4_5999107725169003502.mp3
5.94M
استاد محمود سلطانی
"رویکرد هوش متعادل"
عبور از نگرانی ها ٢۶٢
#زندگی_در_شرایط_بحران
AUD-20201228-WA0008.mp3
5.6M
"رویکرد هوش متعادل"
«ارتباط با کودک٢۶٣»
محمود سلطانی
.......:
تا این جا در مورد نقش خانواده صحبت کردیم حالا می رویم سر موضوع این که در خانواده با کودکمان چه کار کنیم و وارد بحث روش ها می شویم. در این جا در سه زمینه صحبت خواهیم کرد:
1. تولید: چه کار کنیم که کودک تفکر و درک و ذهنیت تولید پیدا کند؟ یکی از مسائلی که امروزه با آن درگیر هستیم این است که نسل های جدید و به خصوص کودکان امروز درک عظمت ندارند. ما بسیار محدود نگاه می کنیم چون همیشه سرمان پایین است و همیشه گرفتار روزمرگی های زندگی هستیم. بچه های ما در بازی هایشان درک عظمت ندارند بلکه درک ندرت و محدودیت دارند.
🔸به یاد دارید در یکی از جلسات گفتم که واژه ی «اتاق من» را بردارید. این واژه درک عظمت را از کودک می گیرد.«برو تو اتاق خودت، سلول خودت و با همین مقدار اسباب بازی که داری بازی کن». این حالت حقارت ایجاد می کند نه عظمت. بچه ها باید زیاد به طبیعت بروند، کوه و دشت بروند و در بازی هایشان عظمت را تجربه کنند. ما خرید اسباب بازی درک محدودیت را به کودک القاء می کنیم.
🔸 وقتی یک بسته لگو برای کودک می خریم و جلوی او می گذاریم درک او فقط در حد همان چند عدد لگو شکل می گیرد. به همین دلیل من طرح اتاق ساختنی ها را مطرح کردم که وقتی کودک وارد آن می شود با حجم نامحدودی آجره و اسباب بازی روبه رو شود. اولین بار هم در بم با سه پسربچه ی شیطون این طرح را پیاده کردم. هرچی این سه تا برای خودشون لگوها رو جدا کردند من باز هم برایشان ریختم، دوباره برای خودشان برمی داشتند، اونقدر لگو ریختم که دیدند دیگه نمیشه و همه روبا هم قاطی کردند. این کار درک عظمت به کودک می دهد. اصل در اتاق ساختنی ها این است که قطعه های خانه سازی تمام نشود و مربی مدام آن ها را شارژ کند. باید فراوانی باشد تا کودک درک ندرت پیدا نکند بلکه درک عظمت پیدا کند و بداند که هیچ چیز تمام نمی شود. ما دائماً نگاه ندرت داریم. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت18}
[مباحث کودک متعادل ]
.......:
🔸در جایی می خواندم که نوشته بود حتی به بچه هایتان نگویید که مثلاً این غذا را نصفش را الآن بخور و بقیه اش را عصری! بلکه باید به بچه ها گفت که بخور باز هم هست. وقتی دائم از عصرت و نگرانی و نداری صحبت می کنیم بچه ها درک عظمت نخواهند یافت.
🔸 در بم با خانمی در کلاس ها روبه رو شدم که شمالی بودند ولی در آن جا زندگی می کردند و خوشبختانه در زلزله خانواده شان سالم مانده بودند ایشان خیلی بشاش و شاد بودند و من هم حسابی از سرحالی ایشان تعجب کردم و بالاخره از ایشان پرسیدم که چه جوری توی این اوضاع وخیم آن موقع بم می توانند شاد و سرحال باشند؟ ایشان گفتند که این حال را مدیون پدرم هستم، پدر من در شهسوار یک کشاورز ساده هستند و ما وقتی بچه بودیم منزل ما یک زیر پله ای داشت که همیشه دربش قفل بود هر وقت اتفاقی می افتاد پدرم می گفتند که بچه ها اصلاً نگران نباشید ما توی این زیرپله حسابی پول داریم، از ما پول دارتر توی شهسوار نیست و یادمه که ما همیشه از این حرف پدرم احساس امنیت می کردیم و امروزه هم هر وقت جایی گیر می کنم توی دلم شادم که زیر پله پرپوله با این که میدونم اون زیر هیچ خبری جز بیل و کلنگ نیست اما ته دلم قرصه که پدرم به دادم میرسه.
