نامهی نانوشتهی زیبا از امام زمان به مردم.mp3
3.2M
🔊 #صوت_مهدوی
#دلنوشته_صوتی_مهدوی
نامه ی نانوشته ی زیبا از امام زمان به مردم
🎶 بسیار زیبا و شنیدنی 👌
🔆 سلام بر فرزندانم...
https://eitaa.com/zandahlm1357
4_5812319674775373200.mp3
1.84M
🔊 او برامون #استغفار میکنه ، که چپ نمی کنیم😔😭
💠 #به_شدت_توصیه_میشود
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📕برنامه هفتگی کانال
مجله تازنده ایم رزمنده ایم📰👓
#شنبه📖آیه گرافی📚نهج البلاغه🌳گل وگیاه🌍 صفحه سبک زندگی
👨👩👧👦اتاق مشاور📂داستان
#یکشنبه📖آیه گرافی📝احکام 📡امر به معروف 👨👩👧👦اتاق مشاور📂داستان
#دوشنبه 📖آیه گرافی👼فرزند سالم 🔬پزشکی📜اولیاء الله📂داستان
#سه شنبه📖آیه گرافی 💑همسرداری🎓موضوع بصیرتی🖋کلاس مربی📂داستان
#چهارشنبه📖آیه گرافی⏱نماز💅حجاب🔍پرسش و پاسخ📂داستان
#پنج شنبه📖 آیه گرافی🌍تدبر در قرآن⚰معاد شناسی
تست هوش💠آیه درمانی📂داستان
#جمعه 📖آیه گرافی☀️مهدویت 💻آیا می دانید😂لبخند📂داستان
با ما همراه باشید👇👆
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......:
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
💠💠💠💠💠💠💠
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌴 #شماره_41
☘وقد روي عنه عليه السلام هذا المعنى بلفظ آخر، وهو قوله: قَلبُ الاََْحْمَقِ فِي فِيهِ، وَلِسَانُ الْعَاقِلِ فِي قَلْبِهِ. ومعناهما واحد.☘
همين معنا بعبارت ديگر از آن حضرت نقل شده است:
قلب احمق در دهان او است.
و زبان عاقل در قلب او!
و معنى هر دو يكى است
مرحوم سيّد رضى در آغاز اين سخن حکيمانه مى گويد: «همان جمله پرمايه قبل از امام(عليه السلام) به تعبير ديگرى بدين صورت نقل شده است: «قلب احمق در دهان اوست و زبان عاقل در درون قلبش قرار دارد»; (وَقَدْ رُوِىَ عَنْهُ(عليه السلام) هذا الْمَعْنى بِلَْفظ آخَر، وَهُوَ قَوْلِهِ: قَلْبُ الاَْحْمَقِ فِي فِيهِ، وَلِسَانُ الْعَاقِلِ فِي قَلْبِهِ).
سپس مى افزايد: «و هر دو يک معنا را بازگو مى کنند»; (وَمَعْناهُما واحِدٌ.).
تفاوت اين دو تعبير آن است که در تعبير اول مى فرمايد: زبان عاقل پشت قلب (عقل) اوست. در اينجا مى فرمايد: در درون قلب اوست و در آنجا مى فرمود: قلب احمق پشت زبان اوست و در اينجا مى فرمايد: در دهان اوست
به يقين هر دو بيان تعبيرى کنايى زيبا و صحيحى است و هر دو اشاره به يک حقيقت دارد و آن اين که افراد عاقل بى مطالعه، فکر و دقت سخن نمى گويند
حسن و قبح، سود و زيان، مناسبت و عدم مناسبتِ گفتار خود را به دقت بررسيده و سپس آن را بر زبان جارى مى کنند در حالى که افراد نادان به عکس آن هستند سخنى را بى مطالعه مى گويند و بعد که به آثار زيانبارش برخورد کردند در فکر فرو مى روند که آيا صلاح بود ما چنين سخنى را بگوييم؟
در حديث ديگرى از امام اميرالمؤمنين(عليه السلام) مى خوانيم: «يَسْتَدَلُّ عَلى عَقْلِ کُلِّ امْرِء بِما يَجْرى عَلى لِسانِهِ; سخنانى که بر زبان هر انسانى جارى مى شود دليل بر ميزان عقل اوست».
نيز در همان کتاب در عبارت کوتاه ترى آمده است: «کَلامُ الرَّجُلِ ميزانُ عَقْلِهِ; سخن انسان معيار عقل اوست».
در ادامه همين کلمات قصار در جمله 392 خواهد آمد: «تَکَلَّمُوا تُعْرَفُوا فَإِنَّ الْمَرْءَ مَخْبُوءٌ تَحْتَ لِسَانِهِ; سخن بگوييد تا شناخته شويد; زيرا شخصيت انسان زير زبان او پنهان شده است»
هرگاه در مورد عبادات و طاعات و گناهان و سيئات دقت کنيم مى بينيم قسمت عمده طاعات با زبان و قسمت مهم گناهان نيز با زبان است، بنابراين زبانى که در اختيار صاحبش نباشد بلاى بزرگى است و به عکس، زبانى که در اختيار عقل انسان باشد منبع برکات و طاعات فراوانى است.
