.
.
بزرگ مدافعِ حقوق زنان
.
شاید در دنیای مدرن و دهه های اخیر مدافع حقوق زنان شدن مُد شده است! عده ای با شعار مبارزه و دفاع از حقوق زنان برای خود اعتبار جمع می کنند، برای دهه ها حقِ زنان را پایمال کردند و از دل آن سرکوب نحله افراطی دیگری به نام فمینیسم شکل گرفت که از وَر دیگر بوم افتاد. اما همگی عمر کوتاهی دارند، در عمل صادق نبوده اند، بقول همین فمینیست های افراطی غرب با شعار "حقوق زن" زن را به کالا تبدیل کرد. هم کالای جنسی برای مردان و هم ابزار تولید ارزانتر از مردان برای راه افتادن چرخ دنده های سرمایه داری، تاریخ راه افتادن سرمایه داری در کشور آقای مکرون یا تاریخ برده داری زنان در کشور آقای جو بایدن را بخوانید. چگونه زنان باردار در اثر شدت کار پشت چرخ های تولید جان میدادند! چگونه زنان برده را بعنوان صنعت پول ساز در همین آمریکا دست به دست می کردند .گمان نکنید اینها نقل دو سه هزار سال پیش است! خیر؛ نقلِ وقایع معاصر ماست.
امروز روز بعثت پیامبری است که در ابتدا ماموریت مبارزه با شرک را داشت.
اولویت این بود که به مردم بفهماند بُت را شریک خدا نگیرید. همزمان از نخستین دستورات خدا به او، و تلاش مهم او در ۱۴۰۰ سال پیش دفاع عملی از حقوق زنان بود. وقتی پدران تولد دختر را عامل فقر خانه می دانستند، تولد دختر را نحسی و شرم می خواندند، دست به قتل و زنده به گور کردنشان میزدند پیامبر ما از زن دفاع کرد. آیه نازل شد. عتاب کرد. تلاش کرد. فرهنگزنده به گور کردن دختران را به مرور تغییر داد. احکام متعددی صادر شد، خود را مدیون خدیجه(س) خواند. از محبت و احترام دست بوس دختر جوانش فاطمه(س) شد، آنچه در دنیای جهل عرب ها سابقه نداشت. حالا جاهلیت مدرن غربی هاجای جاهلیت کهنه عربها را گرفته است و هنوز دستورات پیامبر اسلام در دفاع از حقوق زنان مترقی و زنده است.
روز مبعث این پیامبر مبارک
#علیرضا_زادبر
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 پیامبر اکرم(ص) دعوت خود را چگونه آغاز کردند؟
🌹سالروز مبعث رسول اکرم(ص) مبارک باد!
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
💢اعمال شب و روز مبعث
♦️مبعث پیامبر اکرم، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(صلیالله علیه و آله) از روزهای بسیار پر فضیلت به شمار میرود. از جمله اعمال این روز، زیارت حضرت امیرالمومنین (علیهالسلام) است.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
صدها سـلام نذر مـاه جمـال سـرمـد🌸
جان ها فـدای نام آقای عشـق،احمـد🌸
اکنون که نور مبعث تابیده بر دوعالم🌸
فرخنده باد عید آقایمان،محمد(ص)🌸
🌺عید مبعث مبارک🌺
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#هر_شب_با_حاج_قاسم
▫️شهید حاج قاسم سلیمانی:
انشاءالله خدا به همۀ ما توفیق بدهد که ما لیاقت و شایستگی سربازی آن حضرت را پیدا کنیم و از آن مهمتر خدا به ما این شناخت را بدهد که ما این افتخار را قدرش را بدانیم و بفهمیم که چه افتخاری است؛ که اگر بفهمیم خیلی از رفتارهای ما تغییر میکند.
⬅️ سخنرانی در مراسم چهلم شهدای والفجر۸؛ ۱۳۶۵
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#نظام_حقوق_زن_در_اسلام_۳۴۸
🌹اﻧﺘﻘﺎد و ﭘﺎﺳﺦ
ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻨﻮﭼﻬﺮﻳﺎن در ﻛﺘﺎب اﻧﺘﻘﺎد ﺑﺮ ﻗﻮاﻧﻴﻦ اﺳﺎﺳﻲ و ﻣﺪﻧﻲ اﻳﺮان ﺻﻔﺤﻪ ۳۷ ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻨﺪ: قانون مدنی ما از یک سو مرد را وا می دارد که به زن خود نفقه بدهد، یعنی جامه، ﺧﻮراك و ﻣﺴﻜﻦ وي را آﻣﺎده ﻛﻨﺪ. ﻫﻤﭽﻨﺎﻧﻜﻪ ﻣﺎﻟﻚ اﺳﺐ و اﺳﺘﺮ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮاي آﻧﺎن ﺧﻮراك و ﻣﺴﻜﻦ ﻓﺮاﻫﻢ آورد، ﻣﺎﻟﻚ زن ﻧﻴﺰ ﺑﺎﻳﺪ اﻳﻦ ﺣﺪاﻗﻞ زﻧﺪﮔﻲ را در دﺳﺘﺮس او ﺑﮕﺬارد.
وﻟﻲ از ﺳﻮي دﻳﮕﺮ ﻣﻌﻠﻮم ﻧﻴﺴﺖ ﭼﺮا ﻣﺎده ۱۱۱۰ ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺪﻧﻲ ﻣﻘﺮر ﻣﻲ دارد ﻛﻪ در ﻋﺪه وﻓﺎت، زن ﻧﻔﻘﻪ ﻧﺪارد و ﺣﺎل آﻧﻜﻪ در ﻫﻨﮕﺎم ﻣﺮگ ﺷﻮﻫﺮ، زن ﺑﻪ ﻣﻼﻃﻔﺖ و ﺗﺴﻠﻴﺖ اﺣﺘﻴﺎج دارد و ﻣﻲ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻪ ﻣﺤﺾ از دﺳﺖ دادن ﻣﺎﻟﻚ ﺧﻮد ﭘﺮﻳﺸﺎن روزﮔﺎر و آﺷﻔﺘﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺸﻮد.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_۸۰۲
🌹"ان فرعون علا فی الارض" در روی زمین برتری و بزرگی به خود بست و برای خود برگزید، "و جعل اهلها شیعا" خودش را در درجه ی بالا گذاشت، مردم زمین را هم تقسیم بندی کرد، طبقه بندی کرد، گروه گروه کرد. یک عده را نزدیک تر به خودش؛ طبقه هامان و طبقاتی مشابه او، یک طبقه پایین تر، یک طبقه پایین تر، طبقاتی درست کرد در جامعه ی فرعونی خود و در روی زمین خدا.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔅#امام_جواد علیهالسلام:
✍️ مَن هَجَرَ المُداراةَ قارَبَهُ المَكروهُ؛
💠 هركه از مداراكردن فاصله گيرد، ناخوشايندى به او نزديک شود.
📚 الدرّة الباهرة، صفحه ۳۹
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby