💢رئیس جمهور نظامی آری یا نه؟
🔰 بحث داغ این روزهای محافل رسانهای و سیاسی کشور و تحلیلگران مختلف، حول محور #انتخابات_1400 با گزینه نظامی میچرخد، هر گروهی با نگاه منفی و مثبت به این بحث میپردازند.
✴ حضور نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران چیز جدیدی نیست چرا که در این چند سال افرادی چون #علی_شمخانی، #محمدباقر_قالیباف و #محسن_رضایی با سابقه نظامی در انتخابات مختلف ریاست جمهوری شرکت کرده اند.
✴ گفتنی است بر اساس #قانون_اساسی همه افراد آزادند برای مناصب مختلف در نظام جمهوری اسلامی فعالیت کنند و خود را در معرض انتخاب قرار دهند و منع قانونی برای حضور افراد مختلف وجود ندارد مگر اینکه از فیلتر شورای نگهبان رد نشوند که این هم ساز و کار خود را دارد.
✴ اما امروز مشاهد میکنیم عدهای از افراد جریان خاص که همیشه دم از آزادی و انتخابات آزاد میزنند به انحاء مختلف مخالفت خود را فریاد میزنند و دلواپس انتخاب مردم شدهاند!❗
✴ سالهاست تبلیغ میشود که نظامیان رأی نمیآورند، اگر چنین است حق حضور در انتخابات را باید به همه افراد با هر سلیقه و در هر لباسی داد و اگر نظامیان به زعم خیلیها دارای رای در عرصه انتخابات نیستند با توجه به قانون اساسی این حق را نباید از آنها سلب کرد.
🔺️جالب است که تجربه تاریخ از حضور یک کاندیدای مقتدر نیز مثبت است و میتوان در این زمینه به کارنامه "#شارل_دوگل" در کسوت رئیسجمهور فرانسه و #دوایت_آیزنهاور ژنرال پنج ستاره در کسوت سی و چهارمین رییس جمهور #آمریکا اشاره کرد.
🔺️تاریخ اذعان میکند که کارآمدی و اقتدار دوگل که سابقهای نظامی هم داشت، چگونه توانست #فرانسه جنگزده و آسیب دیده از جنگهای اول و دوم جهانی را به یک کشور پیشرفته و آباد تبدیل کند.
و یا همان ژنرال پنج ستاره آمریکایی با وجود جو سیاسی سخت قطبی شده و بسیار متضاد، توانست سیاست داخلی آمریکا را در حد سیاست میانه محدود نگه دارد، نه تنها جنگ سرد خط مشى خارجى آمريکا را شکل داد بلکه اثرى عميق در امور داخلى آن کشور برجاى گذاشت.
#اصلاحات
#انتخابات_۱۴۰۰
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
32.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ابراز نگرانی مسلمانان درباره تزریق واکسن کرونا
🔸همزمان که شرکتهای واکسنسازی در سراسر جهان در تلاشند واکسن کرونا را با دُز کافی تولید کنند، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» مدعی شده برخی مسلمانان جهان در خصوص تزریق این واکسنها به دلیل استفاده احتمالی از «ژلاتین خوکی» در آنها ابراز نگرانی کردهاند.
🔸به نوشته پایگاه روزنامه هاآرتص، مسلمانان کشوری که در این باره ابراز نگرانی کرده از اندونزی بودهاند که در ماه اکتبر دیپلماتها و روحانیون مسلمان آن به چین سفر کردند و در آستانه امضای یک توافق برای دریافت میلیونها دُز واکسن کرونا قرار گرفتند، اما در این باره تردید کردند.
🔸این روزنامه صهیونیستی نوشته ژلاتین خوکی به طور گسترده به منظور ایمن و مؤثر ماندن واکسن کرونا در جریان حمل و نقل و نگهداری به کار گرفته میشود.
🔸هاآرتص نوشته برخی شرکتهای واکسنسازی سالها تلاش کردهاند که واکسنهایی عاری از ژلاتین خوکی تولید کنند. شرکت دارویی «نووارتیس» در سوئیس واکسنی عاری از ژلاتین خوکی را برای بیماری مننژیت تولید کرده است و برخی شرکتهای دارویی در عربستان و مالزی نیز در تلاشند این گونه واکسنها را تولید کنند.
🔸دکتر «سلمان وقار» دبیر کل «انجمن پزشکی اسلامی انگلیس» گفته تقاضا برای واکسن، زنجیرههای موجود تأمین، هزینه و ماندگاری کمتر واکسنهایی که حاوی ژلاتین خوکی نیستند، به این معنی است که این ماده برای سالها در اکثر واکسنها همچنان مورد استفاده قرار میگیرد.
🔸این در حالی است که سخنگوهای شرکتهای آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» و همچنین شرکت بریتانیایی-سوئدی «آسترازنکا» نیز مدعی شدهاند که محصولات گوشت خوکی در واکسنهای کرونای آنها وجود دارد.
🔸انگلیس اولین کشوری بود که ۴۰ میلیون دُز از واکسن کرونا را از شرکت فایزر- بیوان تک دریافت کرد. چندی نگذشت که بعد از تزریق این واکسنها توسط برخی افراد از جمله کادر درمان، مقامهای بهداشتی انگلیس تصریح کردند که افرادی که سابق واکنش شدید آلرژیک دارند، نباید این واکسن را تزریق کنند.
✅ مشرق
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
♦️"در مورد آن فیلمی که تبریزی ساخت، مارمولک، به آقایون علما گفتم بجای اعتراض، استقبال کنید. بگید دستت درد نکنه که نشون دادی افرادی لباس ما را میدزدند. این کار خوبیست."
✅ رهبری
#غیر_رسمی
#نظر_روحانی_راجع_به_مارمولک
💬 کبری آسوپار
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🌹سلام آقا
متی ترانا و نراک
🌷کاش میشد
یکبار از ته دل بگوییم
برای بدبختی و بیچارگی ما،
نه!!
برای درمان دردهای ما،
نه!!
برای خوب شدن حال و اوضاع ما،
نه!!!
فقط،،
برایِ دلِ تنگِ ما بیا ...
دلمان برایت
تنگ شده مهدی جان♡..
اما اوضاع دلهایمان
خرابتر از این حرف هاست..
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
❇️مردم سالاری دینی 🔻قسمت اول 💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی 🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تا
❇️مردم سالاری دینی
🔻قسمت دوم
💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی
🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سالاریهای جهان متفاوت است که اصول مهم آن بدین شرح است:
🔹1- اصل ایمان مداری: جامعه ای که بر اساس قوانین الهی و حاکمیت حق برنامه ریزی شده باشد اصل اولیش حفظ بنیانهای عقیدتی و فکری است. وظیفه حکومت اسلامی این است که نسبت به حفظ دین مردم و تقویت پایه های اعتقادی آنها همت گمارد و جامعه را از تزلزل و انحرافهای اخلاقی و ارزشی برهاند.
🔸2- اصل مردم گرایی: جامعه ای که بر مبنای قوانین الهی و حاکمیت خداوند شکل می گیرد بعد اساسی آن، نقش و جایگاه مردم است که بر اساس آن، مردم، مسؤولان، خدمتگزاران و معتمدان خود را برای ایفای نقش کارگزاری انتخاب می کنند و حاکمان نیز پس از انتخاب به مردم جوابگو خواهند بود.
🔹3- اصل قانون محوری: در همه نظامهای مردم سالار نیز رعایت قانون و قانون محوری، از اصول اولیه است. مقام معظم رهبری نیز یکی از اصول مردم سالاری دینی را قانون محوری بیان می کند. ایشان تحقق همه فضایل، آرمانها و اهداف را در سایه قانون و عدالت می داند و عدالت را نیز تنها در صورت استقرار قانون ممکن می شمرد.
🔸4- شایسته سالاری: بر اساس دیدگاه اسلامی، عادلترین، آگاهترین، باتقواترین و باتدبیرترین افراد به سمت کارگزاری حکومت اسلامی گمارده می شوند.
