🍀#نظام_حقوق_زن_در_اسلام_۳۵۹
🌹ﻫﻤﭽﻨﺎﻧﻜﻪ ﻣﻜﺮر ﮔﻔﺘﻪاﻳﻢ، اﺳﻼم در ﻗﻮاﻧﻴﻦ ﺧﻮد اﻳﻦ ﻗﺎﻋﺪه را ﻫﻤﻮاره رﻋﺎﻳﺖ ﻛﺮده اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺮد ﻣﻈﻬﺮ ﻧﻴﺎز و اﺣﺘﻴﺎج و زن ﻣﻈﻬﺮ ﺑﻲ ﻧﻴﺎزي ﺑﺎﺷﺪ، اﺳﻼم ﻣﺮد را ﺑﺼﻮرت ﺧﺮﻳﺪار و زن را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺻﺎﺣﺐ ﻛﺎﻻ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﺪ، از ﻧﻈﺮ اﺳﻼم در وﺻﺎل و زﻧﺪﮔﻲ ﻣﺸﺘﺮك زن و ﻣﺮد، اﻳﻦ ﻣﺮد اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻮد را ﺑﻌﻨﻮان ﺑﻬﺮهﮔﻴﺮ ﺑﺸﻨﺎﺳﺪ و ﻫﺰﻳﻨﻪ اﻳﻦ ﻛﺎر را ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﺪ. زن و ﻣﺮد ﻧﺒﺎﻳﺪ ﻓﺮاﻣﻮش ﻛﻨﻨﺪ ﻛﻪ در ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻋﺸﻖ از ﻧﻈﺮ ﻃﺒﻴﻌﺖ دو ﻧﻘﺶ ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ ﺑﻌﻬﺪه آﻧﻬﺎ واﮔﺬار ﺷﺪه اﺳﺖ. ازدواج ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﭘﺎﻳﺪار و ﻣﺴﺘﺤﻜﻢ و ﻟﺬت ﺑﺨﺶ اﺳﺖ ﻛﻪ زن و ﻣﺮد در ﻧﻘﺶ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺧﻮد ﻇﺎﻫﺮ ﺷﻮﻧﺪ.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_۸۱۳
🌹"و نمکن لهم فی الارض" آنان را در زمین متمکن و مستقر سازیم، "و نری فرعون و هامان و جنودهما" و نشان بدهیم به فرعون، به هامان. اینها نمایشگر دو طبقه اند، فرعون اگرچه مربوط به طبقه ی عالیه است، اما چون شخص برجسته ی طبقه ی عالیه است، مثل طبقه ی ممتازه ای است که هامان هم تحت اختیار اوست، تحت استثمار اوست.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
امام حسین علیه السلام فرمودند:
🔸بر هيچ چشم مؤمنى روا نيست كه ببيند خدا نافرمانى مى شود و چشم خود را فرو بندد ، مگر آن كه آن وضع را تغيير دهد...
📚أمالی شیخ طوسی ص : ۵۵📚
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
✳️ موهام درد میکند!
🔻 [شهید صدر] خیلی بامحبت بود. فوقالعاده بچهها را محبت میکرد. بچهها که مریض میشدند، تا وارد اندرونی میشد، میرفت سراغ آن که مریض بود. یک روز دختر بزرگم، مُرام، تب داشت. شهید صدر آمد توی خانه و مستقیم سراغ او رفت. دختر کوچکترم، نبوغ، -آخِی- گریه کرد. گفت من حال ندارم، من حال ندارم. بابایش گفت: «چرا؟ کجات درد میکند؟» گفت: «موهام درد میکند!» (میخندد.)
📚 از کتاب #به_رنگ_صبر | خاطرات فاطمه صدر (همسر آیت الله شهید سید محمدباقر صدر)
📖 صفحات ۲۰۸ و ۲۰۹
#هر_روز_با_شهدا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🛑 چرا تجربهی زیستهی ما، به ما میگوید که آمریکا غیرقابل اعتماد است؟!
🔸تجربه تاریخی نشان داده که آمریکا شریک مطمئنی برای مذاکره و توافق نیست. از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که دولت قانونی مصدق را سرنگون کرد تا حمایت از صدام در جنگ تحمیلی، همواره سیاستهای آمریکا علیه ایران خصمانه بوده است.
🔹یکی از مهمترین نمونههای بدعهدی آمریکا، برجام است. ایران در سال ۱۳۹۴ با انجام تعهدات خود، به دنبال رفع تحریمها بود، اما حتی در دوره اوباما نیز آمریکا بهطور کامل به تعهداتش عمل نکرد. با روی کار آمدن ترامپ، آمریکا یکجانبه از توافق خارج شد و تحریمهای شدیدتری را اعمال کرد. این تجربه نشان داد که امضای آمریکا ارزشی ندارد و هر توافقی ممکن است با تغییر دولت از بین برود.
