♻️ انقلابی دیروز، ضدانقلاب امروز
📍آقای حمید داودآبادی خاطرهای را از مرحوم حجتالاسلام و المسلمین خسروشاهی نقل کردهاند: چند سال پیش در منزل مرحوم حجت الاسلام سیدهادی خسروشاهی میهمانش بودیم. ایشان که سالهای اول پیروزی انقلاب مسئولیتهای مهمی داشت، دربارۀ روحیه افراطی "مصطفی تاجزاده" گفت:
♦️اوایل انقلاب، تاجزاده از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب، مدیرکل مطبوعات و نشریات وزارت ارشاد شد. او روحیۀ بسیار افراطی داشت و خود را شدیدا مقلد امام خمینی میدانست.
🔸آن زمان عربستان سعودی در انگلستان نشریات عرب زبان بسیاری منتشر میکرد که مُروّج تفکرات وهابیهای ضدشیعه بودند به خصوص علیه انقلاب اسلامی ایران شدیدا فعال بودند.
🔹باتوجه به این مسئله، قصد کردیم مجلهای به زبان عربی در لندن منتشر کنیم. هنگامی که خدمت امام خمینی رسیدم، قضیه را گفتم. ایشان خیلی خوشش آمد و فرمود: کار بسیارخوبی است، انجام دهید.
به امام گفتم: بنده آمده ام از شما یک اجازه بگیرم. امام با تعجب فرمود: چه اجازهای؟
♦️گفتم: چون این مجله در انگلستان برای مسلمانان آنجا منتشر میشود، میخواهم از شما اجازه بگیرم که در این مجله، تصویر شما را روی جلد چاپ نکنیم.
♻️امام با تعجب فرمود: "مگر قرار است در هر شماره عکس بنده روی مجلهتان چاپ کنید؟ نخیر. به هیچ وجه حتی در داخل مجله عکس مرا چاپ نکنید."
🔹با این توصیه امام، مجله "العالم" را به زبان عربی در لندن منتشر کردیم. چند شماره چاپ شد که نامه ای از مصطفی تاجزاده مدیرکل مطبوعات وزارت ارشاد به دستم رسید که شدیدا از کار ما اظهار نارضایتی کرده بود.
📍یک روز در تهران بودم که تاجزاده مرا دید. جلو آمد و با عصبانیت گفت: آقای خسروشاهی، شما ضدولایت فقیه هستید!
🔸اول فکر کردم شوخی میکند، ولی قیافهاش خیلی جدی بود و به شوخی نمیخورد. آن هم این شوخی مهم و سنگین!
📍با تعجب گفتم: ببخشید آقای تاجزاده، منظورتون بنده است؟ گفت: بله. وقتی علت را جویا شدم، گفت: "شما به چه حقی روی جلد مجله العالم عکس حضرت امام خمینی را منتشر نمی کنید؟"
♦️گفتم: برای چی باید این کار بشود؟ گفت: "همین نشان می دهد که شما با امام خمینی مخالفید و ضد ولایت فقیه هستید!"
♻️وقتی توصیۀ شخص امام را گفتم، تاجزاده نپذیرفت. چند روز بعد امام خمینی با مسئولین مملکتی دیدار داشتند که اتفاقا بنده و تاجزاده هم آنجا بودیم. بعد از دیدار، تاجزاده را بردم جلو و به امام عرض کردم: "حضرت امام، برخی آقایان ما را به خاطر اینکه روی جلد مجله العالم تصویر شما راچاپ نمی کنیم، ضد ولایت فقیه میدانند."
🔻امام خندید و فرمود: "قبلا هم گفتم که، به هیچ وجه حتی توی صفحات داخلی مجلاتتان عکسی از بنده چاپ نکنید چه برسد روی جلد!"
از امام تشکر کردم، نگاهی به قیافه گرفته تاجزاده انداختم و رفتم.
🔸این روزها فرصتی در اختیار مصطفی تاج زاده قرار نمیگیرد مگر آنکه پنجهای به روی امامین انقلاب میکشد. سر منشاء همه مشکلات را اصل ولایت فقیه میداند و از گذشتهاش توبه میکند.
🔺تاجزاده اولین مصداق روایت امیرالمومنین نیست، طبعا آخرین هم نخواهد بود: جاهل را نمیبینی مگر در حالت افراط یا تفریط...
✅ پدر فتنه
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀#هر_شب_با_حاج_قاسم_۴۰
🌹اگر ماشین نفرستید، خودم میآیم
🌷وقتی از مکتب حاجقاسم صحبت میکنیم، معنایش خطرپذیری است. همیشه به دهان مرگ میرفت. در جنگ ۳۳روزۀ جولای سال ۶۰۰۲ از تهران آمد دمشق. بعد با ما تماس گرفت و گفت: «من میخواهم بیایم ضاحیۀ جنوبی پیش شما.» گفتیم: «یعنی چه؟ اصلا چنین چیزی امکان ندارد. همۀ پلها را زدهاند، راهها را بستهاند، هواپیماهای جنگی اسرائیل هر هدفی را میزنند، نمیشود به ضاحیه و بیروت رسید؛ شرایط کاملا جنگی است.» اما حاج قاسم اصرار کرد و گفت: «اگر ماشین نفرستید، خودم راه میافتم و میآیم!» پافشاری کرد و خودش را رساند به ما و تمام مدت هم کنار ما ماند.
🌹سیدحسن نصرالله
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📚#هر_شب_یک_صفحه_کتاب
🍀#آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا_۴۱
♦️سياست معاويه اين بود كه اگر يك حرف غلطى كه غلط بودنش مانند آفتاب هم روشن باشد، زياد تكرار كنند، كم كم جا مىافتد و مردم قبول مىكنند. اين ها هم درست همين سياست را بازى مىكنند.
🔹در بعضى از موارد شخص مقام معظم رهبرى در سخنرانى هاى شان به صراحت مطلبى را بيان فرموده و جواب داده اند؛ مثلاً درباره رابطه با آمريكا ايشان سال گذشته به تفصيل بحث كردند، نويسندگان ديگر نيز با شواهد تاريخى و علمى اثبات كردند كه نه تنها رابطه با آمريكا مشكلات اقتصادى ما را حل نمىكند، بلكه دو صد چندان خواهد كرد.
♻️نمونه آن را در كشورهاى ديگر ببينيد. مگر تركيه سرسپرده آمريكا نيست؟ مردم تركيه اعتصاب مىكنند و مىگويند بايد پنجاه درصد بر حقوقمان افزوده بشود. اين وضع اقتصاد تركيه است كه نور چشم آمريكاست؛ تركيه اى كه بزرگ ترين كشور اسلامى و پايگاه خلافت عثمانى بود. آمريكا همين كشور را به چنان ذلتى دچار كرده كه ريزه خوار خوان اسرائيل شده است و بايد نوكرى اسرائيل را بكند تا اسرائيل به او مقدارى اسلحه بدهد. ولى مگر اين افراد از رو مىروند؟
📍باز هم مىگويند: مشكل ما اين است كه با آمريكا سازش نكرده ايم؛ اگر با آمريكا رابطه داشته باشيم، مشكلاتمان حل مىشود! اين همان سخنى بود كه معاويه مىگفت. البته در زمان معاويه مسأله آمريكا مطرح نبود و اصحاب او هم «نهضت آزادى» نبودند؛ ولى تشابه ها را ببينيد. آن ها به جنگ و به اجراى احكام و حدود اسلامى اعتراض داشتند؛ به اين اعتراض داشتند كه، چرا زير بار كفار نمىرويد؟
🔹على(عليه السلام) مىگفت وظيفه حاكم اسلامى قبل از هر چيز اجراى احكام اسلام و حفظ ارزش هاى اسلامى است؛ بعد از آن نوبت به اقتصاد و ساير مسائل مىرسد. آن ها مىگفتند اول كشاورزى و تجارت؛ بعد از آن اگر حال داشتيم و جهاد پيش آمد، به جهاد هم مىرويم و الاّ صلح مىكنيم! امروز طرفداران منطق معاويه چه كسانى هستند؟ و طرفداران منطق على(عليه السلام) چه كسانى هستند؟
✍ آیت الله مصباح یزدی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀#انسان_۲۵۰_ساله_۲۱
🌹يك دشمن، كوچك و كم اهميت است؛ اما درعين حال نبايد از او غافل ماند. يك وقت ممكن است يك خطر بزرگ به وجود آورد. او كدام است؟ قبايل نيمه وحشى اطراف مدينه. به فاصله ده فرسخ، پانزده فرسخ، بيست فرسخ از مدينه، قبايل نيمه وحشی اى وجود دارند كه تمام زندگى آنها عبارت از جنگ و خونريزى و غارت و به جاِن هم افتادن و از همديگر قاپيدن است.
