فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره حاج مهدی رسولی از فردی که می خواست باهاش عکس بگیره😊
#خبر
@zandahlm1357
40.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم | سفر کتابها
🔹روایتی از توزیع بیست هزار جلد کتاب اهدایی تولیت آستان قدس رضوی در نقاط روستایی و کم برخوردار کشور
#خبر
@zandahlm1357
#اطلاع_رسانی | آیین رونمایی و معرفی "مصحف مشهد رضوی"
📚 کاملترین مجموعه دستنویس قرآن به خط حجازی از سدهی نخست هجری
🔺 پنجشنبه، ۲۵ آبانماه؛ ساعت ۹ تا ۱۱
🔺 حرم مطهر امام رضا علیهالسلام، کتابخانه آستان قدس رضوی، تالار قدس
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قابل توجه کسایی که شعار #زن_زندگی_ازادی میدن و به اسلام و #حجاب ما توهین میکنن ..
🔺اینا همونایین که مزدور ها و بالا دست های فارسی زبانشون اسلام رو مسخره میکنن و برای یه مشت ساده لوح نسخه بیدینی میپیچن، هموناکه دستورات منطقی و عادلانه اسلام رو با شایعات کثیف زیر سوال میبرن و ایمان رو عقب ماندگی معرفی میکنن!
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تکدیگری به سبک منوتو؛ دست دراز مجری این شبکه برای گدایی از مردم!
🔸 شیوهای که سالیان متمادی تلویزیونهای لسآنجلسی دنبال میکردند، حال توسط این رسانه به اجرا درآمده تا متوجه شویم عاقبت حمایت اربابان غربی از این رسانهها چیزی جز خالی کردن پشت مزدورانشان نخواهد بود.
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره جالب رهبر انقلاب از مجلسی که علامه طباطبائی، امام خمینی(ره) را استاد خود خطاب کرد.
#خبر
@zandahlm1357
#خواجه_عبد_الله_انصاری
🔹الهی ای مهربان فریاد رس، عزیز آن کس که بها تو یک نفس، ای یافته و یافتنی از مُرید چه نشان دهند جُز بی خویشتنی، همه خلق را محنت از دوری است و مُرید را از نزدیکی، همه را تشنگی از نایافت آب و مُرید را از سیرابی
🔹الهی یافته می جویم، با دیده ور میگویم چه جَویم که دارم ف که بینم چه گویم، شیفتهٔ این جست و جویم، گرفتار این گفت و گویم
تا جان دارم غم تو را غمخوارم
بی جان غم عشق تو به کس نسپارم
🔹الهی تو موجود عارفانی، آرزوی دل مشقانانی، یاد آور زبان مدّاحانی، چونت نخوانم که نیوشندهٔ آواز راعیانی ف چونت نستانم که شاد کنندهٔ دل بندگانی، چونت ندانم که زین جهانی و دوست ندارم که عیش جانی
یارب ز شراب عشق سر مستم کن
در عشق خودت نیست کن وهستم کن
از هرچه ز عشق خود تهی دستم کن
یکباره به بند عشق پا بستم کن
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸🌸 مقطع تلاوت استاد کامل یوسف
سوره مبارکه #فرقان
🔆إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا
🔅مگر آنانی که دست از بتپرستی بردارند و ایمان بیاورند و کار خوب بکنند. خدا هم، بدیهایشان را تبدیل به خوبیها میکند؛ زیرا خدا آمرزندۀ مهربان است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پدرم عالم ديني و ملاي بزرگي بود. برخلاف مادرم كه خيلي گيرا و حراف و خوش برخورد بود، پدرم مرد ساكت، آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقام معظم رهبري، هنگامي كه با سؤال دوباره جوانان مبني بر چگونگي شناخت خود از خداوند مواجه ميشوند و ميبينند كه نوع انتظار جوانان، استدلالهاي علمي است، و گويا تنها از اين دريچه است كه ميتوان به توحيد و شناخت خداوند رسيد و به اعمال عبادي و ايمان قلبي كه از كودكي و در خانواده آغاز ميشود و دريچه مطمئن معرفت ديني است، توجه كمتري ميشود، دوباره تاكيد ميكنند كه: البته من به صورت ايماني، از خانواده گرفتم و