بلال چین خواننده معروف انگلیسی که به خاطر درخواست یکی از طرفدارانش مسلمان شد...
ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
دکتر نجفی در نشست تخصصی هویت ملی و تمدن نوین اسلامی :
🔴بیانیه گام دوم مانیفست نیست
✅رئیس پژوهشکده اندیشه سیاسی، انقلاب اسلامی و تمدن اسلامی در این نشست با بیان اینکه برخیها از بیانیه گام دوم تعبیر به مانیفست (مرامنامه) میکنند، گفت: به نظر من این تعبیر نادرست است. کلمه مانیفست بیشتر در احزاب کمونیستی و سوسیالیستی به کار میرفت و این واژه برای بیانیه گام دوم مناسب نیست.
موسی نجفی ادامه داد: برخورد ما با بیانیه گام دوم باید برخورد با صحبتهای یک نظریه پرداز و فیلسوف سیاسی باشد و از این زاویه بیانیه را تحلیل کنیم. وقتی کلمه مانیفست را استفاده میکنیم نگاه ما به رهبر انقلاب بیشتر به عنوان رهبر یک حزب و جریان سیاسی قلمداد میشود. این در حالی است که رهبری در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی جایگاه بالاتری از این مسئله دارد و نباید جایگاه رهبری را تقلیل داد.
نجفی با بیان اینکه نباید تنها به تکرار مطالب گام دوم اکتفا کرد، بلکه باید با این متن به صورت آزاد روبرو شد، گفت: نگاه تقلیدی برای تبیین بیانیه مناسب نیست، بلکه باید اندیشههای مختلف را ارائه و از بیانیه و چارچوب آن، پاسخهای مدنظر را استخراج کنیم. در این صورت بیانیه میتواند تبدیل به یک نگاه خلاقه تمدنی و گام دوم در مسیر انقلاب اسلامی شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این بیانیه با چهار تمدن مواجه است، گفت: تمدن اول، تمدن گذشته اسلامی است که در قرون اولیه ظهور اسلام متجلی بود. تمدن دیگری که این بیانیه با آن مواجه است، تمدن گذشته شیعی ما ایرانیها است که در صفویه متبلور شده است. تمدن غرب هم از جمله تمدنهایی است که ما با آن مواجه هستیم و نمیتوانیم آن را نادیده بگیریم.
این پژوهشگر اندیشه سیاسی تمدن چهارمی که بیانیه گام دوم با آن مواجه است را تمدن آینده مهدوی دانست و تصریح کرد: بیانیه گام دوم با این چهار تمدن مواجه است و نسبتهای مختلفی با این تمدنها دارد و نیازمند آن است که تمدنهای رقیب را نقد و تحلیل و بررسی کند و با تمدنهای هم سو، نزدیک و ارتباط خود را افزایش دهد.
نجفی ادامه داد: در بیانیه گام دوم دو بحث مورد توجه قرار گرفته است؛ بحث اول جمع بندی افتخار آمیز گذشته است. رهبری در این بخش با توجه به دشمنیهایی که صورت میگیرد و برخی جریانها تلاش میکنند، عملکرد نظام را در چهل سال گذشته سیاه و غیر درخشان جلوه دهند، به بیان دستاوردها در کنار اشاره به ضعفها پرداخته اند و نشان داده اند حرکت نظام، حرکت موفقی بوده است.
وی افزود: در بخش دوم بیانیه، رهبری نگاه به آینده دارند و با برشمردن ظرفیتهای نظام و کشور سخن از امید دارند و بیان میکنند که این امیدواری مبتنی بر توهم و از روی ندیدن واقعیتها نیست، بلکه حتی با دیدن ضعفها، توانمندیهای به قدری برجسته است که باید به گام دوم انقلاب امیدوار بود. رهبری در مقابل جریان های مختلفی که تلاش میکنند چهل سال گذشته را سیاه و پر از ضعف نشان دهند تا بتوانند مردم نسبت به آینده نظام ناامید کنند؛ نگاه واقع بینانه ای ارائه میکنند تا مانع ایجاد این یاس در جامعه شوند. به عنوان مثال رهبری از تشدید معنویت و اخلاق در این بیانیه صحبت میکنند؛ این در حالی است که برخیها جریانها به طور مرتب خلاف این مسئله را به جامعه پمپاژ میکنند.
نجفی با بیان اینکه انقلاب ایران هنوز انقلاب جوانی است و نمیتوان از انقلاب جوان انتظار داشت در چهل سال بتواند مفاهیم مختص به خود را جا بیندازد و مقابل تمدن چهارصد ساله غرب بایستد، گفت: معمولاً بعد از انقلابهای جوان تمدنهای جدید ساخته میشوند. در صفویه هم صد سال اول دوره تأسیس و تثبیت بود و در زمان شاه عباس تمدن صوفیه ساخته شد. در انقلاب اسلامی هم، دوره امام دوره تأسیس و تثبیت و دوره رهبری دوره تثبیت و شکل گیری طلیعههای تمدن نوین است.
نجفی در پایان سخنان خود با اشاره به ظرفیتهای انقلاب اسلامی تاکید کرد: اگر انقلاب اسلامی مفاهیمی مانند استقلال، خود باوری، اراده ملی و … را بتواند درونی کند، این ظرفیت را دارد که تمدن غرب را به چالش بکشد.
🌺🌿كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
مسئله ما با رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو نیست؛ همچنانکه مسئلهمان با رژیم آمریکا، جان بولتون نیست. تقلیل دادن جنایات رژیم سعودی به بن سلمان، سادهلوحی و سادهاندیشی است. دیپلماسی هم با لفاظی پیش نمیرود، وگرنه شاعران باید موفقترین دیپلماتها میبودند.
یاسر جبراییلی
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🔸مراسم «حلال به حلال» در راستای اجرای سنت دیرینه حلالیتطلبی میان مردم اندونزی به همت جامعةالمصطفی (ص) العالمیه در این کشور برگزار شد.
🔹محمدجواد اسعدی، رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی (ص) العالمیه در اندونزی، در مراسم «حلال به حلال» توضیح داد: سنت دیرینهای در اندونزی وجود دارد بر این مبنی که طی فرصتی در ماه شوال و پیش از ایام حج، مراسم حلالیتطلبی در همه شهرهای این کشور برگزار میشود.
🔹اسعدی تصریح کرد: حلالیتطلبی امری است که به پیروی از دستور خدا، پیامبر و ائمه اطهار انجام میشود و در بسیاری از آیات قرآن و احادیث بر موضوع عفو، بخشش و حلال کردن دیگران تأکید شده است.
🔹اسعدی به آیه ۱۵۹ سوره آل عمران و ۱۳ مائده اشاره کرد و گفت: بخشندگی یکی از صفات بارز خداوند است و اگر انسانها بتوانند این ویژگی را در خود ایجاد کنند، مظهر یکی از بارزترین صفات خداوند میشوند.
🔸رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در اندونزی به نرمخویی مردم اندونزی اشاره کرد که یکی از ویژگیهای بارز مطرح شده در قرآن است و ادامه داد: در طول چند سالی که در این کشور بودهام، متوجه شدهام که مردم این کشور از خشونت و درشتخویی به دور هستند.
🔹خالد الولید، معاون آموزشی این نمایندگی، نیز اظهار امیدواری کرد که توسعه کالج اسلامی صدرا در اندونزی با سرعت بیشتری پیش رود.
ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️چالشهای بانوان مبلغ در عرصه بینالملل/ معرفی زنان شیعه و پاسخ به شبهات حقوقی
قسمت اول:
🔸زاهره سادات میرجعفری، مسئول رصد آسیبهای اجتماعی معاونت فرهنگی مركز مدیریت حوزههای علمیه، در خصوص اهمیت جایگاه تبلیغ در حوزه بینالملل گفت: حوزه میتواند و باید در حوزه بینالملل، بیش از این فعالیت کند و چنین حضوری قطعاً تأثیر بسیاری در عرصه جهانی دارد.
🔹وی افزود: از سال گذشته گروههایی به نام تبلیغ بینالملل در حوزه تشکیل شده است که در سطح بینالملل میتوان از ظرفیت آنان استفاده کرد؛ قبلاً نیز سازمان حج و زیارت، چنین اقداماتی را انجام داده بود، اما در حوزه این کار به طور شاخص برای طلاب از سال قبل آغاز شد و در سفری که به کربلای معلی داشتیم، مبلغین بینالمللی واقعاً درخشیدند که این امر جای امیدواری دارد.
🔹وی افزود: با توجه به سابقه تدریس در جامعةالزهرا (س) و جامعةالمصطفی (ص) العالمیة، طلاب مشتاق زیادی هستند که تمایل دارند در عرصه بینالملل فعالیت داشته باشند و متأسفانه در سالهای قبل نگرش خوبی در این زمینه وجود نداشت. میرجعفری گفت: در چند سال اخیر این نگرش تغییر کرده و رسالت طلبهها، رسالتی بینالمللی شده است..
🔸میرجعفری بیان کرد: با توجه به اینکه تبلیغات منفی علیه زنان شیعی وجود دارد، باید شاخص زن مسلمان را به کشورهای دیگر معرفی کنیم.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️چالشهای بانوان مبلغ در عرصه بینالملل/ معرفی زنان شیعه و پاسخ به شبهات حقوقی قسمت اول: 🔸زاهره س
♦️چالشهای بانوان مبلغ در عرصه بینالملل
قسمت دوم:
🔹کارشناس انگلیسی زبان برنامه برونمرزی شبکه ولایت اظهار کرد: متأسفانه برخی زنان ایرانی که به کشورهای دیگر میروند از وضعیت حجاب و اخلاق خوبی برخوردار نیستند و بعضاً این گونه افراد به عنوان نماینده زن ایرانی معرفی میشوند.
🔸وی تصریح کرد: در حال حاضر یکی از آسیبهای جدی این است که به عنوان زن ایرانی نمیتوانم یک سند و کتاب بینالمللی غنی و پر مفهوم در حوزه زنان که ترجمه شده باشد را به زنان علاقهمند در سطح جهان معرفی و هدیه کنم و بگویم در این اثر نمونه زن ایرانی واقعی تبیین شده است. محتوای زیادی در این عرصه داریم، اما ترجمه نشده است و یا ترجمه خوبی ندارد و بهروز نیستند. کتابها باید تصاویر جذاب داشته باشد و نشاندهنده هویت یک زن ایرانی باشد و شبهات در مورد زن و حقوق زن در اسلام و ایران را رفع کند.
🔸وی افزود: طرح ایجاد شبکه بینالمللی «زنان و خانواده» به زبانهای مختلف را به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران دادهام تا اقدامی علمی و عملی در راستای معرفی شخصیت و جایگاه زن ایرانی نشئت گرفته از آموزههای دینی صورت پذیرد.
🔹مترجم دائرةالمعارف کتابخانه ملی عنوان کرد: باید سخنان زنان ایرانی را به گوش جهان برسانیم، با ترجمه سخنان زنان شاخص و فعال شیعه باید نسبت به معرفی آنان همچنین ارائه ترجمهها در سایتهای بینالمللی تلاش جدی داشت. حوزههای علمیه دارای ظرفیت عظیمی هستند که باید نسبت به شناسایی و کشف استعدادهای طلاب به ویژه زباندان، برنامهریزی دقیقتری انجام داد.
ادامه دارد ...
🌺 @zanan_enghelaby
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقدامات جنایتکارانه رضا خان برای نابودی ارزش های دینی و ملی ایرانیان
#کشف_حجاب
#غربی_سازی
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby