🔴قیمت بلیط های یک طرفه از تل آویو به پایتخت کشورهای اروپایی به بیش از ۱۰ برابر رسیده است.
#خبر
@zandahlm1357
🔴 سریال «مشاور» را از دست ندهید
این سریال هرشب ساعت ۹:۳۰ از شبکه دو پخش میشود. مشاور یک سریال خانوادگی است(برعکس بسیاری از محصولات نمایشی) و در این سریال یک روحانی در جایگاه یک مشاور، مشکلات خانواده ها را حل میکند.
مشاور به مشکلاتی میپردازد که امروز هم برای بسیاری از خانوادهها دردسرساز است و دیدن سریال مشاور به شدت به تمام خانوادهها توصیه میشود و در هر قسمت برای آموزش خانوادهها به یک موضوع میپردازد.
#خبر
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۳. مشارکت مالی با خانوادهها قدیمیها میگفتند: «معامله با خودی غصه داره»؛ برای همین بهتر است تا حد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تعاملات خانوادگی در دوران عقد
دوران عقد، فرصت شیرین و مغتنمی است که زوج میتوانند در دو جنبه از آن بهره گیرند: یکی تأمین نیازهای روحی و عاطفی و دیگری شناخت بهتر همسر و خانواده اش. این دو جنبه، به شرطی رخ میدهد که میزان ارتباط در دوران عقد، بنابر وضعیت و فرهنگ طرفینمتعادل باشد: چنانچه زیاد از حد باشد، شیرینی و لذتش به تلخی و نگرانی سوق داده میشود و اگر کم باشد، نگرانی و ناراحتی ایجاد میکند؛ پس در این زمینه، تعادل، شرط اول است. از این شرط مهم که بگذریم، بایستههای دیگری هم وجود دارد که نباید از آنها غفلت کنید:
۱. در ارتباطات دوران عقد، باید بین «با هم بودن» و «با اطرافیان بودن»، تعادل برقرار کنید؛ هرچند بهتر است سهم بیشتری از زمان را به همسرتان اختصاص دهید. افراط وتفریط در این مسئله، این است که عمدۀ وقتتان را در میان جمع یا برعکس در کنار همسرتان به تنهایی
بگذرانید؛ درحالی که خانوادهها نیز دوست دارند در کنار شما باشند.
۲. چنانچه خانوادهها محدودیتهایی داشتند که عروس و داماد احساس کردند نمی توانند باهم باشند، بهتر است به جای ناراحت شدن از این موضوع، همین فرصتهای کم را غنیمت شمرده و کیفیت
ارتباطشان را بیشتر کنند؛ مثلاً اگر خانوادهها موافق نبودند که عروس و داماد، شب پیشِ هم بمانند، ساعتهای روز را زیاد کرده و کیفیت ارتباط را تقویت کنند.
۳. به تدریج هریک از عروس و داماد با خانوادۀ خودش صحبت کند تا زمینۀ ارتباطِ بیشتر فراهم شود؛ حتی میتوانید از کمک افرادی که حرف و نظرشان بر پدر و مادر تأثیر دارد، به طور شایسته و حساب شده ای استفاده کنید.
فضای مجازی هم میتواند این خلأ را به خوبی تأمین کند. از ابراز علاقه به همسرتان در فضای مجازی غافل نشوید. از فضای مجازی خیلی خوب میتوان برای تقویت ارتباطهای خانوادگی استفاده کرد، مثل ارتباط با پدر و مادر، خواهر و برادر، همسر و فرزند.
۴. درگیریهای شغلی و تحصیلیِ شما، نباید آن قدر زیاد باشد که نتوانید از شیرینیِ دوران عقد بهرۀ کافی ببرید. ازطرف دیگر، مواظب باشید که دوران عقد، شما را چنان به خودش مشغول نکند که مسائل اساسی زندگیتان مثل شغل و تحصیل را تحت الشعاع خود قرار دهد.
۵. وقتهایی که باهم هستید، چه در فضای خانوادگی و چه در فضای اجتماعی، مواظب ابراز محبتهای خودتان در جمع باشید. بعضی از ابراز محبت ها، فقط مناسب محیط دونفره و خلوت شماست. ابراز محبتهای زیاد از حد و خارج ازعرف در جمع، نشانۀ خامی و رفتارهای بچگانه بوده و ممکن است تأثیر منفی بر روحیۀ دیگران بگذارد؛ همچنین موجب حساسیت و حسادت و چشم زخم و عاملی برای ایجاد محدودیت ازطرف اطرافیان خواهد شد.