به صورت معرفتي، بعدها با فكر و با مطالعه ي كتابهاي استدلالي، توانستم به معرفت استدلالي دست پيدا كنم. عزيزان من، ميتوانم به شما بگويم كه معرفت استدلالي لازم است، اما آن چيزي كه انسان را نجات ميدهد و به حركت وا ميدارد، همان معرفت ايماني است، يعني وقتي كه ابوذر مسلمان شد، پيامبر اسلام نرفته بود برهان نظم و برهان خلف و برهان علت اولي را براي او بيان كند و بگويد به اين دليل خدايي هست و خدا يكي است و اين بتها خدا نيستند. نخير، با آن بيان پر جاذبه ي خودش، ايماني را در دل ابوذر انداخته
بود. ميدانيد، آن بياني كه بر اثر نورانيت ايمان در دل انسان به وجود ميآيد، حالا چه آن را پدر و مادر به انسان بدهند، چه يك بزرگتر ديگر، چه يك حادثه كه گاهي آن ايمان ناب را به انسان ميبخشد، كه آن براي انسان، خيلي بيشتر به كار ميآيد، تا آن استدلالها، اگر چه آن استدلالها حتما لازم است، زيرا در آن ايماني كه گفتم، ممكن است گاهي وسوسه بشود، بعضي بيايند و خدشه بكنند. انسان براي اين كه خودش را از آن وسوسهها به جاي امني برساند، به آن استدلال احتياج دارد. آن استدلال، مثل ستوني، مثل ديواري است كه انسان به آن تكيه ميدهد و خيالش آسوده است كه جاي وسوسه و دغدغه نيست، يعني كسي نمي تواند در انسان، ترديد ايجاد كند. اما آن چيزي كه انسان را به كار ميآيد، به حركت وادار ميكند و در ميدانهاي زندگي كمك ميكند، همان اعتقادي است كه از ايمان، از محبت، از جاذبه و از شور و عشق، حاصل ميشود. (۳) مقام معظم رهبري در چنين خانواده اي، با توحيد ناب و معرفت ايماني آشنا شده، رشد يافته و آماده حضور در صحنههاي جدي زندگي و مبارزه شدند. وضعيت مادي خانواده ايشان چندان مناسب نبود، اما معنويت و طهارت همراه با قناعت عزتمندانه، زندگي شيريني را براي آنان به وجود آورده بود. كودكي آقا سيد علي مصادف با ايام جنگ جهاني دوم و اشغال ايران از سوي متفقين بود. با اين كه مشهد در كرانه جنگ واقع بود و همه چيز نسبت به شهرهاي ديگر كشور در آن ارزان و فراوان بود، با اين حال، وضعيت خانوادگي ايشان طوري بود كه اغلب نان جو ميخوردند و بندرت نان
گندم تهيه ميشد. آقا سيد علي شبهايي را به ياد دارند كه در منزل شام نداشتند و با پول خردي كه بعضي وقتها مادر بزرگشان ميداد، قدري كشمش يا شير ميخريدند و با نان ميخوردند. (۴) منزل پدري كه آقا سيد علي در آن جا متولد شدند، خانه اي حدود ۶۰- ۷۰ متري، در محله فقيرنشين مشهد بود كه فقط يك اتاق و يك زيرزمين داشت و هنگامي كه براي پدرشان ميهمان ميآمد، همگي به زيرزمين ميرفتند تا در آن تنها اتاق، از ميهمان پذيرايي شود. بعد، عده اي از علاقه مندان پدرشان، زمين كوچكي را كه كنار اين منزل بود، خريده و به آن اضافه كردند و منزل داراي سه اتاق شد. اغلب مادر بزرگوارشان از لباسهاي كهنه پدر، برايشان لباس تهيه ميكرد كه غالبا داراي چند وصله بود. (۵) پي نوشت ها: ۱- گفت و شنود رهبر معظم انقلاب با گروهي از نوجوانان و جوانان ۱۴/۱۱/۷۶. ۲- پيشين. ۳- پيشين. ۴- روزنامه جمهوري اسلامي ۲۰/۵/۶۴. ۵- پيشين. منابع مقاله:
زندگينامه مقام معظم رهبري، مؤسسه فرهنگي قدر ولايت؛
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
قرآن و نهج البلاغه اين كتاب وقتى در كنار قرآن قرار بگيرد، يقينا تالى قرآن است. يعنى ما ديگر كتابى ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بيان دردها و درمان آنها
خوب ما، ملت ايران، به عنوان كسانى كه پايه هاى اين نظام را روى دوشمان گرفته ايم اگر امروز به نهج البلاغه مراجعه كنيم در آن چيز جالبى خواهيم يافت.
بيماريهايى كه در اين موقعيت ما را تهديد مى كند و درمان اين بيماريها، براى ما ارزنده و حياتى است كه برويم و اين درمانها را جستجو كنيم. نمى خواهم بگويم همه آن حوادثى كه در صدر اسلام اتفاق افتاده، امروز هم همانها مو به مو اتفاق مى افتد، نه. اما جهت گيريها يكى است. دل مؤمنين با دل مؤمنان آن روز است، اميد مؤمنين امروز با اميد مؤمنان آن روز، ترديد منافقين و ضعاف الايمان امروز همانند ترديد منافقين و ضعاف الايمان آن روز است. همدستى مخالفان و توطئه گران امروز همانند همدستى مخالفان و توطئه گران آن روز است. محورى بودن نظام ما مانند محورى بودن نظام صدر اسلام، مردم گرايى نظام ما مانند مردم گرايى نظام صدر اسلام است. قبول قرآن به عنوان سند اصلى، نسخه كامل و مجسم كننده وضعيت آرمانى و ايده آل، اينها جهت گيريهاى كلى است و اين جهت گيريها يكى است. پس طبيعى است اگر ما منتظر بيماريهايى باشيم مشابه بيماريهاى آن روز كه اگر آن بيماريها را از پيش بشناسيم خودمان را براى مقابله با آنها آماده خواهيم كرد. نهج البلاغه آن بيماريها را يكى يكى به ما
معرفى مى كند. با اينكه على الظاهر
كتاب گزارش تاريخى نيست، اما سخن امير المؤمنين « عليه السلام » گزارش تاريخى است، البته اگر من مى خواستم در اين زمينه شاهد ذكر بكنم و بگويم كه امير المؤمنين « عليه السلام » چطور جامعه معاصر خودش را با بيان دردها و درمانها ترسيم مى كند، اگر مى خواستم تشريح كنم كه چطور امير المؤمنين « عليه السلام » نسخه اى به دست ما مى دهد كه وقتى آن نسخه را مطالعه مى كنيم، مى فهميم مخصوص چه نوع بيمارى است، و ما امروز بيماريش را مى شناسم، اگر مى خواستم اين را بگويم، بايستى يك رساله بنويسيم. متأسفانه همانطور كه گفتم از ما ديگر نبايد توقع داشت، برادرانى كه فراغت دارند دنبال اين كارها بروند. اما بايد بگويم كه جستجوى اين مسأله از نهج البلاغه خيلى زحمت هم ندارد، بگرديد، همينطور تورّق بكنيد خودش را به شما نشان خواهد داد.
#بازگشت_به_نهج_البلاغه
✍#آیت_الله_خامنه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 67 🎧آنچه خواهید شنید؛ ❣ عاشقی بلدنیستی؟ نمیتونی قلبتو از غیر، خالی کنی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روانشناسی قلب 68.mp3
6.01M
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 68
❣قلب...
فقط زمانی میتونه درگیر آسمون بشه؛
که از زمین... رها باشه!
👌زنجیرهایی که؛
قلبتو،به زمین وصل کردند؛ باز کن...
پرواز سخت نیست.
🕌در محضر امام روح الله (۱۶۷)
💠 از رجایی و باهنر بیاموزیم
📌 امام خمینی (ره ):
چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند،تغییر میکنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست،تحت تأثیر آن مقامی که پیدا میکنند. واقع میشوند،و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوّت نفسی که دارند.
آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب، یکیشان #رئیس_جمهور بود ، یکیشان #نخست_وزیر بود، اینطور نبود که #ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند. یعنی، آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۳۵
دیدار حضرت امام خمینی(ره) با رئیس جمهور ٬ نخست وزیر و هیأت به مناسبت هفته دولت
مورخ: ۱۳۶۵/۰۶/۰۸
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ميزان محبوبيت امام تصوير ميزان محبوبيت امام شايد كاري نسبتاً دشوار باشد از آن بابت كه بحث از رابطة
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نماز باران و بلعيدن دوشيره در پرده
در زمان حكومت ماءمون - خليفه عبّاسى - در يكى از سالها خشك سالى شد و زراعت هاى مردم در كم آبى سختى قرار گرفت، ماءمون در يكى از روزهاى جمعه به حضرت علىّ بن موسى الرّضاعليهما السلام پيشنهاد داد تا آن حضرت جهت بارش باران و رفاه مردم چاره اى بينديشد.
امام عليه السلام فرمود: بايستى مردم سه روز - شنبه، يك شنبه، دوشنبه - را روزه بگيرند و در سوّمين روز جهت دعا و نيايش به درگاه پروردگار متعال عازم بيابان گردند.
پس چون روز سوّم فرا رسيد، حضرت به همراه جمعيّتى انبوه به صحراء رفتند و سپس امام عليه السلام بر بالاى بلندى رفت و پس از حمد و ثناى الهى اظهار داشت:
پروردگارا، تو حقّ ما اهل بيت را عظيم و گرامى داشته اى، اينك مردم به تبعيّت از فرمانت به تو روى آورده و متوسّل شده اند ؛ و به اميد رحمت و فضل تو به اينجا آمده اند و آرزوى بخشش و احسان تو را دارند.
خداوندا! بر آنها باران رحمت و بركت خود را فرود فرست تا سيراب و بهره مند گردند.
در همين لحظه، ناگهان باد، شروع به وزيدن گرفت و ابرى ظاهر گشت و صداى رعد و برق عجيبى در فضا پيچيد و مردم حالتى شادمانه به خود گرفتند.
حضرت جمعيّت را مخاطب قرار داد و فرمود: آرام باشيد، اين ابر براى
شما نيامده است، ماءموريت او جاى ديگرى است.
و پس از آن، ابر ديگرى نمايان شد و اين بار نيز مردم شادمان شدند، همچنين امام عليه السلام فرمود: آرام باشيد، اين ابر ماءموريّتش براى جمعيّت و سرزمينى ديگر است.
و به همين منوال تا دَه مرتبه ابر آمد و حضرت چنين مى فرمود.
تا آن كه در يازدهمين مرحله، امام عليه السلام اظهار نمود: اين ابر براى شما آمده است، اكنون شكرگزار خداوند متعال باشيد و برخيزيد به خانه هايتان بازگرديد، كه تا به منازل خود وارد نشويد، باران نخواهد باريد.
امام جواد عليه السلام در ادامه روايت فرمود: تا زمانى كه مردم به خانه هايشان نرفتند، ابر از باريدن خوددارى كرد ؛ امّا به محض آن كه مردم داخل خانه هاى خود شدند، باران به قدرى باريد كه تمام رودها و نهرها پر از آب شد و مردم مى گفتند: اين از بركت وجود مقدّس فرزند رسول خدا صلى الله عليه و آله است.
بعد از آن، امام رضا عليه السلام در جمع مردم حضور يافت و ضمن سخنرانى مهمّى فرمود:
اى مردم! احكام و حدود الهى را رعايت كنيد ؛ و هميشه در تمام حالات، شكرگذار نعمتها و رحمت هاى خداوند باشيد، معصيت و گناه مرتكب نشويد، اعتقادات و ايمان خود را نسبت به خداوند و رسول و ائمّه اطهار عليهم السلام تقويت نمائيد.
و نسبت به حقوقى كه بر عهده يكديگر داريد بى توجّه نباشيد
و آنها را رعايت كنيد، نسبت به يكديگر دلسوز و يارى، مهربان باشيد ؛ و بدانيد كه دنيا وسيله اى است براى عبور به جهانى ديگر، كه اءبدى و جاويد مى باشد.
سپس امام جواد عليه السلام افزود: بعد از اين جريان، عدّه اى از سخن چينان دنياپرست و چاپلوس نزد ماءمون رفتند و گفتند: اين شخص - بعنى امام رضا عليه السلام - با اين سحر و جادويش همه را شيفته خود گردانيده است و مردم را بر عليه خليفه و دستگاهِ حكومت تحريك مى كند.
لذا ماءمون شخصى را فرستاد تا حضرت رضا عليه السلام را نزد وى آورد ؛ و چون حضرت وارد مجلس ماءمون شد، يكى از وزراى حكومت به امام خطاب كرد و گفت: تو با آمدن باران، ادّعاهائى كرده اى ؛ چنانچه در كار خود صادق و مطمئنّ هستى، دستو بده تا اين دو شيرى كه بر پرده خليفه نقاشى شده اند، زنده شوند.
امام رضا عليه السلام بانگ برآورد: اى دو شير درّنده! اين شخص فاجر را نابود كنيد، كه اءثرى از او باقى نماند.
ناگهان آن دو عكس به شكل دو شير حقيقى در آمدند و آن وزير سخن چين دروغ گو را دريده و بدون آن كه قطره خونى از او بريزد، او را بلعيدند.
و آن گاه اظهار داشتند: ياابن رسول اللّه! اجازه مى فرمائى تا ماءمون را نيز به دوستش ملحق گردانيم؟
ماءمون با شنيدن اين سخن بيهوش شد و
روى زمين افتاد و چون او را به هوش آوردند، دو مرتبه آن دو شير گفتند: اجازه بفرما تا او را نيز نابود كنيم؟
حضرت فرمود: خير، مقدّرات الهى بايد انجام پذيرد و سپس به آن دو شير دستور داد تا به جاى خود بازگردند و آنها نيز به حالت اوّليه خويش بازگشتند.
و ماءمون به امام رضا عليه السلام گفت: الحمدللّه، كه مرا از شرّ اين شخص - حميد بن مهران - نجات بخشيدى.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
- سمیطیه: گروه چهارم معتقد بودند که پس از امام صادق (علیه السلام) پسر دیگرش محمد – ملقب به دیباج –
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
- واقفیه:
پس از شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) در سال ۱۸۳ هجری، عواملی دست به دست هم داده تا عده ای امام کاظم (علیه السلام) را آخرین امام و مهدی موعود دانسته و بر این اساس، بر او توقف نموده و امامت امام رضا (علیه السلام) و سایر امامان معصوم (علیه السلام) را نپذیرفتند.
توقف کنندگان بر امام کاظم (علیه السلام)، خود به گروههایی از حیث چگونگی رحلت و غیبت و ظهور و قیام امام کاظم (علیه السلام) تقسیم میشدند و مسألة وقف بر امام کاظم (علیه السلام)، چنانچه خواهد آمد توسط عده ای از اصحاب برجسته و وکلای آن حضرت (علیه السلام)، به راه انداخته و تبلیغ و حمایت میشد و با توجه به این که مبلغان آن، از جایگاه علمی و اجتماعی بالایی برخوردار بودند، مشکلات فراوانی را برای جامعة شیعه به وجود آوردند.
در مورد مدت دوام و زمان انقراض این فرقه گفته شده که بر خلاف پندار برخی از دانشمندان شیعه در قرن پنجم که تصور میکردند که این گروه تا آن زمان منقرض شده اند، پیروان این مذهب حداقل تا اواسط قرن ششم وجود داشته اند. [۳]
امّا با گذشت زمان، بیشتر شیعیان، فرزند ارشد امام کاظم (علیه السلام) یعنی حضرت رضا (علیه السلام) را به عنوان امام و جانشین ایشان پذیرفتند. این گروه از شیعیان با نام «قطعیّه [۱] » شناخته شدند. پس در آغاز قرن سوم هجری، اکثریت شیعیان امامی از امام رضا (علیه السلام) به عنوان امام مفترض الطاعة خود اطاعت مینموده اند. [۲]
چنانچه گذشت تا زمان امامت امام رضا (علیه السلام) شیعه به فرقههای بسیاری تقسیم شد که در این پژوهش برآنیم که به فرقههای موجود و مهم تر در زمان آن حضرت (علیه السلام)، و تعامل امام (علیه السلام) با آنها بپردازیم.
----------
[۳]: مدرسی طباطبایی، پیشین، ص ۱۲۴.
[۱]: قطعیّه: گروهی از شیعیان که به وفات امام کاظم (علیه السلام) و جانشینی امام رضا (علیه السلام) پس از ایشان، قطع و یقین یافته بودند. ر. ک: ناشی اکبر، پیشین، ص ۷۳؛ نوبختی، پیشین، صص ۷۹-۸۰.
[۲]: مدرسی طباطبایی، پیشین، صص ۱۲۶-۱۲۸.
#فرقه_های_درون_شیعی
✍نعمت الله صفری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
👇👇👇👇👇👇 قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چشم به راه - قسمت نهم.mp3
11.59M
🎬قسمت: نهم
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
@zandahlm1357
19 آبان 1402 - چند دقیقه برای تفکر - شبکه 4 - ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۲.mp3
26.52M
🔹 متافیزیک انقلاب و دیپلماسی داروینی
(دوگانه خداپرستان و کدخداپرستان)
نشست سیاست خارجی فاعل یا منفعل؟) - به احترام شهدای فلسطین- ۱۳۹۴
چند دقیقه برای تفکر
شبکه_چهار
📅 پخش: ۱۴۰۲/۰۸/۱۹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@zandahlm1357