#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
در مورد ساده زيستي ايشان، اين را بگويم كه يك وقت، كسي ندارد و ساده زيست است، آن خيلي كمال نيست. انسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يكي از نكاتي كه لازم است بگويم، اشراف حضرت آقا به مسائل مختلف است. اين هم خيلي جالب است. يعني براي همه آنهايي كه از قشرهاي مختلف، فرهنگي ها، هنرمندان، شعرا، قرّاء، روحانيون، دانشگاهي ها، خدمت حضرت آقا رسيده اند، اشراف و آگاهي ايشان به مسائل جداً جالب بوده است. ببينيد حضرت آقا در ملاقاتهاي تخصصي با قشرهاي مختلف دارند، كليات بيان نكرده اند. يعني نصيحت كلي نكردند. بلكه مثل يك كارشناس عالم و آگاه، در آن حوزه وارد شد ه اند و نظر داده اند. چند سال پيش كارگردانها و اصحاب هنر و سينما آمدند. حضرت آقا صحبت زيبا و كارشناسانه كردند. ما در همه حوزهها اين را از آقا ديده ايم. يك روز جمعي از گروه فضلاي رشته فلسفه` حوزه، خدمت ايشان آمدند. يك ملاقات دو سه ساعته اي بود. پخش نشد. رسانه اي نشد. آنان برجستگان رشته علوم عقلي در حوزه بودند. خوب، جلسه تخصصي بود. آنجا
حضرت آقا در مباحث فلسفه و تاريخ و زندگي بعضي از فلاسفه، آن چنان مسلط و آگاهانه و زيبا صحبت كردند كه اين آقاياني كه رشته شان همين است، بعدا به من فرمودند ما اسم بعضي از اين آقايان را كه جزو علماي فلسفه هستند، نشنيده بوديم. حضرت آقا قضايايي هم از زندگي آنها تعريف كردند، در صورتي كه ما اسم اينها را هم نشينده بوديم. يعني در هر ديداري، خصوصاً ديدارهاي تخصصي كه با حضرت آقا انجام ميشود، ايشان به عنوان يك كارشناس خبره و آگاه در اين حوزه، حرف ميزنند و نظر ميدهند كه براي آنان هم قابل استفاده است.
بخشي هم داريم در دفتر به نام بخش معمَّرين كه مسئول سر زدن و رسيدگي به روحانيون تقريباً شصت وپنج سال به بالا در گوشههاي كشور، در روستاها و اين طرف و آن طرف، ميباشد؛ آنهايي كه كسي از اينها سراغ نمي گيرد. روحانيون تا وقتي كه مسجد و منبر و محراب دارند، مريدهايشان تا حدودي به آنها ميرسند. همين قدر كه خانه نشين شدند يا فوت كردند، ديگر فراموش ميشوند. اين آفتي است كه روحانيون ما به آن گرفتار هستند. مردم بايد تجديد نظري در اين برخوردشان بكنند. برادران ما به استانها و شهرستانها و حتي به روستاها ميروند و گزارشي هم از وضعيت آن افراد مينويسند، در حد سه چهار سطر براي هر نفر. تاكنون حدود سيصد نفر را رفته اند، گزارش شصت هفتاد صفحه اي تهيه ميشود. من خودم واقعش با اينكه حجم كار من، چه كيفيت، چه كميت، اصلاً قابل مقايسه با كار حضرت آقا نيست؛ در عين
حال گاهي اين گزارشها را نمي رسم دقيق بخوانم، با اينكه كار ما هم هست. ولي من همين جور ميفرستم كه خدمت آقا بدهند. فكر هم نمي كردم كه حضرت آقا بخوانند. ديدم ايشان خوانده اند و نظر داده اند. من تعجب ميكردم كه حضرت آقا اينها را خوانده اند و كنار بعضيها حاشيه نوشته اند!
مثلاً يك جا نوشته اند: از زحمات شما بسيار متشكرم. خداوند از شما قبول فرمايد. اولاً بعضي محتاج كمك بيشتري بودند، لازم است به آنها كمك كنيد. از قبيل شمارههاي علامت زده شده صفحات فلان! يعني اين جور با دقت ملاحظه ميفرمايند. يك نمونه از حاشيههاي ايشان را ميخوانم: «با تشكر از جناب عالي و ديگر دوستاني كه در اين طرح همكاري كردند. عرض ميكنم اين گزارش شما تكليف حقير را سنگين كرد. از كساني نام برديد كه مستمراً يا براي قضيه خاصي از قبيل بيماري، تحصيل فرزند، يا تعمير خانه، محتاج كمك هستند و علي الظاهر فعلاً امكاناتي در اختيار اين حقير هست. لطفاً زحمت بكشيد و اين اشخاص را در ميان اين فهرست مشخص كنيد و كمك مناسب و ممكن را به آنها بفرماييد. »
در مورد ديگري كه گزارشهايي خدمتشان داديم، دستوراتي داده اند و بعد فرموده اند: «نمي دانم جزئيات زندگي اشخاص را از كجا دانسته ايد. مثلاً سن اشخاص، افراد تحت تكفل، سطح معلومات و غيره. بيم آن دارم كه في المجلس به صورت خفت آور از آنان سؤال شده باشد كه هيچ درست نيست. مگر اينكه در خلال صحبت به طور عادي فهميده شود. »
البته هيئتي كه از طرف دفتر حضرت آقا ميروند و تفقدي ميكنند و احوالي ميپرسند، واقعاً هم همين جور است يعني از لابه لاي صحبت ها، جواب اين سؤالها را ميگيرند. حضرت آقا نگرانند كه مبادا اين سؤالهايي كه ميكنيد و اين اطلاعاتي كه به دست ميآوريد، به صورت خفت آور باشد. اين هم باز از دقتهاي ايشان در اين مباحث ميباشد كه خيلي جالب است.
در مورد نامههايي كه به حضرت آقا ميرسد، ايشان عنايت دارند كه اين نامهها حتماً جواب داده بشود، مخصوصاً نامههايي كه به دست خودشان ميرسد، ولو اقدامي ندارد. حضرت آقا ميفرمايند كسي كه نامه به اينجا ميدهد، حتماً همه جاها رفته و نااميد شده است، آخرين جا اينجا است، به ما پناه آورده، لذا بررسي كنيد. اگر واقعاً راهي دارد كه به او كمك بشود، انجام بدهيد، اگر نه، با او تماس بگيريد يا برايش بنويسيد اين چيزي كه شما ميخواهيد، در خواستي كه شما داريد، در حدّ مقدورات و امكانات ما نيست.
او بداند كه نامه اش به دفتر رهبري آمده، خوانده شده و پاسخي، ولو پاسخ «نه» به او داده شده باشد.
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اهميت خانواده و وظايف آن در جلوگيرى از انحراف فرزندان فخر پيامبر روح مكرم رسول اكرم و ائمه هدي- ص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفكر در جهت هدايت
ملت ما يك قدري در حال اين افراد تفكر كند. پدر و مادرهاي اين جوانهاي گول خورده، اين دخترهاي گول خورده، اين پسرهاي گول خورده، تفكر كنند و آنها را هدايت كنند. ما خير شما را ميخواهيم. (۲۳۸)
۱/۴/۶۰
نصيحت اولاد
من كراراً به اين مادرها و پدرها و به اين جوانهاي گول خورده نصيحت كردم كه اولاد خودتان را نصيحت كنيد، اولاد خودتان را بازداريد از اينكه آلت دست جنايت جنايتكاران بشوند. (۲۳۹)
۸/۴/۶۰
توجه به بچهها
پدر و مادرها توجه كنند بچه هايشان راكه چه ميكنند و چه ميگذرد، اين دختر بيچاره را نگذارند كه در دام اينها۱ بيفتد، اين پسر بيچاره را نگذارند كه در دام اينها بيفتد، خودشان آنها را نصيحت كنند و اگر نصيحت پذير نيستند معرفي كنند. (۲۴۰)
۱۹/۵/۶۰
حساسيت نقش خانواده
نقش خانواده و خصوص مادر در نونهالان و پدر در نوجوانان بسيار حساس است؛ و اگر فرزندان در دامن مادران و حمايت پدران متعهد به طور شايسته و با آموزش صحيح تربيت شده و به مدارس فرستاده شوند، كار معلمان نيز آسانتر خواهد بود. اساساً تربيت از دامان پاك مادر و جوار پدر شروع ميشود و با تربيت اسلامي و صحيح آنان استقلال و آزادي و تعهد به مصالح كشور پايه ريزي ميشود. (۲۴۱)
۳۱/۶/۶۰
---------------------------
۱. اشاره به جوانان كه ادعاهاي دروغين گروهكهاى منحرف آنان را فريب داده است.
تلاش در جهت نجات جوانان از تباهي
پدران و مادران اين كو دكان معصوم و جوانان بي تجربه ۱ كوشش كنند و جوانان و عزيزان خود را از اين مهلكه كه دنيا و آخرت آنان را تباه ميكند نجات دهند. و ملت مبارز و متعهد با هوشياري و پشتكار، جوانان و نو نهالان را كه سرمايه و مخازن ارزشمند كشورند از شرّ اين منحرفين امريكايي۲ نجات دهند. (۲۴۲)
۳۱/۶/۶۰ مراقبت از فرزندان
مادران و پدران متعهد از رفت و آمدهاي فرزندانشان سخت مراقبت نمايند و آنان را زير نظر بگيرند تا خداي ناكرده صيد منافقان امريكايي و منحرفان روسي نگردند، و وضع درسي آنان را دنبال كنند، چرا كه نقش مادران و پدران در حفظ فرزندانشان در سنين دبستان و دبيرستان بسيار مهم و ارزشمند است.
بايد توجه داشته باشند كه فرزندانشان در سنيني هستندكه با يك شعار گمراه كننده فريب ميخورند و خداي ناكرده به راهي قدم ميگذارند كه جلوگيري از آن از هيچ كس ساخته نيست. مادران و پدران توجه داشته باشندكه آنان از همه كس مؤثرتر براي نجات فرزندانشان از گرداب جهل و فساد ميباشند. به همين جهت، دلسوزانه و متعهدانه با اساتيد فرزندانشان در تماس باشند و آنان را در اين مهم ياري دهند و از آنان ياري گيرند. اميدوارم اين نونهالان، استقلال فرهنگي، سياسي، اقتصادي و نظامي فرداي ما را تأمين كنند، و ما را از شرّ ابرقدرتها نجات دهند و پايه گذاران جهان سوم راستين گردند. (۲۴۳) ۱/۷/۶۱
۱. اشاره به جواناني كه ادعاهاى دروغين گروهكهاى منحرف آنان را فريب داده است.
۲. اشاره به گروهكهاى منحرف و ضد انقلاب.
------------------------
#جایگاه_زن_از_دیدگاه_امام_خمینی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#سبک_زندگی_شاد ۱۴ عطرهای خوشبو 🍎خوراکی های نشاط اور لباس های خوشرنگ و مرتب، تفریح به اندازه ی مناسب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبک زندگی شاد 15.mp3
8.08M
#سبک_زندگی_شاد ۱۵
آدمای صبور، عموماً شادترند!
چــرا؟
🔮صبر، یه کیمیاست برای افزایشِ وسعت و ظرفیتِ روح!
هر چی روح بزرگتر میشه؛
سطح غمهاش کمتر، و شادی هاش بیشتر میشه.
🕌در محضر امام روح الله (۲۳۹)
💠کاش خمینی در میان شما بود
📌امام خمینی (ره) :
چهره ایران امروز گلگون است و دلاوری و نشاط در تمام اماکن به چشم می خورد. آری این چنین است راه امیر مؤمنان علی (ع) و سرور شهیدان امام حسین (علیه السلام)
ای کاش خمینی در میان شما بود و در کنار شما در جبهه دفاع برای خدای تعالی کشته می شد. ملت ایران، مطمئن باشید دیر یا زود پیروزی از آن شماست.
📚صحیفه نور، جلد ٢،صفحه ١٠٠
#حاج_قاسم
#جان_فدا
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سقاخانه پانزده سال پيش که کفشدار بودم، شبي حدود ساعت ۱۲ شب براي انجام کاري از آسايشگاه بيرون آمدم،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(سوغات)
مرحوم حاج غلامحسين ازغدي معروف به حاج آخوند كه از موثقين و دوستان بود بلاواسطه نقل كرد:
زني از محارم من كه مؤمنه و بسيار فقيره و تهي دست بود حالش اين بود كه سالي يكمرتبه از ازغد كه چهارفرسخي شهر مشهد است با پاي پياده بزيارت حضرت رضا (عليه السلام) ميآمد. و چون برمي گشت براي هر يك از اطفال قبيله سوقات ميآورد مانند كفش و كلاه و سينه بند و امثال اينها. هر وقت ما باو ميگفتيم تو كه پياده وبا دست خالي ميروي پس پول از كجا ميآوري كه اين چيزها را ميخري.
مي گفت من وقتي بحرم ميروم حضرت رضا (عليه السلام) را ميان ضريح ميبينم و آن بزرگوار احوال مرا و اطفال را و عدد آنها را ميپرسد. وباندازه اي پول بمن ميدهد كه براي اطفال سوغاتي و تحفه بخرم و شما مگر وقتي بحرم ميرويد آنحضرت را نمي بينيد. و چون چنين جواب ميداد ما سكوت ميكرديم و گمان ميكرديم كه او چون فقيره است در مشهد گدائي و تكدي ميكند و پولي بدست ميآورد و سوغاتي ميخرد.
تا اينكه يك سفر چون روانه مشهد شد من پشت سرش آمدم
تا بمشهد رسيد و ديدم بخانه يك نفر از غديها رفت و من بيرون آن خانه منتظر او شدم تا اينكه وضو ساخته بيرون آمد تا بحرم برود. من هم عقب سرش رفتم تا بحرم شريف رسيد و خود را بضريح مطهر چسبانيد. من در حرم ايستادم تا وقتي از حرم بيرون آمد.
خودم را باو رساندم و سلام كردم چشمش كه بمن افتاد از ملاقات من اظهار خوشحالي كرد سپس باو گفتم برابر ضريح چقدر طول دادي. گفت بلي حضرت رضا (عليه السلام) با من احوال پرسي كرد و احوال اطفال قبيله را پرسيد و پول بمن مرحمت فرمود كه براي اطفال سوغاتي بخرم آنگاه دستش را باز كرد ديدم چند قران ميان دست اوست. آنوقت فهميدم كه آنزن بواسطه اخلاص و صدق بچنين مقامي رسيده كه امام را ميبيند و با او سخن ميگويد و من هرچه كردم كه آن پولها را بگيرم و بجهتش سوغات بخرم قبول نكرد و گفت بايد خودم بخرم.
(- منتخب التواريخ. )
از ديده دل اگر رضا را بيني
مرآت جمال كبريا را بيني
گر پرده اوهام بيك سو فكني
اندر پس اين پرده خدا را بيني
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357