📢 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با سپاسگزاری از همه نامزدها و فعالان عرصهی انتخابات بر استفاده رئیسجمهور منتخب از ظرفیتهای فراوان کشور برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، در ادامهی راه شهید رئیسی تأکید کردند.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
✏️ مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
✏️ این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
✏️ اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
✏️ به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
✏️ بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔴 پزشکیان چگونه رئیس جمهور شد و چه خواهد کرد؟
👤 #مهدی_جهان_تیغی
🔹 پزشکیان در یک رقابت انتخاباتی سخت رئیس جمهور ایران شد. سیاست ورزی و کنش عدالتخواهانه با زبانی عوام فهم، جلب اعتماد بخشی قابل توجهی از سبد رای آیت الله رئیسی، پیگیری شفافتر بخشی از مطالبات طبقه متوسط، بهره بری از یک کمپین تبلیغاتی موثر، استفاده از نقاط ضعف سیاسی جمعی و فردی جبهه مقابل خود و استفاده بیشتر از ظرفیت آرای قومی و مذهبی، بخشهای مهمی است که سبد رای آقای پزشکیان را شکل داد.
🔸پزشکیان به نوعی اولین دولت جمهوری اسلامی است که با 16 میلیون رای و اختلاف کمتر از 3 میلیون رای در مقابل خود یک سبد رای واحد و منسجم نزدیک به چهارده میلیونی آنهم با ترکیبی از یک ائتلاف منسجم سیاسی با نیروهای موثر همچون، جلیلی، قالیباف، زاکانی و ... می بیند.
✅ دولت پزشکیان اولین دولتی است که چنین تجربه ای را در چنین سطحی پیش رو خواهد داشت و قاعدتا و عاقلانه این است که باید به تفاهم سیاسی و اجتماعی با عناصر سیاسی و انبوهی از مردمی که به او رای ندادند، برسد.
🔹 بدترین اتفاق برای دولت پزشکیان این خواهد بود که در این شرایط شکننده سیاسی و اجتماعی، تابلوی حزبی بالا ببرد و به عنوان دولت سوم روحانی و یا خاتمی کنش سیاسی و حکمرانی کند. اگر این خطای بزرگ را مرتکب بشود، فرصت ایجاد وفاق، همدلی و اتحاد برای کار و تلاش در کشور را از دست خواهد داد و بیشتر از کار، سرگرم حواشی سیاسی و رسانه ای خواهد شد. گرچه همه وظیفه دارند به رئیس جمهور منتخب کمک کنند ولی از طرفی بسیاری از ملاحظات سیاسی و اجتماعی گفته شده نیز به تصمیمات شخص پزشکیان برخواهد گشت.
🔸زین پس برای خود رئیس جمهور منتخب، عاقلانه و به تدبیر نزدیکتر است که با توجه به شرایطی که گفته شد، در قامت یک خدمتگذار ملی و نه جناحی وارد عرصه اداره جامعه ایران بشود و دولت منتخبی که نتوانسته اکثریت قریب به اتفاق جامعه را با خود همراه کند، واقعیت را بپذیرد و دچار خطای تحلیل اکثریت پنداری نشود.
💢آنچه برای جمهوری اسلامی مهمتر از همه چیز بود، اتفاق افتاد. ایران برای دومین بار بعد از حوادث 1401، بر بزرگترین طراحی رسانه ای، امنیتی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی سالهای اخیر که تحریم انتخابات را پشتیبانی می کرد، غلبه کرده است و سد بزرگی را شکسته و به سرعت نه تنها عادی شدن فضای سیاسی بلکه خلق حماسه سیاسی را طی کرد.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
حضرت آقا در پیام تبریک برای برگزاری انتخابات و انتخاب رییسجمهور منتخب، «به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها» تبریک گفتند..
یعنی همه مأجورند نه فقط انقلابیها..
پدر یعنی این مرد..
🗣 سید پویان حسینپور
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
♨️دو دقیقه منطق:
🔰مقدمه یک:
یا نظرسنجیهای معتبر، قابل اعتناء و نزدیک به واقعیت بودند یا نه!
اگر بگیم قابل اعتناء نبودن، پس اینکه قبل از انتخابات دور اول گفتند جلیلی رأیش بیشتره و اقبال بهش بیشتره هم زیر سؤاله!
اگر بگیم معتبر و قابل اعتناء بودن، پس باید همه بخشهای اون نظرسنجیها معتبر باشن.
کدوم بخشها؟
همون بخشهایی که گفته بودند که:
- قطعا انتخابات به دور دوم کشیده میشود!
- در دوگانه جلیلی و پزشکیان، پزشکیان برندهست.
- و در دوگانه قالیباف و پزشکیان، قالیباف برندهست.
🔰مقدمه دوم:
دور دوم، دقیقا همون شرایطی بود که دوست داشتن در دور اول پیش بیاد.
یعنی نبودن قالیباف!
یعنی جلیلی بدون رقیبی از جبهه خودش رفت به مصاف پزشکیان. تازه توصیه قالیباف و رئیس ستادهای قالیباف هم پای کار بودند.
و نتیجه شد همون نتایج نظرسنجیهای معتبر. یعنی شکست جلیلی.
🔸نتیجه ۱ :
وقتی انتخابات، پیشبینی شده که به دور دوم کشیده میشه،
و همه نظرسنجیها میگن نتیجه دوگانهها چی خواهد بود، باید چه طوری عمل کنیم؟!
بریم سراغ اقبالی که نتیجه دور دومش شکست قطعیه؟
یا بریم سراغ اجماع، بر سر گزینهای که در دور دوم انتخابات، شانس پیروزیش بالاتره؟
چون لاجرم طبق همون نظرسنجیهایی که رأی جلیلی رو بالاتر از قالیباف میدونست، پیش بینی شده بود انتخابات به طور قطع به دور دوم کشیده میشه!
🔸نتیجه ۲ :
بصیرت یعنی فهم پازلهای جبهه روبرو.
یعنی درک صحیح از جبهه خودی و میدان.
یعنی فقط یک متر جلوترم رو نبینیم.
یعنی مصلحت جبهه انقلاب و کشور رو بسنجیم، نه مصالح فردی و شخصی.
ببینیم رهبر چه شاخصهایی رو نشون داده و اون شاخصها بینی و بین الله در چه کسی بیشتر بروز داره نه اینکه مردم کیو بیشتر دوست دارن!
اصل، شاخصهای رهبری است و بس.
مثال تخیلی هم نزنید برای توجیه اشتباه استراتژیکتون.
و الا به مثال باشه در صفین هم بلاتشبیه، مالک اشتر رأی نداشت. ابوموسی هم در مصاف عمر وعاص شکست خورد.
پس اقبال اکثرالناس به کسی که یقین داشتیم از شاخصهای ولی، با ارفاق بیست درصد رو داره، ملاک نیست.
🔹 نکته نهایی:
- تخریب قالیباف با حجت شرعی نبود.
- بدون دیدن مصداق عینی فرمایشات رهبری بود.
- بلکه با عقده و کینه بود.
- بر اساس تهمتهای اثبات نشده و جرمهای مرتکب نشده بود.
- به بهانهی گناههای آهنگری در بلخ که همونم گناه نبود، در شوشتر گردن مسگرمون رو زدید.
توی کشتی انقلاب، به خیالتون دارید زیر خودتون رو سوراخ میکنید ولی همه ما رو در معرض خطر غرق شدن قرار دادید!
⏳از سکوت ما هم، استفاده بیجا نکنید. اگر ساکتیم، نه از سر رضایت که از سر وظیفهست. پس از اتفاقات پیش آمده، عبرت بگیرید نه اینکه مهار دهان و قلم رو باز کنید و دُرّافشانی کنید!
🔻امیدوارم در ادامهی مسیر سخت پیش رومون، صبر و بصیرت و تقوای سیاسی بیش از پیش خودش رو نشون بده.
🙏خدا عاقبت کشور و دین و دنیای همهمون رو ختم به خیر و عافیت کنه.
الهی آمین.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
✍️ #علی_زکریایی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
در درجه اول باید به همه مردم تبریک گفت. اعتماد به ساختار نظام و تغییر کارگزاران ولو با فاصله رای اندک، حتی آنانی که در دو دوره قبل شرکت نکرده بودند و آمدند. حالا هر نقشی به خود بگیرند باز در ساختار نظام تعریف می شوند.
هر چند نیامدن ۲۰٪ همیشگی جای تامل و تلاش دارد و باید و رفتار، عملکرد و احترام آن بخش ۲۰ درصدی را احیا و به صندوق برگرداند اما بهرحال بسیج اجتماعی آن هم در حد فاصل چند ماه از اسفند سال گذشته با برگزاری انتخابات مجلس کار بسیار دشواری است. باید به آن توجه داشت.
جمهوری اسلامی بار دیگر ثابت کرد، نظام بی مردم نیست و مردم تعیین کننده اند. نتیجه هر چه باشد، جمهوری اسلامی پای آن می ایستد سال ۸۸ باشد یا سال ۱۴۰۳ باید به حقانیت این مظلوم مقتدر اذعان نمود.
انتخابات در دور اول رقابت جدی نبود. سبک تبلیغات، تکراری بودن نامزدها، مناظرات غیررقابتی و ده ها دلیل دیگر که سرجای خود قابل بحث است اما در دور دوم رقابت جدی شد، به همین دلیل ده درصد ظرف یک هفته به مشارکت اضافه شد درحالیکه معمولا در انتخابات های دور دوم از مشارکتها کم میشود. عقلای قوم و نخبگان باید برای ساختار و قانون انتخابات فکر و اقدام کنند. حرف بسیار است. وزن و اعتبار انتخابات باید ارتقا یابد.
مردم و رای مردم در دایره انقلاب تحلیل شود، اساسا دایره انقلاب را باید از مضیق بودن خارج نمود. مردم میتوانند منتقد باشند و با چارچوب رای در درون ساختار سیاسی موجود حرف بزنند. در تحلیل رای مردم عوامل متعددی نقش دارند و باید همه را کنار هم دید. رقیب، نامزد و...
رای مسولیت دارد
فردای انتخابات پایان مسولیت رای نیست
آغاز است. این مسولیت پذیری هم جزیی از دمکراسی است.
دولت چهاردهم با مسائل زیادی روبروست.
گستردگی مسائل به حدی است که زمان نباید از دست برود. چالش های جدی در داخل و منطقه، مسیر سخت و پر تنش، اینکه قرار است چه کنند معلوم نیست، چون وعده مشخصی داده نشد اما همه ما وظیفه داریم اگر توانی داریم به میدان بیاوریم.
✍زادبر
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینکه مردم رئیس جمهور رو انتخاب
میکنن بعضا آسیب میزنه به نظام ::)
جواب متفاوت آیت الله مصباح
نگاهمان را اصلاح میکند
🔸واقعاً عالی بود
🔸لازم برای این روزها
#مصباح_مردم
باید تلاش کرد مسلمان آگاه تربیت کرد، چون برنامه خدا این است که مردم انتخاب کنند.
ما برای این تربیت چه کردیم؟
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#محرم
💢 آیا پوشیدن #لباس_سیاه در اسلام کراهت ندارد؟
پس چرا در ایام #عزا عده ای تا پایان محرم و صفر سیاه میپوشند؟
✅استفاده از رنگ مشکی در مراسم عزاداری نه تنها کراهت ندارد. بلکه بخاطر همدردی با اهل بیت پیامبر (ص) ثواب نیز دارد.
از فرزند امام سجاد(ع) نیز نقل شده است که وقتی امام حسین (ع) #شهید شد زنان بنیهاشم در عزای آن حضرت #لباس_سیاه پوشیدند و این لباس را در گرما و سرما #تغییر نمیدادند.
📚الحدائق الناظرة فی احکام العترة الطاهرة، ج 7، ص. 118
علاوه بر این سیاه پوشی، خاصیت سازندۀ دیگری به نام #احیای امر اهل بیت(ع) دارد که مطلوب و محبوب آن ذوات مقدس است که فرمودند: «رحم الله من احیا امرنا» یعنی کسی که امر ما را احیا کند، مشمول #رحمت حق باد.
از نظر #تاریخی، چنانکه مورخین نوشته اند، بعد از واقعۀ جانسوز عاشورا، زنان خاندان پاک رسول الله(ص) اولین کسانی بودند که تا یک سال لباس #سیاه به تن داشتند و چنان مشغول عزاداری بودند که امام سجاد(ع) برای آنها غذا فراهم می ساختند. در طول #تاریخ نیز پوشیدن لباس سیاه در عزاداری اهل بیت(ع) به صورت یک سنت ارزشمندی در بین شیعیان و #محبان رایج بوده است.
📚وسائل الشیعة، ج۱۲ ، ص ۲۰
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
.
همه تبریک گفتند
آمریکا دهن کجی کرد!
🔻گر در خانه کس است/ یک حرف بس است.
🔹در حالی که سران کشورهای بسیاری در منطقه و جهان (از جمله چین، روسیه، عراق، سوریه، پاکستان، ارمنستان، تاجیکستان، مالزی، عربستان، قطر، امارات و...)، با رعایت آداب دیپلماتیک، پیروزی آقای پزشکیان را به وی تبریک گفتند، دولت مستکبر آمریکا، انتخابات ایران را زیر سوال برد!
🔻این واکنش خصمانه در کنار حمایت قبلی از گروهک های تحریمی، در حالی است که فضای رقابت انتخاباتی آمریکا، در قبضه رقابت مبتذل میان جو بایدن روانپریش، و ترامپ دیوانه (متهم به تجاوز) قرار دارد.
🔹واکنش توهین آمیز طرف آمریکایی در حالی است که عناصر عبرت نگرفته از بدعهدی های آمریکا، همواره تعامل ومذاکره چند باره با این رژیم عهدشکن را زمزمه می کردند.
🔻این دیسلایک (👎) آمریکا واجد معانی بسیاری است، اگر دیده عبرت بین در کار باشد.
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ آداب ورود به ماه #محرم
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🌷 امام رضا عليه السّلام:
▪️ "كانَ أبي إذا دَخَلَ شَهرُ المُحَرَّمِ لايُرى ضاحِكا . . . فَإذا كانَ يَومُ العاشِرِ كانَ ذلِكَ اليَومُ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائِهِ؛
🔳 چون ماه محرم میرسید، کسی پدرم را خندان نمیدید... چون روز دهم فرا میرسید آن روز، روز سوگواری و اندوه و گریه او بود".
📚 وسائل الشیعه: ج ۱۰ ، ص ۵۰۵ - بحارالانوار (ط-بیروت) ج ۴۴ ، ص ۲۸۴
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
❤️#مثل_شهدا_زندگی_کنیم
✍ با حامد زیاد ماموریت رفتم. شاید نزدیک به یکسال باهاش زندگی کردم؛ هروقت که با هم همسفر میشدیم، میدیدم حامد هر شب بعد از اینکه از عملیات میآمدیم، قبل از خواب یکهو غیبش میزد!
میرفتم و میدیدم یک گوشه نشسته و دور از چشم بقیه با اون قرآنی که همیشه همراهش بود، مشغول خواندن قرآنه!
بهش گفتم: حامدجان! خیلی بهت دقت کردم تو این همه ماموریت، هرشب میری یه گوشه و قرآن میخوانی!
گفت: ببین داداش! قرآن رو بخوان حتی شده شبی یک صفحه.
اون وقت هستش که تأثیرش رو تو زندگیت میبینی.
این پیوسته قرآن خواندن مسیر آدم رو مشخص و عاقبت بخیرت میکنه.
نیازی نیست آنقدر بخوانی که خسته بشوی، تو بخوان، شبی یک صفحه ولی بخوان حتما.
شهید مدافع حرم حامد سلطانی...🌷🕊
#شهیدحامدسلطانی
#اللهم_ارزقنا_شهادت🕊
🌷🕊🌷🕊🌷
#هر_روز_با_شهدا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby