فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای خدای مهربان .......
https://eitaa.com/zandahlm1357
#هرروزیک_آیه
✨الَّذِينَ يُنْفِقُونَ فِي السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ
✨وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ
✨وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۳۴﴾
✨همانان كه در فراخى و تنگى انفاق مى كنند
✨و خشم خود را فرو مى برند
✨و از مردم در مى گذرند
✨و خداوند نیكوكاران را دوست دارد (۱۳۴)
📚 سوره مبارکه آل عمران
✍ آیه ۱۳۴
https://eitaa.com/zandahlm1357
4_354055195254064745.mp3
18.57M
تلاوت : #استاد_حلمی_عبدالحمید_الجمل
سوره های : #ابراهیم و #قصارالسور
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/zandahlm1357
💠🌱💠🌱💠
✨سلوک مهدوی
6⃣قسمت ششم
👤عالم بعدی که محضر امام زمان (عج) مشرف شد
علامه سید مهدی بحرالعلوم بود ، که تقریبا سیصد و اندی سال پیش بود، زمان خیلی دور نبوده .
🌟 لقب سید مهدی بحرالعلوم را استادش به ایشان می دهد .
☝️یکی از تشرفات سید بحرالعلوم که خدمت امام زمان (عج)رسید .👇👇
🔹فردی به نام میرزای قمی بود که درقبرستان شیخان قم دفن است و بزرگان قم برای طلب حاجت سر قبر میرزا قمی می رفتند و برای ایشان قرآن تلاوت می کردند و حاجتشان را از میرزای قمی می گرفتند.ایشان عالم جلیل القدری بودند .
⚜میرزای قمی می گوید من و سید مهدی بحرالعلوم با همدیگر هم درس و هم بحث بودیم او فردی عادی بود، مدتی از هم دور بودیم ، بعد از مدتی نزد او رفتم ، از این رو به آن رو شده بود و علمش فوق العاده زیاد شده بود سوادش خیلی بالا رفته بود ،گفتم آن زمانی که باهم بودیم تو این قدر عالم نبودی ،چی شده که این جور شدی ؟!
🌟گفت چرا اینطور نشوم ! درحالی که شبی امام زمان(عج) را دیدم و امام من را به سینه خودش چسباند. ازآن موقع به بعد من علم زیادی گرفتم .(استادش هم به ایشان میگفت الحق که تو بحرالعلوم هستی.)
👈ایشان چهار فرقه اهل سنت، شافعی ، مالکی ،حنبلی و حنفی تمام این فرقه های اهل سنت را حفظ بود و به هرکدام ازاهل سنت طبق فقه خودشان جواب می داد ، ایشان این قدر عالم بودند.
تشرفی که سید بحرالعلوم محضرامام زمان (ع) داشت. 👇👇
🔹یکی از شاگردان نزدیک بحرالعلوم می گوید روزی درخانه ،به سید کمک می کردم گفتم که درخانه چیزی برای خوردن نیست تا ازآن استفاده کنیم. (سید برنامه اش این بود که هرروز صبح طواف خانه خدا را انجام می داد به خانه می آمد و چایی و مقداری غذا مصرف می کرد و به محل درس می رفت). یک روز چایی را برایش آماده کردم داخل اتاقش بود که ناگهان در زدند .
🔆سید رفت و در را باز کرد دیدم مهمانی بود که سید او را خیلی احترام می کرد سید بحرالعلوم دست مهمان را بوسید و با نهایت تواضع و احترام مهمان را وارد خانه کرد و بعد این مهمان حواله ای دست سید بحرالعلوم داد و کارش که تمام شد رفت. سید این حواله را داد دست خادم خودش گفت این حواله را بگیر و برو فلان مغازه صرافی که آنجاست و چند تا بار به تو می دهد (اقلام خوراکی و غیره...) با چند تا کارگر آنها را به منزل بیاور.
🌀می گوید من رفتم مغازه صرافی و حواله را دادم و بارها را گرفتم و به خانه آوردم با خودم میگفتم این صراف چه کسی است و قضیه ازچه قراراست؟ دوباره رفتم سمت مغازه صرافی، دیدم نه صرافی است نه مغازه ای .گفت از بحرالعلوم سؤال کردم که این قضیه چی هست ؟ ایشان گفت این لطف امام زمان (ع) بود که به ما کرد.
👈سید بحرالعلوم کسی بود که برای رسیدن به امام زمان (ع) خیلی سختی ها و ریاضت ها کشید و مهم ترین کاری که برای رسیدن به امام زمان (ع) کرد ترک گناه بود .
🔹🔹ادامه دارد.....🔹🔹
💽برگرفته از فایل شماره 1سلوک مهدوی
🎤استاد عبادی
#سلوک_مهدوی ۶
💠⬇️💠⬇️💠⬇️💠⬇️💠
==================
https://eitaa.com/zandahlm1357
مجموعه معماری مزار شیخ احمد جام، بقعه خواجه ربیع در مشهد و ... مشاهده کرد.
استاد شمسینژاد داراي مدرك درجه يك هنر و همچنين نشان هماي هنر نيز ميباشد و با بیش از 50 سال فعالیت در هنر مقرنس در حال حاضر بازنشسته سازمان میراث فرهنگی است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
سید جلال #شمسينژاد
مقرنس کار حرم مطهر
در سال 1310 خورشيدي در شهر دامغان متولد شد و در سن هفت سالگی به شهر مقدس مشهد آمد. به سبب علاقهای که به کار بنایی داشت در کنار پدرش به این کار پرداخت.
ضمن کار به شادروان استاد #خوشدست، معمار چیرهدست آستان قدس رضوی معرفی شد و استاد خوشدست چون ذوق هنری و استعداد او را مشاهده کرد وی را به عمویش استاد حبیبالله خوشدست مقرنسکار آستان قدس معرفی کرد.
نخستین کاری که استاد برای سید جلال در نظر گرفت، سفتکاری رواق دارالعباده حرم مطهر امام رضا (ع) بود و او به خوبی از عهده این کار برآمد.
استاد حبیب الله او را برای کار مقرنس شایسته دانست و این هنر ظریف را به او آموخت.
استاد شمسینژاد 14 سال کار مقرنسکاری را در آستان قدس رضوی ادامه داد و در سال 1347ش به دفتر فنی اداره حفاظت آثار باستانی خراسان انتقال یافت و در آن نهاد کارش را پی گرفت.
اولین کار وی ترمیم مقرنسهای مسجد هفتاد دو تن بود.
او در طول مدت خدمت خود در میراث فرهنگی خراسان در اکثر کارگاههای مرمت بناهای تاریخی حضور داشته و در آن بناها به ترمیم و بازسازی و طراحی گچ بریها، مقرنسها، یزدی بندی ها و ... پرداخته است.
مکان ها و فضاهای بسیاری در حرم مطهر رضوی با دستان توانا و هنرمند استاد شمسینژاد زینت داده شده است که از آن جمله میتوان به ورودی رواق امام خمینی (ره)، صحن جامع رضوی، صحن قدس، کتابخانه حرم مطهر و رواق دارالحجه اشاره کرد.
علاوه بر این، آثار زیبای این هنرمند مقرنسکار را میتوان در مدرسه غیاثیه خرگرد، عمارت خورشید در کلات نادر،