۶. دربارۀ تعداد و محل دیدارهایتان نیز
باید تناسب و تعادل را رعایت کنید. در هفته دو تا سه مرتبه دیدار خوب است. این دیدارها بهتر است یکی در خانۀ عروس و یکی در خانۀ داماد و یکی نیز به صورت دونفره و بیرون از خانه باشد؛ البته متناسب با موقعیت و محدودیتهای احتمالی، ممکن است این دیدارها کمتر شده یا به شکل دیگری انجام شود.
۷. گاهی دیدارهای بیرون از خانه را با حضور سایر اعضای خانواده برقرار کنید؛ مثلاً با حضور خواهر یا برادر کوچک تری که به همسرتان وابسته است یا با حضور پدر یا مادری که در خانه تنها بوده و علاقه مندند با شما بیرون بیایند.
۸. گاهی از اوقات، پسر یا شاید هم دختر نمی خواهد فرصتهای بیرون از خانه را به تنهایی و با همسرش سپری کند؛ مثلاً بعضی از پسرها دوست دارند که حتماً با پدر و مادر و خواهر و برادر خودشان پارک بروند و وقتی هم که همسرش میخواهد دونفره در پارک باشند، از بقیه برای همراهی دعوت میکند؛ درحالی که زن و مرد، هردو نیاز دارند فرصتهایی را برای مسافرت یا بیرون رفتنهای دو نفره اختصاص دهند. بسیاری از حرف هاد و سهم مهمی از آرامش حاصل از ازدواج در همین ساعتهای دونفری برای شما پیش خواهد آمد.
۹. چنانچه در زمینۀ روابط دوران عقد، تفاوتهای فرهنگیِ چشمگیری بین دو خانواده وجود دارد، دوران عقد را تاحدّامکان کوتاه کنید تا خدشه ای به زندگی شما ایجاد نشود.
#تار_و_پود_عاشقی
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔊سـلـسـلـه آمـوزشهـای تربیتی #عطر_خوش_زندگی 👤#حــجـــت_الاسـلام_تـراشـیـون 📚موضوع: #تـربیت_نسل_آی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰-۲.mp3
11.41M
🔊سـلـسـلـه آمـوزشهــــای تربیتی
#عطر_خوش_زندگی
👤#حــجـــت_الاسـلام_تــراشــیــون
📚مـوضـوع: #تـربیت_نسل_آینده
🔻سر فصل موضوعــــــات:
▫️تعریف و ویژگی های هوشمندی
▪️بـایـدها و نـبـایدهـای هوشـمـنـدی
▫️پدر و مادر متولی تربیت هستند
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی زندگی زناشویی حال و هوای سرد پیدا میکند چه کنیم؟
♨️دکتر حبشی
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️بوی شیشه ترشی رو
اینطوری از بین ببر👌
اگه شیشه خیار شور یا ترشی رو دوباره میخواین استفاده کنید و بوش اذیتت میکنه اینطوری بوش رو از بین ببر👆
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
اين نكات براى كاغذ ديوارى هاى
قابل شستشو است✅
نكات اصلى :
🔸لكهها را بايد زود به زود از روي كاغذ ديوارى پاك كنيد چرا كه ممكن است لكه پايدار شود . خاك روى كاغذ ديوارى را حد الامكان زود تميز كنيد چرا ممكن است آن را بد رنگ كند و به مرور زمان آن را از جلا مى اندازد .
🔸معمولا لكهها با آب ولرم و صابون ملايم از بين مى رود و بعد با آب پاكيزه آن را بشوييد. و با يك حوله آبگير آن را خشك كنيد .براي لكههاى كه عميق تر است شما بايد از پاك كنندههاى قوي تر استفاده كنيد.حتما بعد از ماده پاك كننده شيميايى از آب براى شستشو استفاده كنيد
🔸ازلكههايى كه كاملا اثرشان پاك نمى شود دست برداريد چرا كه ممكن است با سايش بيش از حد و مواد بيشتر بد رنگ تر و نمايان تر شوند و به كاغذ ديوارى لطمه بزند.
🔸از سيمهاى فلزي و حتى اسكاجهاى زبر و پودرهاى قوى و يا حلالهاى قوى مثل استون اصلا براى تميز كردن كاغذ ديوارى استفاده نكنيد چرا كه اينها به كاغذ ديوارى صدمه وارد مى كند
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357