eitaa logo
زمیـنـــه سازان ظــهــور
1.5هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
104 فایل
بروزترین مسائل مهدوی آخرالزمانی اخبار و تحلیل‌های سیاسی منطقه و جهان نظرات و انتقادات @Zaminesazane_zohor313
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ پروژه جدید مافیای واکسن 🔻پیشگیری و مراقبت و واکسیناسیون در برابر بیماری های عفونی چیز خوبی است اما من به این آقایان بسیار مشکوکم. 🔸 یک دفعه در توییتر جوی راه انداختند که نصف مردم ایران بیماری عفونی جنسی دارند و باید واکسیناسیون را جدی بگیریم و چه و چه. 🔹کجاست این نتایج تحقیقات علمی و آمارها و سرشماری ها؟ چه کسی گفته یا در کدام مجله علمی نوشته شده نصف مردم ایران بیماری عفونی hpv دارند؟ آیا این جو سازی ها ربطی به واردات واکسن های مخصوص این بیماری و سودجویی عده ای دارد؟ 🔸آیا ما باز هم با یک پروژه توییتری طرفیم؟ جا دارد دادستان بابت تشویش اذهان عمومی صحت و سقم این ادعاها از سوی آقایان وهاب زاده و جهانپور را بررسی کند. اصلا اینها چه کاره نهادهای بهداشتی کشور هستند که در توییتر آمار می دهند؟
درس امروز؛ زن مدرنشیوع برهنگی، باعث ایجاد زنای ذهنی و تولید نسل حرام‌زاده می‌شود. ⏪ ابلیس با قزاق چکمه‌پوش خود حلال زادگی این ملت را نشانه رفته بود و حالا نیز در پی ترویج آن هستند....
❌حزب الله منتشر كرد: "بدون تلفات"... ▪حزب الله عکسی با عنوان «بدون تلفات» (به سخره گرفتن صهيونيست ها) منتشر كرد و گفت از زمان آغاز مانور زمینی در جنوب لبنان، بیش از 100 کشته و 1000 مجروح از نظاميان صهيونيستی ثبت شد.
خب اینستاگرام هم برای تعداد از کاربران رفع فیلتر شد ! اونم تو این وضعیت جنگی منطقه ! میگن اختلال فنی بوده ! ولی ما که میدونیم جریان چیه ... تشکر از دولت پزشکیان! مشکل تورم ،‌ دلار ،‌ بورس و بالا رفتن سرسام‌آور کالاها هم حل شد ... و وای بر مردمی که با این مسکن های تقلبی مشکلات زندگیشان را فراموش کنند !
ملت درگیر گرانی؛ دولت درگیر حواشی 🔹این روزها مردم درگیر مشکلات اقتصادی و معیشتی نظیر هزینه بالای مسکن، تورم و گران‌فروشی کالاهای اساسی، خاموشی‌های احتمالی در زمستان، تلاطم بازار به دلیل عدم ثبات نرخ ارز و … هستند. 🔹دولتی‌ها بی‌تفاوت به این مسائل خود را با حاشیه‌هایی مثل رجیستری آیفون و گزارشگری عادل فردوسی‌پور رفع فیلتر سکوهای اطلاعاتی دشمن سرگرم کرده‌اند. 🔹ظاهرا دغدغه‌های آنها هیچ تناسبی با دغدغه‌های مردم ندارد و در دنیایی موازی زندگی می‌کنند که اصلی‌ترین مشکل مردمش تعیین گزارشگر مسابقات فوتبال است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ تایید نشده/ پیامی که از شاهرود به تل آویو  ارسال شد. ⏪‏پایگاهی که رژیم صهیونیستی اد‌عا میکرد به آن خسارت زده ، میزبان آزمایش موشکی جدید ایران بود. ایران‌اثبات کرد اسرائیل از رسیدن به اهداف خود در پایگاه شاهرود ناکام مانده .. ▪️ترور آلارم با انتشار فیلمی از حرکت موشک در آسمان شاهرود ادعا کرد است که ایران نخستین ی خود را تست کرده است. ⏪فعلا منابع رسمی اطلاعیه ای در مورد صحت یا کذب بودن این کلیپ یا پرتابه منتشر نکردند.
هرکدام در فکر حوائج شخصی خود هستیم و به فکر آن حضرت (امام زمان عجل‌الله فرجه) که نفعش به همه برمی‌گردد و از اهمّ ضروریات است، نیستیم! | آیت‌الله بهجت رحمت‌الله‌علیه |
41.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ویژه 📹 مستند کوتاه «نصر من الله» 🔹️گوشه هایی از دیدارهای منتشر نشده «مجاهد خستگی ناپذیر»، شهید سید حسن نصرالله با رهبر انقلاب اسلامی
43.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 آقای تحلیلگر / جاسوس‌ها در دفتر نتانیاهو / تیر غیب مقاومت وسط پخش زنده به تلاویو رسید / تحولات فلسطین / تیر غیب مقاومت وسط پخش زنده بر جان تلاویو نشست / جاسوس‌ها در دفتر موجب نگرانی مرکز قضایی رژیم شدند: باید تحقیقات بیشتری انجام دهیم / حیرت رژیم از نفرتی که در بازی فوتبال اخیر در اروپا خود را نشان داد / روزهای سخت تر در انتظار بچه کش‌ها/ قسمت ۱۷۴۹
🎥 وحوش صهیونیست عادت دارند ماجرا را از وسط داستان نقل کنند! 🔹هواداران مکابی تل‌آویو پرچم فلسطین رو پایین کشیدند، راننده‌ تاکسی رو کتک زدند، شعار دادند: «هیچ مدرسه‌ای در غزه نیست، چون هیچ کودکی در غزه باقی نمانده!» و... . 🔹حالا که از مسلمانان باغیرت کتک خوردند، دهنشون باز شده که ما مظلومیم! 🔹شما تروریست‌های کودک‌کُش هیچ مظلومیتی ندارید. همه‌ دنیا برای شما تروریست‌ها ناامن هست، این رو بفهمید‌. ✍ سیدامیرحسین هاشمی
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 منفجرکردن ۱۰۰ خانه یک روستای لبنانی توسط جنایتکاران ارتش صهیونیستی 🔹به‌راستی چرا نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری هیچ واکنشی به چنین وحشی‌گری جنون‌آمیزی ندارند؟!