🔸ببینید این خانم تفکر وفور داشتند اما ما کیف پولمون پر از پوله اما تا فرزندمان یک چیزی از ما می خواد که باب طبع ما نیست، سریع میگیم «من پول ندارم»، اقتدار نداریم به بچه حرفمان را بزنیم با حرف های بدتر اوضاع را خراب تر می کنیم. مثل خانمی که خودم با چشم خودم دیدم که به فرزندش که از او می خواست برایش اسباب بازی بخرد گفت: ببین آخه اگر من این رو بخرم دیگه پول نداریم شب شام بخوریم ها اونوقت بابایی گرسنه می مونه!!!! (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت19}
[مباحث کودک متعادل ]
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #هشدارهایتربیتی
✴️ طالبان و کودکی از دست رفته...
☑️ نگاهی به آثار خشونت در دوران نونهالی
🔘 و یک نتیجه کوچک:
🔆 بگذارید کودکانتان کودکی کنند، بازی و نشاط داشته باشند...
🔸آموزش آنها نباید همراه با فشار و تلخی باشد و الا نتایج جبران ناپذیری خواهد داشت...
💢 مثلا چه بسیار حافظان قرآن خردسالی که فشار در دوران کودکی آنها را از قرآن و دین زده کرد...
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📺انیمیشن #ناسور #قسمت_چهارم انیمیشنی زیبا در مورد واقعه کربلا🌹 «ناسور» راوی جراحتی است که از شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺انیمیشن #ناسور #قسمت_پنجم
انیمیشنی زیبا در مورد واقعه کربلا🌹
«ناسور» راوی جراحتی است که از شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و یارانش در دل همه آزادی خواهان جهان ایجاد شده است🖤
#محرم #یاحسین #التماس_دعا
https://eitaa.com/zandahlm1357
برای دوستان خودفورواردکنید🙏
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
پاسخ شماره ۱۳
برای درمان رماتیسم نیازی به مصرف دارو نیست
راهکار اول 👇
از مصرف مواد غذایی با طبع سرد پرهیز شود
مواضع را مداوم با روغن گرم یا روغن روماتیسم چرب نمایید
استفاده از نمد و کرسی برقی مفید است.
پودر ابردوا طبق دستور مصرف کنید
راهکار دوم 👇
#روماتیسم مفصلی یک بیماری مزمن است.
علت:غلبه بلغم (سردی وتری) در بدن خصوصا در مفاصل میباشد
علائم:
-درد استخوانهای ساق پا وکمر
-احساس خستگی و سستی دربدن
-اختلالات مفصلی
-تورم و درد مفاصل
پرهیزات:
ترک سردیها از برنامه غذایی
لبنیات,سرکه,ترشی,سیب زمینی,آب یخ وآب سرد,نوشابه,فست فودها,غذاهای بازاری و دارای مواد نگهدارنده,هوای سرد,حمام با آب سرد, زیاد ماندن در حمامهای معمولی, استخر,خواب زیاد,غم واندوه و...
مفیدات:
مصرف انواع غذاهای گرم مانند: فسنجان, قورمه سبزی,قیمه
-خوراک ارده+عسل نخود و آبگوشت در برنامه غذایی
درمان:
1_ماساژ اندامهای درگیر بدن باروغن سیاهدانه یاروغن بادام تلخ
۲_ایجادتحرک و ورزش مناسب
۳_اسطوخودوس,بابونه,سورنجان,سیاهدانه .بقسمت مساوی نیم پودر شود صبح و شب به صورت جوشانده هر بار فقط یک فنجان کمی شیرین میل شود.
درمان تکمیلی :
بادکش گرم و خشک در قسمتهای مختلف بدن بین 14 تا 40 مرتبه ،زالوی موضعی,حجامت عام،ساکرال و موضعی
پودر ابردوا طبق دستور مصرف کنید
میتوانید ماهی یکبار حجامت کنید ۳ تا ۶ ماه
اگر با مزاجتون سازگاری داشت میتونید هر
روز یک یا دو پیاله میل کنید (۴۰ روز)