی شدن این مرحله از طرح، امکان #ناوبری_ایمن برای پروازها فراهم می شود.
🔷 عملیاتهای پهپادهای ایرانی با "هدی" دقیقتر می شود.
🔶 علّاوه بر ناوبری #هواپیماهای_سرنشیندار انواع #پهپادها نیز از خدمات این سامانه بهرهمند خواهند شد و با استفاده از آن امکان #تعیین_مدار و #تعیین_موقعیت دقیق #ماهوارههای_بومی که به فضا🙄 پرتاپ میشوند نیز میّسر خواهد شد. به کمک این سامانه مباحث مدنظر #پدافند_غیرعامل برای مقابله با خطاهای عمدی در سامانهی #جی_پی_اس نیز مرتفّع خواهد شد.
🔶 امّا در کنار این سامانه وجود توانایی #موقعیت_یابی بر پایهی تجهیزات مستقّل و بومی نیز برای شرایطی که هیچ یک از سامانههای #موقعیتیابی_جهانی قابل استفاده نباشد، لازم است. با توجه به محدودیت های مالی و فنی موجود در زمینه قرار دادن ماهوارههای لازم برای ایجاد یک جی-پی-اس بومی، متخصصان کشور در حال ایجاد یک #سامانهی_موقعیتیابی_محلی #LPS هستند.
🔴 این سامانه ضمن رفع نیاز کشور در داخل و خارج از مرزها در فواصل نزدیک، برخی مشکلات #جی_پی_اس نظیر #عدم_پوشش_مناسب در #فضاهای_بسته را نیز نخواهد داشت.
🔶 همچنین از نظر بالا بودن دقّت و نداشتن #تأخیر_زمانی محسوس نیز مطابق نیازهای کشور خواهد بود.
🔸#سامانهی_ال_پی_اس از فناوریهای نزدیک به #سامانهی_هدی برخوردار است و بر پایهی استفاده از #آنتنهای_زمینی عمل می کند.
🔶🔸با استفاده از آن #مکانیابی اشیاء ثابت و متحرّک مرتبط با سامانه با دقّت بسیار بالا و به صورت آنی ممکن است.
🔗استفاده از #آنتنهای_زمینی...
🟡 نکتهی مهم این است که این سامانه نیاز به #ماهواره نداره...👇
🔴 #ال_پی_اس به عنوان یک سامانهی #ناوبری_اطلاعات موقعیّتی را در هر شرایط آب و هوایی و در تمام #نقاط_محدودهی_تحت_پوشش خود که در فضای تحت دید سه یا تعداد بیشتری #ایستگاه باشد؛ فراهم می کند.
⭕ نوع خاص این سامانه به صورت بی درنگ (Realtime) اطّلاعات موقعیّتی اشیاء یا افراد را #ردگیری می نماید. در این سامانه بر خلاف #جی_پی_اس اتّکایی به #ماهوارهها وجود نداشته و #ایستگاههای_زمینی که دارای #سامانههای لازم از جمله برای #جهتیابی، #محاسبهی_موقعیت و ارتباط امنِ #بیسیم هستند؛ نقش اصلی را بر عهده دارند.
🔶امروزه در کشورهای مختلفی از این سامانه به عنوان #مکمل_جی_پی_اس یا #جایگزین در نقاطی که #پوشش مناسبی از سوی آن وجود ندارد؛ استفاده می شود.
🔹 #ال_پی_اس میتواند همانند #جی_پی_اس در هواپیما، بالگرد، کشتی و قایق، زیردریایی و خودروها به خصوص در انواع بدون سرنشین آن و همچنین در #موشکهای_دورایستای کشور به کار آید.
🔸هر چند #ال_پی_اس محدودیّتهای خاصّ خود را دارد؛ امّا برای رفع نیاز فوری کشور به سامانههای دقیق مکانیابی در داخل و اطراف کشور بسیار لازم به نظر میرسد، به خصوص در دریا که شاید بهترین محیط برای عملکرد چنین سامانه باشد. با بهرهگیری از آن در صورت قطع امکان استفاده از #جی_پی_اس و یا لزوم اختلال آن در منطقهای از سوی کشورمان این سامانه به حفظ قابلیت عملکرد تجهیزات مختلف کشور کمک میکند.
