eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.4هزار دنبال‌کننده
50هزار عکس
36.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام خوردن ملخ حلال است؟رهبری پاسخ👇 سلام علیکم اگر ملخی را که بال در آورده و پرواز می کند با دست یا به وسیله دیگری زنده بگیرند، بعد از جان دادن خوردن آن حلال است. و لازم نیست کسی که آن را می گیرد مسلمان باشد و در موقع گرفتن، نام خدا را ببرد، ولی اگر ملخ مرده ای در دست کافر باشد و معلوم نباشد که آن را زنده گرفته یا نه، اگرچه بگوید زنده گرفته ام، حلال نیست و همچنین خوردن ملخی که بال در نیاورده، و نمی تواند پرواز کند حرام است.
سؤال👇 سلام به نامحرم نهی از منکر هم باید کنیم؟پسران دم در منزل ما ،به دختران دبیرستانی کشف حجاب، متلک پرانی و.... انجام میدن باید رد بشم یا نهی از منکر کنم پاسخ👇 سلام علیکم برای امر به معروف و نهی از منکر تفاوتی بین محرم و نامحرم نیست. در صورتی که شرایط آن فراهم است، باید انجام شود البته با رفتار و کلامی مناسب، نه با عصبانیت و توهین.
سؤال👇 سلام پوشاندن حجاب از پسر بچه از چندسال باشه واجبه برادرشوهرم 12سال باپسر خودم که 10سالشه هم بازین داعم خونمونه من قبلا حجاب رعایت نمیکردم الان واجبه حجاب داشته باشه موقع نماز خانما که چادر دارن موقع سجده چادر زیر دست باشه سجده کرد درسته یا باید دست از زیر چادر دربیاریم بعد سجده کرد پاسخ👇 سلام علیکم ۱. حجاب در مقابل کسی که خوب و بد را می فهمد لازم است. ۲. اشکالی ندارد و نماز صحیح است.
سؤال👇 سلام وقت بخیر اعیاد شعبانیه رو خدمت شما تبریک میگم حاج اقا من برای یک نفر از یکی از دوستام خواهش کردم که رفت و ضامن شد و مقداری هم پول به اون شخص قرض داد الان اون شخص قسطاشو پرداخت نکرده و پولی رو هم که قرض گرفته نداده اون شخصی که ضامن شده و پول قرض داده به من میگه مقصر شما نیستی که اون بدحسابی کرده ولی من عذاب وجدان دارم و از نظر شرعی میترسم دین به گردن من باشه و حق الناس به گردنم بیفته الان تکلیف من چی هست همین که شخص ضامن میگه به من ربطی نداره کافیه مقلد مقام معظم رهبری هستم پاسخ👇 سلام علیکم هرچند ایشان به اعتبار شما ضامن این فرد شده اند، اما الان که ایشان نسبت به شما ادعایی ندارد، چیزی بر عهده شما نیست.
سؤال👇 سلام خداقوت اعیاد شعبانیه برشما مبارک مرجع تقلید: مقام معظم رهبری روزه های باقیمانده کفاره از (۲۹ روز) رانتوانیم تا ماه رمضان بگیریم آیا شامل کفاره جمع میشود؟ کفاره جمع چیست؟ با تشکر وسپاس پاسخ👇 سلام علیکم اعیاد بر شما و همه شیعیان مبارک خیر، کفاره ای برای این موضوع نمی باشد. کفاره جمع : شصت روز روزه گرفتن که سی و یک روز آن لازم است پشت سرهم باشد و شصت فقیر را اطعام دادن می باشد.
سؤال👇 سلام علیکم . حلول ماه شعبان و اعیاد این ماه رو تبریک میگم . چند روز پیش از دستفروشی ۶ عدد کاسه خریدم و وقتی به منزل رسیدم متوجه شدم فروشنده یک کاسه بیشتر داده است .حال تکلیف من چیست ؟باید به فروشنده مراجعه کنم و اشتباه را بگویم ؟ یا جون من در این اشتباه دخالتی نداشته ام وظیفه ای بر گردنم نیست ؟ مرجع : مقام معظم رهبری البته برای من گاهی پیش آمده که این چنین اشتباهاتی شده مثلا یکبار هم در شهر دیگری پارچه خریدم و وقتی به وطن مراجعه کردم موقع برش زدن پارچه متوجه شدم فروشنده نیم متر پارچه بیشتر داده است و البته من به هیچ طریقی دسترسی به فروشنده نداشتم . در این موارد چه باید کرد ؟ پاسخ👇 سلام علیکم اعیاد بر شما و همه شیعیان مبارک در این صورت لازم است به فروشنده گفته شود و در مواردی که به هیچ وجه دسترسی به وی وجود ندارد، لازم است مبلغ آن از طرف وی به فقیر صدقه داده شود.
صفحه امر به معروف و نهی از منکر .......: @zandahlm1357
💐 امام صادق علیه‌السلام به هانی تمار فرمودند: صاحب‌الزّمان را غیبتی است که باید در غیبت وی بندگان خدا از انحراف، پناه به خدا ببرند و دین خود را از کف ندهند. 🌷 📚مهدی موعود، ص373 🙏 او حاضر است، ولی ظاهر نیست، ما ظاهریم، اما حاضر نیستیم! او منتظر حضور ماست و ما منتظر ظهور اوییم! ✅ خدا کند که ما حاضر شویم، تا او ظاهر شود. در غیبتش مقصریم و در ظهورش موثر. 🌐 امام زمان (عج)، آمدنی نیست، آوردنی ست!!! منتظران ، خود باید باشند. ‼️همه‌ی بار اصلاح جامعه را به دوش امام عصر (عج) نگذاریم. نسبت به خود، خانواده و دیگران نباشیم. 🌺 https://eitaa.com/zandahlm1357
چی بگم آخه؟.pdf
2.33M
📙 چــــی بگم آخــــــه⁉️ ✨بهترین و کامل‌ترین کتاب کار با موضوع گفتگوهای کوتاه، مرتبط با امــر به معــروف و نهی از منڪـر، با تأڪید بر جرائم اخلاقی مشهــــود 🌱مجموعہ‌ای از بهترین تشڪرها و تذڪرها، با همکارۍ جمعی از طلاب و دانشجویان و با نظارت 🍀