eitaa logo
زمیـنـــه سازان ظــهــور
1.5هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
21.2هزار ویدیو
106 فایل
بروزترین مسائل مهدوی آخرالزمانی اخبار و تحلیل‌های سیاسی منطقه و جهان نظرات و انتقادات @Zaminesazane_zohor313
مشاهده در ایتا
دانلود
این که با ذوق از زیر چکمه صهیونیست‌ها رفتن ایران میگه، همون بیشرفیه که از بمباران بیمارستان و مدرسه در غزه هم تو پوست خودش نمیگنجید! یه آدم دوزاری که از آشپزی کردن رسید به مجریگری سیاسی... بعد اونطرف تو همین شبکه از اینکه موشک از بالای استادیوم رد شده اظهار نگرانی میکنن و مخاطب تعجب نمیکنه از این همه دریوزگی و پفیوزی‼️
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسمت حسن راهت حسن مظلومیتت هم مثل امام حسن 😔 روزها میگذره و هنوز دفنت نکردن چون اونایی که میخوان تابوتتو تیرباران کنن هنوز ازت کینه‌دارن 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهانت وزیر صمت روحانی به دکتر جلیلی و استیصال و توجیه تراشی درباره عدم تحقق وعده های پزشکیان: همین که کشور، دستِ یک آدم عاقل افتاده، خوشحال باشید.
🔺یه استوری هماهنگی بازیکن ها و سرمربی تیم ملی و تمام ورزشکاران دارن میزارن از ایران اما نکته جالبش اینه که تو نقشه خوزستان پاک شده🤔
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ روایت امدادگر لبنانی از لحظه پیدا شدن پیکر شهید سیدحسن نصرالله
🚨سقوط بالگرد صهیونیستی در مرز لبنان 🔴رسانه های عبری از سقوط یک بالگرد این رژیم در شهرک بیت جن سوریه در نزدیک منطقه جبل الشیخ در مرز با لبنان خبر دادند
🔥 در عملیات حمله با سلاح سرد در منطقه الخضيره، 3 نفر زخمی شدند که حال 2 تن از آن‌ها وخیم است.
📌تیتر یک روزنامه آگاه با پرداخت به راهبرد ایران در جنگ منطقه ای علیه رژیم صهیونیستی: به دشمن امان ندهید 📰 رژیم اسرائیل متحمل تلفات بزرگی خواهد شد.
🚀شلیک موشک حزب الله به سمت سکوی استخراج گاز «لویاتان» رژیم جعلی 🔹پایگاه خبری «واللا» گزارش داد که حزب الله به سمت سکوی استخراج گاز «لویاتان» رژیم اسرائیل موشک شلیک کرده است.
33.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 موج شیعه شدن برخی اهل سنت در جهان عرب و فحاشی به حکام خائن 🔴 موشک های ایران در یک چشم بر هم زدن به اندازه ی ده ها سال کار رسانه ای بر افکار عمومی دنیا و جهان عرب اثر داشته و سالها کار رسانه ای علیه ایران را از بین برده است. در این برنامه نمونه هایی از واکنش های کاربران عرب و ترکیه بعد از حملات ایران را مرور خواهیم کرد.
حزب‌الله: آمادهٔ حمله به هر نقطه از سرزمین‌های اشغالی هستیم اتاق عملیات حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد: ضمن تأیید سخنان معاون دبیرکل حزب‌الله، جناب شیخ مجاهد نعیم قاسم در مورد آمادگیِ نیروی موشکی برای هدف قراردادن هر نقطه در فلسطین اشغالی، اعلام می‌کنیم که این ساختار قوی‌تر و محکم‌تر از قبل بازگشته است. پافشاریِ دشمن اسرائیلی در حمله به مردم شریف ما در لبنان، حیفا و غیر حیفا را برای موشک‌های مقاومت مثل کریات شمونا، متولا و دیگر شهرک‌های مرزی با لبنان خواهد ساخت و این چیزی است که دشمن شهرک‌نشینان امروز در حیفا و اطراف آن دیدند. مقاومت اسلامی جایی را می‌بیند و می‌شنود که دشمن انتظارش را ندارد و دستش می‌تواند در فلسطین اشغالی به هرجا که می‌خواهد، برسد و آتشش به‌سمت عمق صهیونیست‌ها محدود به موشک و پهپادهای تهاجمی نخواهد بود.