🟡 کلّاً در کشور ایران #GPS نداریم، بلکه #LPS بومی ساخت #وزارت_دفاع ایران را داریم!
🔴 هر چند #ال_پی_اس محدودیتهای خاص خود را دارد، امّا برای رفع نیاز فوری کشور به سامانههای دقیق #مکانیابی در داخل و اطراف کشور بسیار لازم به نظر میرسد. به خصوص در دریا که شاید بهترین محیط برای عملکرد چنین سامانه باشد. با بهرهگیری از آن در صورت قطع امکان استفاده از #جی_پی_اس و یا لزوم اختلال آن در منطقهای از سوی کشورمان این سامانه به حفظ قابلیت عملکرد تجهیزات مختلف کشور کمک میکند.
🔸مراحل نصب و برپایی #آنتن سامانه #موقعیتیاب_ملی در تصویر مشخّص است .
🔹با توجه به اینکه وزیر دفاع کشورمان نیز صریحا اعلام کرده است که با توجه به عدم کنترل بر روی دقّت، کیفیّت و کمیّت خدمات #جی_پی_اس و امکان قطع آن در مواقع بحرانی، ایجاد یک سیستم بومی با قابلیت اطمینان بالا و جایگزینی سریع اجتناب پذیر به نظر میرسد، لذا میتوان ابراز خوشنودی کرد، که متخصّصان و فرماندهان نیروهای مسلّح کشورمان دقیقا بر نقاط قوّت و ضعف دشمن اشراف داشته و طرحهای دفاعی بر مبنای نیازهای واقعی و نه نمایشی و شعاری جلو میرود.
🔸همچنین با توجه به اینکه وزارت دفاع قصد دارد؛ نسبت به استقرار 5 #ایستگاه_فرستنده پر قدرت در نقاط مناسب کشور اقدام کرده و امکان ارائه خدمات #موقعیتیابی_ناوبری و زمان سنجی بصورت ملّی را بوجود آورد، ترکیب این #ال_پی_اس با امکاناتی که قرار است، از طریق شرکت صا ایران و با استفاده از فناوریهای مربوط به سیستم #مکانیاب ماهوارهای بیدو به ایران وارد شود، هدایت و فعالیّتهای نظامی و غیرنظامی کشورمان در داخل و مناطق هدف در خارج را بهتر و دقیق تر پیش خواهد برد.
📚 منبع:
https://www.mashreghnews.ir/news/583143/
🔴 مستند تله جئوگرافی
99 درصد ارتباطات زمین #کابلهای_زیرزمینی هستند.
⭕مستندی که از #شبکهی_CNN پخش شد، به نام ارتباطات جغرافیایی
( telegeography )
⚠️جایگزین ماهوارهها
1- #کابلهای_زیرزمینی و #زیردریایی
2- #آنتنهای چهارصد و پنجاه متری (یا 1500فوتی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنتن های 1500 فوت..
این آنتن ها جایگزین ماهوارهها هستند.
🔗 شاید یکی از دلایل ساخت برج میلاد پخش #امواج_ماهوارهای بوده باشد!
در واقع این امکان وجود دارد، که برج میلاد یک ماهواره باشد!
هم اکنون در آمریکا دو و نیم میلیون برج، #آنتن وجود دارد؛ که از لحاظ ماهوارهای آمریکا را پوشش داده است!
#دیشهای_ماهوارهای امواج را از #بالنها و #دکلها دریافت می کنند و هیچ گاه کاملا مستقیم به سمت آسمان نیستند؛ بلکه کمی انحراف دارند.
🔴 کشورهای جهان چگونه وضعیت آب و هوا را بررسی و محاسبه می کنند؟!
1-بوسیلهی #بالنهای_هواشناسی که به ارتفّاعات لازمه فرستاده میشود و در محدودهیی حرکت کرده و اطّلاعات را به زمین ارسال می کند.
2- #هواپیماهای_جاسوسی
⭕در مطلب زیر واقعیّت #پیشبینی_آبوهوا را ببینید!
🔶🔸تمام کشورها اطّلاعات کشور خود را برای هم دیگر #مخابره میکنند، تا هر کشور بتواند وضعیّت هوای کشور خود را #پیشبینی کند!