sokhanrani.MP3
4.72M
🎤 #سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین صادقی واعظ
◼️ شهادت حضرت #امام_حسن علیه السلام
جمعه ۴/مهر/۱۳۹۹
🔺دفتر آیت الله العظمی شبیری زنجانی
@zanjani_net
maddahi.MP3
1.7M
🎤 #روضه_خوانی آقای خرمفر
◼️ شهادت حضرت #امام_حسن علیه السلام
جمعه ۴/مهر/۱۳۹۹
🔺دفتر آیت الله العظمی شبیری زنجانی
@zanjani_net
30.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بیانات آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی در تجلیل از جایگاه مرحوم آیتاللهالعظمی خوئی(طاب ثراه)
🔺 انتشار به مناسبت هشتم صفر؛ سالروز ارتحال آیتاللهالعظمی خوئی (م ۱۴۱۳ق)
🌐@zanjani_net
💠 اخلاق ممتاز
[به مناسبت دهم صفر، سالروز وفات مرجع بزرگ شیعه آیتاللهالعظمی حاج سید عبدالهادی شیرازی "قدّس سرّه"(م1382ق)]
❖از بیانات آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی: 🔻
آقای آسید عبدالهادی شیرازی اطرافیان خیلی صالحی داشت ولی استثناءً افرادی نیز بودند که مورد قبول نبودند.
مرحوم حاج آقا نصرالله شاهآبادی می گفت: یک وقت شخصی خدمت آسید عبدالهادی آمد و با خنده گفت: آقاسید محمود شاهرودی این ماه نتوانسته شهریه بدهد. آسید عبدالهادی ناراحت شد و اشک در چشمانش حلقه زد و دست به دعا برداشت و گفت: خدایا! آبروی این سید بزرگوار را حفظ کن!
سپس به فرزندش آسید محمدعلی رو کرد و گفت: آسید محمدعلی، اگر پولی داریم، تقدیم آقا بکن تا این ماه بتواند شهریهاش را بدهد.
حاج آقا نصرالله میگفت: من به آن شخص رو کردم و گفتم: ببین تفاوت روحیۀ تو با آسید عبدالهادی چقدر است! او برای این قضیه گریهاش گرفت ولی تو خندیدی!
اینجا تردید دارم حاج آقا نصرالله این عبارت اخیر را به خود آن شخص گفت یا میگفت: با خودم گفتم.
❖ــــــــــــــ❖
▫️ آسيد عبدالهادى شيرازى ازنظر علمى فوقالعاده بود و از آن مهمتر، جنبههاى روحى و اخلاقى ممتازى داشت. ايشان مرد نجيبِ شريف و گُلِ بىخار و در گذشت و بى هوايى ممتاز بود. رضوان الله عليه.
📚جرعهای از دریا، ج3، ص510 و ج2، ص583
🌐@zanjani_net
#استفتائات
️ #مستثنیات_دین
❓پرسش:
من بدهکار هستم و توانایی پرداخت آن را ندارم. آیا طلبکار میتواند ابزار کارم مانند دستگاه تراشکاری و مانند آن را بهعنوان طلب خود بردارد؟
✍️پاسخ:
به طور کلی هر چیزی که اگر بدهکار بخواهد بدهی خود را از آن بپردازد، موجب مشقت شدید وی باشد از مستثنیات دِین است.
🔺دفتر استفتائات آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
🌐@zanjani_net
💠 قلمِ عالم
❖مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب ارزشمند "أربعینیات" مینویسد: 🔻
حضرت ابوعبدالله امام جعفر صادق (ع) فرمود: «وقتی که روز قیامت شود خداوند مردم را در یک جا جمع میکند و میزانها گذاشته میشود. پس خونهای شهدا با مرکّب علما وزن کرده میشود و مرکّب علما بر خونهای شهدا رجحان پیدا میکند.»
🔘 وجه اینکه كفّۀ مرکّب علما در میزان، از کفۀ خونهای شهدا سنگینتر میشود اینست که مرکّب علما انتقام خون شهدا را در دنیا میگیرد؛ چون خون شهدا در روز قیامت انتقامش گرفته خواهد شد به جای خود، اقلام علما نیز در دنیا انتقام خون آنها را گرفته و نگذاشته خون آنها هدر برود.
اگر اقلام علما نبود خون شهدا در دنیا هدر میشد؛ چون منظور [دشمنان] از کشتن آنها برداشتن آثار حقّۀ آنها و ثابت کردن آثار فاسدۀ خودشان بود؛ چنان که دیدیم که بوزینههای بنیامیّه را در کرسی خلافت و امارت نشانیده و سر تعظیم بر آنها فرود آوردند و از آن طرف هم حسین بن علی (ع) را خارجی قلمداد کرده، خود و اقارب و انصارش را با لب تشنه کشتند و عیالاتش را اسیر کرده، شهر به شهر بردند و خم به ابرو نیاوردند و در منابر نیز با سبّ و لعن حضرت امیر (ع)، نماز جمعهشان را ادا و عبادت خداشان را بهجا آوردند و نام آن بوزینهها را هم بی کلمه «رضی الله عنه»، بر زبان نیاوردند.
اگر آن قلمها نبود، همه اینها در کرسی حقّ و حقیقت تا قیامت مینشست؛ ولی آن قلمها نگذاشت که خون آن شهدا هدر برود؛ بلکه سر تیز و قد علم کرده، در خفیّه و آشکار و لیل و نهار بهکار افتاد تا اینکه آن بوزینهها را از کرسی خلافت پایین کشیده و در چاه ویل، به زنجیر لعنت بست.
مرکّب سیاه این قلمها بود که خون سرخ آن شهدا را در سرلوحه صفحات تواریخ، تر و تازه نگه داشت و نگذاشت خشک شود. نوک این قلمها بود که در نام آن ستمکاران کلمه «رضی الله عنه » را تبدیل به «لعنة الله علیه» نمود. خلاصه مرکّب علما نگذاشت که خونهای شهدا در دنیا هدر برود. اینست که مرکّب اینها بر خونهای آنها برتری یافته است.
❖ــــــــــــــ❖
[روی الصدوق فی أواخر الفقیه فی باب النوادر، بسنده عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ع قَالَ: إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ جَمَعَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ النَّاسَ فِي صَعِيدٍ وَاحِدٍ وَ وُضِعَتِ الْمَوَازِينُ فَتُوزَنُ دِمَاءُ الشُّهَدَاءِ مَعَ مِدَادِ الْعُلَمَاءِ فَيَرْجَحُ مِدَادُ الْعُلَمَاءِ عَلَى دِمَاءِ الشُّهَدَاء]
📚 کتاب من لايحضره الفقيه، ج4، ص399
اربعینیات(اربعین دوم، حدیث 25)؛ ص145
@zanjani_net
#حدیث_روز
● نیمی از پاداش شهید!
🔸 مردى نزد رسول خدا (صلیاللهعلیه وآله) آمد و عرض کرد: «من همسرى دارم که وقتی به منزل میروم به پیشوازم میآید و زمانی که بیرون روم، مرا بدرقه میکند و هرگاه مرا اندوهگین ببیند، میپرسد چه چیز تو را غمگین کرده است؟ اگر براى رزق و روزی است که آن بر عهده تو نیست و دیگری (یعنی خداوند) آن را به عهده گرفته است و اگر برای آخرت خود غصه میخوری، پس خداوند بر اندوهت بیافزاید (و بیشتر به فکر آخرت خود باشی)؛
رسول خدا(ص) فرمود:🔻
خداوند کارگزارانى دارد و این زن یکى از کارگزاران خداست که پاداش او برابر با نیمی از پاداش شهید است.
[جَاءَ رَجُلٌ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ ص فَقَالَ إِنَّ لِي زَوْجَةً إِذَا دَخَلْتُ تَلَقَّتْنِي وَ إِذَا خَرَجْتُ شَيَّعَتْنِي وَ إِذَا رَأَتْنِي مَهْمُوماً قَالَتْ مَا يُهِمُّكَ إِنْ كُنْتَ تَهْتَمُّ لِرِزْقِكَ فَقَدْ تَكَفَّلَ لَكَ بِهِ غَيْرُكَ وَ إِنْ كُنْتَ تَهْتَمُّ بِأَمْرِ آخِرَتِكَ فَزَادَكَ اللَّهُ هَمّاً فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِنَّ لِلَّهِ عُمَّالًا وَ هَذِهِ مِنْ عُمَّالِهِ لَهَا نِصْفُ أَجْرِ الشَّهِيد]
📚 کتاب من لایحضرالفقیه؛ ج؛3 ص389
👉@zanjani_net
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله
▪️فرازی از صلوات بر حضرت سیدالشهدا علیهالسلام:🔻
«لَمْ يَتَوَسَّلِ الْمُتَوَسِّلُونَ إِلَى الله بِوَسِيلَةٍ هِيَ أَعْظَمُ حَقّاً وَ لَا أَوْجَبُ حُرْمَةً وَ لَا أَجَلُّ قَدْراً عِنْدَهُ مِنْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ لَاخَلَّفَنِيَ الله عَنْكُمْ بِذُنُوبِي»
آنانی که به درگاه خداوند متوسل شدند، دست به دامان واسطهای نشدند که از نظر حقانیت و حرمت و جایگاه، بزرگتر و برجستهتر از شما اهلبیت (علیهمالسلام) باشد. خداوند بهخاطر گناهانم مرا از شما محروم نکند.
🔺 بحار الأنوار؛ ج98؛ ص226
🔰🔰🔰
@zanjani_net
#استفتائات
️ ❖مخفی نگهداشتن ابتلا به #کرونا
❓پرسش:
برخی از وابستگانِ کسانی که بر اثر بیماری کرونا از دنیا رفتهاند، علت فوت میت را پنهان میکنند تا از بررسیها و اقدامات پزشکی و بهداشتی جلوگیری کنند و بتوانند میت را در محلی که در نظر گرفتهاند و بدون دستورالعملهای مربوطه دفن نمایند. آیا این کار جایز است؟
✍️پاسخ:
اگر این کار از جهت انتقال ویروس، موجب ضرر به دیگران باشد، جایز نیست.
🔺دفتر استفتائات آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
🌐@zanjani_net
«السَّلَامُ عَلَى الْحُسَيْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِيدِ، السَّلَامُ عَلَى أَسِيرِ الْكُرُبَاتِ وَ قَتِيلِ الْعَبَرَاتِ»
▪️ زیارت أربعین
❓ زیارت أربعین حضرت امام حسین علیه السلام را در چه بازه زمانی میتوان خواند؟ آیا فقط مخصوص روز اربعین و در حرم آن حضرت است؟
پاسخ آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی:
در روایتی که در این زمینه وارد شده، خواندن زیارت أربعین به هنگام بالا آمدن روز أربعین، مورد سفارش قرار گرفته است.
ولی به امید ثواب میتوانند این زیارت را قبل یا بعد از أربعین و از راه دور نیز بخوانند.
@zanjani_net
🏴 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عبدالله
مجلس سوگواری روز اربعین
سخنرانان: حجج اسلام آقایان احمدپور و میردامادی
مداح: آقای علوی
زمان: پنجشنبه 99/7/17 - از ساعت 9:45
مکان:بلوار بهار، کوی6،دفتر آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
🔺این مراسم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و با ظرفیت محدود برگزار میگردد.
▫️پخش زنده مراسم از صفحه رسمی اینستاگرام دفتر معظم له (zanjani_net )
@zanjani_net