🔸البته سیاستهای آمریکا تنها علیه ایران نبوده است. لیبی پس از کنار گذاشتن برنامه هستهای خود، مورد حمله قرار گرفت و سرنوشت قذافی عبرتی شد برای کشورهایی که به وعدههای واشنگتن اعتماد کردند. کره شمالی نیز با وجود مذاکرات، همچنان تحت تحریمهای آمریکا قرار دارد.
🔹از سوی دیگر آمریکا همواره از استانداردهای دوگانه در سیاست خارجی خود استفاده کرده است. در حالی که ایران را به دلیل برنامه هستهای خود تحت فشار قرار داده، به رژیم صهیونیستی که سلاح هستهای دارد، کمک نظامی میکند. از حقوق بشر صحبت میکند، اما جنایات متحدانش را نادیده میگیرد.
✅ با این سابقه، تجربه نشان داده که آمریکا نهتنها به تعهداتش پایبند نیست، بلکه مذاکره را ابزاری برای فشار بیشتر میداند. هرگونه اعتماد به آمریکا، اشتباهی تکراری است که جز ضرر و زیان برای ایران نتیجهای نخواهد داشت.
✍ پویان حسینپور
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #احکام_ساده| هنگام نماز چه لباسی بپوشیم
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔺شرط مذاکره
مجید بهستانی
🔸کار مملکت در حال حاضر بدون دیپلماسی و توسعه روابط خارجی پیش میرود؟ مذاکره دیپلماتیک اتفاقا امر خوب و ضروری است. تعارف نداریم: توسعه در گرو سرمایهگذاری خارجی نیست، ولی سرمایهگذاری خارجی نفس تازه و قدرتمندی در اقتصاد ایران خواهد بود. مذاکره برای گشایش سیاسی و اقتصادی شرط لازم است. سیاستگذاری صحیح پولی و مالی سر جایش درست. این منافی آن نیست. تصویر سرد و تیره ای بالای سر تک تک ایرانیان ترسیم میشود که آنها را به آینده خویش نومید، و به مهاجرت تشویق میکند.
🔹ولی حالا سئوال بعدی: هر مذاکره ای مفید است ؟ مذاکره برای نتایج واقعی و ملموس از منافع سیاسی و اقتصادی: پایان تهدید به جنگ، احترام به حقوق و منافع ملی، تسهیل سرمایهگذاری خارجی، رفع تحریمهای اولیه و ثانویه، ... .
اینکه ابتدا سیاست فشارهای حداکثری امضا شود و بعد آرزوی گفتگو با ایران بیان شود، یک دروغ ریاکارانه برای تحقیر ایران، اخذ امتیازات بزرگ، بدون هیچ گونه گشایش، تفسیر دیگری ندارد.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔰 #یادداشت | چرا مذاکره با آمریکا «سمّ مهلک» و به ضرر منافع ملی ایران است؟
⏪ «خط رهبری» به مناسبت تاکید رهبر معظم انقلاب بر غیرعاقلانه بودن مذاکره با آمریکا، در این یادداشت منطق حضرت آیتالله خامنهای درباره چرایی عدم مذاکره با آمریکا را تبیین میکند.
* تنازل هم کنیم، آمریکا دست از نقش مخرّب خودش برنمیدارد
🔸 در دهه ۹۰، ملت ایران تجربهای کسب کردند که تجربهای فراموش نشدنی است: «یک تجربهای ما در مذاکرات هستهای پیدا کردیم؛ این تجربه را نباید فراموش کنیم. این تجربه این است که اگر ما تنازل هم بکنیم، #آمریکا دست از نقش مخرّب خودش برنمیدارد؛ این را ما در مذاکرات هستهای تجربه کردیم. ما نشستیم در جمع ۱+۵، و حتّی جداگانه با آمریکاییها مذاکره کردیم برای قضیّهی هستهای... جمهوری اسلامی تعهّدات خودش را انجام داد، [ولی] آن طرفِ بدقولِ بدعهدِ بدحساب... تا الان دبّه کرده است.» ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
🔹 #تجربه_برجام بهعنوان یک درس تاریخی، عبرتی برای آیندگان شد: «این برجام شد برای ما یک نمونه، یک تجربه... [آمریکاییها] در ظاهر وعده میدهند، با زبان چرب و نرم حرف میزنند امّا در عمل توطئه میکنند، تخریب میکنند، مانع از پیشرفت کارها میشوند؛ این شد آمریکا؛ این شد تجربه. حالا آمریکاییها میگویند بیایید دربارهی #مسائل_منطقه با شما صحبت کنیم! خب، این تجربه به ما میگوید این کار برای ما سمّ مهلک است.» ۱۳۹۵/۰۵/۱۱
* برجام، تجربهای فراموش نشدنی و عبرتآموز
🔸 اَلعَقلُ حِفظُ التَّجارِب؛ این فرمایش حکیمانه امیرالمؤمنین (علیهالسلام) بر ضرورت بهرهگیری از تجارب گذشته تأکید دارد. تجربه برجام نیز نشان داد که تکرار یک راهکار ناکارآمد، برخلاف منطق و عقلانیت است. هیچ خردمندی تجربهای را که پیشتر به شکست انجامیده دوباره نمیآزماید؛ زیرا عقل سلیم اقتضا میکند که از تجارب گذشته #درس و #عبرت گرفته و از تکرار اشتباهات پرهیز شود: «جمهوری اسلامی ایران به مدت پنج، شش سال در موضوع هستهای با آمریکا و اروپاییها در قالب ۱+۵ مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما آمریکا زیر این توافق و قرارداد قطعی زد، بنابراین کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافقها زده، مذاکره کند؟» ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
🔹 یکی از دلایل تأکید رهبر انقلاب بر پرهیز از مذاکره با آمریکا، تجربه تلخ و عبرتآموز برجام است؛ تجربهای که نشان داد #اعتماد به وعدههای آمریکا خسارتبار خواهد بود: «این تجربه [برجام] به ما نشان داد که ما در هیچ مسئلهای نمیتوانیم [با آمریکا] مثل یک طرف مورد اعتماد بنشینیم صحبت کنیم... وقتی ثابت شد که دشمن، دشمن نابکار است، دشمنی است که در عمل، از نقض عهد هیچ ابائی ندارد و نقض عهد میکند... با این [دشمن] نمیشود وارد مذاکره شد. اینکه بنده سالها است دائم تکرار میکنم که با آمریکا #مذاکره نمیکنیم علّتش این است.» ۱۳۹۵/۰۵/۱۱
* اعتماد به آمریکا؛ اشتباهی که نباید دوباره تکرار شود
🔸 یکی از خطاهای راهبردی گره زدن حل #مشکلات_داخلی به مذاکره با آمریکا است، در حالی که تجربه نشان داده این رویکرد نهتنها بینتیجه است، بلکه فرصتسوز و پرهزینه خواهد بود: «گره زدن حلّ مسائل کشور به برجام و امثال برجام یا به مسائل خارجی، یک خطای بزرگی است... اینها بخشی از تجربههای ما است؛ این تجربهها را بایستی در نظر داشته باشیم تا تکرار نشود و از یک سوراخ دو بار گَزیده نشویم.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔹 جمهوری اسلامی ایران، بر پایه تجربه برجام و بدعهدیهای مکرر آمریکا، امکان تعامل با این کشور را ندارد: «آمریکا پابند به تعهّدات خودش نیست... دولتی با این خصوصیّات که به این راحتی معاهدهی بینالمللی را #نقض میکند، بعد هم مثل آب خوردن زیر امضایش میزند و میگوید من از معاهده خارج شدم... جمهوری اسلامی نمیتواند تعامل کند.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔸 بنابراین «جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربهی تلخ مذاکرات قبلی با آمریکا در چارچوب برجام را بههیچوجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی، #مذاکره_تحت_فشار را نمیپذیرد.» ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📸 وزیر اقتصاد دولت شهید رئیسی: طبق گزارش بانک جهانی از شروع تحریمها تنها سه سالی که تولید روند بهبود مستمر داشت، ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ بود
احسان خاندوزی:
۱) مشکل اقتصاد باید حل شود.
۲) چندبار راه مذاکره را امتحان کردیم، اگر جواب میداد خوب بود، اما طرف مقابل مانع منفعتِ پایدارِ ایران شد. طبق گزارش بانک جهانی از شروع تحریمها تنها سهسالی که تولید روند بهبود "مستمر" داشت ۲-۱۴۰۰ بوده است.
۳) شهید رئیسی راههای دیگر را همزمان با مذاکره امتحان کرد، تاثیر مثبتش بر تولید، صادرات، سرمایهگذاری، بیکاری و ضریب جینی نمایان شد (نقاط ضعفی هم داشتیم).
🔸حال اگر پمپاژهای رسانه مجال دهد، عقل سالم کدام مسیر را در پیش خواهد گرفت؟
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
-ترامپ فرمان فشار حداکثری را امضا و گفت دو دل و آماده مذاکره است
-وزیر خارجه و رئیس جمهور ما گفتند اگر موضوع نساختن بمب اتم است قابل حل است بیایید و ببینید ما دنبال چنین کاری نیستیم.
-بلافاصله تحریم کشتی های نفتی و اشخاص مرتبط شروع شد. پنج ماه هم هست که صدای آمادگي مذاکره از ایران بلند است.
باز خوب است نگفت"ملت تروریست ایران!!" (این تعبیر را دوبار استفاده کرده)باید کوچ داده شوند.
در قرار گرفتن بین مرگ-ذلت یک راه داریم و آن قوی شدن است
شریعتی دقیق گفت:پدر، مادر ما متهمیم!
🗣 عبدالله گنجی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
ترامپ اعمال تعرفه علیه کانادا را با صدور فرمان اجرایی آغاز کرد، دولت کانادا هم اعلام کرده است در مقابل بر کالای آمریکایی تعرفه وضع خواهد نمود و این برخلاف قواعد تجارت آزاد در جهان است.
عجب!
چی شد؟ چرا؟ کانادا، مرگ بر آمریکا میگفت؟
نظام بین الملل، نظام کسب منافع است!
🗣 علیرضا زادبر
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔰 مذاکره با آمریکا حماقت یا خیانت؟!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- کسانی که این روزها، ساز بدصدای مذاکره با آمریکا را کوک کردهاند و برای آن صفحه سیاه میکنند و گریبان میدرند، یا «احمق» هستند و یا «خائن» و در هر دو حالت، شایستگی حضور در مسئولیتهای کلیدی نظام را ندارند! آمریکا انکار نمیکند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف راهبردی دنبال میکند و تاکید دارد که این هدف استراتژیک با تغییر دولتها در این کشور (جمهوریخواه و دموکرات) تغییر نمیکند. این واقعیت را فقط با مروری هرچند گذرا بر مواضع و عملکرد
چهل و چند ساله آمریکا در قبال ایران اسلامی به وضوح میتوان دید. تا آنجا که آمریکا، به قول حضرت امام(ره) و دیدگاه مشابهی از حضرت آقا، از هیچ اقدام خصمانهای علیه جمهوری اسلامی ایران دریغ نکرده است و اگر در مرحلهای از اقدام خصمانه خودداری کرده است، تنها به این علت بوده که توان انجام آن را نداشته است، نه آن که سر سازگاری داشته باشد.
🔻۲- بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با «جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش» آمیزهای از دلیل و تجربه بود، دلایلی که در درستی آن کمترین تردیدی راه نداشت و تجربهای از عهدشکنیهای پیوسته آمریکا که اندک زمینهای برای اعتماد باقی نمیگذاشت. «تجربه میگوید، مذاکره با آمریکا، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست». حضرت آقا، پیش از این نیز بارها بر این نکته تاکید ورزیده و از چرائی آن خبر داده بودند، از جمله و به عنوان یکی از دهها نمونه، در ۵ دی ماه ۱۴۰۱، در جمع بسیجیان طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند ولی راهحل مشکلات را در مذاکره با آمریکا میدانند! گلایه میکنند و سپس در بیانی حکیمانه و مستدل میفرمایند:
«خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم، سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّه بیانیّه الجزایر، سر قضیّه آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نماینده مجلس بودم -البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم- همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطه الجزایر و بدون رودررویی با آمریکاییها صحبت کردند -البتّه مصوّبه مجلس بود، کار غیرقانونیای نبود- قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشده ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید -حالا جرأت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل- به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم، کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند».
🔻۳- هفته قبل به یادداشت «ریچارد نفیو»، معمار تحریمهای ایران در نشریه آمریکایی «فارن افرز» اشاره داشتیم که از کارآمدی تحریمها و برخورد نظامی علیه ایران ابراز ناامیدی کرده و نوشته بود: «مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است». عبرتانگیز نیست که آمریکا مذاکره را برای مهار ایران میخواهد و طرفداران مذاکره، به جای آن که دامن همت به کمر بزنند و دستی برای حل مشکلات از آستین بیرون آورند، حل مشکلات! را به مذاکره با آمریکا حواله میکنند؟!
🔻۴- اکنون از کسانی که به قول حضرت آقا « ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند، این سؤال در میان است که آیا از درک واقعیتی با این همه وضوح و بداهت ناتوان هستند و خسارت سنگینی که مذاکره با آمریکا در پی دارد را درک نمیکنند؟! اگر پاسخ منفی است که به علت درک و شعور اندک نمیتوانند و نباید در مسئولیتهای نظام حضور داشته باشند! و اگر پاسخ مثبت است و با وجود اطلاع از فاجعهبار بودن مذاکره با آمریکا، کماکان بر انجام آن اصرار میورزند، آیا اصرار آنها غیر از خیانت میتواند نام دیگری داشته باشد؟!
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby