3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نمیرید ازاینهمه تناقض
آدمایی که امکانات...مملکت خودشون رو استفاده میکنن ولی سنگ اجنبی رو به سینه می زنن.
فضای ولنگار مجازی نتیجش جز این نخواهد بود.
سعید عزتاللهی: من فقط امیدوارم که مردم ایران ما را ببخشند. از طرف تمام بازیکنان بابت این باخت عذرخواهی میکنم. متأسفم.
#قطر۲۰۲۲
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خوشحالی جو بایدن از برد تیم آمریکا در برابر ایران
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 وزیر نفت: هیچ گونه بدهی معوق با دولت عراق نداریم
🔹جواد اوجی در جمع خبرنگاران: میزان صادرات گاز به عراق نسبت به سال گذشته 1.5 میلیارد متر مکعب بیشتر بوده است.
2.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️نخست وزیر عراق در حرم امام رضا
🔹اتحاد بین ایران وعراق میتونه موجب شکوفایی اقتصادی هر دو کشور بشه و یک فرصت استثناییه با توجه به انتخاب نخست وزیر جدید عراق
🔴در بی شرفی و بی وطني کسایی که دیشب خوشحال شدن از باخت تیم ملی ایران همین یه فریم عکس کافیه.
دشمن ما از دوست نادون به ما دلسوز تر شد...
🔹وقتی حتی بازیکن #امریکا با اینکه برده و صعود کرده، از باخت #ایران و ناراحتی ایرانی ناراحته، تویی که رفتی تو خیابون بوق زدی و رقصیدی #بیشرفیت را تاریخی کردی!
🔹 تو انقد بیریشهای که حتی #امریکایی هم نیستی!
🔴مهاجم آمریکایی: بازیکنان تیم ملی ایران الهامبخش بودند
🔹تیموتی وهآ در صفحه اینستاگرام خود برای تیم ایران بهخاطر اینهمه غرور و عشقی که به مردم دارند،پیامی احساسی ارسال کرد.
🔹این مهاجم آمریکایی خاطرنشان کرد: آنها همیشه برای من چیزی فراتر از فوتبال بوده است و دوست دارم عشقم را به این تیم فوقالعاده (ایران) بفرستم. با تمام وجود غرور و عشق به کشور و مردمشان را نشان دادند. با احترام فراوان، شریکشدن در میدان با چنین عظمتی باعث افتخار بود.
🔹تارنمای آس در بازتاب این پیام احساسی مهاجم آمریکایی، یادآور شد: تیم فوتبال ایران با شکست مقابل آمریکا در آخرین بازی مرحله گروهی خود از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر حذف شد؛ اما برای تلاششان در این مسابقات، تأثیر بسیار خوب و مثبتی در بین رقبای خود بر جای گذاشت.
🔴بزرگترین باخت رو تو جام جهانی اسراییلیا دادن 🤔
🔹تازه فهمیدن چقدر منفور کل جهانن!
🔹طرفدار آمریکایی با پرچم فلسطین
#خبر
https://eitaa.com/zandahlm1357