🔹5- اصل آگاهی: اگر عنصر اصلی مردم سالاری (انتخاب و تجلی اراده مردم در عرصه تصمیم گیری سیاسی اجتماعی) بر پایه معرفت و شناخت کافی نباشد محتوای مردم سالاری دینی رعایت نشده است. به همین جهت، باید آگاهی و معرفت کافی در خصوص اهداف مردم سالاری و عنوانهای مورد نظر برای انتخاب شدن وجود داشته باشد و رفتارهای انتخابی نیز بر همان اساس سامان پذیرد. حتی تکلیف و وظیفه ای نیز که در مشارکت مردمی وجود دارد منوط به شناخت است و بدون شناختن، دانستن و خواستن تکلیفی در این زمینه محقق نمی شود.
🔺6- رضایت محوری: در نظام اسلامی که مردم محوریت دارند رعایت رضایت مردم و برآوردن نیازهای آنان، از اساسی ترین پایه های نظام محسوب می شود و در نظام اسلامی که مردم ولی نعمتان جامعه اند باید از نظام اسلامی راضی باشند و این امر با خدمتگزاری خالصانه مسؤولین و ملاحظه نظرات مردم، محقق می شود.
✅
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
⛔️ دادنِ بودجه کلان به فردی که میل به عدم همکاری با رسانه ملی را علنی کرده چه معنایی دارد؟
⛔️ دادن موقعیت اجرا و دستمزد کلان، به سلبریتیای که رسانهی ملی را میلی خطاب میکند و از قضا اجرای خوبی هم ندارد، با چه بینشی قابل توجیه است؟
⛔️ دعوت از بازیگرِ درجه چندمی که در تریبون شبکهی اجتماعیاش بارها به رسانه ملی تاخته و بالاتر از آن، ایران را جایی برای نفس کشیدن نمیداند و هوای مهاجرت در سر دارد، بر اساس چه تدبیری بوده است؟
⛔️ تشویق به رقصیدن از جانب متخصصی در برنامهای بر چه مبنایی صورت گرفته؟ آن متخصص، غلطِ رسانهای کرده اما غلطتر عذرخواهی مضحک مجری است که با بیانی که نشان از عدم شناخت مخاطب و فضای رسانههای جمعی دارد، به دوقطبی شدن اقشار مردم دامن میزند...
⭕️ قطعا همه این اتفاقات در ذیل مدیریتی رخ داده است؛ احتمال دارد آن مدیر جاهل باشد که دراینصورت نیاز به آگاهسازی دارد؛ آنهم نه فقط از جانب مشفقین بلکه از جانب قوهی قضائیه تا بداند در صورت تکرار، تبعات کارش دامنش را خواهد گرفت.
با اینحال تکرار قضایا احتمال عامدانه بودن آنها را قوت میبخشد، که در این صورت باید با عاملانِ آن برخورد جدی صورت گیرد؛ زیرا حفظ اعتبار رسانهی ملی در شرایط بحرانیِ هجوم هجمههای امنیتی-رسانهای علیه نظام، از اوجب واجبات است.
✍ زهرا خندان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بلایی که موقع سقط جنین و کورتاژ بر سر جنین زنده میآید!
✅ درباره زنان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
📚 فراماسونری در غرب و ایران 🔻قسمت سیزدهم 🔰ویژگی های ایدئولوژی فراماسونری ♦️لیبرالیسم: ترجمه لغوی
📚 فراماسونری در غرب و ایران
🔻قسمت چهاردهم
🔰سازمانهای وابسته به فراماسونری
♦️کلوپ روتاری:
نخستین باشگاه روتاری در سال ۱۹۰۵ میلادی توسط یک حقوق دان به نام پل هریس در شیکاگو به وجود آمد. پل هریس به همراه سه تن از بازرگانان شیکاگو به نام های سیلوسترایل، پیرام شوری و گوستاو لوپر، اولین جلسه رسمی روتاری را در روز ۲۳ فوریه سال ۱۹۰۵ میلادی تشکیل دادند و موجودیت تشکیلاتی به نام «کلوپ روتاری» را اعلام داشتند.
🔸روتاری بنا به تعریف موسسان آن به مفهوم چرخ های دوار یک کارخانه به هم پیوسته است که با چزخش هر دنده چرخ دنده دیگر نیز به حرکت در می آید و در نتیجه کل سیستم متحرک می شود. با این تعبیر کلوپ روتاری بین المللی به دنبال ایجاد یک نظام به هم پیوسته و متشکل جهانی است که با اراده و حرکت دندانه های کلوپ مادر تمام این سیستم جهانی در جهت منافع غرب به حرکت درآید.
♦️اعضای کلوپ روتاری در هر جامعه، از فعالان و نیروهای موثر و کیفی آن جامعه انتخاب می شوند و ماموریت اصلی آنها ایجاد حلقه ی اتصال با قدرت های غربی از طریق نظام بین المللی با کمک رجال سیاسی و کلان سرمایه داران می باشد.
🔹شرایط عضویت در کلوپ روتاری
جان مینو یکی از استادان برجسته علوم سیاسی در کتاب خود در مورد تعداد اعضای روتاری متذکر می شود:
«ما نباید سازمان های روتاری را که در سال ۱۹۰۵ تشکیل شده اند و در پی تاسیس یک حکومت جهانی هستند، فراموش کنیم. تعداد اعضای این گروه بیش از ۴۵۰ هزار نفر است که در متجاوز از صد کشور پراکنده هستند.»
چگونگی عضویت و ورود به باشگاه های روتاری مانند عضویت در لژهای فراماسونری، مستلزم انتخاب فرد از سوی تشکیلات می باشد و برای هیچکس مقدور نیست که به میل و رغبت خود به عضویت این تشکیلات درآید و یا برای عضو شدن در کلوپ های روتاری تقاضانامه ارسال دارد. بر اساس اساسنامه «روتاری بین الملل» تمام کلوپ ها موظفند اعضای خود را از میان ثروتمندان، افسران عالی رتبه، مقامات دانشگاهی و مقامات اداری انتخاب کنند، بنابراین کارمندان ساده ی دولت و کارگران از عضویت در کلوپ و حتی در جلسات سخنرانی آن محرومند.
🔸ادامه دارد...
#فراماسونری_در_غرب_و_ایران
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 عادتی رایج و نادرست در هنگام قرائت قرآن
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
⛔️نعل وارونه تمامیت خواهان
🔻قسمت اول
🔸قبل از انقلاب خیلی از مخالفان رژیم طاغوتی جدای از کارهای فکری، تشکیلاتی، دست به اسلحه هم شده بودند و به مبارزات مسلحانه روی آوردند
که منافقین خلق و چریکهای باصطلاح فدائیان خلق از جمله سازمانهای غیر اسلامی ای بودند که وارد فاز نظامی هم شدند.
♦️در میان جریانهای اسلامی نیز طیف هایی بودند که وارد فاز نظامی شدند و بخصوص بعد از تغییر ایدئولوژی سازمان منافقین خلق، از اسلام به مارکسیسم در سال۵۴ کسانیکه این تغییر ایدئولوژی را نپذیرفتند (افرادی مانند عزت شاهی و شهید بروجردی وخیلی های دیگر) و نیز سایر انقلابیونی که متمایل به جریانهای مذهبی بودند وعقبه دینی داشتند و با شعله ور شدن زبانه های انقلاب و برخوردهای سخت رژیم طاغوت، تصمیم به دفاع از توده امت اسلامی گرفتند (مبارزینی که بعدا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را با اشاره حضرت امام تشکیل دادند) بهمراه بدنه ای از مبارزین انقلابی که با تنگتر شدن فضای اختناقی در درون کشور به ناچار و حسب تکلیف دینی رو به مبارزه با صهیونیسم آورده و به مبارزین لبنانی و فلسطینی پیوسته بودند (مانند شهید چمران، شهید محمد منتظری، خواهر دباغ و ...)و نیز طیفی از متدینین ارتش شاهنشاهی، که تشکل هایی را در مسیر همسو نمودن ارتش با رهبری نهضت و همراهی با امت اسلامی بوجود آورده بودند و عملا آثار قابل توجهی نیز در جلوگیری از طولانی شدن مبارزات و ممانعت از کودتاهایی که تدارک دیده شده بود پدید آوردند و سر آخرهم در صدور بیانیه بی طرفی ارتش که به عقیم ماندن طرح هایزر و پیروزی انقلاب منجر شد (مانند شهید کلاهدوز، شهید صیاد شیرازی و خیلی های دیگر که نام بردن از ایشان منجر به طولانی شدن مقوله خواهد و بناچار اسم نمی بریم) اثرگذار بودند.
📍همه این افراد در اولویت نخست ،قبل از آنکه حسب ضرورت انقلاب، وارد فاز نظامی بشوند، مسلمانانی انقلابی و تکلیف محور بودند
♻️از ابتدای انقلاب هم خیلی از این پاکباختگان که بعضا اسامی آنها شمرده شد، شانه های خود را زیر بار مسئولیت هایی سپردند که صلاحدید و ضرورت آنرا، اعضای شورای عالی انقلاب اسلامی، تشخیص میداد و اگر حسب ضرورت، ساختارهایی مانند کمیته انقلاب اسلامی یا سپاه پاسداران و جهاد سازندگی یا سایر نهادهای دیگر تاسیس گردید و برخی از این انقلابیون وارد عرصه حراست از انقلاب و تامین امنیت مردم و سرپا نگهداشتن ارتش شدند و جنگ تحمیلی هشت ساله این حضور را مستمر و ناگزیرتر نمود، دلیل بر این نیست که ساخت ذهنی این عزیزان از ابتدای امر به سمت نظامیگری تمایل داشته و احیانا در محل دیگری کارایی و کارآمدی ندارند.
📍هرچند سابقه تاریخی موجود در عرصه بین الملل نیز این تئوری که، نظامیان توان فعالیت کارامد در عرصه های سیاسی ندارند را تایید نمیکند و بسیاری از رهبران توانمند و ماندگار در تاریخ، سبقه نظامی داشته اند، که مردمان خود و سایرین را به تحسین واداشته است.
📌و از این میان جرج واشنگتن رهبر مبارزات استقلال طلبانه و اولین رییس جمهور آمریکا، مارشال دوگل رهبر دولت در تبعید فرانسویان در جنگ جهانی دوم و رییس جمهور سالهای بحران، بعد از جنگ دوم جهانی فرانسه و خود وینستون چرچیل صدراعظم انگلستان و خیلی های دیگر از شمار همین نظامیانی بوده اند که ملت خود را در مقاطعی حساس رهبری کرده اند و سکان هدایت جامعه و برون رفت ایشان از بحران ها را به دست گرفته اند قابل استناد و اشاره است.
🔺ادامه دارد...
✅ هوشنگ نادری
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔴استاد رحیمپور ازغدی از دیدگاههای محمد خاتمی میگوید:
🔹رئیس جمهور معممی را میشناسم که در دوران حاکمیت خود در سالهای پایانی دهه هفتاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، عدالتخواهی را سوسیالیسم خواند و به صراحت گفت این آیات و روایات «عدالتخواهی» که در حوزه و دانشگاه میخوانی تنها به درد «انقلاب کردن» میخورد و به کار «حکومت کردن» نمیآید!
🔸 در چشمان من نگریست و گفت باید بپذیریم که شاید سکولاریسم، تقدیر عصر ما و مشیت الهی باشد و پایان تاریخ شاید همین نظام لیبرال دموکراسی و سرمایه داری است و مقاومت، بیفایده است منتها ما بکوشیم کمی از فسادش بکاهیم و دوز «معنویت» آن را در حریم شخصی کمی بالاتر بریم.
🔹از امام تجلیل کرد و سپس تبصره زد که ریشه استبداد دینی در دیدگاه خود امام است!
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby