درمان #آفت دهان
و عفونت های دهان و دندان
🔹افت دهان اگر از سردی باشد عسل را بلیسید و داخل دهان بچرخانید.اگر از گرمی باشد رب انار داخل دهان نگه دارید.
👈 دکتر علیان نژاد:
🔹دهانشویه گلاب و سرکه: به تجربه، بهترین دهانشویه ای که تا به حال از آن استفاده کرده ام دهانشویه گلاب و سرکه است؛ به این نحو که ۵ قسمت گلاب و یک قسمت سرکه را با هم مخلوط می کنید و روزی ۳-۲ بار به عنوان دهانشویه استفاده می کنید.
👈🏼 این داروی فوق العاده، علاوه بر
🔸 خوش بو کردن دهان، در درمان
🔸 انواع عفونت های دهان و دندان، سستی لثه ها خونریزی آنها با مسواک زدن
🔸 خونریزی پس از اعمال دندان پزشکی
🔸 لقّی دندان ها
🔸 درمان انواع زخم ها و جوش های فضای دهان و پیشگیری و درمان آفت،بسیار خوب و قوی عمل می کند.
👈🏼در مواردی که به علّت وجود زخم یا آفت، استفاده از این دهانشویه ایجاد سوزش می کند، اگر قادر به تحمّل آن نیستید می توانید تا رفع مشکل از دهانشویه گلاب به تنهایی استفاده کنید. در مواردی هم که قطع خونریزی مدّ نظر است(مثلاً پس از کشیدن دندان)، برای اِعمال اثر قوی تر می توانید سرکه را به تنهایی استفاده کنید.
🔸اگر با استفاده از این دهانشویه، احساس کُند شدن دندان دارید؛ می توانید مقدار سرکه دهانشویه را کم کنید. فراموش نکنید که در صورت تمایل، گلاب و سرکه هر کدام به تنهایی هم قابل استفاده هستند. توصیه اینجانب به شما این است که از این دهانشویه به طور دائم و خانوادگی استفاده کنید.
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🔷پوست انار:
🔑یک داروی ارزان – در واقع رایگان – امّا بسیار موثّر است.🔑
🔹 جوشانده پوست انار یک درمان عالی برای انواع عفونت ها، زخم ها و آفت دهان است؛
🔸 لثه های سست را محکم می کند
🔸 خونریزی آنها را – به ویژه هنگام مسواک زدن – متوقّف می کند و
🔸 لقّی دندان ها را به تدریج از بین می برد.
🔹گل انار و آب انار هم در این زمینه اثری مشابه پوست انار دارد
سلام
سوال
میشه توضیح بدین دقیقا این اخلاط چهارگانه در طب نوین چی بهشون گفته میشه؟ مثلا سودا در خون بالا بره در طب نوین چی میگن؟ چه ماده ای در خون حدش بالاتر رفته؟
گیاه درمانی پردیس (احیای سلامت):
پاسخ
علیک السلام
افزایش سودا در خون ،
در طب نوین میگن استرس و اضطراب
✅ خصوصیات خلط سودا
هر خلط مشخصههای منحصر به فردی دارد
👈 دو نوع سودا داریم:
🔸طبیعی و غیر طبیعی
🔸مزاج آن سرد و خشک است
🔸سیاه رنگ است
🔸مزه آن بین شیرین، گس و ترش است.
از غذاها و نوشیدنیهای سرد و خشک (چای، برنج زیاد (خصوصاً برنجهای هندی و پاکستانی)، عدس، بادمجان سرخ شده، گوشت گاو و گوساله، شیرینی و ترشیجات، شکلات، قهوه و….)، مصرف مواد مخدر و الکل و یبوست مزمن به وجود میآید.
مقدار کم سودا در بدن حیاتی است، اما رسوب آن در هر کدام از اندامهای بدن، بهدلیل غلیظ و سنگین بودن آن، باعث بروز غلبه سردی و بیماری میشود.
از بین چهار خلط بلغم، خون، سودا و صفرا؛ سودا سنگینترین خلط است.
🔰 انواع خلط سودا :
خلط سودا بر دو نوع است:
طبیعی و غیر طبیعی
سودای طبیعی دُرد، رسوبات و تیرگی خون بوده و در واقع گوهری است که نسبت به مابقی خون غلظت بیشتری دارد. مزه آن بین شیرین، گس و ترش است. بخشی از سوداویی که از کبد (جگر) بیرون میرود، (همراه گلبولهای قرمز و سفید از کار افتاده) به طحال (سپرز، لین، اسپیلین) رفته و باقی با خون جریان مییابد و به مصارف بدن (تغذیه استخوان و مو و ناخن) میرسد.
آن بخش که به طحال میرود، بعد از هضم در طحال بر دهانه معده میآید، آن را نیرومند میکند و با ترشی خود گرسنگی را تحریک میکند. نبودن یا خرابی طحال که باعث زیادی سودا در خون میشود، موجب سرطان، واریس رگ های پا، داء الفیل (چاقی زیاد پا)، بهق (لکه سیاه پوستی)، برص سیاه، جذام، یرقان سیاه، تیرگی پوست و مالیخولیا میشود.
اگر سودا در خون زیاد شود باعث غلظت خون شده و سودای مازاد در قسمتهای میانی رسوب میکند که اگزما سودایی پدید میآید ( مثل بیماری صدف (سوریاسیس) یا بیماری لوپوس).
❇️ جنس سودا
سودای غیر طبیعی همان سوختن، خاکستر شدن و آمیزش خلطها است.
اگر سودا سوخته صفرا یا همان سودای ناشی از صفرا باشد به آن سودای زردابی میگویند که مزه آن تلخ و رنگ آن مایل به زرد است.
سوخته بلغم یا سودای ناشی از بلغم را سودای بلغمی میگویند که مزه ترش و گسی دارد و رنگ آن مایل به سفید است.
سوخته خون یا سودای حاصل از خون را سودای دموی میگویند. مزه این سودا شور یا شیرین و رنگ آن مایل به سرخ تیره (اقتم) است.
سوخته سودای طبیعی را سودای محض یا سودای خالص میگویند که مزه آن ترش و گس و رنگ آن مایل به سبز است.
خون اگر رطوبتش گرفته شود و حرارت خون بیشتر شود، خون سوخته میشود که به آن سودا یا صفرا سوخته میگویند. صفرا هم اگر بیش از اندازه شود ترکبیات خون را میسوزاند و این هم تولید سودا میکند. بلغم هم اگر سردی آن بیشتر شود غلیظ میشود و حرکتش کند میگردد تا یخ ببندد، به این نوع بلغم هم سودا گفته میشود.
👈 وظایف مهم خلط سودا
از جمله وظایف مهم خلط سودا می توان به تحریک اشتها، استخوان سازی و تسریع رشد مو و ناخن اشاره کرد.
📣 چرا دچار غلبه سودا می شویم؟
سبک زندگی امروز و غلبه سودا
متاسفانه سبک زندگی امروزی هم به گونهای است که کاملاً به غلبه اخلاط از جمله غلبه سودا دامن میزند. همین امر موجب افزایش بیماریهای غلبه سودا مانند واریس، کک و مک، سرطان و… میشود.
🔹بیتحرکی، گوشهگیری، استراحت بیش از اندازه
🔹گوشت گاو فریزر شده مخصوصا گوشت برزیلی
🔹مصرف سردیهای خیلی زیاد، گرمیهای خیلی زیاد
🔹حضور مستمر در هوای گرم و سرد شدید
🔹حضور ضد و نقیض در هوای سرد و گرم مثل رفتن به سونا
🔹غم مستمر، شادی بیش از حد
🔹استماع صداها و موسیقیهای مستمر و ناهنجار
🔹در معرض بوهای گرم و بدبو بودن
🔹داشتن کبد و معده خیلی گرم یا خیلی سرد
🔹مصرف مستمر مشروبات الکی و مواد مخدر خیلی گرم مثل تریاک. البته شدت سوداسازی هروئین بیشتر از تریاک است و بیشتر از اینها شیشه و بعد کراک است.
🔹داروهای ترک اعتیاد
🔹خوابیدن زیاد هنگام صبح و خوابیدن هنگام غروب
🔹تصمیم گیریهای سریع همراه با استرس شدید
🔹استفاده از رنگ سیاه (مثلاً پوشیدن لباس مشکی)
🔹ضربه، شوک، غم فراق، اوج عشق
🔹استمرار مصرف داروهای گیاهی بسیار گرم
🔹اوج نفرت، حسادت، حرص و کینه، شکاکی مستمر، بدبینی، فکر منفی مستمر
🔹پرخوری یا کمخوری (افراط و تفریط)،
🔹استفاده مستمر و زیاد از کامپیوتر، تلفن همراه و ماهواره
مازندران، بهشهر، مسیر آبشار سنگ نو
🔹️مسیر زيبای #سنگ_نو بهشهر مانند تونلی سبز به عرض سه تا هشت متر، پوشيده از خزه ها و سرخس های زيبا است که سقف آن توسط درختان پرپشت جنگلی احاطه شده و آبی زلال و گوارا در ميان آن در جريان است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
سنگاپور - گاردن بای د بی
🔺️پارک Garden By the Bay که یک باغ تکنولوژی یک میلیارد دلاری در سنگاپور است، یکی از رویایی ترین پارک های دنیاست.
🔺️در این پارک جذابیت های بسیار زیادی وجود دارد که دو تای آن از بقیه جذاب تر هستند، مجموعه ای از درختان عظیم فرازمینی و جنگل های ابری که یک گلخانه بزرگ شیشه ای است و در داخل آن آب و هوای کوهستانی ایجاد شده است.
🔺️در داخل این گلخانه شگرف می توانید بزرگترین آبشار زیر سقف دنیا را ببینید.
در گوشه گوشه خلیج مارینا در سنگاپور می توانید مناظر عجیب و شگفت انگیزی ببینید که این باغ تنها جزئی از آن ها است. این باغ جادویی در سال ۲۰۱۲ و در پشت هتل مارینا بی ساخته شده است.
🔺️باغ یک میلیارد دلاری از کارهای هنری و خلاقانه که از طبیعت به زیبایی الهام گرفته است. همان لحظه که وارد این باغ می شوید، این حس به شما کاملا دست می دهد که وارد یک دنیای فرازمینی شده اید. به طور قطع اصلی ترین جذابیت این پارک درخت های ۲۰ تا ۵۰ متری آن است.
🔺️هر کدام از این درختان برای خودش باغی عمودی است که ساختارشان با سرخس ها، نیلوفر ها، مو و گیاهان رونده دیگر پوشیده شده است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
آبشار ماراب (سراو ماراو) ، پاطاق ، #کرمانشاه
آبشار ماراب (سراو ماراو) در ۲۰ کیلومتری جاده دره پل دختر و بین دو روستای ارمو و کل سفید واقع شده و سراسر طول این آبشار زیبا را درختان سرسبز پوشانده است.این آبشار در تمام طول سال دارای آب فراوان و گوارایی است .
درمیان درختان اطراف آبشار انجیر و انگور و نیزارهای بلند بیشتر دیده میشود. سرخس پرسیاوشان سرتاسر دامنه آبشار را پوشانده و فضای زیبای کنار آبشار با چشمه های پر آب هر بیننده ای را به هیجان می آورد.این آبشار در فصل بهار با داشتن آب فراوان و نمای بسیار زیبا جلوه ای ویژه دارد و از دیوارهای کنار آبشار نیز آبی زلال به مانند چشمه ای جوشان جاری است که قابل شرب است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1_6613899.mp3
3.33M
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
رمودند: شما هم صبح یکشنبه بیائید و بعد از فوت من یکساعت بالای سر من قرآن بخوانید. مرحوم سید ظاهری زن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
باری از ظهر پنجشنبه واپسین زندگانیشان تا روز یکشنبه که فوت خود را در آنروز پیش بینی فرموده بودند دیگر با کسی سخن نگفتند و پیوسته در حال مراقبه بودند. شب جمعه بود که ناگهان سر از بالین برداشتند و دیده بر در گشودند و فرمودند: «ای شیطان، بر من که سراپا از محبت علی پر شده ام، دست نخواهی یافت. »
ابیات زیر وصف حال و شرح مآل آن مرد بزرگ بود و خود نیز گاهگاهی به آنها ترنم میفرمودند:
ای به ولای تو تولای من
از خود و اغیار تبرای من
سود تو سرمایه سودای من
گر بشکافند سراپای من
جز تو نجویند در اعضای
من ناد علیة علیة یاعلی
روز شنبه فرا رسید. زیر لب فرمودند: کار رفتن را بر من دشوار گرفته اند و عتاب دارند: تو که حضور محضر حضرت رضا (علیه السلام) را در این جهان آرزو داشتی از چه رو گاه و بیگاه لب به خنده میگشودی؟
نزدیکان را بیش بود حیرانی
کانان دانند سیاست سلطانی
بالاخره صبح روز یکشنبه و ساعت آخر عمر ایشان فرا رسید. به دستور پدرم گوسفندی به عنوان نذر حضرت زهرا سلام الله علیها قربانی گردید و یکی دو ساعت از طلوع آفتاب روز هفدهم شعبان سال ۱۳۹۱ هجری قمری گذشته بود که خورشید روحش در افق مغرب زندگانی فرو شد و روان پاکش به عالم قدس و بقا پر کشید که: ألا ان اولیاء الله لا یموتون بل ینقلون من دارالی دار.
ساعتی نگذشته بود که خبر رحلت آن عارف بزرگ و آن عالم ربانی به سراسر شهر فرا رسید و انبوه جمعیت برای ادای احترام و تودیع او و انجام مراسم مذهبی گرد جنازه اش حاضر شدند.
جنازه آن فقید علم و معرفت بر روی هزاران دست از ارادتمندان اندوهگین و سوگوارش، از محله سعد آباد مشهد در خیابانهای شهر که عموما به حال تعطیل در آمده بود، عبور میکرد تا به ده «سمرقند» بمحل سکونتشان رسید در آنجا بر حسب وصیتشان در آب روان غسل داده شد.
در این هنگام دستههای بزرگ سینه زنان که سالها از حرکت ایشان ممانعت میشد،
در سوگ آن مرد جلیل، راه افتاد و جنازه در میان غمی جانکاه، پس از تغسیل و تکفین به شهر حمل گردید و پس از طواف به دور مرقد منور حضرت ثامن الحجج علیهم افضل الصلوات، در همان نقطه از صحن عتیق که خود پیش بینی و سفارش فرموده بودند، در خاک آرمید.
سالها پیش پدرم فرموده بودند: وقتی مصصم شدم که به نجف اشرف رحل اقامت افکنم، لیکن در آن هنگام که در یکی از اطاقهای صحن عتیق رضوی در مشهد، به ریاضتی سرگرم بودم، در حال ذکر و مراقبه، دیدم که درهای صحن مطهر عتیق بسته شد و ندا بر آمد که حضرت رضا سلام الله علیه اراده فرموده اند که از زوار خویش سان ببینند. پس از آن، در محلی جنب ایران عباسی. در همین نقطه که اکنون مدفن پدرم میباشد، کرسی نهادند و حضرت بر آن استقرار یافتند و به فرمان آن حضرت در شرقی و غربی صحن عتیق گشوده شد، تا وار از در شرقی وارد و از در غربی خارج گردند. در آن زمان دیدم که پهنه صحن مالامال از گروهی شد که برخی به صورت حیوانات مختلف بودند و از پیشاپیش حضرتش میگذشتند و امام علیه السلام دست ولایت و نوازش بر سر همه آن زوار، حتی آنها که به صور غیر انسانی بودند، میکشیدند و اظهار مرحمت میفرمودند. پس از آن سیر و شهود معنوی و مشاهده آن رأفت عام از امام علیه السلام، بر آن شدم که در مشهد سکونت گزینم و چشم امید به الطاف و عنایات آن حضرت بدوزم......
#نشان از بی نشانها......
شیخ حسنعلی اصفهانی
https://eitaa.com/zandahlm1357