مفهوم واقعى عقل و حمق
در اينجا اين سؤال پيش مى آيد که عقل و حماقت در انسان ها ذاتى ايشان است; نه عاقل را مى توان بر عقلش ستايش کرد و نه احمق را بر حماقتش نکوهش
پاسخ سؤال اين است که منظور در اينجا عقل و حماقت اکتسابى است. کسى که ذاتا احمق است در واقع نوعى بيمارى دارد که در صورت امکان بايد به وسيله ديگران معالجه شود
ولى گاه انسان حماقت را با اراده خود فراهم مى سازد; با نيکان و پاکان و عاقلان و خردمندان معاشرت نمى کند و بر عکس به دنبال هواى نفس مى رود و با افراد نادان و شرور طرح دوستى مى ريزد
تحصيل علم را رها مى کند و با اختيار خود در وادى جهل گام بر مى دارد و هنگامى که مسئله سرنوشت سازى پيش آيد با اين که مى تواند تأمل کند،
به مشورت بپردازد و از اين و آن نظر بخواهد همه اينها را ترک کرده و بى گدار به آب مى زند و گرفتار غرقاب مى شود. نکوهش حضرت از چنين حماقتى است.
همان گونه که امام(عليه السلام) در غررالحکم مى فرمايد: «اَلْعَقْلُ غَريزَةٌ تَزيدُ بِالْعِلْمِ بِالتَّجارُبِ; عقل غريزه اى است که با علم و تجربه افزون مى شود. (و در نقطه مقابل با ترک علم و عدم بهره گيرى از تجارب ضايع مى گردد)
در حديث ديگرى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم: «کَثْرَةُ النَّظَرِ فِي الْحِکْمَةِ تَلْقَحُ الْعَقْلَ; نگاه کردن در حکمت باعث بارورى عقل انسان است»
به جای چرخیدن درتلگرام #نهج_البلاغه بخوانید. کلام مولا نور است؛ صفا است؛روشنی چشم است.
لینک کانال را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با دنبال کردن حکمت ها و
انشالله با عمل به حکمت ها ،
🌹 مرام علی پررونق تر از نام علی بشه
https://eitaa.com/zandahlm1357
شرایط نگهداری گیاه بسیار زیبای #پیله_آ
ارزش تزئینی آن بیشتر بخاطر برگهای بیضی شکل و نوک تیز آن است. رنگ برگ ها سبز پر رنگ است ولی در فاصله بین سه رگبرگ اصلی آنها لکه هایی به رنگ سفید نقره ای دیده می شود.برگها متناوب ، صاف و بدون دندانه است ، بيضوي شكل و داراي رگه هاي مشخص اغلب با خطوط برنز يا نقره ايدارای گلها بسيار كوچك استکود موردنیاز این گیاه را می توان به میزان ۳ گرم درلیتر، هرهفته یکبار، از فروردین تا مهر هر ماه، مصرف نمود.نگهداری از پی لئا بسیار ساده بوده و به شرح زیر میباشد:
نور: این گیاه باید در نیمسایه و یا سایه قرار گیرد.
بهتر است در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار نداشته باشد زیرا باعث خشک شدن برگها میشود .
پی لئا به 3 تا 4 ساعت نور غیر مستقیم در روز نیاز دارد.
خاک: خاک لومی مرطوب و خوب زهکشی شده،خاک مناسب برای رشد این گیاه است.br /> دما: بین 34 تا 46 درجه مناسب است.
به طور کلی این گیاه گرما دوست است ولی تا 15 درجه را میتواند تحمل کند.
این گیاه به رطوبت احتیاج دارد، به خصوص بسیار مهم است که خاک گلدان همیشه مرطوب باشد.
این گیاه معمولا در داخل خانه نگهداری میشود .
نیازی به هرس کردن این گیاه نمیباشد.
اگر گلدان پیلهآ را در جای سردی بگذارید ممکن است یخ بزند و کلیه اندام گیاهی حالت افتادگی پیدا کند در این صورت، خشک شدن گیاه حتمی است.قارچ بوتری تیس در آبیاری و رطوبت زیاد فعال شده و به گیاه حمله می کند و نقاط خاکستری و زخمهایی روی برگها دیده می شود. می توانید با سم قارچ کش گلدان را سمپاشی کنید
https://eitaa.com/zandahlm1357
شرایط نگهداری #کالانکوئه_تیرسیفلورا
شرایط محیط رشد:
مانند اکثر گیاهان گوشتی، این گیاه نیز بهترین رشد را در شرایط نوری و آفتابی زیاد دارد. این گیاه حتی نور مستقیم خورشید را نیز می پسندد.
در تابستان آنها را در محیط خارج گلخانه نگهداری می کنند ولی برگ های سوخته و پژمرده را به مرور زمان از روی گیاه حذف می کنند.
در صورت کاهش دمای هوا تا کمتر از 10 درجه سانتیگراد، باید گیاهان مجدداً در محیط گلخانه نگهداری شوند.
کالانکوئه تیرسیفلورا به راحتی در دمای خانه رشد می کند و آب و هوای خشک و گرم را به خوبی تحمل می کند. بترین دما برای پرورش این گیاه در خانه، دمای 16 تا 24 درجه سانتیگراد (60 تا 75 درجه فارنهایت) است.
این گیاهان خاک های خیس را نمی پسندند. زیرا ممکن از ریشه دچار پوسیدگی و در نهایت مرگ گیاهچه گردد. بنابراین فاصله بین دو آبیاری نباید کوتاه باشد. بهتر است زمانی که دو اینچ از سطح بالایی خاک گلدان خشک شد، آبیاری صورت گیرد.
تکثیر:
تکثیر کالانکوئه تیرسیفلورا از طریق قلمه ساقه و قلمه برگ به آسانی امکان پذیر است. به هنگام این نوع تکثیر، بستر کاشت باید حتماً از ماسه شسته تشکیل شده باشد. زیرا در این مرحله از رشدف گیاه به شدن در مقابل پوسیدگی حساسیت دارد. ضمناً در مورد آبیاری قلمه ها و محل آنها نیز باید دقت شود.
https://eitaa.com/zandahlm1357
نگهداری #اریکا_پالم
درجه حرارت : گرمای متوسط. تحمل سرمای زمستان را ندارد و در این فصل حتما در محیط معتدل داخل ساختمان نگهداری شودآب : در فصل رشد به آب نسبتا زیاد نیاز دارد ولی در زمستان کمتر.برای تقویت اریکا می توان از کود کریستالون مخصوص یا 18 در صد می استفاده کرد که مخلوطی از عناصر لازم برای رشد ریشه ،ساقه و برگ گیاه می باشداین گیاه در محیطهای مرطوب و حاره ایی رشد بسیار خوبی دارد ولی به دلیل سازگاری زیاد این گیاه می توان از اریکا پالم در آپارتمان و محیطهای بسته نیز استفاده کرد به طوریکه نوری در حد 50 تا 60 در صد یا نور مصنوعی زرد برای اریکا کافی است و ابیاری 2 تا 3 نوبتی برای اریکا در هفته لازم میباشد.به طور خلاصه شرایط محیط برای پرورش گیاه اریکا پالم عبارتند از: نور متوسط به بالا، رطوبت بالا، دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد و خاک مناسب آن خاک برگ و ماسه میباشداگر هر ساقه ای شروع به پوسیدن کرد آن را قطع کنید ، زیرا هر گونه پوسیدگی ممکن است باعث پوسیدن ساقه مجاور نیز بشود.اگر نوک برگهای اریکا شروع به زرد شدن و به مرور خشک شود به علت گرمی بیش از حد محیط یا آبیاری کم می باشد که با انتقال اریکا به محیطی خنک تر و آبیاری دقیق در نوبتهای به موقع این مشکل مرتفع خواهد شد،اما لازم به ذکر است که این مشکل بیشتر در تابستان بروز می کند.ساقه های گیاه بعد از مدتی شل می شود و حالت خمیدگی می گیرد یا اینکه برگ های تازه گیاه خیلی با فاصله و یا به اصطلاح علفی رشد که دلیل این اتفاق کمبود نور در محیطی است که گیاه قرار دارد و با انتقال اریکا به محیط پر نور و یا تآمین نور، با نور های مصنوعی مشکل حل مشود
#گل_محمدی
🌞نور: به مکانی با حداقل ۸-۶ ساعت نور مستقیم آفتاب نیاز دارد.
❌عدم نور کافی منجر به عدم گلدهی گیاه، بلند و باریک شدن بیش از اندازه ساقهها، پریدگی رنگ برگسار و شیوع بیماریهای قارچی بخصوص سفیدک خواهد شد.
💥دما: به تابستانی معتدل (و البته خشک) نیاز دارد.
☃ زمستانهای سرد را نیز به خوبی تحمل میکند. بهترین گلدهی آن زمانی صورت میگیرد که دمای روزانه ۲۱-۲۰ درجه و هوای شب ۱۶-۱۵ درجه سانتیگراد باشد. با گرم شدن هوا از میزان گلدهی گیاه کم میشود اما اصولاً گیاه دوام خواهد آورد و به رشد خود ادامه میدهد.
https://eitaa.com/zandahlm1357