eitaa logo
زمیـنـــه سازان ظــهــور
1.5هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
105 فایل
بروزترین مسائل مهدوی آخرالزمانی اخبار و تحلیل‌های سیاسی منطقه و جهان نظرات و انتقادات @Zaminesazane_zohor313
مشاهده در ایتا
دانلود
دور باطل دیپلماسی عراقچی و تخت روانچی در چین و هند با اسم رمز برجام! «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با یک شبکه چینی درباره مسائل مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی اظهارنظر کرد. نکته جالب این مصاحبه شدت علاقه عراقچی به احیای برجام است.
برنامه طراح تحریم ها برای مقابله با ایران و فریب مقام های ایرانی! در روزهای اخیر یادداشت ریچارد نفیو، جان ‌هافمن و باراک راوید، بار دیگر توجه‌ها را به سمت مسئله آینده مذاکره و منازعه ایران و آمریکا بر سر برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان برگرداند. ترجیع‌بند این مواضع ناکامی احتمالی غرب در صورت هر حمله احتمالی به تاسیسات هسته‌ای ایران و پیشنهاد مذاکره برای مهار کشورمان و وادارسازی به عقب‌نشینی در موضوع هسته‌ای است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
━━━━━━━━━━━━━━━ 🚛 مالیات سوخت ترکیه؛ حرکت حساب‌شده علیه ترانزیت ایران ━━━━━━━━━━━━━━━ 📌 یکی از راننده‌های کامیون ایرانی هشدار می‌دهد که افزایش مالیات سوخت ترکیه برای کامیون‌های ایرانی یک تصمیم اقتصادی نیست، بلکه بخشی از یک نقشه بزرگ‌تر برای حذف ایران از مسیرهای ترانزیتی به اروپاست. 📌 به نظر می‌رسد ترکیه و باکو قصد دارند با گرفتن کنترل جنوب ارمنستان، مسیر مستقلی برای وصل شدن به آسیای مرکزی و چین ایجاد کنند. در این صورت، ایران از بازی ترانزیت منطقه کنار گذاشته می‌شود. 📌 این راننده پیشنهاد داده که ایران باید با قاطعیت، حتی در سطح نظامی، ورود کرده و جلوی این سناریو را بگیرد و از موقعیت ترانزیتی خودش محافظت کند. ━━━━━━━━━━━━━━━ پ.ن: وقتی راننده‌-کامیونهامون هم ژئوپولیتیک رو بهتر از برخی سیاستمدارامون درک می‌کنند!🤦🏻‍♂ ━━━━━━━━━━━━━━━ DrGeopolitic نشر لطفاً
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از دشمنی آشکار ترکیه ... جایگاه داران آذری ایرانی از دادن سوخت به کامیون داران ترکیه خودداری کردند... 👌 پ ن ؛ در ادامه و باتوجه به واقعیات(توهمات خردوغان پاشا و مزدوری ترکیه برای انگلیس)... شاهد افزایش تصاعدی تنش بین ایران و ترکیه خواهیمبود... پ ن 🔥عاقبت شوم برای سرمایه گذاریهای ایرانیان در ترکیه 🔥
جریانی که ادعای «عدالت» دارد هست که کار افرادشان گویی دخالت در زندگی شخصی افراد و در نتیجه رفتن آبروی آنها در رخدادهای بعدی است. چه خانواده فلان مسئول را تعقیب کنند چه زندگی شخصی مسئول دیگر را افشا. الحمدلله که خط قرمز مقام معظم رهبری آبروی افراد است و این در آن ماجرای بهار 1401نیز اثبات شد.
از روز سقوط دمشق، ترکیه با همکاری باکو با انواع فشارها و تهدیدات و تطمیع‌ها به دنبال باز کردن زنگزور هستند. مشکل‌آفرینی برای کامیون‌داران ایرانی نیز بخشی از همین پازل تعریف می‌شود. اما اردوغان و علی‌اف آیا می‌دانند یکی از برنامه‌های تمرینی رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۹ (که بزودی درباره آن صحبت خواهیم کرد) تمرین بازپس‌گیری نخجوان است؟
ما نمی‌توانیم تحولات را خارج از وقایع قبل و بعد داخلی و خارجی در نظر بگیریم. ما در یک دوره گذار مهم هستیم که پی‌ریزی آن به صورت جزئی از دی‌ماه سال گذشته و در خیابان پرتو تهران کلید خورد. تصمیماتی گرفته شد تا ابتدا از مرحله ریسک و بحران امنیتی ۱۴۰۱ برای مدتی طولانی و تضمین شده عبور کرده، در منطقه متحدان را تقویت، اعراب را همراه و آمریکا را کنترل کنیم تا تمرکز را بر خصم اصلی گذاشته، آن را از درون منهدم کنیم. شکست اغتشاشات ۱۴۰۱، توافقات منطقه‌ای با عربستان، صبر راهبردی در خصوص برخی مسائل داخلی، فروپاشی ضدانقلاب، توافق موقت با آمریکا و سپس طوفان‌الاقصی را باید در یک روندی برای خشکاندن ریشه بحران فهم کرد. اکنون در حال ورود به مرحله جدیدی هستیم که در آن با دشمنی درنده خو اما عمیقا مجروح و در حال احتضار روبروییم که به فکر جبران است و مایی که به دنبال تثبیت دستاوردها، مهار نهایی دشمن و تحقق اهداف میان مدت و بلند مدت هستیم. دشمن ما قصد داشت با طرح صبر استراتژیک، اقدامات اصلی خود را به "بعد از یک واقعه حساس" موکول کند، زخم کاریِ طوفان‌الاقصی اما این طرح‌ها را تعلیق یا تسریع خواهد کرد که مطلوب ماست.
اکنون در دوره‌ای هستیم که پرده‌پوشی و سخن نگفتن منجر به انهدام سرمایه اجتماعی ما می‌شود. اکنون وقت رمزگشایی است... از اهداف مذاکرات در جریان با غرب از برنامه ریزیهای برای ضربه آخر به خصم از اهداف رزمایشهای اخیر چرایی و چگونگی ترورهای مقامات ایرانی و حزب الله و فلسطینی اهداف دشمن از آنها و بسیاری دیگر به مرور، فاش خواهیم گفت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر چهار پست بالا بسیار مهم هستند... دقت شود عمق مطالب استفاده شود تا دچار فشار تحلیلی در اتفاقات روزهای آتی نشویم.
‏در مورد ایجاد قحطی مصنوعی در حوزه مواد غذایی و زنجیره تامین آن،در بازه دهه اول بهمن تا اواسط آن، هشدار میدم؛ ‏بعد از ناترازی انرژیک، چند ضربه امنیتی در منطقه و نهایتا قحطی مصنوعی در داخل،چاشنی حضور در هر مذاکره‌ محیا میشود! ‏شاید مسئولی خواند... ‏۱۴ دی ماه ۱۴۰۳ 💥اتفاقات سوریه و نیز عدم شکست حزب‌الله در رویارویی با اسراییل،سبب شده تا حزب‌الله در انتخاب رییس‌جمهور لبنان و حتی وضعیت سیاسی خود که پس از سیدحسن دچار خدشه جدی شده بود،نه‌تنها اوضاعی روبه بهبود را تجربه کند که حتی برای اولین‌بار از تاسیس خود، ائتلافی با نیرویهای سنی وابسته به جریان سعد حریری و عربستان پیدا کند! سعودی‌ها که بشدت از جانب اخوانی‌های مستقر شده در سوریه احساس خطر می‌کند،چاره‌ای جز ایجاد موازنه در لبنان نمی‌بیند و تنها گروهیی که توان ایجاد چنین موازنه‌ای را داشته باشد،در حال حاضر صرفا حزب الله است؛ حضور عناصر حولانی در مرز لبنان و درگیری با ارتش، عدم پایبندی اسراییل به آتش بس و تصرف بخشی از مرز سوریه و لینان توسط آن و عدم توانمندی ارتش (قبیل‌های)لبنان در سازماندهی خود، زنگ خطرها را بیش از پیش به قدا درآورده است! لذا انشقاق یا حداقل ایجاد اختلاف در جریان ۱۴ مارس، بین اهل سنت و سایر گروههای دروزی و مسیحی حاضر در ائتلاف ضد مقاومت و نیز رجوع مجدد گروههای جدا شده از مقاومت (وابسته به میشل عون) در جریان جنگ اخیر را می‌توان پیشبینی نمود! در کل،۲۰ دی‌ ماه روزی سرنوشت ساز برای انتخاب رییس‌جمهور مسیحی لبنان، و نوع تعامل او با مقاومت خواهد بود! حسین_کمیل (حسین خان‌محمدی)
تحلیل وقایع سوریه - سردار اثباتی.mp3
28.97M
: 🎙تحلیل دقیق وقایع سوریه توسط سردار اثباتی از فرماندهان سپاه در سوریه. سردار اثباتی جز آخرین فرماندهانی بود که سوریه را ترک کرده بودند و اطلاعات دقیقی از شرایط سوریه و علل واقعی سقوط حکومت بشار اسد بیان می کنند. صحت و سقم مطالب بر عهده راوی است