🌷پيغمبر اگر بخواهد در مدينه نظام اجتماعِى سالم و مطمئن و آرامى بهوجود آورد، بايد حساب اينها را بكند. پيغمبر فكر اينها را كرد. در هر كدام از آنها اگر نشانه صلح و هدايت بود، با آنها پيمان بست؛ اول هم نگفت كه حتما بياييد مسلمان شويد؛ نه، كافر و مشرك هم بودند؛ اما با اينها پيمان بست تا تعرض نكنند. پيغمبر بر عهد و پيماِن خودش، بسيار پافشارى میكرد و پايدار بود. که این را هم عرض خواهم کرد، آنهايى را كه شرير بودند و قابل اعتماد نبودند، پيغمبر علج كرد و خودش سراغ آنها رفت. اين سريه هايى كه شنيده ايد پيغمبر پنجاه نفر را سراغ فلان قبيله فرستاد، بیست نفر را سراغ فلان قبيله، مربوط به اينهاست؛ كسانى که خوى و طبيعت آنها آرامپذير و هدايت پذير و صلح پذير نيست و جز با خونريزى و استفاده از قدرت نمیتوانند زندگى كنند. لذا پيغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منكوب كرد و سر جاى خودشان نشاند.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🌹امام على عليه السلام:
با اظهار دوستى، محبّتْ استوار مى گردد.
بِالتَّوَدُّدِ تَتَأَكَّدُ المَحَبَّةُ
📚غررالحكم
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔻#معرفی_شهدا | #فاطمیون
#مدافع_حرم_شهید_حمید_احسانی
🔻تنها ۲۲ سال داشت و چند ماهي ميشد كه خدا يك دختر زيبا به او و همسرش هديه داده بود. شهيد احساني مثل تمامي پدرهاي دنيا، دلتنگ فرزندش ميشد و در آخرين تماسها مرتب سراغ او را ميگرفت. اما آقا حميد غير از خانودهاش، دغدغههاي ديگري داشت كه در شرحشان ميگفت:
«موقعي كه پدر بزرگوار حضرت رقيه(س) شهيد شد ما آنجا نبوديم و الان يك فرصتي است كه جبران كنيم. خوشحال باشيم كه فرزندمان درد حضرت رقيه را درك كند.»
#شهدای_فاطمیون
#لشکر_فاطمیون
#هر_روز_با_شهدا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔺 اظهارات دکتر هاشمیان رو با دقت بخونید تا از نقش دکتر ملک زاده به خصوص در افزایش کرونا آگاه بشید.
🔺اگر افشاگریهای اخیر توسط نمایندگان مجلس و استاد رائفی پور و ... نبود باز هم اقدام به عزل ملک زاده میکردند؟ در مورد #ترور_بیولوژیک که اول شیوع کرونا توسط رهبرانقلاب هشدار داده شد چه اقداماتی صورت گرفته؟
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
⏳#انتخابات1400
🔴 صدای دشمن، تصویر ظریف!
🔹امید اصلاحات به بایدن برای پیروزی در انتخابات
🔸پیروزی کاندیدای دموکرات یا جمهوریخواه باعث انتخاب استراتژیهای متفاوتی میشود، اگر جمهوریخواهان به قدرت برسند باید با ایجاد ترس از جنگ لزوم عقبنشینی مقابل آمریکا را پذیرفت و اگر دموکراتها راهی کاخ سفید شوند باید برای استفاده حداکثری از این فرصت ایجادشده، عقبنشینی مقابل آمریکا را در دستور کار قرار داد!
✅ این را میتوان خلاصهای از استراتژی رسانههای اصلاحطلب در مواجهه با آمریکا به حساب آورد. معادله تهران- واشنگتن برای آنها تنها یک جواب دارد اما مسیر توضیح آن را بازی «جنگ و صلح» کاخ سفید مشخص میکند.
🔹۲ سال پیش بود که هفتهنامه «صدا» ارگان حزب اتحاد ملت ایران در میانه زباندرازیهای ترامپ، با اختصاص تصویر صفحه اول خود به پروپاگاندایی برای نیروی هوایی و دریایی آمریکا از تیتر «دوراهی جنگ و صلح» استفاده کرد و حالا پس از شکست ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا با کنار هم قرار دادن تصویر ظریف و بایدن به استقبال انتخابات سال ۱۴۰۰ کشورمان رفته و از تیتر «فرصت ظریف برای ایران» در راستای برجسته کردن فضای انتخاباتی مطلوب خود بهره برده است.
🔸بازی «جنگ و صلح» اصلاحطلبان با آمریکا در شرایطی پیگیری میشود که دولت مورد حمایت آنها در طول ٧ سال گذشته سابقه رویارویی با نمادهای جنگ (جمهوریخواهان) و صلح(دموکراتها) آمریکایی را داشته است و به گواه شواهد و سرنوشت نافرجام برجام، با شکست مجموعه سیاستهای خود روبهرو شده است.
✅ فارغ از اما و اگرهای گستردهای که پیرامون عملکرد اصلاحطلبان در ٧ سال گذشته مطرح است، نمیتوان نسبت به تلاش این جریان برای تبدیل کردن میدان انتخابات سال ۱۴۰۰ به فضایی مشابه سال ۹۲ چشمپوشی کرد، آنچنان که حسین مرعشی گفت: «بحث انتخابات ۱۴۰۰ هم حتما محل توجه مخالفان دولت هست.
🔹به هر حال هنوز مسأله اصلی در این کشور اقتصاد و تحریم است و این بار هم به نظرم گفتمان محوری رقابت ۱۴۰۰ خواهد بود. برخی منتقدان میترسند که اگر قبل از فروردین یا اردیبهشت اتفاقات مثبتی در حوزه سیاست خارجی و رفع تحریمها به نفع بهبود معیشت مردم بیفتد، موقعیت ۱۴۰۰ را از دست بدهند».
💢 کنار هم قرار دادن این اظهارات و عملیات رسانهای جراید اصلاحطلب نشان از یک عزم جدی برای پیوند دادن بیش از پیش رفتار آمریکا به فضای رقابتهای داخلی ایران دارد؛ قماری که در حداقلیترین حالت خود نیز میتواند شانس جدیدی به اصلاحطلبان در راستای جنگ و صلح بازیهایشان در فضای عمومی بدهد.
✅ وطن امروز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📔 #بخوانید | #کتاب_شهدایی
📚 عنوان کتاب: همسایه آقا
🔻گذری بر خاطرات شهیدمدافع حرم جاویدالاثر علی آقا عبداللهی
✍نویسنده: شهلا پناهی لادانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌شما مدیریت بلدید؟! + کارنامه پرافتخار روحانی و جهانگیری
🔸دولتمردانی مانند روحانی و جهانگیری در حالی میگویند منتقدان مدیریت بلد نیستند که کارنامهشان، انباشته از سوء مدیریتهای بیسابقه است.
🔹روزنامه فرهیختگان با اشاره به اظهارات اخیر آقای روحانی خطاب به منتقدان مبنی بر این که «شما اصلا میدانید مدیریت چیست؟» و همچنین اظهارات مشابه جهانگیری نوشت: دولت حسن روحانی و کارگزارانی چون جهانگیری در سال پایانی دولتی که همه رکوردهای نابسامان در اقتصاد از افزایش تورم و نقدینگی گرفته تا کاهش ارزش پول ملی را زده است، مدعی توانمندی در مدیریت و اداره کشور هستند و حتی به گونهای حرف میزنند که گویی برای پدید آمدن وضعیت کنونی مردم باید منتدار و مدیون آنها باشند.
♦️میانه اردیبهشت ماه سال ۹۶، اسحاق جهانگیری، معاون اول وقت دولت یازدهم و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در یکی از برنامههای انتخاباتی خود روایتی از اتفاقات سال ۹۱ بیان میکند. «سال ۹۱ که قیمت دلار همین جور آسانسوری میرفت بالا، من یک نامه نوشتم خدمت رهبر انقلاب و گفتم بنده به عنوان یک آدم که دارم از بیرون به کشور نگاه میکنم و هیچ مسئولیتی ندارم، الان وقتشه که کل مسئولان اقتصادی دولت عوض بشن، حالا نگفتیم دولت عوض بشه؛ مردم اعتمادشون رو به اینها از دست دادن!»
♻️ این اظهارنظر که آن روز برای بهرهبرداری انتخاباتی گفته شد، حالا در مورد دولت مصداق عینی و دقیقی دارد. چنانکه مردم میپرسند در سال ۹۱ قیمت دلار از هزار تومان به سه هزار تومان رسید ولی در دولت حسن روحانی و اسحاق جهانگیری نرخ ارز با رشد ۱۰ برابری، رکورد بیسابقه ۳۲ هزار تومان را نیز زده و طبیعتاً اگر اقدام درست استعفای وزرا و اعضای کابینه در چنین شرایطی است، چرا هنوز هیچ یک از مسئولان دولتی نه تنها استعفا نداده که حتی از مردم هم بابت این وضعیت ناگوار عذرخواهی نکردهاند؟
📍فرهیختگان همچنین ماجرای واگذاری ۱۸ میلیارد دلار ارز دولتی به قیمت ۴۲۰۰ تومان، حذف کارت سوخت برای چهار سال و سه برابر کردن ناگهانی قیمت آن در آبان ۹۸، نابسامانیهای بازار گوشت و مرغ و روغن و... را به عنوان نمونههای سوءمدیریت دولت روحانی برشمرده و مینویسد: در تیر ماه سال ۱۳۹۷ و حدوداً دو ماه بعد از خروج ایالات متحده از توافق هستهای، اسحاق جهانگیری در اظهار نظری عجیب که بیشتر به یک اعتراف تلخ شبیه بود، در نشست شورای اداری استان اصفهان گفت: «خروج آمریکا از برجام باعث غافلگیری ما شد، ایران در برجام به تمام تعهدات خود عمل کرد و آژانس بینالمللی هم این را تأیید میکند.»
📍این اعتراف تلخ و بسیار سنگین معاون اول دولت در خصوص برجام، البته در حالی است که نه در مدتی که ترامپ ریاست جمهوری در آمریکا را به دست گرفته بود، بلکه از مدتها قبلتر و دقیقاً از همان زمانی که قرار بود توافق هستهای اجرا شود، کارشناسان به صریحترین شکل ممکن به دولت تذکر داده بودند که هر آن ممکن است با تغییری در کاخ سفید، آمریکا از برجام خارج شود و از آنجا که متن این توافق بسیار ضعیف است، این خروج برای آمریکا هیچ هزینهای دربر نخواهد داشت و در عوض برای ایران بسیار سنگین و هزینهزا خواهد بود.
✅ کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌پمپئو یا نا آرامکو؟!
🔹به غایت قابل تامل است:
♦️مایک پمپئو وزیر خارجه پا در هوای آمریکا، به فلسطین اشغالی رفت و از بلندی های جولان لاف گزاف زد. او سپس عازم پایتخت سعودی شد.
🔹بنیامین نتانیاهو، دیشب به همراه رئیس موساد، به عربستان سفر کرد.
♦️تحلیل گران به روال معمول در حال تحلیل خبرها بودند که یک "اَبَر خبر، مثل توپ صدا کرد و بر سر خبر های پمپئو و نتانیاهو آوار شد:
🔹پالایشگاه عظیم شرکت آرامکو در جده عربستان، با موشک قدس ۲ مقاومت یمن، هدف حمله قرار گرفت. در این حمله دقیق که از مسافت ۸۰۰ کیلومتری انجام شد، ایستگاه توزیع و مخازن نفتی تأسیسات آرامکو منهدم گردید.
♦️تمام! نه کاری از رارادارهای پیشرفته آمریکایی بر آمد و نه از پدافند فوق مدن آنها. اولین بار هم نبود که مقاومت یمن با تبدیل تاسیاست مهم آرامکو به نا آرامکو، زهر چشم می گرفت؛ تا بتوانند ادعا کنند که غافلگیر شده اند.
🔹محروم ترین و محاصره شده ترین عضو محور مقاومت، بالغ بر یک سال است که نه عربستان، بلکه آمریکای مدعی را با موشک های قدرتمند نقطه زن تحقیر می کند.
♦️حالا بگویند محاصره و تحریم تسلیحاتی؛ و این ادعای شش هفت سال قبل که کار مقاومت یمن را چند ماهه یکسره می کنیم و... از این قبیل اراجیف.
✅ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌اصلاح طلبان با گزینه اجاره ای می خواهند در قدرت بمانند
🔸حمیدرضا ترقی، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار «صبحنو»، با اشاره به تأثیر پیروزی بایدن بر وضعیت سیاسی اصلاحطلبان گفت: اگر پیروزی بایدن موجب احیای اصلاحطلبان میشود، برای آنها وامصیبتا خواهد بود. وضع اصلاحطلبان به لحاظ سرمایه اجتماعی بهگونهای است که پیروزی دموکراتها در انتخابات میتواند آنها را احیا کند.
♦️وی افزود: چنین چیزی اگر واقعیت داشته باشد، ملت ایران نمیتواند نسبت به جریانی که احیا و زنده ماندنش منوط به پیروزی و حمایت جریانهای سیاسی خارج کشور است، بهعنوان جریانی که حافظ منافع ملی است و در جهت اقتدار و استقلال کشور گام برمیدارد، نگاه کنند.
📍ترقی تصریح کرد: اصلاحطلبان که خود چنین تصوری دارند که با روی کارآمدن دموکراتها -که عامل اصلی برجام و خسارت محض بودند- حیات دوبارهای پیدا کردند، باید بدانند که دچار اشتباه راهبردی هستند که میتواند به قیمت خارج شدنشان از صحنه سیاسی کشور تمام شود.
♻️وی ادامه داد: اینکه پیروزی بایدن در موفقیت اصلاحطلبان تأثیر داشته باشد، از دو حالت خارج نیست؛ یا اینکه میان دموکراتها و اصلاحطلبان توافق پشت پرده صورت گرفته که به محض روی کارآمدن بایدن با اتخاذ یک سری سیاستهای گشایشی در مدیریت اقتصاد کشور و رفع تحریمها، ثمره برجام که تاکنون نافرجام بوده را به شکلی به جامعه نشان بدهد و افکار عمومی را از شکست اصلاحطلبان در برجام منحرف کند یا اینکه تصور میکنند اصولاً سیاست دموکراتها با سیاست جمهوریخواهان در تقابل با جمهوری اسلامی ایران تفاوت دارد.
📌وی افزود: حالت دوم ناشی از خوشبینی و عدم شناخت دقیق آمریکا و بخشی از آن مربوط به وادادگی به غرب میشود و در حالت اول هم اگر چنین توافق پشت پردهای انجام شده، خلاف قانون اساسی است و عدم صداقت اصلاحطلبان با ملت ایران را نشان میدهد.
🔹عضو حزب موتلفه اسلامی درباره رویکرد اصلاحطلبان نسبت به ظریف و لاریجانی برای نامزدی در انتخابات1400، گفت: آقای ظریف ممکن است که در سیاست خارجی یک توانمندیها و اطلاعاتی داشته باشد اما در سیاست داخلی که عمده مشکلات ما مربوط به آن است، یقیناً توانی ندارد که بتواند مسوولیت ریاست جمهوری را به عهده بگیرد.
🔹ترقی درباره لاریجانی هم گفت: به نظر میرسد برخی جریانهای درون اصلاحطلبان چون میدانند فردی درون خود پیدا نمیکنند که بتواند ویژگیهای رجال سیاسی و مذهبی را براساس آییننامه جدید انتخابات داشته باشد، بهدنبال یک گزینه اجارهای هستند تا بتوانند در قدرت باقی بمانند.
♻️ وی افزود: بنابراین اگر آنها از آقای لاریجانی حمایت کنند، طبیعتاً به نفع آقای لاریجانی تمام نخواهد شد و موجب تردید اصولگرایان به حمایت از لاریجانی میشود و این یقیناً به نفع ایشان نیست.
🔸این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه لاریجانی در نگاه مردم استمرار دولت کنونی است، تصریحکرد: اگر به نوع رفتار ایشان در مجلس قبلی نسبت به دولت آقای روحانی نگاه کنیم، میبینیم که همراهی لاریجانی با این دولت زیاد بوده است و این مساله روی نگاه مردم نسبت به ایشان تأثیر منفی
خواهد گذاشت.
♦️ترقی با اشاره به گرایش دولت به لاریجانی برای انتخابات1400 گفت: آنچه از برخی مطالب در درون دولت یا در درون اصلاحطلبان به دست میآید، این است که اقبال آقای روحانی به آقای لاریجانی برای بعد از خودش، بسیار زیادتر است. الان بیشتر جریان اعتدال و جریان اصلاحطلب دارند از آقای لاریجانی حمایت میکنند.
✅ صبح نو
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby