.
امام خمینی (ره):
[ در ۲۵۰۰ سال فرهنگ غلط رژیم طاغوتی، و پنجاه و چند سال رژیمی که ما ادراک کردیم، ] آنچنان تبلیغ کرده بودند که اوایلی که من _ همان سال اول و دوم _ آمدم به قم، در قم وضع جوری بود که یکی از روحانیون که رئیس بود، مورد طعن مردم بود، میگفتند: در منزلش روزنامه پیدا میشود! روزنامه پیدا شدن در منزل یک روحانی را نقصش میدانستند. فلان آخوند " سیاسی " است! طعن میزدند به اینکه فلان آخوند " سیاسی " است. جدا میکردند روحانیون را، محدودشان میکردند به همان مسائل شخصی؛ و از مسائل اجتماعی و مسائل سیاسی همچو ( این طور ) جدا میکردند، و تبلیغات همچو بود که یک آخوندی اگر چنانچه میخواست در این امور دخالت کند میترسید از مردم؛ مطعون میشد ( مورد طعن و لعن قرار گرفته میشد )؛ کنار گذاشته میشد، اینطور درست کرده بودند.
منبع: صحیفه امام، ج ۹، ص ۲۴۳
.
_________________________
.
امام خمینی (ره):
در مدرسه ی فیضیه فرزند خردسالم، مرحوم مصطفی از کوزه ای آب نوشید، کوزه را آب کشیدند، چرا که من فلسفه میگفتم. تردیدی ندارم اگر همین روند ادامه مییافت، وضع روحانیت و حوزه ها، وضع [ جمود فکری ] کلیساهای قرون وسطی میشد.
منبع: صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۲۷۹
.
امام خمینی (ره):
از بعد از هجرت رسول اکرم و در طول زمان غیبت امام _ سلام الله علیه _ تا حالا، آن که حفظ کرده است اسلام را و حفظ کرده است ملت اسلامی را این طبقهی روحانیون بودهاند. شماها بودید که مردم را حفظ کردید و اسلام را به مردم معرفی کردید و ملت اسلام را روشن کردید؛ و آن کسی که با شماها دشمنی داشته باشد، او با اسلام دشمنی دارد. آنهایی که مخالفت با شماها میکنند، اولاً با اسلام مخالف اند؛ و چون شما را خادم اسلام میدانند، با شما مخالف اند.
منبع: صحیفه امام، ج ۹، ص ۴۷۴
.
امام خمینی (ره):
حالا آقایان آمدهاند با قلمهایشان و با قدمهایشان و با کلماتشان از این روحانیت انتقاد میکنند. من نمیخواهم بگویم سرتاسر، هر که عمامه دارد کذاست، نایب الامام است، نیست، همچو حرفی نیست. لکن آنها که میشکنند، بدها را نمیشکنند؛ اینها با خوبها بدند، با بدها خوبند!
منبع: صحیفه امام، ج ۹، ص ۵۳۸
.
🔴
استاد شهید مطهری:
نبودن حریم میان زن و مرد و آزادی معاشرتهای بیبند و بار، هیجانها و التهابهای جنسی را فزونی میبخشد و تقاضای س.ک.س را به صورت یک عطش روحی و یک خواست اشباع نشدنی درمیآورد. غریزهی جنسی غریزهای نیرومند، عمیق و « دریا صفت » است، هرچه بیشتر اطاعت شود سرکشتر میگردد، همچون آتش که هر چه به آن بیشتر خوراک بدهند شعلهورتر میشود.
منبع: مسئلهی حجاب، ص ۷۷
🔴🔴
استاد شهید مطهری:
فلسفهی پوشش و منع کامیابی جنسی از غیر همسر مشروع، از نظر اجتماعِ خانوادگی این است که همسر قانونی شخص، از لحاظ روانی عامل خوشبخت کردن او به شمار برود؛ در حالی که در سیستم آزادی کامیابی، همسر قانونی از لحاظ روانی، یک نفر رقیب و مزاحم و زندانبان به شمار میرود و در نتیجه کانون خانوادگی بر اساس دشمنی و نفرت پایه گذاری میشود.
منبع: مسئلهی حجاب، ص ۸۱
🔴🔴🔴
استاد شهید مطهری:
آیا اگر مردی در خیابان و بازار و اداره و کارخانه و غیره با قیافههای محرّک و مهیّج زنان آرایش کرده دائماً مواجه باشد بهتر سرگرم کار و فعالیت میشود یا در محیطی که با چنین مناظری روبرو نشود؟ اگر باور ندارید، از کسانی که در این محیطها کار میکنند بپرسید. هر موسسه یا شرکت یا ادارهای که سخت مایل است کارها به خوبی جریان یابد از این نوع آمیزشها جلوگیری میکند. اگر باور ندارید تحقیق کنید.
منبع: مسئلهی حجاب، ص ۸۵
.
استاد شهید مطهری:
آیا اگر پسر و دختری در محیط جداگانهای تحصیل کنند و فرضاً در یک محیط درس میخوانند دختران بدن خود را بپوشانند و هیچ گونه آرایشی نداشته باشند بهتر درس میخوانند و فکر میکنند و به سخن استاد گوش میکنند یا وقتی که کنار هر پسری یک دختر آرایش کرده با دامن کوتاه تا یک وجب بالای زانو نشسته باشد؟
منبع: مسئلهی حجاب، صص ۸۵_۸۴
🔴🔴🔴🔴
استاد شهید مطهری:
وقتی زن، پوشیده و سنگین از خانه بیرون رود و جانب عفاف و پاکدامنی را رعایت کند افراد فاسد و مزاحم جرئت نمیکنند متعرض آنها شوند... جوانان ولگرد همیشه متعرض زنان جلف و سبک و لخت و عریان میگردند. وقتی که به آنها اعتراض میشود که چرا مزاحم میشوی، میگویند اگر دلش این چیزها را نخواهد با این وضع بیرون نمیآید.
منبع: مسئلهی حجاب، ص ۱۶۲
.
#مسئله_حجاب
#فلسفه_پوشش
#عفاف
#پاکدامنی
#غریزه_جنسی
#لذت_جنسی
#آمیزش_جنسی
#محدودیت_لذتهای_جنسی